Noul Symbol vs Fidji 2007, care e diferenta dintre Noul Symbol si Fidji
![]() ![]() ![]() |
Noul Symbol vs Fidji 2007, care e diferenta dintre Noul Symbol si Fidji
mirceamalaieru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina
2003-berlina
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
versiunile de symbol sint : autentique, expression si dinamique. diferenta intre ele e data de dotari. autentique e coaja iar dinamique are de toate (abs+2airbaguri,geamuri fata si spate electrice, oglinzi electrice si incalzite,volan si schimbator in piele, jante aliaj, AC....bla bla bla).
expression are doar un airbag, AC, geamuri fata electrice, oglinzi el si incalzite....bla bla bla fidji e o varianta de echipare care ofera la pret de expression niste dotari de la dinamique (cea mai importanta ar fi ABS+airbag pasager). in rest masina ii la fel. difera dotarile. cine are un fidji poate sa zica mai multe. cica ar fi si o diferenta de calitate (mai buna la fidji) desi io n-am vazut-o. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
mirceamalaieru |
![]()
|
aha, thx.
pe mine m-a derutat cineva care mi-a spus ca Fidji ar fi vechiul symbol si ca ii lipsesc foarte multe, printre care si computer de bord. |
--------------------
dacia
berlina
2003-berlina
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Deocamdata nu cred ca are nimeni Fidji 2007...de-abia au ajuns masinile pe la concesionari.
Cateva date despre aceasta Serie Limitata: Perioada de comercializare: martie - decembrie 2007 Construita pe baza versiunii Expression Serie limitata - fara elemente de design specifice (interior identic cu cel al versiunii Expression). Echipamente in plus fata de Expression: ABS Airbag pasager. 4 motorizari: 1.4 8v 75 cp; 1.4 16v 100 cp 1.5 dCi 70 cp; 1.5 dCi 80 cp euro 3 Acum...pretul unui Fidji e al unui Expression + 200 euro. Avantajul consta in faptul ca optiunea "Pachet siguranta" in care intra ABS-ul si airbag-ul pasager costa pe un Expression 650 euro. Astfel clientul face o economie de 450 euro! |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
roskatu |
![]()
|
membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 22 July 06 ![]() |
fidji are reducere doar 960 euro , expresion are 1303 , asta pentru varianta dci euro4 (7o cai ) deci mai e diferenta de doar 100 euro . mi'am luat teapa de doar 100 euro .. yo am comandat masina pe 27 feb , daca mai asteptam 2 zile luam fidji si castigam 100 euro
![]() |
--------------------
Renault
Fluence dci90
2011
|
|
astru06 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 10 December 06 ![]() |
eu mi-am comandat azi fidji, imi vine in mai , am pus pe ea clima si geamuri electrice pe spate, dinamique avea in plus computer de bord si jante , luam dinamique, dar nu aveau motor e 4
|
--------------------
renault
megane 1
2000 berlina
- ct-48-xxx
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
cum adica ??? fidji asta nou nu are computer de bord?????
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ba da...are...evident ca are!
![]() Nu pot decat sa trag concluzia ca astru si-a dorit un dCi de 80...iar momentan singura posibilitate e un fidji euro 3. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
mirceamalaieru |
![]()
|
eu am primit o oferta de la Serus si la Fidji exista si motorizare diesel de 70CP Euro4 si toate modelele prezentate in excel-ul respectiv au si computer de bord standard
QUOTE(cristib @ 9 Mar 2007, 19:19) This post has been edited by mirceamalaieru: 10 Mar 2007, 17:04 |
--------------------
dacia
berlina
2003-berlina
|
|
rattzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 March 07 ![]() |
nush ce ziceti voi acolo.eu am un expression din 2003 si am abs,geam el fata,og el incalzite,2 airbaguri...deci nush de ce ziceti ca expression e chel ca nu e.
|
--------------------
Renault
Clio
2003 Expression
|
|
allex82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 2 March 06 ![]() |
Authentique e versiunea fara prea multe dotari, nu Expression...
