Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Drive test HONDA CIVIC..., ...pareri...merita 25000E?

ramm
post 21 Aug 2007, 22:08
Post #91

Membru autentic

Group: Members

@CataNos -> mi se pare ca i-Vtec la CTR FN 2 intra de la 5200 rpm, eu cand am facut drive-test cu ea a stat mai mult pe la 7000 rpm icon_twisted.gif
Referitor la * Ncap..din cate masini accidentate am vazut eu, putine dintre ele (accidente) s-au desfasurat in conditiile in care se fac testele, adica: ori masina era praf, ori 'sifonata'.
Nu contesc rezultatele Ncap, recunosc ca 'fierul' meu poate nu are 5* Ncap, poate nu e cea mai sigura masina din lume, dar pe mine ma face sa ma simt de 6* 10561582.gif
On-topic: cine are chef de joaca sa faca o vizita la Asko si sa ceara un test-drive cu Bogdan, 'din vina' lui mi-am cumparat eu 'fierul'.

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mannick
post 21 Aug 2007, 22:26
Post #92

Membru

Mi-a placut Civic-ul, da' m-am simtit mai bine in Auris (2.0 D4D). Acu' poate si unde eu am diesel si m-am obisnuit cu el. Creeaza dependenta cuplul ala... Poat ca am dieselit-o pe biata honduta, n-a vazut peste 4500 de ture, deh, apucaturi de om nescolit pe traseele de curse.
Si de restul de bani faci turul Europei cu noua achizitie smile.gif
Si 5 stelute mi se par obligatorii de o vreme.
Da e grozava forma Hondei. Arata bine, te intorci dupa ea.

This post has been edited by mannick: 21 Aug 2007, 22:30

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech / 2007 Privilege, 2021 Intens
1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision
+
TAW
post 21 Aug 2007, 22:37
Post #93

membru asociatiarenault

From: Bacau

daca as avea 22-25.000 euro (cu tot cu taxe) as cotiza bucuros pe un Clio 3 Sport / Megane RS. iar daca as fi dizelar (ceea ce nu prea sunt) as opta pentru o Laguna luxury 2.0 dci (motor M9R).
sa nu ma intelegeti gresit, mie personal Honda imi place enorm ca design, mai ales Civicul nou (berlina/hatch), si desi nu am avut ocazia sa ma urc sau sa conduc una, pare o masina OK. dar in conditiile in care toate masinile enumerate mai sus sunt bine sub 25.000 euro, m-as gandi de mai multe ori inainte de a da banii.
si mai e un aspect: reteaua de reprezentante Renault, care are cel putin un punct de service in fiecare judet, fapt ce conteaza (nu atat la revizii, cat la reparatii neprevazute).
apropo, nu stiu mare lucru despre costurile de intretinere si intervaele de revizie la Honda (benzina/diesel). poate ma ajuta cineva. si as dori si impresii despre service daca cineva a fost intr-unul pentru revizie/reparatie.

mersi anicipat!

daca as avea 22-25.000 euro... sad.gif

P.S. faptul ca are doar 4 stele e un neajuns, dar nu unul major (desi euroncap nu e doar un instrument de marketing).

This post has been edited by TAW: 21 Aug 2007, 22:39

--------------------
Renault Scenic 1.6 16v Dynamique D11 2008
Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
+
Fratzica
post 21 Aug 2007, 22:39
Post #94

Zen

Group: Moderatori

eram sigur ca daca zic ceva de rau despre honda imi sare lumea in cap. Foarte bine atunci, ca sa fiu de acord cu multimea o sa zic ca masina trage demential. Mars, am condus pana acum cateva benzinare cu peste 200 cp, nu cred ca s-ar pune problema sa nu stiu sa ii dau.
adip, ce sa zic, urca-te la volanul catorva masini mai rasarite, dup-aia in type r si mai vorbim. O masina sport se descrie in senzatii, nu in cifre, poate ca ia suta in 6,6, dar mie nu mi-a zis nimic in astea 6 secunde.
Si nu am zis ca "tractorul" meu trage mai bine, ci ca te simti mai bine cand apesi acceleratia. Plin de "jurnalisti" p-aici..

Apropo, zi-mi si mie ce motiv as avea sa exagerez, eu am descris masina din punctul meu de vedere, chiar eram f entuziasmat ca o sa incerc un type-r. Nu imi fac reclama la "tractor", doar ca deocamdata asta e singurul meu termen de comparatie, dat fiind ca nu posed masini mai "potente".

