Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

61 Pages « < 48 49 50 51 52 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ce probleme aveti la megane2 facelift ?, cat de multumiti sunteti ? :)

cit de multumiti sunteti de facelift?

incintat [ 252 ] ** [37.11%]
multumit [ 339 ] ** [49.93%]
nemultumit [ 38 ] ** [5.60%]
regret alegerea facuta [ 50 ] ** [7.36%]
Total Votes: 679
Guests cannot vote 
Chiribasa
post 17 Jul 2008, 16:10
Post #1471

Membru incepator

Group: Members

@TRANCA :MS pt explicatii acum ma pregatesc sa le pun in practica voi veni si cu rezultatele tongue.gif

--------------------
Renault Megane 2 Sedan 1.6 16 valve 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
TRANCA
post 18 Jul 2008, 09:21
Post #1472

Membru autentic

From: IALOMITA

QUOTE(adrian mgn @ 17 Jul 2008, 16:05)
Daca masina este prospat iesita pe poarta dealerului poate nailonul este o explicatie a mirosului...eu din cate am vazut masinile vin ambalate in tot felul de protectii si dealerul inainte sa iti inmaneze masina face o scurta pregatire a ei si se poate sa fi uitat sa dea jos o protectie din asta ...  nu sunt sigur ca si catalizatorul este protejat de ceva ,dar ... ma rog poate fi o explicatie.De asemenea la o masina noua si discurile de frana si placutele pana se "aseaza" pot genera un miros mai ales ca discurile am vazut - la masina mea- sunt gresate putin...
Dar repet asta la o masina noua...daca o ai de ceva timp poate ar fi indicat sa arunci un ochi pe sub ea sa vezi exact ce este...
*

... Hei!...merge pe drumurile din Romania inca din 01.05.2007 .... ori nu mai sunt pungi de plastic pe drumuri? ... posibil s-a agatat!

@ovim ... dar mirosul era de plastic ars? ... sau de ferodou? ... oare n-ai mers cu frana de mana usor trasa? ... sau erai dupa un mers in coloana in panta? ...

This post has been edited by TRANCA: 18 Jul 2008, 12:17

--------------------
A FOST RENAULT MEGANE II SEDAN 2004 1.5 dCi
Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
+
pavilion8373
post 18 Jul 2008, 18:38
Post #1473

Membru autentic

From: Bucuresti

Nici una in afara faptului ca astept pompa de benzina si cablajul corespunzator(am inteles ca se schimba impreuna) de 2 saptamani!!!!Iar cand intreb de un termen...nimeni nu stie nimic...nici cei din service...nici vocea clientului..

Mi se pare aberant sa nu ai pe stoc 1 pompa de benzina si niste cabluri...si sa ai nevoie de 3 saptamani pt a le livra!/fabrica etc!!

Iar cand asta se intampla dupa 23mii km...te apuca toti nervii:-(

O mare bila neagra pt Megane 2.2....si chiar imi pare rau...pana la necazu asta masina s-a comportat impecabil(nici macar greieri nu avea)... sad.gif

--------------------
Una mai tanara
+
ghertzoi
post 18 Jul 2008, 19:44
Post #1474

Membru autentic

From: varza a la cluj

ideea sta cam asa: un produs se remediaza in maxim 10 zile conform legii, iar daca se depaseste pana la maxim 30 de zile se poate repara, dar cu asigurarea unui produs echivalent (ma refer la defecte majore care impiedica folosirea produsului, in cazul tau se aplica).

Asa ca cere tu frumos o masina de schimb, daca ei te amana asa de mult. Eu pot sa iti garantez ca dupa ce am facut si eu scandal la vocea clientului (pt o treaba marunta -manerele) am aflat de la ei ca de fapt o problema de garantie o remediaza in maxim 3 zile daca au produsul la depozitar, sau in maxim 10 zile daca trebuie adus din afara tarii. Sunt sigur ca acest termen de maxim zece zile este direct corelat cu legea, ca sa nu fie obligati sa ofere alta masina pana remediaza. Insa...multi nu isi cunosc drepturile...asa ca ei pana nu ii inebunesti si ameninti cu opc/judecata ma indoiesc ca te vor lua in serios....

