ce probleme aveti la megane2 facelift ?, cat de multumiti sunteti ? :)
![]() ![]() ![]() |
ce probleme aveti la megane2 facelift ?, cat de multumiti sunteti ? :)
Fuzz |
![]()
|
||
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|||
soarin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 24 January 07 ![]() |
Printre noi se pare ca nu ... si speram ca nici la 100 000 de mii de km sa nu se intimple
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2-Estate
1.6 - Confort Expression, 2007
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Si eu stiam tot asa ceva, si mai era si cel cu Megane ajuns la 90k km, care e totusi o cifra. Sa vedem in continuare, eu pana acum nu am avut probleme cu a mea, merge impecabil.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Diferentele de fiabilitate intre megane 2.2 si 2.1 sunt clare (ce putin intre modelele 2003 si ce-i acum diferenta este uriasa) pt ca renault a umblat acolo unde masina avea puncte nevralgice.
Suspensiile sunt modificate si mai bine adaptate pt drumurile noastre, garantie mai mare, coloana de directie mai rigida, tapitaria mai eleganta, nici o flansa picata pana acum (din ce am vazut problema flanselor a cam fost eradicata de pe la sfarsitul lui 2004) ...parca masina este mai atent facuta. Adica eu cred ca au cresct calitatea anumitor componente si unele costuri au crescut astfel fiind nevoiti sa taie din alte parti. La urama urmei ce te incalzeste un capac cand iti pica fulia sau se ard bobinele? This post has been edited by ncristi: 20 Feb 2007, 14:28 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ce mi se pare misto e ca la 2.2 la Expression ti-o face sa arate bine. Mi se pare si normal, si a fost cam penibil ca la 2.1 iti dadea bandouri de Authentique si interiorul tot cam la fel cand era un pachet destul de dotat...
Acum iti da bandouri gri, interior cu bej, etc.., se pare ca s-au gandit si ei ca posesorii de Expression merita mai mult ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
quote ncristi:din ce am vazut problema flanselor a cam fost eradicata de pe la sfarsitul lui 2004.
Sa te auda Dumnezeu! Cu sfarsitul lui 2004 ma incadrez? Eu am masina din decembrie. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
off... un pic
![]() 2005 nici o problema cu flansele, pana acum ... ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
soarin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 24 January 07 ![]() |
Voturile astea fara explicatii ...a mai aparut unul care regreta...ok ...ma astept si la comentarii de genul ...in Megane nu e ca in Audi...e mai misto in Passat etc...
dar statisticile sunt statistici ce sa ii faci...chiar as vrea ca cei ce voteaza sa si spuna de ce sunt sau nu multumiti...in felul acesta mai ales cei care sunt nehotariti pentru achizitie (Renault sau orice altceva) pot sa cantareasca mai usor o decizie... eu am citit cred vre-o saptamana cam tot ce s-a scris despre megane 2...cu bune, cu rele...acum am megane Trebuia sa schimb masina, as fi dat 2000 de Euro in plus la Vectra de 1.8... si ar fi trebuit sa o astept aproape 2,5 luni, am antamat si o Primera ceva mai scumpa si ea ... La cum ma simt eu Megane e ok... |
--------------------
Renault
Megane 2.2-Estate
1.6 - Confort Expression, 2007
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
rugam inca o data verificarea acelor voturi,lipsa de argumentare e un indiciu ca la mijloc e ...concurenta
![]() faptul ca imensa majoritate se declara multumiti si incintati poate deranjeaza pe unii de cintau poezia cu fiabilitatea renault....se pare ca acum se sta total diferit si am mari dubii cu privire la acele voturi.... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ncristi |
![]()
|
Eu ma apropii de 50k si nimic legat de flanse...de fapt nu am avut nici o problema cu masina in general
![]() Legat de voturile negative neexplicate...am senzatia ca sunt "baeti" de bine de pe alte forumuri mari prieteni ai marcii renault ![]() Singura chestie nasoala este ca aceste poluri ( mecanisme destul de eficiente in a avalua un lucru) isi pierd eficienta din cauza unur tantalai. This post has been edited by ncristi: 20 Feb 2007, 19:32 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
am cumparat masina in aprilie 2006. merge excelent. super. singura problema: o lacista a intrat in blocul optic de pe stanga spate si nu stiu cum sa o mai scot de acolo. cred k este o problema pe care au mai avut-o si altii deoarece am mai vazut un megane cu un fluture intrat in acelasi loc.
