Noul Symbol vs Fidji 2007, care e diferenta dintre Noul Symbol si Fidji
![]() ![]() ![]() |
Noul Symbol vs Fidji 2007, care e diferenta dintre Noul Symbol si Fidji
dubf1r3 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 18 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3 ,1.5dCi
Iunie 2009
|
|||
flo2216 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 2 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Salutare la toata lumea.
Sunt fericit ca am intrat in posesia unui Clio Symbol Fidji, 15 DCI/70 CP astazi, dar am o nedumerire pe care vreau sa aflu daca a mai auzit-o sau patit-o cineva. Am luat masina de la Craiova, eu stau in Bucuresti, si tot drumul de la Craiova pana acasa, aerul conditionat automat (are automat, pt ca asta era pe stoc, si am vrut-o repede) sufla un fel de ciorba numai aer rece nu, chiar daca l-am dat pe minim, sau 16 grade cat e urmatoarea valoare. O fi ceva defect la el, sau asa e la masini noi, ce se poate intampla, m-am uitat in manual, nu scrie nimic deosebit. Daca a patit cineva sau stie sa elucideze problema, please reply. Noapte buna! |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2007, 1,5dci, 70 cp, clima, 105 000 km
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Vezi sa nu fi fost in mod semiautomat - adica ai pus temperatura pe minim si apoi ai oprit aerul conditionat manual.
Becul sau martorul luminos de AC trebuie sa fie aprins ca aerul sa fie activ... |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca l-ai dat pe 16 grade si diferenta fata de temp. exterioara era mare, trebuia sa bage foarte rece, deci ai o problema. Ciorba baga cand il tii pe o temperatura apropiata cu cea exterioara si atunci combina AC cu caldura.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
flo2216 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 2 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca este o problema, afara erau 25 de grade, l-am dat pe 16, martorul de la AC era aprins, deci mergea, baga ciorba, l-am dat pe minim, tot ciorba, si de la Craiova la Bucuresti, am mers cu el pus pe 18 grade, si am ajuns acasa transpirat, pe langa faptul ca a mers la maxim tot timpul, chiar daca era pe automat.
O sa merg maine(luni) la Auto Marcus Grup, e langa mine, sa vad ce zic, aveti ceva cunostinte despre ei, cum lucreaza, cum sunt? Partea proasta e ca am fost super incantat cand am luat-o, toata lumea mi-a recomandat-o ca o masina fiabila, fara probleme, si sa incep din prima cu mersul la service, sper sa nu fi facut vreo greseala cand am ales-0. Daca mai aveti ceva idei, despre ce s-ar putea intampla, sa nu merg la service, va astept. Va multumesc. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Iti dau un sfat: inainte de a te duce la Auto Marcu, citeste pe forum parerile oamenilor despre service-uri si abia dupa aceea hotaraste-te unde te duci cu ea.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
flo2216 |
![]()
|
pai daca ar fi dupa mine, m-as duce la REDAC in Craiova de unde am luat-o, ca sunt super si ii si cunosc, dar e ceva drum si nu as bate atata drum pana acolo, si aici in Buc, nu am fost pana acum decat la Serus, si nu prea pot sa-i laud, asta Auto Marcus, e cel mai apropiat de mine si e aia ziceam de el?
3 Jun 2007, 15:46: vreo idee la ce service sa apelez pentru problema cu AC, in Bucuresti? am tot citit de toate si nu mai stiu la care sa apelez. This post has been edited by flo2216: 3 Jun 2007, 15:46 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Printre cele mai bune serviceuri reno din bucuresti este Auto Cobalcescu, situatia chiar pe strada Cobalcescu (parca), pe langa Cismigiu...dar e destul de greu sa prinzi o programare.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
Abu |
![]()
|
Eu, din ceea ce am citit pe aici, as avea 2 optiuni: Meridian Vest sau Filaret. Nu am fost personal nicaieri insa.
This post has been edited by Abu: 3 Jun 2007, 16:56 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pentru o problema ce tine de garantie nu trebuie programare! Se trateaza cu prioritate astfel de neplaceri.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
flo2216 |
![]()
|
Sper, o sa merg maine dimineata la Auto Marcus si o sa revin cu impresii, sper sa o rezolve repede si bine.
4 Jun 2007, 13:40: Am fost la Auto Marcus, s-a rezolvat in 2,5 ore de stat, ei zic ca nu avea freon, aia care mi-au vandut-o ca avea, iar eu am platit 150 lei freonul, si acum merge bine. Imi place tare mult cum merge, sper sa fii facut alegerea buna, cu Symbolul asta. Merci tuturor care mi-au dat sfaturi, si ne mai auzim cu alte ocazii. This post has been edited by flo2216: 4 Jun 2007, 13:40 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Stai ca nu pricep ... aveai o problema in garantie si ai platit ? ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca i l-au bagat la consumabile (freonul), pentru ca nu avea cum sa demonstreze ca nu l-a avut de la inceput.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pai si freonul pe care nu-l aveai in instalatie unde a "disparut"? Nu ti-a fost oferita nici o explicatie...? Chiar daca exista unele pierderi pe undeva, chiar daca nu, era o problema de garantie avand in vedere de cand ai masina.
