Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

61 Pages « < 16 17 18 19 20 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ce probleme aveti la megane2 facelift ?, cat de multumiti sunteti ? :)

cit de multumiti sunteti de facelift?

incintat [ 252 ] ** [37.11%]
multumit [ 339 ] ** [49.93%]
nemultumit [ 38 ] ** [5.60%]
regret alegerea facuta [ 50 ] ** [7.36%]
Total Votes: 679
Guests cannot vote 
cri123
post 6 Jun 2007, 21:56
Post #511

Membru autentic

Group: Members
From: Cluj-Napoca

QUOTE(ciobi @ 4 Jun 2007, 08:54)
Am cautat dar nu am gasit nimic referitor la greutate. Pe site-ul renault.ro scrie ca Megane Estate are greutatea de 1215 kg, in timp ce in cartea masinii si respectiv in talon, greutatea masinii este de 1365 kg. Diferenta destul de mare zic io. Mentionez ca este vorba de Megane Estate 1.6 16V. Sa fie greseala pe site? Cum apare in talonul altor posesori de Estate? Succese

Se pare ca e normal la Renault. Asa am si eu la Laguna (masina are 1320kg, inclusiv pe declaratia vamala, in talon si CI - vreo 1500, greutate de 2.2dci blink.gif ). Asta e.

--------------------
Renault Laguna 2 2006 2.0T dopat cu 30 ponei
Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
claus
post 6 Jun 2007, 21:59
Post #512

private spice

From: Bucuresti

gabriel.. se mai intampla si probleme.. nu trebuie sa te superi, sunt sigur ca se va rezolva bine problema..

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
ovim
post 7 Jun 2007, 07:56
Post #513

Membru incepator

Am ajuns la concluzia ca daca ma tot gandesc la ce probleme s-ar putea sa am cu masina, mai bine nu o mai conduc, o vand si stau toata ziua in casa ca nu cumva sa ma calce vreo masina. Si nici acolo nu e sigur. Daca tot ascult oare ce se aude in spate, oare ce bate in nu stiu care parte, de mai mult stau stresat decat conduc, se pierde tot farmecul de a conduce o astfel de masina. Lasati-le in pace si nu le mai analizati atata ca devin stresate si ele (masinile) si de aceea tot dau rateuri.

--------------------
Renault Megan Sedan 2007 1.6 16V 110 CP
+
gabriel05
post 7 Jun 2007, 12:16
Post #514

Membru autentic

ovim, nici eu nu eram stresat pana ieri cand din senin mi-a facut explozie luneta! cum poti sa nu pierzi farmecul de a conduce intr-o asemenea situatie?
sa simti cum falfaie nailonul in spate si sa zici: "sunt fericit! am dat peste 14000 de euro pe aceasta masina, dar acum sunt fericit! bine ca nu am murit! daca eram in masina si imi intrau cioburi in ochi! ce noroc pe mine ca nu eram in masina! ce fericire!" biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Sedan Manager Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
+
red dog
post 7 Jun 2007, 22:51
Post #515

Membru incepator

bielete de directie sg si dr schimbate in garantie la 7000 km

--------------------
Renault Megane Sedan II.2 2006/1.5 dci 100 cp/ Luxe Privilege
+
mars
post 8 Jun 2007, 08:20
Post #516

meow or never

Group: Moderatori

Da, dar defectele de Reno sunt mai cu motz! Daca are unul ceva la Golf: "draguta mea masinuta a facut buba mica, dar mie tot imi place. Lasa ca-i trece pana o marit". La Renault: "nu, nene! ma simt inselat, tradat, violat in intimitate!".

Inainte sa o cumparati v-ati gandit mult? Ati citit tot ce scrie pe aici? Eu da. Si am patit la ea ce nu a patit nimeni, sa imi vina cu ambele centuri spate bulite (senzor airbag) dar le schimba pe garantie. So what?

Cat despre casco, ala e obligatoriu! Eu dau 600 euro pe an si saptamana viitoare o duc la vopsit pe toata partea dreapta, pentru ca un cretin a avut inspiratia sa ia mainile la zgariat cu cheia prin parcare. Cine plateste? CASCO! De ce? Pentru ca am!