Dar eu zic sa fii mai suparat pe service/RRomania si mai putin pe megane 2.2...

This post has been edited by ghertzoi: 18 Jul 2008, 19:47

--------------------
Renault Megane 2.2 2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
+
pavilion8373
post 18 Jul 2008, 20:23
Post #1475

Membru autentic

QUOTE(ghertzoi @ 18 Jul 2008, 19:44)
ideea sta cam asa: un produs se remediaza in maxim 10 zile conform legii, iar daca se depaseste pana la maxim 30 de zile se poate repara, dar cu asigurarea unui produs echivalent (ma refer la defecte majore care impiedica folosirea produsului, in cazul tau se aplica).

Asa ca cere tu frumos o masina de schimb, daca ei te amana asa de mult. Eu pot sa iti garantez ca dupa ce am facut si eu scandal la vocea clientului (pt o treaba marunta -manerele) am aflat de la ei ca de fapt o problema de garantie o remediaza in maxim 3 zile daca au produsul la depozitar, sau in maxim 10 zile daca trebuie adus din afara tarii. Sunt sigur ca acest termen de maxim zece zile este direct corelat cu legea, ca sa nu fie obligati sa ofere alta masina pana remediaza. Insa...multi nu isi cunosc drepturile...asa ca ei pana nu ii inebunesti si ameninti cu opc/judecata ma indoiesc ca te vor lua in serios....

Dar eu zic sa fii mai suparat pe service/RRomania si mai putin pe megane 2.2...
*

Bine ca mi-ai spus...nu stiam...maine sun la ei si ma pun pe scandal...asta in caz ca au program sambata.Multumesc

--------------------
Una mai tanara
+
ghertzoi
post 18 Jul 2008, 21:43
Post #1476

Membru autentic

dar sa faci scandal cu "vorba dulce", adica sustine-ti clar argumentele, incearca sa fii cat mai putin nervos, insa hotarat! asta ca sa iti exprimi coerent punctul de vedere. De partea cu garantia legala 10/30 zile sunt cam 90% sigur (rog alti colegi de forum daca stiu sa confirme), de treaba care am aflat-o de la vocea clientului e 100%: 3 sau maxim 10 zile in functie de disponibilitatea piesei.

This post has been edited by ghertzoi: 19 Jul 2008, 09:41

--------------------
+
pavilion8373
post 19 Jul 2008, 11:10
Post #1477

Membru autentic

QUOTE(ghertzoi @ 18 Jul 2008, 21:43)
dar sa faci scandal cu "vorba dulce", adica sustine-ti clar argumentele, incearca sa fii cat mai putin nervos, insa hotarat! asta ca sa iti exprimi coerent punctul de vedere. De partea cu garantia legala 10/30 zile sunt cam 90% sigur (rog alti colegi de forum daca stiu sa confirme), de treaba care am aflat-o de la vocea clientului e 100%: 3 sau maxim 10 zile in functie de disponibilitatea piesei.
*

Am sunat azi in service si...stupoare...au trims doar pompa de benzina fara cablaj!!!!!

Cat de incompetenti poti fi????? Azi e a-15-a zi in care masina se afla "pe butuci" in service....iar oamenii nu se pot apuca de ea pt ca nu au toate piesele...Am sunt la vocea clientului...mi s-a promis ca pana luni la ora 12 se rezolva....asa vrea sa o vad si pe asta!!!Oricum daca pana la 12 nu primesc o veste buna....urmeaza Opc,reclamatii prin franta si ma gandesc sa-i dau chiar si in judecata!!!De 2 saptamani merg cu rata(stau langa Buc-soseaua Stefanesti),metrou,taxiu....etc si fac 2 ore dus ,2 intors pana acasa....pt ca nu am masina!Reno Romania rulzz!!! gun3.gif

--------------------
Una mai tanara
+
ghertzoi
post 19 Jul 2008, 12:02
Post #1478

Membru autentic

tot e pozitiv ca ai obtinut un termen clar de la vocea clientului, bafta, sa ne tii la curent!