![]() in rest totul e ok. am avut de ales intre megane facelift si octavia, dar eu zic k meganul este net superior masinii din cehia. ![]() ssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr |
--------------------
Renault
Megane Sedan
- PH .. ...
2006 Expression 1.6 Uimit de ce vad pe strada...
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
bine ai venit printre noi ,...felicitari pentru primul post ...si pentru alegere
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by apostol_emil: 20 Feb 2007, 20:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
calinnov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 629 Joined: 28 December 06 From: Alba Iulia ![]() |
Fratilor, cum sa nu fim multumiti, cind un megan cu orice echipare standard(autenthique, expressione, privilege), este cu cel putin 4000E mai ieftin decit orice octavia echipare standard(classic, ambiente, elegance).
Sa nu mai vorbim de dotarile standard de la ostavia, unde tre sa mai pui inca 1500-2000E, ca sa ajungi la degetu mic de la megane. Nu vreau sa mai vorbim de problemele octaviei si rechemarile cu duiumul de la VW. Ar trebui sa votam toti INCINTAT, ca si mine de altfel. ![]() |
--------------------
ex. Renault
Sedan 2.2, 1.6 16V, 82kw
2006 Exp. ex. Renault Sedan 2.2, 1.5 dci, 78kw, 2007 Exp
Renault Estade 2.2, 1.9 dci, 96kw, 2007 Priv ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V 2003 55kw Exp |
|
sly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 3 January 07 ![]() |
QUOTE(ncristi @ 19 Feb 2007, 14:53) Extrem de interesanta afirmatia ![]() Si eu sunt multumit dar totusi sunt nemultumit ca daca tata era becali acum imi luam maibah... ...din pacate tata nu mai are nimic de-a face.nu a mai apucat sa vada o masina ce mi-am cumparat-o cu propriile forte. afirmatia ta o consider gratuita, si un post inutil. QUOTE(apostol_emil @ 19 Feb 2007, 16:55) nu am inteles desi am inteles ca nu am inteles ce intelesesem cind am afirmat ca nu am inteles...de fapt intelesesem intelesul...sau nu ??? ![]() tu ce ai inteles?! exprimarea in scris are carentele sale si bineinteles factorul uman care o exprima si cel care o decodeaza nu pot avea aceeasi lungime de unda. ceea ce voiam sa spun este ca nu am prea multe motive de nemultumire si am chiar mai multe de multumire.cu toate acestea nu pot declara ca sunt multumit. QUOTE(soarin @ 20 Feb 2007, 10:28) Pret rezonabil la capac? 420 lei...pentru un plastic pe care scrie renault 1.6... isonorizare capota (pasla aceea prezenta acum doar la diesel...a fost o vreme cand se gasea si la motoarele pe benzina ...cost 310-320 lei ... asa ca mai bine nu...sunt totusi 200 de litri de benzina OMV100 de banii astia! Oricum au scos mult plastic de sub capota...(nici vasul de expansiune nu mai e acoperit - avea un ornament de plastic ce il imbraca ) si parca si alte lucruri... masina nu merge nici mai bine nici mai rau fara ele insa imi intareste mie parerea in ceea ce priveste "darnicia" frantzuzeasca ... sa inteleg ca insonorizarea la capota pt modele pe benzina nu mai este disponibila in service-uri. aduce totusi o imbunatatire!?...pretul...piperat...dar daca "se merita"...n-ar fi un capat de tara. QUOTE(apostol_emil @ 20 Feb 2007, 16:57) rugam inca o data verificarea acelor voturi,lipsa de argumentare e un indiciu ca la mijloc e ...concurenta ![]() faptul ca imensa majoritate se declara multumiti si incintati poate deranjeaza pe unii de cintau poezia cu fiabilitatea renault....se pare ca acum se sta total diferit si am mari dubii cu privire la acele voturi.... sunt doar