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
cata70
post 8 Jun 2007, 09:40
Post #517

Membru autentic

Bine spus,mars ! smile.gif Daca te uiti pe alte forumuri,desi sunt aceleasi probleme sau chiar mai mari,nu vezi sa dea in marca respectiva,iau totul ca o intamplare, gasind diferite scuze ....Am vazut pe forumul asta useri care s-au inscris doar pt. a sublinia ce proasta achizitie au facut,altii ridicand in slavi initial masina Renault ce tocmai au luat-o (trecand de la vechea dacie) pt. ca apoi sa spuna ca e " caruta" deoarece nu stiu ce zgomot are undeva de parca ar fi mers numai pe drumuri f. bune..
Nu sunt inebunit dupa marca R. insa ce m-a convins sa iau al doilea Renault in nici trei ani a fost raportul pret dotari cu mult mai bun fata de concurenta

This post has been edited by cata70: 8 Jun 2007, 09:40

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
dorriinn
post 8 Jun 2007, 20:34
Post #518

Romania Trotter

From: Craiova

dupa ce am navigat si pe alte forumuri dedicate altor marci, m-am mai linistit. problemele apar la orice tip de masina, nu numai la "saracul" nostru megane.

ps. sa vedeti cum toaca baietii noul passat pe forum vw. tongue.gif

--------------------
Renault Megane Sedan - PH .. ... 2006 Expression 1.6
Uimit de ce vad pe strada...
+
danutz_55
post 8 Jun 2007, 22:01
Post #519

Membru incepator

QUOTE(Zetu @ 14 Mar 2007, 16:09)
Am si eu prima problema mai serioasa sa-i zic asa (adica necesita inlocuirea unei piese). Masina are 7000 km si vreo doua zile la rand s-a intamplat in mod aleator sa scada turatia brusc atunci cand vroiai sa accelerezi, mergea intrerupt dupa care isi revenea. Am fost la service, a dat "baiatu" o tura cu ea, masina merge perfect (asa cred si eu numa ca s-a intamplat sa aiba problema aia). O baga inauntru si o pune pe calculator, apare si eroarea: un senzor de la pedala de acceleratie (ma rog, mi-a explicat ca are 2 zone si in prima zona este defecta iar in anumite situatii calculatoru comanda scaderea turatiei la 1200); rezolvarea : schimbarea pedalei de acceleratie (cand vine piesa).
Se pare ca acest defect sa acapareze din ce in ce mai multe masini, din cate stiu eu a ramas un coleg forumist cu masina in italia din cauza unei defectiuni asemanatoare daca nu chiar asta (din cate imi amintesc eu). Tot  1.5dci 100 cp
*

Salutare, 3.500 km, prima problema: aceeiasi CA ca si a lui Zetu, astazi a fost prima zi cand am simTit CA scade turaTia motorului. In viteza a 3-a la 2.000 de ture, scade brusc turaTia aprox 1 secunda,dupa care isi revine. Nu e asa suparator...dar treb sa dau o tura pe la service.

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 Expression 1,5dCI 80CP martie 2007 Craiova
+
ciprian_kis
post 9 Jun 2007, 22:08
Post #520

Membru incepator

From: Brasov

Uff, probleme din ce in ce mai diverse... Raman in categoria "incantat", totusi al doilea "Top Up Oil Level" in 8500 km sad.gif. La primul se pare ca nu mi-a pus suficient ulei nenea de la service. Ma gandesc sa ma duc direct la revizie...

La cat mai putine probleme tuturor!

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.5 dci 80 cp v2.2 P.A
+
danutz_55
post 9 Jun 2007, 23:14
Post #521

Membru incepator

Problema cu scaderea tutatiei a continuat si astazi,dar s-a mai agravat, acum scade turatia in orice viteza,si mult mai des decat ieri.Imi apare pe computer 'defect electronic' si cheia de service. deci e clar, am cumparat o masina extraordinara...daca de la 3.000 km ma duce la service, e perfect! Nu e o problema deloc grava,am inteles ca problema e un senzor la pedala de acceleratie,dar nu asta conteaza...conteaza k ma duc la service la 3.000km si am mers impecabil cu masinuta. sad.gif Chiar sunt dezamagit !

--------------------
+
sly
post 10 Jun 2007, 01:19
Post #522

Membru incepator

un incident "amuzant" azi:

in timp ce rulam, cred vreo 150km/h, chederul stanga de pe stalpul parbriz s-a desprins! blink.gif ...vreo 20-30 cm....

naspa as zice.