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
adip
post 21 Aug 2007, 22:51
Post #95

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(CataNOS @ 21 Aug 2007, 23:39)
eram sigur ca daca zic ceva de rau despre honda imi sare lumea in cap. Foarte bine atunci, ca sa fiu de acord cu multimea o sa zic ca masina trage demential.
Eh, lasa acum, nu mai incerca s-o dregi ca n-are rost smile.gif
QUOTE(CataNOS @ 21 Aug 2007, 23:39)
adip, ce sa zic, urca-te la volanul catorva masini mai rasarite, dup-aia in type r si mai vorbim. O masina sport se descrie in senzatii, nu in cifre, poate ca ia suta in 6,6, dar mie nu mi-a zis nimic in astea 6 secunde.
Nu conteaza ce-ti spune tie. Opinia ta nu (mai) e relevanta si nu poate avea greutate cata vreme compari dinamica type r cu cea a laguna 2.0dci. Serios, e hilar, hai sa nu mai lungim discutia ca nu ajungem nicaieri

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Fratzica
post 21 Aug 2007, 23:03
Post #96

Zen

parerea ta nu conteaza atata timp cat nu ai condus nici una din masinile in cauza. Si apropo, nu ne tragem de sireturi da?

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
adip
post 21 Aug 2007, 23:14
Post #97

Banned

Off: Invata sa-ti controlezi reactiile, in special sa-ti tii in frau agresivitatea atat verbala cat si non-verbala. Despre sireturi si altele, pe privat te rog, deja a scazut raportul semnal/zgomot.
On: Am scris mai sus, nu e nevoie sa conduc masinile in cauza, mi-e de ajuns ceva "common sense" ca sa-mi dau seama de exagerare. Probabil te-a pacalit botul de racheta.

--------------------
* * *
+
Fratzica
post 21 Aug 2007, 23:27
Post #98

Zen

agresivitatea verbala si nonverbala biggrin.gif te-am batut cumva si nu stiu eu? Te-am injurat? Hai incearca sa nu mai faci pe desteptul care se ia in gura cu moderatorul. Si ia gata cu offtopicu ca poate se inchide threadul..

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
ssilviu
post 22 Aug 2007, 00:41
Post #99

F1 Man

From: Nicaieri

Lasa-l ma in pace, ca te-ai luat de Honda lui mult iubita. NU ARE CUM SA NU TRAGA. E Honda ce dracu.... rolleyes.gif

Faptul ca masina aia face suta in 6,6 secunde e ceva. Acum declaratiile lui CataNOS trebuie luate cu titlu de impresii si atat. Nu ca adevaruri general valabile. Insa e deja aiurea sa incepi sa-l ataci doar pentru o impresie, de parca esti dator sa aperi vreo marca. Impresia pe care ti-o lasa masina e datorita liniaritatii motorului, care nu are zvacul acela datorat turbinei si implicit cuplului mare.

Plus ca la crearea acelei impresii mai contribuie si lucruri legate de sunet, tinuta de drum si alte chestii. Iar faptul ca masina nu a impresionat la drive test mai darama un alt mit la acestui model, care este laudat de fanatici ca e foarte fun de condus si ca e o experienta unica. Deh, ca asa zice Top Gear radmasa.gif Dar na, cand parerea e buna, nu conteaza ca e mega subiectiva. Ce e mai fun decat condusul acestei masini este ca unii chiar si-o cumpara pe baza parerii unora din reviste. Ei bine, cateodata nu se pupa. Dar cine isi cumpara masina pe acest motiv in mod sigur se va bucura de ea. Autosugestia este incredibila cateodata.

This post has been edited by ssilviu: 22 Aug 2007, 00:43

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
ramm
post 22 Aug 2007, 08:42
Post #100

Membru autentic

@CataNos -> daca esti moderator nu inseamna ca esti 'deasupra tuturor'
..deci concluzia ta ar fi: merita banii aia?
Altcineva a mai facut drive-test cu Type R?

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
adip
post 22 Aug 2007, 09:07
Post #101

Banned

ssilviu, postul tau contine o parte din ce i-as fi scris eu, referitor la turbo vs. aspirat, dar am considerat ca nu merita efortul dupa comparatia aia. Mai contine si niste intepaturi gratuite pe care am invatat sa le ignor.
Hai sa mai reiau inca o data ce am vrut sa spun, probabil ca nu m-am exprimat destul de clar: civicul ala il compari cu alte hatch-uri din clasa lui (megane rs, focus st, golf gti, si care or mai fi), in nici un caz cu o masina din clasa medie DIESEL! Aici e greseala. Nu faptul ca imi place honda m-a facut sa reactionez, ci fiindca s-au comparat mere cu pere.
Dl. CataNOS: ai mers dom'le cu ultimul bmw 330i? Probabil ca vei fi iar dezamagit, nici masina aia nu trage ca laguna dumitale, ca nu are turbina.
Cam atat am avut de spus, oricum fiecare intelege ce doreste

--------------------
* * *
+
A l e x
post 22 Aug 2007, 10:20
Post #102

Showing the fangs of rage

Eu nu inteleg problema... Cata si-a exprimat doar opinia... Si ca tu, adip, sa-l contrezi, fara ca tu sa fi mers cu CTR-ul e putin cam aiurea... Du-te si tu la test-drive si apoi mai vorbim...