doua voturi contra curentului..... ne-am intors cumva in ceausism?! despre porsche romania stim cu totii cate bube au...asa ca poti sta linistit.nu sunt spioni peste tot in jurul tau... bunaoara as putea sa zic si eu ca ardoarea pe care o manifesti in apararea reno este cel putin dubioasa....! (aici imi aduc aminte de o intalnire intamplatoare avuta cu reprezentantul reno, iar dintr-o poveste in alta il intreb ca am un greiere si daca i-a mai spus cineva. raspunsul lui mirat: nu!!!!! chiar nu! ![]() cat despre poll....am ales optiunea care cred ca exprima cel mai bine opinia mea, la fel cum altii sunt incantati. nu vad unde este problema!? poate ar fi trebuit un poll cu optiuni: incantat si foarte incantat..... This post has been edited by sly: 21 Feb 2007, 01:36 |
--------------------
Renault
Megane
2006 2.2 Renault Megane II.2,1.6 16V, dec 2006, Confort Expression+noir nacre+ clima automat+senzor parcare
|
|
ncristi |
![]()
|
Am postat pentru ca motivul mi s-a parut stupid
![]() Daca aveai nus ce probleme era Ok dar asa sa spui ca esti nemultumit ca mai bine luai alta masina este neconvingator ![]() This post has been edited by ncristi: 21 Feb 2007, 08:28 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
|
etm |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 26 August 05 ![]() |
Salut!
Am votat si eu ca fiind "Incantat" de masinuta. Am 6.500 km cu ea si pana acum nici o problema. Oricum, la banii pe care i-am dat pe ea nu puteam lua ceva macar comparabil dpdv al dotarilor respectiv motorizarii. Bafta. |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- B-XX-ERV
2006, 1.5dCi 80 CP, PA
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
@ sly
nu are rost sa te aprinzi asa. genul asta de polemici nu duc nicaieri. fiecare cu opinia lui. pierzi vremea |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
sly |
![]()
|
QUOTE(Turkish @ 21 Feb 2007, 11:52) @ sly nu are rost sa te aprinzi asa. genul asta de polemici nu duc nicaieri. fiecare cu opinia lui. pierzi vremea ..da...stiu....ma deranjeaza insa obtuzitatea unora intr-o vreme in care se presupune ca ne-am mai deschis orizonturile. despre probleme marunte sau nu, cele cateva maruntisuri care ma deranjeaza sunt suficiente ca sa nu ma simt bine in masina si sa regret alegerea. Punct. PS: iar opinii de genul pai ce voiai la banii astia sunt chiar perimate. asa vom continua cu aceeasi gandire invechita "las`ca-i bine si asa", "se putea si mai rau"...etc. |
--------------------
Renault
Megane
2006 2.2 Renault Megane II.2,1.6 16V, dec 2006, Confort Expression+noir nacre+ clima automat+senzor parcare
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dorriinn @ 20 Feb 2007, 21:04) o lacista a intrat in blocul optic de pe stanga spate si nu stiu cum sa o mai scot de acolo. cred k este o problema pe care au mai avut-o si altii deoarece am mai vazut un megane cu un fluture intrat in acelasi loc. ![]() Si eu am avut aceeasi problema. Se rezolva foarte usor, practic iti trebuie doar un aspirator. In portbagaj in dreptul blocurilor optice ar trebui sa vezi niste panouri de plastic negre fixate cu suruburi tot din plastic. Desfaci surubul scoti panoul dupa care trebuie sa scoti modulul cu becuri. Daca imi aduc bine aminte se scoate tragand de el de partea de sus spre tine si apoi in sus (nu este f. complicat). Dupa ce ai scos si acest modul bagi aspiratorul tragi fluturele ![]() ![]() Multa bafta. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(sly @ 19 Feb 2007, 02:09) am votat ca regret.... ![]() nu sunt nemultumit ci mai degraba multumit, desi nu pot afirma ca sunt multumit. totusi am un gust de regret.... QUOTE(sly @ 21 Feb 2007, 00:35) exprimarea in scris are carentele sale si bineinteles factorul uman care o exprima si cel care o decodeaza nu pot avea aceeasi lungime de unda. ceea ce voiam sa spun este ca nu am prea multe motive de nemultumire si am chiar mai multe de multumire.cu toate acestea nu pot declara ca sunt multumit. e un mod de a privi lucrurile ![]() cu privire la obtuzitatea unora de aici...e opinia ta...daca regreti alegerea pe care ai facut-o e iar opinia ta si nu te condamna nimeni pentru asta...m-a nedumerit insa daca nu modul tau de gindire atunci exprimarea cel putin alambicata pe care vad ca o folosesti in continuare...si asta e iar un drept al tau si nu-ti cere nimeni socoteala...s-au cerut explicatii ca nimeni n-a inteles ce ai vrut sa zici...si de ce esti multumit,nemultumit si regreti alegerea facuta in acelasi timp trecind intr-o propozitie prin toate acest stari de doua ori chiar... bunaoara as putea sa zic si eu ca ardoarea pe care o manifesti in apararea reno este cel putin dubioasa asa o fi....s-ar putea sa fim angajati reno sub acoperire sa ridicam prestigiul marcii...in alt fel nu vad cum am fi dubiosi 57 de oameni care au votat incintat si multumit... personal iti respect alegerea si macar ai incercat sa justifici de ce asa ... This post has been edited by apostol_emil: 21 Feb 2007, 17:37 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
sly |
![]()
|
sunt convins ca nu vrei sa intelegi, asta ca sa nu inteleg eu altceva.....
hai ca cel mai destept cedeaza. peace. ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
STOP
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
am si eu o nelamurire: din ce material sunt facute aripile meganelui? e chiar plastic? cei de la ipso mi-au spus k este un copolimer al acrilonitrilului in prezenta de butadiena si stiren, numit Norin.
![]() e chiar plastic? prietenii mei ma cam iau peste picior cu chestia asta. ![]() ce alte parti componente mai sunt facute din acest material? noroc! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
- PH .. ...
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Mie mi se pare chiar o idee buna sa fie din platic. E flexibil si nu costa atat de mult sa se repare in caz de accident ca si tabla. Poate necesita numai revopsire. Oricum, nu tabla sau platicul au rol de protectie in caz de impact. Mie mi se pare a fi un avantaj.
Prietenii tai sunt gelosi, d'aia de iau de tine! |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
dorriinn |
![]()
|
QUOTE(mars @ 21 Feb 2007, 20:13) Mie mi se pare chiar o idee buna sa fie din platic. E flexibil si nu costa atat de mult sa se repare in caz de accident ca si tabla. Poate necesita numai revopsire. Oricum, nu tabla sau platicul au rol de protectie in caz de impact. Mie mi se pare a fi un avantaj. Prietenii tai sunt gelosi, d'aia de iau de tine! pai asta e faza. k tocmai ei mi-au zis k este un material creat special de laboratoarele renault pentru a spori siguranta oferita de masina. mi-au facut si o demonstratie: m-au pus sa apas cat pot de tare pe aripa. momentan s-a indoit serios, dar si-a revenit imediat cum am luat mana de pe ea. de asemenea au mai spus ca rezista unui impact la viteza de max 17 km/h. totusi, in cazul unui accident mai serios s-ar sparge si nu ar mai putea fi indreptata.decat sa cumperi o aripa noua. si cred k e mai scumpa decat una obisnuita de tabla. ce sa-i faci....stiinta asta.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
- PH .. ...