Pe de alta parte poate nu stim noi intreg contextul problemei, pentru ca ma gandesc, nici cei de la Marcus nu te-au fi pus sa platesti freonul fara o justificare bine intemeiata. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Abu |
![]()
|
Adica tu ai cumparat o masina noua fara freon, ala ce e, optional, se taxeaza suplimentar????????????
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
QUOTE(flo2216 @ 3 Jun 2007, 19:18) Am fost la Auto Marcus, s-a rezolvat in 2,5 ore de stat, ei zic ca nu avea freon, aia care mi-au vandut-o ca avea, iar eu am platit 150 lei freonul, si acum merge bine. Imi place tare mult cum merge, sper sa fii facut alegerea buna, cu Symbolul asta. Alegerea cu Symbolul cred ca e buna, dar cum ma'sa sa nu ai freon in instalatie ![]() Eu am achizitionat un Symbol pe 20.05.2007 si avea freon, si nici nu mi s-a spus ca ma costa ceva in plus daca vreau freon in instalatie !!!!!! Dar cand iti cumperi un aparat de aer conditionat ptr apartamen, iti da freonul la "sticla"???? Parerea mea: ceva e "putred" cu freonul tau ![]() Si mai ales, iti mai cer si bani in garantie... |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
alnick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 23 June 07 ![]() |
Buna,
Ieri mi-a venit masina (Symbol Fidji 1.5Dci 70Cp). Am facut pana azi 250km - probe. Consum 4.8l/100 mixt cu AC. Dupa ce am avut numai dacii berline e super. Cateva amanunte dau impresia de ieftineala : mocheta care joaca, frana de mana, lipsa lampa torpedou cu toate ca locasul exista; cred ca la 10.000 euro le puteau remedia dar asta este. Sper sa compenseze la consum, fiabilitate. Oricum nu sunt absurd sa o compar cu un Opel Astra, Megane .... O sa revin cu informatii periodice despre consum, consumabile, revizii...Fac cam 25.000 km pe an. Mie mi-ar fi placut sa citesc un astfel de topic - poate a sa fie de folos cuiva. Salut. |
--------------------
Renault Clio
Fidji
2007 / 1.5Dci 70CP
|
|
the teacher |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 16 March 07 From: p l o i e s t i ![]() |
masina e super...totusi,mi se pare ciudat...eu am luat-o in martie si am si lampa in torpedou, si scaun reglabil!
![]() |
--------------------
renault
symbol
- 1,5dci70hp!
2007 expression
|
|
tati_do |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 June 07 ![]() |
symbol dci 70 cp - iunie 2007
n-are lampa in torpedou ![]() zis la concesionar, aratat scrisoare tehnica de la reno care zice ca din luna martie symbolu' nu mai are lampa in torpedou... le-am zis sa puna macar un dop... ![]() |
--------------------
renault
fidji dci 70 cp
iun 2007
|
|
Florian_2.2TDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 14 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut, am ridicat ieri un clio fidji profitand de reducere si momentan sunt foarte multumit de el adica fata de cum stiam io clio la interior au mai schimabt multe la el, momentan cel mai dezamagit sunt de lipsa luminii in torpedou...am citit pe aici si am inteles ca din martie nu mai se pune. Acum intrebarile:
Am facut plinul cu euro 4 de la petrom ca mi-au zis astia sa pun repede motorina ca raman in pana si acum intrebarea daca amestec euro 4 de la omv petrom romtrol samd are ceva (e primu diesel care il am)? De la ce cine sa bag motorina ce benzinarii sunt mai cu putine belele la motorina? Si cat costa o ansamblul pt lumina de torpedou? Am luat masina de la Autocobalcescu.. ar trebui sa stiu ceva sau sa ma feresc de ceva? Multumesc. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Simbol
2007 Clio 1.5dci
|
|
Giany4k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 27 June 07 ![]() |
Ca motorina personal recomand OMV, de 7 luni pun numai de la ei si nici o problema. La fel si prietenii mei, shoferi de ceva vreme.
Despre auto cobalcescu ,,nu sunt cei mai laudati...,, |
--------------------
Renault Symbol
Dinamic 1.5 DCI
- B 64 MGR
2006 Dinamic
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Rompetrol ,efix e 4'
|
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Este un topic special legat de statii de carburanti aici.