--------------------
+
pavilion8373
post 21 Jul 2008, 15:00
Post #1479

Membru autentic

QUOTE(ghertzoi @ 19 Jul 2008, 12:02)
tot e pozitiv ca ai obtinut un termen clar de la vocea clientului, bafta, sa ne tii la curent!
*

Binenteles ca nu m-a sunat nimeni!Masina este de 17 zile in service si astia habar nu au cand vor veni cablajele(pompa cica a ajuns).D-ra de la vocea clientului mi-a spus ca ma anunta cand afla ceva concret blink.gif ....m-as mira,aia nu stiu niciodata nimic.

Oricum ar fi m-am saturat!!!Am cerut masina de schimb....iar raspunsul a fost ceva de genul"nu exista o astfel de prevedere in contractul de vanzare-cumparare"...i-am sugerat sa inchirieze! tongue.gif

Sincer m-am saturat de Reno Romania si m-am hotarat sa-i dau in judecata.Maine dimineata ma duc la OPC si le fac reclamatie si apoi voi trimite o plangere si la Renault in Franta.Dupa asta o vb cu avocatul si Ii voi actiona in instanta!!Chiar daca o sa ies in pierdere...desi nu cred...macar stiu ca o sa fiu impacat cu mine.Nu se poate sa-si bata joc Renault Romania de banii,timpul si nervii mei!!!!Este inadmisibil sa nu poti aduce 1 pompa de benzia si niste caburi in timp util...in acest moment termenul e depasit cu 1 saptamana peste cele 10 zile data ca termen maxim pt o reparatie!!!

Va dati seama ca daca mai trebuie sa astept cateva zile pana vin si restul pieselor si apoi si reparatia efectiva...ma pot apropia lejer de 1 luna de zile???????!!!!! sad.gif

Astia sa nu se joace cu mine ca ma duc in fata sediul Renault si Ii dau foc acolo la masina!!!!!!Sa vezi atunci reclama la RENO!!!!!NESIMITITI!!!!!

De 2 saptamani fac naveta cu rata desi am masina din 2007!!!!Si stiti care e partea proasta...i-am mai facut si garantie extinsa...imi creste tensiunea ma jur!!!

--------------------
Una mai tanara
+
ssilviu
post 21 Jul 2008, 15:49
Post #1480

F1 Man

From: Nicaieri

Te agiti degeaba. Ei sunt acoperiti si la orice alt importator ai fi primit acelasi tratament.

This post has been edited by ssilviu: 21 Jul 2008, 15:50

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
pavilion8373
post 21 Jul 2008, 16:07
Post #1481

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 21 Jul 2008, 15:49)
Te agiti degeaba. Ei sunt acoperiti si la orice alt importator ai fi primit acelasi tratament.
*

Probabil ca ai dreptate.Dar astfel de lucruri se intampla mereu in tara asta tocmai pentru ca nimeni nu ia atitudine si considera lupta pierduta dinainte.

Nu stiu cat de "acoperiti" sunt, dar am de gand sa aflu! mad.gif

--------------------
Una mai tanara
+
yanyu
post 21 Jul 2008, 16:18
Post #1482

Membru

From: Galati

ghertzoi - spunea ca a aflat ca trebuie sa-ti dea masina!
pavilion8373 - tie ti-au spus ca nu exista o astfel de prevedere in contract?
ar fi util pentru noi toti care este adevarul:trebuie sa-ti dea masina pana o iei pe ata, sau nu?