Nici eu nu cred ca CTR-ul iti da senzatia ca nu trage, e doar parerea lui Cata. Am inteles in schimb comparatia cu Laguna, pentru ca dieselul (mai ales un diesel puternic) iti da o senzatie mult mai mare de putere decat iti da un benzinar, din cauza cuplului, etc... Si eu am patit sa conduc benzinare si sa mi se para ca unele dieseluri (motoare mai mici) trag mai bine, desi stiam clar ca nu e asa, dar senzatia lasata de diesel e diferita.

Plus, nu inteleg de ce-i dati in cap. Omului nu i-a placut masina... Nu pot fi toti pe lumea asta fani Honda. Putea foarte bine sa conduca un Enzo si sa spuna ca nu-i place... Fiecare cu parerea lui...

Dar Cata, nu inteleg ce offtopic vorbesti tu ? Nu suntem la cafenea ? De ce sa inchizi topicul ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Fratzica
post 22 Aug 2007, 10:46
Post #103

Zen

Alex, nu am zis ca inchid eu topicul, nu-s moderator aici, am uitat ca offtopicul la cafenea nu se sanctioneaza.

"@CataNos -> daca esti moderator nu inseamna ca esti 'deasupra tuturor'" unde ti-am dat impresia asta? Ah, ca i-am zis "stimabilului" adip "Hai incearca sa nu mai faci pe desteptul care se ia in gura cu moderatorul. ", ma refeream la faptul ca se ia de viata mea doar pentru ca sunt moderator, altfel iti garantez ca nu se ambala atata. A devenit un trend chestia asta, moderatorul nu are voie sa zica nimic. Am dat eu vreun warn, ban, ceva? Atata timp cat nu m-am folosit de chestiile astea, sunt doar un utilizator obisnuit.

Adip, termina-te cu comparatiile idioate, eu ti-am zis, atata timp cat nu ai condus nici una din masinile in cauza, ar fi recomandat sa taci, nu sa dai raspunsuri din "vastele" tale cunostinte auto. Cat despre intepaturile gratuite, tu esti ala care intepi, atat pe thread, cat si pe privat.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
AND
post 22 Aug 2007, 10:51
Post #104

Membru autentic

From: Bucuresti

Intrebarea din topic este "merita 25k?" - raspunsul este NU.

Sunt pe putin 5 hot hatch-uri mai reusite decat Type-R, printre care ST, RS, GTI, OPC sau chiar si vRS.

Edit: Dupa un drum scurt cu Type R, am mers cu un Golf GT...celebrul 1.4 TSI 170cp...si tin sa spun ca in ciuda deficitului de 30cp, si circa 1 secunda de la 0-100 in avantajul Hondei, motorul GT-ului era pur si simplu muuuult mai satisfacator, ca sa nu spun genial.

Type-R cu toate ca are 200 cai, are un cuplu maxim de 190Nm la circa 5600rpm, in timp ce GT-ul are 240Nm la 1750rpm (turbo + compresor)...face toata diferenta din lume. Acceleratia este linera si constanta de la 1750rpm pana la limita datorita faptului ca turbina lucreaza abia dupa compresor.

This post has been edited by AND: 22 Aug 2007, 11:02

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
ramm
post 22 Aug 2007, 10:55
Post #105

Membru autentic

@Cata -> mi s-a parut ca ai pus accent pe 'moderator', acum am inteles la ce te-ai referit.
@AND -> ai facut drive-test cu toate masinile insirate de tine?

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
Fratzica
post 22 Aug 2007, 10:56
Post #106

Zen

da, nu merita sub nici o forma atatia bani. Dintre toate as alege ST-ul (trebuie incercat, e o super masina ascunsa sub o caroserie destul de anosta, nu am mai condus niciodata o masina atat de fun..), sau o Cupra.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
AND
post 22 Aug 2007, 11:04
Post #107

Membru autentic

@ramm: Da, toate.

