Bec plafoniera / lumina portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Bec plafoniera / lumina portbagaj
depecharu |
![]()
|
||
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
|
||
--------------------
Pegas
bicicleta
- MS
1987
|
|||
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
6ron lumina suplimentara portbagaj:SLGRS MTRO sau CRRFR..lamela pe care o sacrifici de acolo se potriveste la fix
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
http://www.autobulbsdirect.co.uk/new-images/led-bulb.jpg
aici e dioda la care ma refeream.culori disponibile:rosu si albastru |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
yhf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 10 October 06 From: Bucuresti ![]() |
DA ! alta mancare de ..... finete
![]() |
--------------------
renault
twingo
2001/1.2 16v Alfa Romeo 156 2.0 TS-155CP putin modificata :)
Mitac Mio A701 - iGO 2006+ silviu |
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
pe acel site exista si o chestie de ganul celui din pozele mele - doar pretul difera ceva... in sus
![]() e clar un lucru - este mare diferenta de intensitate a luminii intre modele |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
twingooo |
![]()
|
poza din spatele link-ului e de la un reper care poate fi gasit in targ.cat despre intensitate..ai dreptate dar, asta e interesant numai in cazul in care folosesti dioda in interior
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
yhf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 10 October 06 From: Bucuresti ![]() |
@depecharu : maine seara o sa revin cu poze si dimensiuni, despre plafoniera.
|
--------------------
renault
twingo
|
depecharu |
![]()
|
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
Merci.
![]() |
--------------------
Pegas
bicicleta
- MS
1987
|
|
twingooo |
![]()
|
hehehehehehe...vine omu cu trapa la cap!!!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
yhf |
![]()
|
si cu pedale in loc de pantofi
![]() |
--------------------
renault
twingo
|
twingooo |
![]()
|
@depecharu...vreo sansa cu led-urile din porbagaj sa fie aduse in lumina reflectoarelor de pe forum?
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
boond |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 7 January 08 ![]() |
m-ar interesa si pe mine daca are cineva de vanzare plasticul de la plafoniera, ala ce vine peste bec si contactul ala din dreabta, cel mobil ca m-a mancat.....nu spun unde sa desfac si i-am rupt un piciorus la plastic si mi-am rupt si contactul ala mobil si nu mai am lumina pe interior.......va rog ajutatima
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
TWINGO
- AB 88 AVR
2005 1.2 benzina
|
|
calinormy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 4 March 07 From: Cluj - Napoca ![]() |
Cu siguranta la reprezentanta Renault, cu talonul in mana ( pentru tipul de caroserie) iti gasesc piesa. Daca ai noroc, este in tara ( la depozit la Pitesti).
|
--------------------
Renault
Twingo 1,2 8V
- Cj 11 ESG
1999
|
|
boond |
![]()
|
@calinormy....de varianta asta stiam si eu dar nu vreau ca cei de la renault sa ma "beleasca" de bani pt ca piesele sunt destul de scumpe....voi incerca la dezmembrari iar daca nu voi avea noroc va fi ultima varianta cu cei de la reprezentanta.ms oricum
|
--------------------
renault
TWINGO
- AB 88 AVR
2005 1.2 benzina
|
|
ccris |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Plasticul ala se poate repara cu un pic de chin si niste adeziv bi-component gen poxipol.
Eu am folosit un UHU (rezistenta 190kg/cm2 parca), forma i-am dat-o intre 2 benzi adezive de hartie dupa care am dat gaura, n-am decupat-o ca se putea rupe. Cealalta parte care avea gaura am decupat-o un pic incat sa intre pe "tzumburusul" unde erau inainte piciorusele, adica am inversat pozitia. De un an o am asa dar nu m-am mai jucat prea mult la plafoniera. Stie cineva la ce e bun intrerupatorul I/O de langa becul de pe plafoniera? Mi-e lene sa caut acum pe net. |
--------------------
RENAULT
TWINGO 1.2 16V 2001 / Scenic RX4 2.0 16V 2002
__
|
|
boond |
![]()
|
mersi criss....buna idee.....acum imi mai trebe si contactul acela mobil din partea dreapt......vedeti ce se poate intampla cand omul nu are de lucru
|
--------------------
renault
TWINGO
- AB 88 AVR
2005 1.2 benzina
|
|
twingooo |
![]()
|
ia cauta plafoniera de kangoo sau de solenza...vezi, nu se potrivesc?