![]() Insa varianta noua de Fidji e chiar interesanta, are un pret bun pentru ceea ce ofera... |
-------------------- Renault Symbol Fidji 1.4 8V Albastru Otoman - Martie 2006
Username vechi: dreamer |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Are cineva un document oficial cu dotarile si preturile Fidji?
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
mirceamalaieru |
![]()
|
am atasat o oferta de la Serus primita prim email.
din preturile de acolo se scade reducerea de 960 de euro ![]() QUOTE(diesel_power @ 11 Mar 2007, 13:03) |
--------------------
dacia
berlina
2003-berlina
|
|
soryn.syryn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 8 August 06 ![]() |
La Fidji pentru 1.4 8 valve , masa proprie are o valoare de 940 kg. , respectiv pentru Expression - 2004 in prospect scrie ca are masa proprie de 1015 kg. , in rest celelate caracteristici viteaza , consum sunt aceleasi . Nu inteleg de unde provine diferenta de masa , in 2004 Renault cantarea si soferul ( soferul de Symbol trebuie sa aiba o greutate optima de 75 kg.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2004 Symbol 1.4 8 v
- AV 00 AVE
|
|
only4waly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 7 October 06 ![]() |
Dupa cum se vede in partea de jos se observa ca sunt detinatorul un Renault Symbol Fidji. La momentul respectiv varianta fidji reprezenta varinata "full options"...inca nu aparuse renaul phase 4(pacat
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
martie 2006, Fidji
|
|
only4waly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 7 October 06 ![]() |
am uitat sa precizez faptul ca fidji are chiar si tapiterie specifica
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
martie 2006, Fidji
|
|
hellcat |
![]()
|
Odata cu trecerea la phase 4, expression-ul a primit si cd player. Versiunile anterioare de expression aveau radiocasetofon.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
Tinu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 21 February 07 ![]() |
Eu am Symbol expression (octombrie 2006) si in dotarea standard avea computer de bord, cd player, geamuri electrice fata, oglinzi incalzite, airbag sofer. Eu mi l-am imbunatatit cu ABS, airbag pasager si aer conditionat auto. Renault fidji are cam aceleasi dotari.
|
--------------------
Renault
Symbol expression
2006 (octombrie) 1.5 dci
|
|
casio32man |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 March 07 ![]() |
salut
sunt nou pe aici si as vrea sa cumpar un symbol nou,dar nu prea stiu multe despre consumul real si costul pieselor de schimb (ptr mai tarziu) |
--------------------
Renault
Symbol 1.4
2007-expression
|
|
sorinrs |
![]()
|
![]() Kalakitza Group: Members Posts: 259 Joined: 24 October 06 ![]() |
@casio32man
cauta la rubricile consum motorina,consum benzina,etc. succes. |
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol dci 65 cp
- B-xx-SRS
|
|
alin-L |
![]()
|
![]() No more Mr. Nice Guy!... Group: Members Posts: 19 Joined: 27 November 05 From: Pitesti ![]() |
FIDJI ! FIDJI ! FIDJI ! FIDJI ! FIDJI ! FIDJI !
![]() E cea mai buna ofeta de la renault! Are un pret Xcelent, raportat la dotarile cu care vine! Si, desigur, poti sa optezi pentru oricare din motorizarile actuale... Daca vreti, singurul inconvenient, este faptul k, in situatia in care mai doresti si alte "gadgeturi", nu poti opta decat pentru un set de jenti mai bune si culoare (asta nu prea intra la "gadget"-uri ![]() Eu, unul, regret k nu am mai asteptat putin pentru k sa pot lua varianta cu computer de bord... ![]() |
--------------------
renault
symbol - fidji
2005 - 1,4 16V
- AG 07 SMT ...masina mica, de familie. E ok dak familia e mica!
...doar 98 bhp - stock, dar merge! |
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mda, asta e si regretul meu. Computerul de bord.