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
DrK
post 22 Aug 2007, 11:06
Post #108

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

mana sus pentru OPC smile.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
b76bgaarh
post 22 Aug 2007, 11:06
Post #109

Membru autentic

Fratilor de ce va certati....
uitati aici niste date de la un test Autobild cu 4 compacte sportive:

Renault Megane Sport F1 a facut turul de circuit in 1:51,78
Seat Leon Cupra a facut turul de circuit in 1:53,74
VW Golf GTI Edition 30 a facut turul de circuit in 1:54,30
Honda Civic Type R a facut turul de circuit in 1:55,78

parca nu mai pare asa sportiva cand e cu 4 secunde pe tur mai lenta decat un megan ....parerea mea....

aici aveti linkul cu articolul ...pt a vedea si galeria foto faceti click pe poza de la inceputul articolului....in galerie sunt prezentati timpi....scosi ..si comentarii inclusiv preturili articolul este in germana scuzee......dar timpi sunt universali....

http://www.autobild.de/artikel/Themen-Spor...TI-_220109.html

This post has been edited by b76bgaarh: 22 Aug 2007, 11:08

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
ramm
post 22 Aug 2007, 11:12
Post #110

Membru autentic

Adevarat, e cea mai lenesa masina din cele testate, mai ales la cai putere. Daca tot se facea un test serios, aduceau varianta Mugen. Mie mi se pare o diferenta serioasa 30 CP.
Dupa ce repara Doc masina (daca nu e deja gata), poate vine cu ea la o intalnire reno.
PS: OPC imi place si mie la design.

This post has been edited by ramm: 22 Aug 2007, 11:13

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
b76bgaarh
post 22 Aug 2007, 11:20
Post #111

Membru autentic

mugen nu e preparata?????
astea sunt de serie....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
A l e x
post 22 Aug 2007, 12:00
Post #112

Ba, discutiile de versus sunt inutile pentru ca intra in joc doi factori : subiectivitatea si necunostiinta.

Toti vorbesc ca expertii dar prea putini au pus intr-adevar mana pe masini, si ca sa spunem care-i mai buna ca alta, fara sa le conducem, ar fi ca si cum am dezbate daca Angelina Jolie e mai buna la pat decat Julia Roberts... Daca ma intelegeti smile.gif

Si unde tot laudau Honda oameni care nu prea au condus Honda, vine cineva care a fost la test-drive cu Civic Type-R, deci nu vorbeste din Top Gear, isi exprima parerea, si ii dati in cap... De ce ? Pentru ca nu a citat dintr-o emisiune sau revista auto... Eu nu sunt de-acord cu CataNOS. Eu am mers cu Accord 2.0 benzina si chiar mi-a placut, deci sunt convins ca un Civic Type-R mi-ar placea si mai mult, dar e dreptul lui la replica. Mai mult decat atat, a venit cu argumente atat pro cat si contra deci nu doar un simplu "Ma p*s pe <marca/model>, nu merge bine deloc" cum fac multi pe forumurile auto, ci doar o constatare.

Parerea mea e sa o lasam balta... De moment ce tu, ramm, de exemplu, ai ales Civic, nu te va convinge nimeni ca un Megane RS e o alegere mai buna, daca ar fi sa-ti cumperi CTR. Desi e mai ieftin si cu performante putin mai ridicate, tie Civicul iti place si la urma urmei, masinile se iau cu inima, nu cu revista auto, si nu le luam pentru a participa la curse, le luam sa ne simtim bine in ele, iar cele 0,1 secunde diferenta de la 0-100 -- sa fim sinceri, nu le vom simti niciodata...

Eu atat nu suport, posesorii de masini care vin cu argumente aiurea sa-si apere masinile cand nu e cazul. Adica una e sa zici cum a zis ramm "Sunt constient ca masina mea are doar 4 stele, dar mie imi place" si alta e sa zici "Honda e furata la Euro NCAP si nu are 5 stele ca nu are abtibild de isofix"...

Frumos loc, cafeneaua wink.gif

This post has been edited by A l e x: 22 Aug 2007, 12:05

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
ramm
post 22 Aug 2007, 12:25
Post #113

Membru autentic

Megane RS mi-a facut cu ochiul, iar la cifre oficiale sta mai bine decat CTR.
Oricum nu CTR e urmatoarea 'tinta'...poate un S 2000 albastru wub.gif

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
DrK
post 22 Aug 2007, 12:27
Post #114

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

LOL.. sa nu schimbi de prea multe ori viteza la S2000 smile.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
A l e x
post 22 Aug 2007, 12:31
Post #115

Mie S2000 chiar mi se pare uratica... Intr-adevar are motor misto dar la aspect... sad.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
adip
post 22 Aug 2007, 13:00
Post #116