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Mi se pare ca s-a mai discutat pe aici, aripile din material plastic fac parte din alea "5 stele NCAP", adica in caz de impact frontal se sparg si nu blocheaza usile fata... cat despre prieteni, lasa-i sa rada... sau spune-le chestia asta si n-o sa mai rada...
...Si ca sa imi dau si eu cu parerea, da, din cate vad intr-adevar face-liftul are cateva imbunatatiri importante... totusi nu sunt de acord cu cei care arunca pe aici ce dezastru de fiabilitate sunt modelele 2003... eu am unul si NU CONFIRM DELOC ASTA. Mai mult, in sprijinul meu vine si ADAC-ul, care intr-un mare test de fiabilitate facut anul trecut chiar sustine ferm ca modelele Renault au cunoscut CU INCEPERE DIN 2003 o imbunatatire continua si vizibila a calitatii... asa ca va rog... mai usor cu etichetarile... ca daca nu, si eu cand mi-oi lua Laguna III o sa va spun ca modelele Meg si Lag II facute inainte de 2009 is fix-pixu' la nivel de calitate fata de al meu... ![]() This post has been edited by Vio: 21 Feb 2007, 19:45 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
consmat |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 29 August 06 From: Constanta ![]() |
Salut,
Pana acum sunt arpoape multumit de masina...... nu am prea multe sa reprosez Renault (doar faptul ca au scos din optionale ESP-ul). Problemele care le-am avut pana acum cu masina sunt: 1. schimbat servofrana pe la vre-o 7000km (se auzea un suierat ciudat in masina la pedala de frana in momentul in care motorul mergea iar pedala de frana nu era apasata). 2. Schimbat discuri frana fata (trepidatii intre 110 - 90 la franare usoara). 3. Schimabat manere interioare (cel din dreapta incepuse sa se decojeasca). 4. Mai am inca o problema nerezolvata dar sper ca la urmatoarea revizie sa se remedieze (in mom in care opresc motorul electrovalva de deasupra servofranei are un bazait ciudat destul de lung ca durata de timp si destul de pronuntat - exact ca motorasul unui ventilator de DSN). |
--------------------
Renault
Megane Lux Privilege
- CT-07-EKW
2006 1.9dCI
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai cati km ai acum?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
nick biddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 February 07 ![]() |
Mi-am ales un Megane Sedan de 1.4
Acum, ca am facut comanda..., ma tot gandesc daca am facut alegerea potrivita, si v-as adresa niste intrebari tuturor celor care au 1.4 (m-as bucura foarte mult sa-mi raspundeti sincer): 1. Aveti probleme cu ea? Sunteti nemultumiti de ea? 2. Era mai bine daca-mi alegeam o motorizare de 1.6 in loc de 1.4, si daca "DA", pe ce considerente: - este submotorizata cu 1.4? - este mai putin fiabil motorul de 1.4? - pretul de revanzare este mai mic la cea de 1.4 (tinand cont aici ca diferenta de pret dintre 1.6 si 1.4 este de doar 500 - 600 EUR)? - consum mai mare la 1.4 decat 1.6? - alceva? |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
Martie 2007, 1.4 16V
|
|
consmat |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 29 August 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE Pai cati km ai acum? Acum am in jur de 13500km. Asta daca intrebarea imi era adresata ![]() |
--------------------
Renault
Megane Lux Privilege
- CT-07-EKW
2006 1.9dCI
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
ANUNT !
Cei care vor mai porni un versus benzina - diesel pe acest topic vor lua warn + ban o zi. Nu deviati de la scopul acestui topic, si anume: PROBLEME megane 2 facelift !!!! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 18:46 |