--------------------
renault megane 2 2007 1.6-16v - xx.xx.xxx
Invata de la toate ca totu-i trecator.
+
ssilviu
post 21 Jul 2008, 16:20
Post #1483

F1 Man

Nu trebuie. Cine vrea sa ma contrazica sa-mi aduca o poza dupa contract.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
pavilion8373
post 21 Jul 2008, 16:27
Post #1484

Membru autentic

QUOTE(yanyu @ 21 Jul 2008, 16:18)
ghertzoi - spunea ca a aflat ca trebuie sa-ti dea masina!
pavilion8373 - tie ti-au spus ca nu exista o astfel de prevedere in contract?
ar fi util pentru noi toti care este adevarul:trebuie sa-ti dea masina pana o iei pe ata, sau nu?
*

Exact...mi-au spus ca nu scrie nicaieri ca trebuie sa-mi dea masina la schimb!

Pentru perioade de max 1 sapt,hai treaca mearga,dar peste e nesimtire sa te lase "perpedes"

Ca o comparatie(desi nu stiu daca isi are locul aici),tata a avut...atentie...o fabia...deci nu vre-un model de limuzina...si pt 3 zile in care i-au oprit masina in service i-au dat alta la schimb!!!!PT 3 ZILE DOMNILOR!!!!!!La mine azi e a-17-a ZI!!!!Iar ei nici macar nu stiu de ce nu au venit toate piesele!!!!

--------------------
Una mai tanara
+
ssilviu
post 21 Jul 2008, 16:54
Post #1485

F1 Man

Pai repari Meganu, il vinzi si iti iei Fabia. Daca esti tu asa sigur ca o sa primesti masina in schimb wink.gif

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
pavilion8373
post 21 Jul 2008, 17:15
Post #1486

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 21 Jul 2008, 16:54)
Pai repari Meganu, il vinzi si iti iei Fabia. Daca esti tu asa sigur ca o sa primesti masina in schimb  wink.gif
*

Uite ca la asta nu m-am gandit... biggrin.gif

Mie imi place meganul...nu e vb de asta...e vb de "profesionalismul" unora.

Sunt convins ca daca ar fi existat putina bunvointa si ceva pregatire nu se mai ajungea aici.

--------------------
Una mai tanara
+
marcian.oprea
post 21 Jul 2008, 21:52
Post #1487

Membru incepator

Eu am patit ceva asemanator.Sunt la reparatia nr.5 la aerul conditionat,iar vineri a crapat si compresorul.Bineinteles ca azi cand am vrut sa ridic masina au spus ca trebuie sa astept sa aduca compresorul doua saptamani,au spus ca le pare rau si am fost lasat in strada la Tulcea sa-mi gasesc singur un "mijloc de transport" spre capitala.Vreau sa-i dau in judecata,sau nu stiu,poate am sa le fac antireclama in fata sediului Renault.Ma gandesc sa cumpar un jaf de dacie,sa o inscriptionez pe geamurile interioare si sa o parchez in fata sediului lor.MAGARII.