Banned

QUOTE(CataNOS @ 22 Aug 2007, 11:46)
Ah, ca i-am zis "stimabilului" adip "Hai incearca sa nu mai faci pe desteptul care se ia in gura cu moderatorul. ", ma refeream la faptul ca se ia de viata mea doar pentru ca sunt moderator, altfel iti garantez ca nu se ambala atata.
Pe ce te bazezi cand sustii aberatia asta? Unde anume am pomenit eu de statutul tau de moderator pana ca tu sa imi aduci aminte ca de fapt esti moderator?
QUOTE(CataNOS @ 22 Aug 2007, 11:46)
Adip, termina-te cu comparatiile idioate, eu ti-am zis, atata timp cat nu ai condus nici una din masinile in cauza, ar fi recomandat sa taci, nu sa dai raspunsuri din "vastele" tale cunostinte auto.
Oricum, common sense-ul poate tine fara probleme loc de drive-test de la un moment dat incolo, cand asertiunile facute o iau razna tare. Te mai citez o data:
QUOTE(CataNOS @ 21 Aug 2007, 14:25)
Azi am facut un drive-test cu Honda Civic Type R ca muream de curiozitate sa vad cum merge.
[...]
- motor slab rau rau, nu glumesc, si nici nu vreau sa credeti ca imi bat joc
[...]
... m-a cam dezamagit, nu ma asteptam sa traga asa slab.
Eu de aici inteleg ca ori masina aia de test avea probleme de nu tragea (si atunci dealerul si-a batut joc), ori tu nu ai stiut s-o conduci (probabil asteptai sa intre turbina). Sa zicem ca pentru sofat ai o scuza, aceea ca esti "addicted to diesel". Pentru modul categoric in care ai facut afirmatiile alea, in schimb, nu ai nici una.

--------------------
* * *
+
Fratzica
post 22 Aug 2007, 13:10
Post #117

Zen

Mishule, tu nu vezi ca tot ce zici tu se bazeaza pe presupuneri? Presupui ca nu stiu eu sa conduc, bun.. Presupui ca Honda aia trage ca vantul si ca gandul, bun, Presupui ca eu faceam comparatie intre laguna si civic din punct de vedere al performantelor biggrin.gif, bun, Presupui ca stii multe, bun... Ce sa zic, toate lucrurile sunt clare pentru mine.
Nu ma cunosti, nu ai condus masinile in cauza, ai idei fixe, e clar, vorbele tale valoreaza fix 0.
Uite eu maine am programare sa testez Seat leon FR, dat fiind ca nu aveau cupra disponibil, si la sfarsitul saptamanii Focus St pentru a treia oara. Incearca sa iesi din casa si sa te prezinti la un dealer, sa faci teste, si dup-aia sa vorbesti.
La faza cu "asteptai sa intre turbina" ai zis tot biggrin.gif Motorul mi s-a parut slab pentru cei 200 cp trecuti in fisa. Dar ce sa mai, discut degeaba cu fixisti ca tine care puncteaza masinile dupa common sense, nu dupa drive-test.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
adip
post 22 Aug 2007, 13:45
Post #118

Banned

QUOTE(CataNOS @ 22 Aug 2007, 14:10)
Incearca sa iesi din casa si sa te prezinti la un dealer, sa faci teste, si dup-aia sa vorbesti.
Din pacate unii dintre noi mai merg si pe la munca, e si cazul meu. Nu are sens sa fac drive-test daca nu-mi trebuie, nu am asa mult timp liber. Cand va fi sa schimb masina si/sau sa iau alta o sa imi aleg cateva modele si o sa le testez. Pana atunci nu se justifica plimbatul cu masinile dealerilor din pura pasiune smile.gif

--------------------
* * *
+
Fratzica
post 22 Aug 2007, 13:48
Post #119

Zen

stai linistit ca nici eu nu-s strain de munca, dar imi fac totusi timp si pentru alte activitati. Se justifica drive-testele cu masini puternice din pura pasiune, unora nu le ajunge sa le vada doar in reviste.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
+
Doc
post 22 Aug 2007, 14:49
Post #120

Specialist Chiptuning

Vad ca s-au incins spiritele pe tema motoarelor aspirate si turbo. Cert este ca eu am mers cu ambele si stiu exact avantajele si dezavantejele ambelor motorizari si concluzia este una simpla, motorul turbo nu este pentru circuit.

--------------------
Honda Civic TypeR FK2 2.0 TURBO 340CP+ 2016
Ofer servicii de chiptuning (resoftare) pentru orice model Renault. Preturi in PM. ROTAC 2018 Tuned class Champion Audi TT powered by OBDTUNING.
+
7 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 22:14
Dacia