--------------------
Renault Megane 2006 2.2
Renault Megane II.2,1.6 16V, dec 2006, Confort Expression+noir nacre+ clima automat+senzor parcare
+
j.d
post 10 Jun 2007, 01:56
Post #523

...internationally known

danutz_55, daca era Passat, nu mai era asa deranjant nu? Ca fapt divers, un prieten si-a luat unul dintre primele Passat-uri (model nou) aduse la noi...in aceeasi zi in care a luat-o (nu dupa 3000km) curgea motorina din ea...si in aceeasi zi masina s-a intors la service...in mod sigur ca nu e placut, insa nu pot sa zic ca l-a deranjat asa tare.
Desi s-a mai zis aici pe topic, cam asta ar fi gandirea cand se strica o masina nemteasca...insa, cand se strica ceva de la un Renault... rolleyes.gif

On topic, 10000+km cu Megane-ul actual, in continuare foarte multumit...nici acesta nu are nici cea mai mica problema.

--------------------
powered by TFSI
Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
+
Hack
post 10 Jun 2007, 09:14
Post #524

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(danutz_55 @ 10 Jun 2007, 00:14)
Problema cu scaderea tutatiei a continuat si astazi,dar s-a mai agravat, acum scade turatia in orice viteza,si mult mai des decat ieri.Imi apare pe computer 'defect electronic' si cheia de service. deci e clar, am cumparat o masina extraordinara...daca de la 3.000 km ma duce la service, e perfect! Nu e o problema deloc grava,am inteles ca problema e un senzor la pedala de acceleratie,dar nu asta conteaza...conteaza k ma duc la service la 3.000km si am mers impecabil cu masinuta. sad.gif Chiar sunt dezamagit !
*

Io ce sa mai zic frate ma duc maine cu ea in service la 1600Km, si dupa cate imi dau seama problema mea s-ar putea sa o am de cand am cumparat masina.

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
FireChief
post 10 Jun 2007, 09:16
Post #525

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

18 000 de km ,fara probleme
incintat in continuare wub.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
touche
post 10 Jun 2007, 10:20
Post #526

Membru autentic

From: Constanta

daca era Passat, nu mai era asa deranjant nu? Ca fapt divers, un prieten si-a luat unul dintre primele Passat-uri (model nou) aduse la noi...in aceeasi zi in care a luat-o (nu dupa 3000km) curgea motorina din ea...si in aceeasi zi masina s-a intors la service...in mod sigur ca nu e placut, insa nu pot sa zic ca l-a deranjat asa tare.

pe mine m-ar fi deranjat foarte tare sa duc masina la service chiar din prima zi , indiferent de marca

on-topic:

masina are 13k si inca un are nici o problema, sper sa fie asa si in continuare

--------------------
renault megane 2.2 2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
+
gabriel05
post 10 Jun 2007, 12:01
Post #527

Membru autentic

danutz_55, problema ta in conceptia lui mars se numeste "buba mica" biggrin.gif

--------------------
+
danutz_55
post 10 Jun 2007, 17:01
Post #528

Membru incepator

'j.d' ti se pare normal CA o masina pe care dai 14.000E sa te duca la service dupa 3.000Km?? ....pt CA un Passat a avut o problema, ce sa fac sa fiu fericit maine cand ma duc in service ??? Nu mi-am luat o masina SH sa ma bage in service dupa 3 luni, am dat o gramada de bani pe o masina noua de la care am pretentia sa nu ma lase in mijlocul strazii...daca e renault asta inseamana ca trebuie sa fiu fericit si incantat de masina, daca ma tine mai mult in service decat pe strada ??
Revin cu informatii dupa ce iese din service.

--------------------
+
ssilviu
post 10 Jun 2007, 17:11
Post #529

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(danutz_55 @ 10 Jun 2007, 18:01)
am dat o gramada de bani pe o masina noua de la care am pretentia sa nu ma lase in mijlocul strazii...

Ai dat o groaza de bani pentru a avea sanse mai mici sa ajungi in service la 3000 de km dupa achizitionarea masinii. Asadar una noua nu iti garanteaza lipsa problemelor, ci doar o probabilitate mai mica de aparitie a acestora. Din pacate tu ai fost ghinionist.