22 Jul 2008, 08:40:
Renault 2007,aprilie.Acum 80.000 km.
1.La 1000 km,viteza de melc,la demaraj injection fault,becuri rosii in bord,etc.Remediere la Deva dupa 4 ore de verificari,testere etc:conducte de alimentare inversate in filtrul de motorina.
2.8000 km,sosire in tara:becuri rosii.Explicatia la Tulcea:senzorul la o centura.O luna circulat cu becuri rosii din lipsa senzor in magazie.
3.12000 km.Orga de lumini in bord cu lampa service.Rezolvare:defectiune in computer.
4.30000 km.Cade aerul conditionat.Rezolvare:Se incarca cu freon.
5.40000 km.Se ard instantaneu becurile faza scurta in Colentina,iau o groapa si indoi o geanta.Noroc cu casco.Rezolvare:Schimbat becuri(pe cheltuiala mea)si mers fara rezerva o luna din lipsa disponibilitate geanta.Alt noroc,nici o pana.
5.50000 km.Iar cade AC-ul.Se rezolva cu reumplerea.
6.55000 km.E iarna,ciudat,am confort si caldura,dar pica stergatorul sofer.La renault nu au,asa ca iau un Bosh din magazin.
7.60000 km.Iar schimb becurile,De data asta au picat pe rand in doua zile.Service Tulcea:Din cauza drumurilor din Romania.Intrebare pentru ei:Masina asta este facuta pentru alte tari:
8.65000.Afara e cald si bineinteles AC-ul nu merge.Iar se reumple cu freon.
9.70000.E to mai cald si eu sunt tot fara AC.Descopera dupa 5 zile de service o conducta sparta.Eu tot fara AC 2 saptamani din lipsa conducta.
10.75.000.Au schimbat conducta.Acum pasagera din dreapta se spala pe picioare,dar eu sunt fericit.Am un AC dat dracu.E frig ca in Siberia.
11.78000.Am ajuns la limita rabdarii.Iese fum din grila de ventilatie centrala.Se stinge lumina din bord iar eu sunt la Eforie.Ma culc la hotel.Atrecut o zi.Ma trezesc sa plec in Bulgaria si culmea totul functioneaza:lumini,AC,dar pasagerul din dreapta sta tot cu picioarele in apa.
12.79000.Programez revizia de 80000 si spun ce am patit.Bineinteles ca trebuie sa ma duc dupa o saptamana.Ma duc cu 1000 km depasiti.Pe drum p...a AC.Am innebunit de tot,sunt 34 de grade afara.Este 18 iulie 2008.Se aude o zornaiala stranie cnd opresc la service in Tulcea.Plec in Delta si ramane sa vin pe 21.07 sa ridic masina.
Este 21.07.2008,ora 16.00.Am ajuns in Tulcea la service.Masina are compresorul AC defect.Magarii nu m-au anuntat,asa ca stau ca boul si ma uit la ei cum spun"trebuie sa gasiti un alt mijloc de transport spre Bucuresti pentru ca masina nu o putem da".Vorbesc cu Vocea Clientului.Sunt 36 grade afara si aia spune ca masina la schimb nu o sa primesc pentru ca nu este stipulat in contract,si o sa ma anunte ei cand este gata masina,dar nu mai devreme de doua saptamaniVin la Bucuresti cu un jeg de microbuz Mercedes,fara AC,transpir 5 kg,ajung cu 2 pre intarziere ca a picat intercoolerul pe drum,verific pe net daca am o sansa sa ma calmez,scriu mla vocea clientului,la toti,si ma culc.
Acum ma trezesc si consider de datoria mea sa va previn:
NU CUMPARATI RENAULT MEGANE 2.RENUNTATI LA SERVICIILE RENAULT.

This post has been edited by marcian.oprea: 22 Jul 2008, 08:40

--------------------
renault megane 2007 versiunea2
+
ssilviu
post 22 Jul 2008, 08:53
Post #1488

F1 Man

Concluzia: masina de firma rupta in doua si acelasi defect care nu e rezolvat asa cum trebuie de prima oara. Nu vad unde e problema masinii.

QUOTE(marcian.oprea @ 21 Jul 2008, 22:52)
6.55000 km.E iarna,ciudat,am confort si caldura,dar pica stergatorul sofer.La renault nu au,asa ca iau un Bosh din magazin.

Iar asta ma face sa cred ca tot postul tau e inventat. Nu exista stergatoare Bosch pe Megane Facelift. Sa nu mai zic ca nu inteleg cum naiba poate sa pice un stergator asa dintr-o data ... Nu sunt paranoic, dar am vazut multi agarici pe aici pe forum (probabil si de la concurenta, cine stie) care aruncau cu tot felul de bombe din astea si dupa ce au fost prinsi cu mata-n sac nu au mai dat pe aici.

This post has been edited by ssilviu: 22 Jul 2008, 09:02

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
mister
post 22 Jul 2008, 09:28
Post #1489

Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers.

Spunea de lama de stergator si nu de brat.