22 Feb 2008, 18:17: si eventual cauta reperul la un magazin de piese reno: o sa ramai si tu surprins de pret This post has been edited by twingooo: 22 Feb 2008, 17:17 |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
dxr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 27 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am patit aceeasi chestie adica mi s-a rupt un piciorus de la geamul plafonierei cand am schimbat becul cu o placuta cu 6 leduri. Am pus silicon transparent in zona rupturii si am pus capacul la loc sustinand-ul cateva minute. De atunci nu am avut probleme cu el si nu ezit sa-l folosesc de cate ori am nevoie. Dar cu grija...
Contactul nu stiu ce sa zic... La mine butonul de langa plafoniera foloseste la incuierea usilor... |
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
Boghdan |
![]()
|
O zi nu e niciodata prea lunga. Group: Members Posts: 75 Joined: 30 January 08 From: Bucharest ![]() |
Becul din masina ( cel de pe mijloc ) cunoste careva unde pot gasi ? sau de care se potriveste
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- B 77 JFKenndy
2000'
|
|
twingooo |
![]()
|
vezi la incuietoare e un fel de cui de plastic care culiseaza(nu stiu cum sa explic altfel!!!!)si e vinovat cu intreruperea luminii din portbagaj.cat despre becul de plagoniera care e impropriu denumit asa, incearca la orice magazin de piese auto, cu cel ars in mana!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(twingooo @ 22 Feb 2008, 17:16) ia cauta plafoniera de kangoo sau de solenza...vezi, nu se potrivesc? <span class='edit'>22 Feb 2008, 18:17:</span> si eventual cauta reperul la un magazin de piese reno: o sa ramai si tu surprins de pret Pune o poza cu cea de la Twingo sa iti spun daca se potriveste. Sincer nu prea as crede, pt ca aia de cangou e enorma. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
twingooo |
![]()
|
mai tinerii nostri colegi nu cauta suficient!
MuciX: http://reno.ro/Bec-plafoniera-lumina-portbagaj-t68629.html si e o poza p'acolo |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
Boghdan |
![]()
|
O zi nu e niciodata prea lunga. Group: Members Posts: 75 Joined: 30 January 08 From: Bucharest ![]() |
Becul pentru interior la twingy din 2000 + cel de la lampa de la numar ? cu ce as putea sa inlocuesc capacul de la lampa de la numar ? am avut accident nu mi-a mai ramas decat suportul din plastic fara capac si bec
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- B 77 JFKenndy
2000'
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Vreo sugestie pentru inlocuirea plafonierei cu altceva ? Mi s-a rupt mai demult capacul acela alb care venea peste bec si l-am pierdut, acum mi s-au rupt si contactele alea din alama unde se fixa becul
![]() As inlocui-o cu totul, sa mentin aspectul original dar nu am gasit nimic pe la dezmembrari. Poate confirma cineva ca merge plafoniera de la Kangoo ? Sau altceva, chiar si o improvizatie, circul mult seara si e greu in masina fara lumina. Ma gandeam sa iau niste placute cu led-uri http://www.daciaclub.ro/-t129583.html dar nu am cu ce sa le maschez. Si tot referitor la lumina de interior, becul din spate de la portbagaj nu merge, l-am scos si nu exista nici un fir acolo. As putea sa trag un fir de undeva ? Idei ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Ca idee ,te intreb ,ce masina ti-ai cumparat Tamango ca multe hibe mai are !?
![]() N-as crede ca cei de la dezmembrari sa nu aiba o plafoniera de Twingo .Numai bine ! This post has been edited by renotgo: 9 Jan 2010, 20:46 |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
E masina din semnatura. Eh, poate sunt eu prea tipicar si astea-s maruntisuri dar uite ca ai nevoie de ele ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Te cred dar nu inteleg cum de-au aparut toate dupa ce-ai cumparat-o ...
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Tamango |
![]()
|
Pai nu au aparut ... asa am luat-o. M-a interesat in mod special cutia automata pentru ca am restrictie pe permis si nu pot conduce decat masini cu cutie automata. Restul nu m-a interesat, am zis ca le rezolv pe parcurs. Si stii cum e ... cand ti-a cazut cu tronc o masina nu te mai uiti la detalii. Adica te uiti dar daca sunt rezolvabile o iei si asa.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
renotgo |
![]()
|
Da Tamango ,ai dreptate,scuze !
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Tamango |
![]()
|
Scuze ? Pt. ce ? Nu m-ai deranjat cu nimic, doar suntem pe forum sa ne ajutam unii pe altii
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 18:10 |