Injectia la dci cu semnul ?
![]() ![]() ![]() |
Injectia la dci cu semnul ?
QuickShifter |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@quickshifter: Ti-am mutat topicul aici, deoarece cam aici te incadrezi
![]() Din pacate, simptomele sunt "clasice" e vorba de acea pilitura metalica provenita din pompa care a ajuns in injectoare. Primul test!!...scurge motorina din filtru intrun vas transparent din plastic si plimba pe fundul recipientului (pe exterior) un magnet. Apoi foarte util e un test de injectoare, cei din service stiu despre ce e vorba si pot da un verdict clar. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
ma apuca dracii cand aud ce patesc cei cu diesel..poate ar trebui sa va organizati intr-un fel ca pana la urma e problema de constructie nu de exploatare..nu e normal sa se intample asa ceva si sa va coste cat va costa
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
QuickShifter |
![]()
|
ok, masina trebuie sa mearga (1 masina = 25 % din comenzi pe firma) asadar nu am mai stat sa incerc remedii "de casa". am chemat baietii cu tractarea, dus la service, rezolvat in cateva ore (curatat tot ce tine de combustibil, inlocuit 4 injectoare, schimbate filtre, curatat pompa combustibil + alte treburi pe care nu mi le amintesc acum) la pretul de 4.200 RON. acum daca mi'am luat teapa nu stiu, pentru ca nu prea am ajuns prin service'uri pana acum, iar la clio e prima oara in 3 ani / +80.000km cand vede serviceul (in afara de schimburi de ulei / revizii si alte treburi de intretinere). oricum sunt destul de multumit de ea, daca mai duce 80.000km fara alte interventii e ok
![]() oricum eu raman la parerea ca e o masina fiabila, singura problema fiind faptul ca e folosita de un agent, care agent trebuie sa se ocupe si cu alimentarea. |
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ai procedat corect in ceea ce priveste interventia, de altfel si mentionezi ca masina e din nou in parametri.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
QuickShifter |
![]()
|
e ca noua acum, si cred ca mai ducea inca pe atatia km fara probleme prea serioase daca am fi dispus de o motorina de calitate, insa din pacate trebuie sa ne multumim cu ce avem, si cred ca va mai trece mult timp pana cand standardele vor fi ridicate in materie de combustibil. asadar mare grija unde faceti alimentarea, faceti o comparatie intre benzinarii, mai intrebati un prieten, doi, si bagati numai de unde vi se pare cea mai buna.
singura problema ramasa e ca nu stiu daca m-au fraierit la bani. oricum eu sunt multumit ca masina e din nou la capacitate maxima, atat ca vreau sa fiu eu impacat, sa stiu daca pe viitor mai pot apela la serviciile acelui service ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2005 Symbol
|
|
hellcat |
![]()
|
Privind per ansamblu intreaga interventie pretul platit e corect. Din ce stiu, un injector in reteaua Renault e peste 10 mil, deci ai iesit bine, daca se poate vorbi asa. Nu, chiar nu te-ai fraierit.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 07:51 |