Masini frantuzesti ph34r.gif

--------------------
Renault Megane Sedan Lux Privilege 2006 - 1,5 dci 100 CP
Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
+
ssilviu
post 22 Jul 2008, 09:30
Post #1490

F1 Man

Lama nene, am inteles. Nu exista pentru facelift.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
mister
post 22 Jul 2008, 10:32
Post #1491

Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers.

Exista. Eu le-am schimbat.

--------------------
Renault Megane Sedan Lux Privilege 2006 - 1,5 dci 100 CP
Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
+
ssilviu
post 22 Jul 2008, 10:45
Post #1492

F1 Man

Si cum le-ai potrivit la prindere? Ca pana acum esti singurul care le-a schimbat cu asa ceva. Am incercat si eu sa pun Bosch dar nu merg deloc. Si le comandasem dupa VIN.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
cata70
post 22 Jul 2008, 11:39
Post #1493

Membru autentic

QUOTE(marcian.oprea @ 21 Jul 2008, 22:52)
NU CUMPARATI RENAULT MEGANE 2.RENUNTATI LA SERVICIILE RENAULT.
*

Daca asta era ideea,cam tarziu pentru multi de aici ce am cumparat-o deja si care inca nu putem renunta la serviciile lor... dry.gif
Oricum ,din problemele enumerate si eu vad mai degraba ca e vorba mai degraba de competenta celor din service si mai putin de fiabilitatea masinii...

This post has been edited by cata70: 22 Jul 2008, 11:43

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
pavilion8373
post 22 Jul 2008, 12:46
Post #1494

Membru autentic

QUOTE(pavilion8373 @ 21 Jul 2008, 15:00)
Binenteles ca nu m-a sunat nimeni!Masina este de 17 zile in service si astia habar nu au cand vor veni cablajele(pompa cica a ajuns).D-ra de la vocea clientului mi-a spus ca ma anunta cand afla ceva concret blink.gif ....m-as mira,aia nu stiu niciodata nimic.

Oricum ar fi m-am saturat!!!Am cerut masina de schimb....iar raspunsul a fost ceva de genul"nu exista o astfel de prevedere in contractul de vanzare-cumparare"...i-am sugerat sa inchirieze! tongue.gif

Sincer m-am saturat de Reno Romania si m-am hotarat sa-i dau in judecata.Maine dimineata ma duc la OPC si le fac reclamatie si apoi voi trimite o plangere si la Renault in Franta.Dupa asta o vb cu avocatul si Ii voi actiona in instanta!!Chiar daca o sa ies in pierdere...desi nu cred...macar stiu ca o sa fiu impacat cu mine.Nu se poate sa-si bata joc Renault Romania de banii,timpul si nervii mei!!!!Este inadmisibil sa nu poti aduce 1 pompa de benzia si niste caburi in timp util...in acest moment termenul e depasit cu 1 saptamana peste cele 10 zile data ca termen maxim pt o reparatie!!!

Va dati seama ca daca mai trebuie sa astept cateva zile pana vin si restul pieselor si apoi si reparatia efectiva...ma pot apropia lejer de 1 luna de zile???????!!!!! sad.gif

Astia sa nu se joace cu mine ca ma duc in fata sediul Renault si Ii dau foc acolo la masina!!!!!!Sa vezi atunci reclama la RENO!!!!!NESIMITITI!!!!!

De 2 saptamani fac naveta cu rata desi am masina din 2007!!!!Si stiti care e partea proasta...i-am mai facut si garantie extinsa...imi creste tensiunea ma jur!!!
*

UPDATE:

Ma suna o d-ra de la vocea clientului

Ea...va sun in legatura cu problema pompei de benzina.Va anunt ca astazi va ajunge in service

Eu...d-ra....pompa e in service de cateva zile,lipseste cablajul!!! blink.gif

Ea...stati sa verfic putin....dupa vre-o 2 minute...da intradevar era vorba despre cablaj...va ajunge azi in service...

