Probleme directie - trage intr-o parte, vibratii, pocnete suspecte
![]() ![]() ![]() |
Probleme directie - trage intr-o parte, vibratii, pocnete suspecte
dani_hak3ru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 31 July 09 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
renault symbol
renault symbol
2008
|
|||
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Relu11 @ 21 Apr 2011, 09:48) Sunt curios sa vad cum arata o anvelopa dupa 5 ani. Fiecare face ce crede, eu am vazut anvelope care aratau rau si dupa 3 ani ale mele au 6 ani si inca arata bine sunt anvelopele venite din fabrica o data cu masina GOODYEAR GT2 daca esti curios iti pun o poza ![]() P.S:masina are doar 22000km si au trecut si prin ierni si veri. This post has been edited by andutu: 25 Aug 2011, 10:01 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Da chiar vreau o poza cu dot-ul si o poza cu profilul
|
--------------------
.
.
.
|
|
history |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 30 April 06 From: Craiova ![]() |
Eu cred ca esti foarte tanar sau ai probleme cu memoria. Habar n-ai cum se mergea cu 140, cu niste cauciucuri tocite, folosite iarna sau vara, ani si ani.
Vorbeasc de epoca de dinainte de 89. Un sofer destept stie sa-si conserve cauciucurile! ![]() This post has been edited by history: 25 Aug 2011, 15:32 |
--------------------
Citroen
C4
2009
- DJ-26-DIN
|
|
andutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 27 September 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Relu11 @ 25 Aug 2011, 11:36) pozele sunt facute la anvelopele dupa fata , de cand este masina nu prea a vazut plecari cu scartz sau alte chestii de genul , au fost folosite normal , oricum se pot vedea mici crapaturi in carne cred ca le mai tin si iarna ca nu cred ca o sa merg foarte mult oricum merg prin oras unde nu sunt mari probleme daca cei de la drumuri isi fac treaba si o sa imi iau un set all season as vrea separat, dar nu am loc de depozitare. History la cine te referi?La mine? da , am carnet de 1 an de zile am 19 ani, probleme cu memoria nu am , nu prea inteleg la ce te referi ![]() P.S si a mea trage dreapta putin sa zic dar nu prea imi dau seama daca e de la drum sau masina. ![]() This post has been edited by andutu: 26 Aug 2011, 01:20 Attached thumbnail(s) 25082011003.jpg ( Size: 1.5mb ) Number of downloads: 281 25082011004.jpg ( Size: 1.39mb ) Number of downloads: 291 25082011005.jpg ( Size: 827.51k ) Number of downloads: 293 25082011002.jpg ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 292 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu am vazut o poza cu dot-ul, cauciucurile arata destul de rau, se putea si mai rau probabil ca masina sta in garaj.
Cat priveste mesul la iarna cu ele eu te sfatuiesc sa nu, avand in vedere ca este obligatoriu cu anvelope de iarna sau allseason, asta daca nu vrei sa platesti amenda cara nu este deloc mica. |
--------------------
.
.
.
|
|
andutu |
![]()
|
stiu dar mai este vorba si de buget
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.5 dci
2005
|
|
karaoche |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 2 July 09 From: Braila ![]() |
salutare,
am nevoie de parerea voastra. clio-ul meu are geometria facuta, dar trage dreapta. daca merg cu viteze mici 20km/h masina merge drept, dar daca iau un damb masina trage dreapta. precizez ca am schimbat:amortizoare, bielete, un pivot (nu mai tin minte care). am fost ieri si am echilibrat toate rotile( nu o mai facusem de 1 an si ceva). plec de la vulcanizare si masina imi tragea stanga blink.gif blink.gif rau. am ajuns acasa si am schimbat rotile fata intre ele iar acum este ca inainte. trage dreapta un pic. mi-a spus un vecin ca e ceva de la geanta sau anvelopa de pe partea dreapta. orice parere e binevenita. multi km fara incidente. |
--------------------
renault
clio symbol 1
2000 1.4 8v
- BR-23-NES 29-01-2009 _ 83950 km
28-03-2011 _ 110001 km 14-11-2012 _ 132000 km 24-11-2013 _ 150582 km 07-11-2014 _ 172850 km 10-05-2016 _ 207400 km |
|
vasilecool |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
@karaoche : gandeste-te si la varianta asta - o roata mai mica si una mai mare ,daca spui ca le-ai inversat si acum e pe dos . uite un link cu patania mea :http://www.reno.ro/Trage-dreapta-dupa-ce-am-facut-unghiul-t222046-s0-p3400257.html#entry3400257 .