This post has been edited by ssilviu: 10 Jun 2007, 17:22

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
gabriel05
post 10 Jun 2007, 17:12
Post #530

Membru autentic

danutz_55, te inteleg perfect! stiu ce simti! am patit acum o saptamana un accident stupid: mi-a facut explozie luneta! nici pana azi nu am primit un raspuns de la Renault Romania! am inceput sa ma tem si ma astept la ceea ce e mai rau! si cand ma gandesc ca la vechea mea dacie berlina din '95 nu am schimbat nimic pana la 30000 km.! sper sa trecem cu bine prin astfel de incercari frustrante!

--------------------
+
cata70
post 10 Jun 2007, 17:42
Post #531

Membru autentic

Asadar... dacia berlina era mai buna?... nu crede.gif

This post has been edited by cata70: 10 Jun 2007, 17:44

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
gabriel05
post 10 Jun 2007, 17:46
Post #532

Membru autentic

ca fiabilitate, din pacate, cred ca da! pai daca nu am bagat un ban in ea 30000 km.! dpdv al confortului si performantelor, evident, nu suporta comparatie! inca nu am facut actele cu tipul caruia i-am vandut-o. S-ar putea sa ma rog de el sa mi-o dea inapoi. biggrin.gif

--------------------
+
cata70
post 10 Jun 2007, 17:59
Post #533

Membru autentic

Tocmai plusul de confort si performante creste probabilitatea de a apare unele probleme ...Daca aveai acelasi fel de luneta pe megane,acum nu ai fi avut de ce sa fi nemultumit ca aia nu s-ar fi spart smile.gif

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
inspektah
post 10 Jun 2007, 18:35
Post #534

Membru incepator

-la 2500 km schimbat pompa de servo-frana (se auzea un zgomot la pedala un fel de fasait)
-manerele incep sa se decojeasca
-ambreiajul pacane la ridicare (foarte enervant) mad.gif
-volanul la fel pacane la miscari stanga dreapta
-un greiere care apare dispare undeva pe la bord
-cand pun frana peste treceri de linie de tramvai sau denivelari am obs ca pedala se duce pana la fund cu un zgomot metal pe metal ca si cand ar intra abs-ul foarte aiurea
Abia astept sa fac 10000km(am decat 8900)sa ma duc peste aia din service sa tip un pic la ei.Nu prea e normal la o masina care a costat cat a costat sa se intample atatea minunatii.

--------------------
duster 1.5 dci 110 laureate 4x4,pack look,pack piele,esp,mp3
+
FireChief
post 10 Jun 2007, 18:39
Post #535

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

asta cam seamana a ofensiva... nedumerire.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
dorriinn
post 10 Jun 2007, 19:05
Post #536

Romania Trotter

From: Craiova

cam prea multe probleme aparute la masini pana in 10000 km. daca sa ai astfel de probleme inseamna sa fii ghinionist, atunci cumpararea unei masini se bazeaza pe noroc, ceea ce nu prea e normal cand cumperi un obiect de jumatate de miliard rol si nu un pachet de servetele, care sa spunem, prin acelasi ghinion ar contine doar 9 bucati in loc de 10. excl.gif

--------------------
Renault Megane Sedan - PH .. ... 2006 Expression 1.6
Uimit de ce vad pe strada...
+
j.d
post 10 Jun 2007, 20:17
Post #537

...internationally known

QUOTE(danutz_55 @ 10 Jun 2007, 17:01)
'j.d' ti se pare normal k o masina pe care dai 14.000E sa te duca la service dupa 3.000Km?? ....pt k un Passat a avut o problema, ce sa fac sa fiu fericit maine cand ma duc in service ??? Nu mi-am luat o masina SH sa ma bage in service  dupa 3 luni, am dat o gramada de bani pe o masina noua de la care am pretentia sa nu ma lase in mijlocul strazii...daca e renault asta inseamana ca trebuie sa fiu fericit si incantat de masina, daca ma tine mai mult in service decat pe strada ??
Revin cu informatii dupa ce iese din service.
*

danutz, ai dreptate, si imi dau seama ca e neplacut sa ajungi la service cu o masina noua. Cat despre Passat-uri, cazul respectiv nu e singular...eu doar pur si simplu subliniam, ca posesorii de Renault, la prima problema aparuta, au tendinta de a regreta alegerea facuta, pe cand alte marci (de ex.: cele nemtesti) ponderea acestora este mult mai mica. Pana la urma, masina este in garantie, are CASCO (daca nu, atunci ar trebui) si in principiu, orice problema se rezolva. smile.gif

--------------------