Eu...sunteti sigura?Nu pareti prea convinsa de ceea ce spuneti...

Ea...da sigur.Va asigur ca vor ajunge azi in service...

Eu ....multumesc

Ea....va stam la dispozitie in continuare....

VARZAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! radmasa.gif

Am vb de 4 ori cu ei si de fiecare data i-am intrabat de cablaj...iar ei ma suna sa-mi spuna ca pompa va ajunge azi in service wacko.gif ?????Cand ea e deja de sapt trecuta la Cobalcescu??

Incompetanta dusa la extrem!!!Renault Romania rulllzzzzz!!!

QUOTE(cata70 @ 22 Jul 2008, 11:39)
Daca asta era ideea,cam tarziu pentru multi de aici ce am cumparat-o deja si care inca nu putem renunta la serviciile lor... dry.gif
Oricum ,din problemele enumerate si eu vad mai degraba ca e vorba mai degraba de competenta celor din service si mai  putin de fiabilitatea masinii...
*

Masina e foarte ok....stiu o gramada de modele premium si chair lux cu probleme mai serioase decat ale mele.Pana la faza asta...chair nu am avut ce reprosa...si in service la revizie si acum,baietii foarte ok,"profi",fara nici o problema...

Da vb unui baiat din service...io ti-as facea tata imediat....dar daca nu am cu ce!!!!

Sper sapt asta sa se rezolve...mi-e dor de masinuta mea!!!! wub.gif

--------------------
Una mai tanara
+
touche
post 22 Jul 2008, 17:41
Post #1495

Membru autentic

From: Constanta

vin si eu cu o problema minora
azi s-a infundat furtunul pe care se evacueaza apa de la AC. Problema s-a rezolvat in service. Sunt uimit ca nu a trebuit sa platesc nimic.

Acum astept sa vad daca mai imi da apa in masina si sa se usuce

--------------------
renault megane 2.2 2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
+
ghertzoi
post 22 Jul 2008, 21:17
Post #1496

Membru autentic

subscriu si eu la uimire, recent am fost in service pentru operatiune, numai politeturi si nimic de platit desi am intrebat. Ma rog, poate nu ar trebui sa fim uimiti ca scurgerea aceea nu ar trebui sa se infunde, daca ar fii o plasa pusa unde trebuie de catre fabricant biggrin.gif

--------------------
+
pavilion8373
post 23 Jul 2008, 13:33
Post #1497

Membru autentic

QUOTE(pavilion8373 @ 22 Jul 2008, 12:46)
UPDATE:

Ma suna o d-ra de la vocea clientului

Ea...va sun in legatura cu problema pompei de benzina.Va anunt ca astazi va ajunge in service

Eu...d-ra....pompa e in service de cateva zile,lipseste cablajul!!! blink.gif

Ea...stati sa verfic putin....dupa vre-o 2 minute...da intradevar era vorba despre cablaj...va ajunge azi in service...

Eu...sunteti sigura?Nu pareti prea convinsa de ceea ce spuneti...

Ea...da sigur.Va asigur ca vor ajunge azi in service...

Eu ....multumesc

Ea....va stam la dispozitie in continuare....

VARZAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! radmasa.gif
Am vb de 4 ori cu ei si de fiecare data i-am intrabat de cablaj...iar ei ma suna sa-mi spuna ca pompa va ajunge azi in service wacko.gif ?????Cand ea e deja de sapt trecuta la Cobalcescu??

Incompetanta dusa la extrem!!!Renault Romania rulllzzzzz!!!
Masina e foarte ok....stiu o gramada de modele premium si chair lux cu probleme mai serioase decat ale mele.Pana la faza asta...chair nu am avut ce reprosa...si in service la revizie si acum,baietii foarte ok,"profi",fara nici o problema...

Da vb unui baiat din service...io ti-as facea tata imediat....dar daca nu am cu ce!!!!

Sper sapt asta sa se rezolve...mi-e dor de masinuta mea!!!! wub.gif
*

BINENTELES CA IN SERVICE NU A AJUNS NICI O PIESA!!!!!