acum nu mai am aceeasi problema ,dar zilele trecute (sambata)am iesit pe autostrada si pe la 120km/h incepea sa trepideze volanul . prin luna mai ,am mai fost afara din bucuresti,nu facea asa nici la 140,dar la intoarcere in timpul mersului s-a auzit un "trosc" aproape insesizabil .am dedus ca a sarit vre-un plumb ,lucru confirmat de drumul pe autostrada de sambata trecuta . duminica am echilibrat rotile ,iar luni am iesit iar afara . tot mai vibreaza ,tot de pe la 120 dar mai putin . acum mi-am cumparat si discuri noi .maine am sa le schimb caci cele vechi sunt cam uzate (masina are 138 000 si nu stiu daca au fost schimbate vreodata,poate da ,poate nu .pe forum ,unii zic ca le-au schimbat mai repede 60-80 000 ,altii zic ca le-au schimbat la 140 000) .zic ca poate si de acolo mai vibreaza un pic ,nu stiu ,poate zic prostii ... daca tot mai face si dupa ,cred ca am sa schimb anvelopele . This post has been edited by vasilecool: 6 Jun 2012, 18:32 |
--------------------
renault
symbol
2005
- B-46-ANU
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
karaoche, ai o problema la roata dreapta, parerea mea este ca ai janta cam stramba. Daca atunci cand roata cu pricina e pe stanga, masina trage stanga, si atunci cand e pe dreapta, masina trage dreapta, atunci cu siguranta ea e de vina.
|Ai spus la un moment dat ca, atunci cand iei un damb, masina o ia in dreapta. Ai observat cumva daca volanul nu se inclina dreapta cand iei dambul? Eu zic ca da. Parerea mea este sa mergi la o vulcanzizare sa iti indrepte janta respectiva. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
salutare tuturor,
mașina mea are 90 mii km și 6 anișori, am circulat pe drumuri bune dar, ieri am făcut revizia și am schimbat primele piese în afară de consumabile. Aceste piese sunt bieletele de direcție (prezentau jocuri). Presupun că trebuie sa fac geometria roților. Aș vrea să știu voi ce recomandați să o fac la Renault (Cluj) sau se poate face corect și la alte serviceuri specializate. Îi rog pe cei care cunosc în Cluj așa ceva să îmi spună și mie întrucît, după asta, vreau să fac ITP și nu vreau surprize. Vă mulțumesc anticipat. This post has been edited by Ayden_CJ: 19 Jan 2013, 13:28 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Geometria este o operatiune care necesita un echipament adecvat. Daca un service sau o vulcanizare detine acest echipament, nu este nicio problema sa o faci la ei. Chiar nu e o treaba atat de complexa incat sa fie facuta corect doar de reprezentante.
In plus, geometria nu influenteaza ITP-ul. La ITP iti verifica starea generala a masinii, noxele, franele, bataia faruruilor si jocurile din subansamble. Nu verifica geometria intrucat nu este un factor atat de determinant in siguranta traficului. Geometria nefacuta iti influenteaza doar uzura pneurilor, consumul si poate iti uzeaza un pic mai repede alte piese. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Ayden_CJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 28 February 07 From: Cluj ![]() |
mulțumesc vallixx
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salut Ayden.
Iti dau un mic pont. Intreaba la reno cluj, sus pe calea turzii daca au recalibrat aparatele. Am inteles ca la inceputul anului trebuia sa vina cineva sa le calibreze.. Caci pe mine m-a urcat de 5 ori la directie pana si-a revenit senzorul... Pretul: in jur de 100 lei punte fata... Daca au calibrat aparatele e ok.. E foarte de treaba baiatul de acolo.. Sau poti merge la sigemo, la polus center. La ei am fost prima data pt geometrie, atunci cand mi-au gasit jocul la caseta. pretul e undeva la 70-75 lei punte fata sau 99 ambele punti (depinde de modele) dar au un stand 3d ultraperformant.. Alegerea este a ta. Sa revi cu un raspuns dupa ce rezolvi treaba This post has been edited by BannedHost: 20 Jan 2013, 17:38 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
salut BannedHost, mulțumesc. Vă dau detalii după ce finalizez operațiunea
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
Ayden_CJ |
![]()
|
salutare,
am fost azi la Sigemo la Polus, nu am mai pierdut vremea să întreb la Renault. Operațiunea s'a desfășurat repede, 30 minute, reglat puntea față 68 lei. Au eliberat fișa de reglaj cu valorile unghiurilor. Mașina mi se părea tare instabilă înainte de reglaj. Acum pare că stă mai bine pe drum. Apropo, la firma aceea verificarea punții față este 35 lei pt autoturisme. Sper să nu se considere reclamă. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 EX1,4 16V
- CJ-x5-DXM
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Este ok. Eu cand am fost si am avut joc am zis sa nu o faca ca nu are rost si nu am platit nimic
![]() Pare-mi-se garantia e de 6 luni pe lucrare ? |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
cristiandoru2000 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 8 December 09 From: Timisoara ![]() |
Salut, unde pot sa fac si eu reglajul geometriei rotilor in Timisoara. Stau in zona Traian .Mersi.
|
--------------------
Renault
Clio II phase 1 hatchbach
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 02:37 |