Eu unul alimentez cu Euro L Diesel de la LukOil. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
danny100 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 July 07 From: Bacau ![]() |
Salutare! Tocmai am achzitionat prin ,,Rabla,, un Fidji de 1.4 16V. Pe scurt:
Imi place Suspensii confortabile CD player foarte bun pentru categoria masinii Nu mi place: Directia nu da un feed back corect la viteze diferite, necesita timp de adaptare. Si un amanunt. la inmatriculare am platit taxa de prima inmatriculare peste 500 de lei noi ![]() |
--------------------
Renault/Skoda
Fidji 1.4 16V 98BHP/Octavia 2 2TD 140BHP
2007/2006
|
|
bucu6 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 May 07 ![]() |
sal danny100 ! bine ai venit in clubul "rino"
![]() ![]() si eu am achizitionat acu ceva timp tot un fidji si tot prin prog rabla. in general sunt multumit de masina, mai putin de consum ( 1.4, 8v ). dar mai astept sa trec de 3000 km si sper sa mai scada. referitor la taxa de inmatriculare, la fel am platit si eu ( >150 euro la curs de 3.5 si ceva ron ). bafta. This post has been edited by bucu6: 3 Jul 2007, 19:16 |
--------------------
renault
symbol
- b142364
2007
|
|
bucu6 |
![]()
|
sal. sa va spun ce am constat in aceasta seara : becul din portbagaj ramane aprins. tot timpul.
![]() 1. plafoniera inchisa, usi inchise - bec portbagaj aprins 2. plafoniera inchisa, usi inchise, pus alarma - bec portbagaj aprins 2. plafoniera pe pozitia intermediara, usi inchise - odata cu stingerea plafonierei se stinge si lumina in portbagaj ( acelasi lucru se intampla si dupa activarea alarmei ) deci sunt obligat sa tin plafoniera pe pozitia intermediara ca sa pot sta linistit ca se stinge si lumina in portbagaj. mi se pare ciudata chestia. ![]() |
--------------------
renault
symbol
- b142364
2007
|
|
Abu |
![]()
|
Vezi ca are un timer, sta aprins o perioada (parca 5 minute?) ca nu cumva sa te inchizi inauntru si sa nu vezi cum sa iesi! Glumesc, dar chiar are un timer (se stinge la cateva minute dupa ce inchizi portbagajul).
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
bucu6 |
![]()
|
inteleg ca nu are legatura cu stingerea luminii din interiorul masinii ?
|
--------------------
renault
symbol
- b142364
2007
|
|
TUNu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 July 07 ![]() |
salut sunt marius si mai nou mi-am achizitioant un clio symbol fidji...si daca vrei sa va spun dotarile uite lista ca sa nu va mai contraziceti atat:
geamuri electrice fata spate aer conditionat radio cd ochinzi electrice geamuri in tenta caroseriei oglinzi in culoarea caroseriei cu sensor de temperatura bara de protectie si banchete in ton cu caroseria ABS airbag sofer si pasager manere interior la usi cormate volan si schimbator imbracat in piele satelit de comanda radio atasat sub volan inchidere centralizata cu telecomanda si cam atat astea nu le-am inventat eu scrie pe foaia de dotari 14 Jul 2007, 05:21: apropos de lumina din porbagaj la mine tine 2 min dupa inchiderea portbagajului asa ca stai linistit This post has been edited by TUNu: 14 Jul 2007, 05:21 |
--------------------
renault
clio symbol
- B 03 TUN
fidji 2007
|
|
bucu6 |
![]()
|
TUNU, ce ai enumerat tu acolo sunt doar cateva din dotari, si nici macar complete.
Uite fisa produs symbol fidji luata de pe site oficial : Dotari standard Symbol Fidji Echipare FIDJI 1,4 8V / 1.4 16V/1,5 dCi 70CP si 1,5 dCi 80CP Echipamente standard ABS Aer conditionat cu reglare manuala Airbag sofer Airbag pasager Aripi fata din material compozit Bancheta spate rabatabila 1/1 Bandouri laterale de protectie Bare de protectie in ton cu caroseria Centuri de siguranta fata reglabile pe inaltime, cu limitator de efort integrat Computer de bord Faruri cu reglaj din interior Geamuri cu tenta Geamuri fata cu actionare electrica Imobilizator electronic codat Inchidere automata a usilor la demaraj Inchidere centralizata a usilor cu telecomanda Luneta cu degivrare Oglinzi retrovizoare electrice, cu degivrare Oglinzi retrovizoare in ton cu caroseria Proiectoare de ceata Proiectoare dublu optice cu halogen Radio mono CD 4X15W RDS codat, cu afisaj separat si satelit de comanda Scaun sofer reglabil pe inaltime Servodirectie Sonda de temperatura exterioara integrata in oglinzile retrovizoare exterioare Tapiterie material textil Astramix Tetiere fata si spate reglabile pe inaltime Turometru Volan reglabil pe inaltime legat de lumina din portbagaj, o sa mai fac niste probe sa ma lamuresc si eu cum sta treaba. mersi de raspuns:) |
--------------------
renault
symbol
- b142364
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 16:44 |