Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Am putea sa facem si mai vb acolo de o locatie pentru o intalnire mai lunga eu ma bag
Momentan nu mai am nici un plan Si sper sa scap repede de cei dela ITM Cluj trebuie sa ma prezint vineri cu ceva acte. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
alin_djmax |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 23 March 09 ![]() |
Salutare !
Yo ma bag la orice intalnire ... mai cu seama la deplasari de wik ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
.. eu astazi nu pot.. maine pot... sau saptamana viitoare
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
va rog o specificare exact a datei si a orei
e foarte important acest aspect ![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
So? Nu stabilim nimic ?
Miercurea viitoare, pe data de 21 mai, ora 19:30 in parcare la Polus ? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pt. mine este ok, ne vedem acolo.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Ma bag si eu.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
si eu vin
am o intrebare cat este o jeanta de renaul megan pe 16 as dori un pret daca are cineva idee urgent multam |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
ok. vin si eu.
|
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu sint in Timisoara, sorry. Next week sint in CJ, in schimb.
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
next week adica the week after the next week? peste 2 saptamani ?
14 May 2009, 21:56: limba romana e mult mai expresiva pentru romani ![]() ![]() This post has been edited by Lagunianul: 14 May 2009, 21:56 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Next week adica hailalta...
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
21GTL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 19 June 08 ![]() |
buna. deci? cand este intalnirea? se poate o data si o ora mai exacta? as vea sa particip si eu.
|
--------------------
RENAULT
21
- bn 02 gwg
gtl, 90`
|
|
alin_djmax |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 23 March 09 ![]() |
Ma bag si eu ...daca nu apare neprevazutul . Nu ne putem intalni mai repede ... eventual 19:00 ?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
Lagunianul |
![]()
|
@21GTL: citeste topicul si ai sa descoperi ora exacta si locul exact
![]() Djmax propune ora 19. Pentru mine e ok, pentru voi ? |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
B.A.M |
![]()
|
pentru mine este ok vb atunci
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
alin.selicean |
![]()
|
Urmatoarea intilnire pe cind e ?
![]() This post has been edited by alin.selicean: 18 May 2009, 13:17 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu nu vin la intalnire ca masina e in service si carnetul la politie. Nu intrebati dc...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
alin.selicean |
![]()
|
Ce mai face lumea pe-aci ?
![]() This post has been edited by alin.selicean: 18 May 2009, 13:17 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]()
|
@Kevin: Cumva Baba Novac cu Iuliu Maniu cu un Clio Albastru cu numar de BH ?
![]() @Alin: Ne plictisim.. ne mai delectezi cu ceva ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Lagunianul @ 18 May 2009, 15:14) @Kevin: Cumva Baba Novac cu Iuliu Maniu cu un Clio Albastru cu numar de BH ? ![]() Nu. 21 Dec cu Cuza Voda tot cu un Megane Sedan. Eu mergeam spre Sora pe a 2a banda si pe prima erau un bus. Nu am vazut ca s-a facut rosu si m-am tot dus. This post has been edited by kevin-ray: 18 May 2009, 15:51 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
bine. hai ca va zic io una, poate va mai sare plictiseala.
ca tot imi doream sa sap șanțuri... noa ieri am gasit unu, si-am ramas cu masina in el ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
alin.selicean |
![]()
|
Da aveai tricoul pe tine sau nu ?
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
popaduhu |
![]()
|
dar de ce sa n-am tricou ?
aveam tricou. ma duceam in dezmir ca era ziua lu' cumnatu'. in loc s-ajung in dezmir, m-am impotmolit intr-un pârâu... am reusit sa gasesc singurul loc cu noroi pe o raza de multi km si am ramas in el ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
B.A.M |
![]()
|
baieti am impresia sau au disparut multe postari ?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
alin.selicean |
![]()
|
nu ai impresia. au disparut. explicatii la urmatoarea intilnire la care ajung.
@popaduhu: ma refeream la tricoul ala cu linux ![]() @BAM: ai PM This post has been edited by alin.selicean: 18 May 2009, 17:45 |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
@BAM
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
popaduhu |
![]()
|
de-ala inca nu am. are Leoaica
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Sper ca pe miercuri sa ajung si eu, ca am nevoie de cateva sugestii. Am aflat ca am intercoolerul spart, si e clar ca va trebui s`o rezolv cat mai repede, si nu mi`as da masina pe mana unuia care n`a mai lucrat...
Fix asta imi mai lipsea... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 18:13 |