In schimb are de toate, inclusiv scaun reglabil pe inaltime ![]() |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Fidji am si eu. Si asta scrie doar pe interiorul trapei de la torpedo intre suportii de pahare. Asa este, in feb. 2004 a fost cea mai scumpa masina Clio. Ceea ce m-a enervat a fost faptul ca pe spate nu scrie Symbol ca cele de mai tarziu. Nu stiu daca tapiteria este specifica pentru ca nu m-am uitat si la alte masini dar este full option. Inclusiv radio CD. Am observat ca la cele noi, cele ieftine de le tot face reclama de cateva luni (alea cu sigla Symbol pe spate) nu mai exista aparatorile de cauziuc la spoilere si parca nici la usi si sistemul de inchidere d ela portbagaj este un pic diferit.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
alin-L |
![]()
|
![]() No more Mr. Nice Guy!... Group: Members Posts: 19 Joined: 27 November 05 From: Pitesti ![]() |
Da, ai dreptate - sunt cateva diferente de design exterior (bandouri, capote, manere portiere...), insa cele mai mari schimbari sunt de remarcat la interior! Alte ceasuri de bord - cu computer de bord!!!, alte cotiere, centura de siguranta centrala - din spate, vine de undeva de sus, nu se mai prinde peste stomac ci peste piept, ca cele din lateral, alte nuante la tapiterie, etc.
Si pe capacul portbagajului meu scrie clio, nu symbol - explicatia a fost (culmea!) ca: "nu mai aveam sigle cu inscriptia symbol"!!! Oricum, nu ma deranjeaza kestia asta, ci explicatia primita - parca eram la piata si se terminasera merele ionatan... |
--------------------
renault
symbol - fidji
2005 - 1,4 16V
- AG 07 SMT ...masina mica, de familie. E ok dak familia e mica!
...doar 98 bhp - stock, dar merge! |
|
astru06 |
![]()
|
noul fidji nu are computer de bord , numai dinamique are
|
--------------------
renault
megane 1
2000 berlina
- ct-48-xxx
|
|
Dantee |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 December 05 ![]() |
De ude stii ca nu are computer de bord ?
Daca te uiti bine la dotarile variantei Expression si Dynamique ai sa vezi ca ambele variante au in dotare standard computer de bord asa ca si noul Fidji va avea sau are computer de bord. Daca ai sa studiezi variantele vechi Fidji ai sa vezi ca masina de fapt e un amestec intre cele doua variante de baza; dotarile de la Expression + inca ceva .ca sa nu mai zic de pret. |
--------------------
Renault
Megane III
2010 / Sport Tourer / Privilege
- B21HIM Megane III Sport Tourer Privilege 1.5dci 105cp 2010
MeganeII Privilege 1.6 16v 2005 Clio Symbol Fidji 1.5dci 85cp 2006 |
|
astru06 |
![]()
|
pentru ca o am
|
--------------------
renault
megane 1
2000 berlina
- ct-48-xxx
|
|
Dantee |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 7 December 05 ![]() |
Si atunci astia in oferta de ce in ofertade ce spun ca espressionul are computer de bord?
|
--------------------
Renault
Megane III
2010 / Sport Tourer / Privilege
- B21HIM Megane III Sport Tourer Privilege 1.5dci 105cp 2010
MeganeII Privilege 1.6 16v 2005 Clio Symbol Fidji 1.5dci 85cp 2006 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiu ca toate masinile mai noi au computer (sau ma insel ?) numai ca unele il au la vedere cu display iar altele nu... Stiu asta ca-i auzeam pe spalatorii auto cand deschideau capota sa curete motorul ca se chinuiau sa desluseasca care este computerul.... ca sa-l acopere cu o punga sa nu ia apa...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
"Mai sus" se discuta despre "computerul de bord" - adica despre afisarea consumurilor pe ecran si asa mai departe ... nu de cel fizic de sub capota.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:38 |