Din nou nu se stie nimic...iar eu sunt tot pieton...

Am facut reclamatie la OPC-si astazi voi trimite o plangere la Renault in Franta...

Care dintre voi cunosc legislatia....pot cere masina la schimb sau nu???

Multumesc

--------------------
Una mai tanara
+
ghertzoi
post 23 Jul 2008, 13:39
Post #1498

Membru autentic

ca si contract cu ei nu, dar eu tind sa cred ca dpdv al garantiei ai avea drept. Din pacate nu stiu sigur (am cautat pe net dar nu am gasit legea despre garantie), si niste colegi mai sus spuneau ca nu poti.

Ceea ce imi amintesc de pe forum e ca au fost care au obtinut, insa nu mai retin in ce topic am vazut (oricum era in urma cu cateva luni bune). Chiar imi amintesc ca un coleg povestea ca i s-a oferit un clio la schimb si le-a zis la mecanici ca el s-a obisnuit prea bine cu Megane si nu se urca in ceva mai mic biggrin.gif Asa mi-a ramas in cap cazul, daca cineva isi aminteste unde sa puna linkul.

L.E. nu ai intrebat un avocat? sigur ar stii cel mai bine.

in sfarsit, dupa 20 minute de cautari... http://www.reno.ro/index.php?showtopic=576...ndpost&p=715519 aici e un exemplu, daca nu ar fii obligati legal eu ma indoiesc ca ar fii facut-o din curtoazie

This post has been edited by ghertzoi: 23 Jul 2008, 13:59

--------------------
+
marcian.oprea
post 23 Jul 2008, 17:00
Post #1499

Membru incepator

QUOTE(pavilion8373 @ 23 Jul 2008, 13:33)
BINENTELES CA IN SERVICE NU A AJUNS NICI O PIESA!!!!!

Din nou nu se stie nimic...iar eu sunt tot pieton...

Am facut reclamatie la OPC-si astazi voi trimite o plangere la Renault in Franta...

Care dintre voi cunosc legislatia....pot cere masina la schimb sau nu???

Multumesc
*

Habar nu am.dar dupa cum am primit eu raspuns de la vaca aia de la VC cred ca o sa ramanem pietoni.La mine e si mai tragic ca e pe firma,si pe OPC nu-l intereseaza.Joi se face saptamana si astia spun ca habar nu au cand vine compresorul pentru ca abia joi primesc raspuns de la magazia centrala.Cred ca am sa aplic masuri extreme.Ma voi duce maine in functie de raspuns cu Dacia la ei la Renault si am sa scriu pe ea lozinci anti Renault.Poate se trezesc boii de la reprezentanta.Acum incerc sa gasesc reviste in domeniu sa ma plang si la ei.Nu stiu ce sa mai fac.Sunt la fel de pieton.

--------------------
renault megane 2007 versiunea2
+
pavilion8373
post 26 Jul 2008, 09:09
Post #1500

Membru autentic

Vineri in sfarsit a ajuns si cablajul in service ..si tot vineri a fost gata si masina!Nu pot decat sa le multumesc celor de la Cobalcescu pentru felul in care s-au miscat si in acelasi timp sa acord o mare bila neagra pentru Renault Romania si in special vocea clientului unde...cel putin din experienta pe care am avut-o eu,s-a demonstrat ca lipsa de profesionalism, cunostiinte si pregatire este la ea acasa.

P.s:Uitasem cat de bine arata si merge masinuta mea...nu credeam ca o sa-mi lipseasca atat de tare wub.gif

--------------------
Una mai tanara
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

ANUNT !

Cei care vor mai porni un versus benzina - diesel pe acest topic vor lua warn + ban o zi.
Nu deviati de la scopul acestui topic, si anume: PROBLEME megane 2 facelift !!!!

--------------------
61 Pages « < 48 49 50 51 52 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 18:42
Dacia