Clio Symbol versus Dacia Logan, Variantele pe benzina in 2007
![]() ![]() ![]() |
Clio Symbol versus Dacia Logan, Variantele pe benzina in 2007
sobolan |
![]()
|
||
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
||
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|||
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
reptyla... tu umblii mai mult cu loganul ca e diesel si consum mai mic dar daca observai titlul topicului era vb de benzinare, intradevar se merita mai mult un mcv ca e mare dar pretul? plus dotarile?
|
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
- MM 66 GBY
2007 dec membru
|
|
crn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 1 September 05 ![]() |
Am mers cu Logan 1.4MPI si pot spune ca este de departe mai slab decit Clio ca si dinamica Clio fiind mai stabil la viraje luate mai tare. Accelerarea pentru depasiri este de asemenea mai buna la Clio (intr-adevar motorul este mai puternic 98CP).
In schimb Loganul are un ambreiaj de vis fata de Clio, parca ar fi hidraulic. |
--------------------
Renault
Symbol
2005 Renault Clio Symbol Fidji 1.4 16v (98CP), 2005
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
e hidraulic,intradevar....asta e sg avantaj fata de clio.....dar,gandeste-te, ca atunci cand s-o strica cat scoti din buzunar.....
eu,unul,deja am votat la acest topic....as alege un logan MCV pe 1,6i.....pentru o familie e mult mai avantajoasa..... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
e pe cablu ambreajul la 1.4 mpi logan.
poate te referi la diesel This post has been edited by wolfin: 3 Mar 2008, 09:31 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
sobolan |
![]()
|
nu stiu exact man cum e la logan ambreiajul...asa am auzit ca ar fi pe pompa si nu pe cablu....ma mai interesez si va relatez
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Si eu stiam că ambreiaj hidraulic au doar cele echipate cu motor Diesel.
This post has been edited by Duyu: 3 Mar 2008, 19:28 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
sobolan |
![]()
|
o fi man...nu te contrazic....la clio diesel e pe pompa?
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Da.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
sobolan |
![]()
|
aha....ms ptr. informatie.....
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
La toate modelele ( Symbol, Logan ) diesel e hidraulic. La cele pe benzina e pe cablu. Cel putin asa stiu eu .
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
bonk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 9 June 06 ![]() |
pai si la mine dc-i pe cablu`? .... hmmm
|
--------------------
Renault
Megane 1 /1.4 16v
- GJ-05-...
1999
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Se referea la phase4. Versiunile anterioare au avut toate pe cablu.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma dau si io cu parerea. Am condus d'amandoo.
Logan - multa mai spatios, portbagaj mai mare si cu acces mai facil. Accelereaza mai greu si mi se pare multa mai putin stabila pe curbe. Mult mai buna in Buc datorita suspesiilor mai moi si garzii la sol mai ridicate. Postul de condus mai jos, oglinzile in schimb lasa MULT de dorit Symbol - Accelereza mai bine, mai stabila, plastice de calitate mai mare, bord mai frumos si mai practic, in spate nu prea stai ok, dai cu capul in tavan de nu te vezi. Mai scumpa la intretinere. Overall: Ambele sunt masini ok, m-ash putea hazarda sa zic ca unde una are + alta are -, pentru un roman din clasa sociala medie sunt chiar ok. Subiectiv- nu mias lua ever Logan. Symbol da. |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
- B -- XUU
2003 Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
alexxutzu |
![]()
|
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Portbagajul nu este mai mare ci are "gura" de la portbagaj mai mare, intr-un Logan poti baga un televizor in portbagaj dar in symbol nu intra. Am avut de ales intre Logan si Symbol si am ales Symbol.....diferenta este mare pt mine in favoarea Symbolului.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bonk @ 5 Mar 2008, 13:55) QUOTE(Bliss @ 5 Mar 2008, 14:04) Corect bliss, ma refeream exclusiv la variantele 2007, topicul e pt. variantele 2007 pe benzina . Sau macar hai sa comparam MPI-ul cu MPI-ul , si dci-ul cu dci-ul si mai ales de aceleasi puteri. Nu mai comparati dci-ul de 65 cu ala de 80. Ca e aiurea sa zici ca ala demareaza mai bine decat celalalt, sau ca consuma mai putin. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
klaus09 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 1 May 07 From: Pitesti ![]() |
Am avut Logan de nou, acum am Symbol tot de nou, intre cele doua am avut un VW Polo 2002 second hand si pot afirma ca Symbolul e peste ambele. ( mai putin spatele, care lasa mult de dorit ).
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007, 1.5 dci , 70 cp, K9K V7
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
"Portbagajul nu este mai mare ci are "gura" de la portbagaj mai mare, intr-un Logan poti baga un televizor in portbagaj dar in symbol nu intra. "
iei un LCD ![]() sincer si mie symbolul mi se pare peste logan la finisaje. cat priveste spatiul mic din spate.....eu si nevasta nu stam in spate, la ocazie nu iau.prietenilor , daca nu le convina, sa ia un taxi. am mers si cu loganul. sincer: cand m-am urcat in el am avut impresia ca m-am urcat intr-un camion.mi se pare ca nu are nimic interesant decat spatiul care este generos. consola centrala, dupa parerea mea ..mare si lipsita de buroane si senzatia de ieftin la orice pas. nu zic ca symbolul exceleaza , dar parca este ceva mai diferit * acum , toata lumea cu logan sa-mi sara in cap ![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
da' de ce Logan cand cu banii aia iti iei Renault Symbol? si asta e 100% Renault
sunt exact aceiasi bani ... calitatea serviciilor, plecand de la dealer este peste Logan ... calitatea produsului este peste Logan garantia la Logan e parca 1.5 ani .. la Symbol e 2 asta o spun eu, care ma uitam si la Logan cand mi-am luat masina si recunosc ca nevasta a fost 100% impotriva Loganului ... acum avem Symbol, ne simtim super in el ... spatiu super suficient pentru 2 adulti si un copil despre imagine nu mai vorbesc, sa nu se simta unii jigniti, spun doar ca altfel te urci si cobori din Renault (mai greu si mai mandru, sic!) ... mie nu-mi place cum arata Loganul dar nici dupa Symbol nu ma dau in vant (cu o exceptie ... din fata, de la nivelul capotei in jos, acest phase 4 e fain, e sexy!) probleme ... si la unul si la altul sau nici la unul nici la altul, cum vrei tu sa zici ... ca se rezolva mai ieftin sau muult mai ieftin la Logan ma indoiesc ... ce apare in garantie se face logic free of charge daca nu e din vina soferului sau pe casco ... dupa garantie, Dumnezeu cu mila ... nici cu un BMW nu poti fi 100% sigur |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
sobolan |
![]()
|
QUOTE(crisolro @ 6 Mar 2008, 12:13) da' de ce Logan cand cu banii aia iti iei Renault Symbol? si asta e 100% Renault sunt exact aceiasi bani ... calitatea serviciilor, plecand de la dealer este peste Logan ... calitatea produsului este peste Logan garantia la Logan e parca 1.5 ani .. la Symbol e 2 exact... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
situatia e asa: cel mai bun prieten al meu are un prestige de anul trecut din iulie (multumit de masina, mai ales ca fuge, el fiind genul care merge nu gluma) si din toamna anului trecut symbol masina de firma. bn symbol e de 1.4 si ceva mai slabut echipat. eu inca nu am masina si l-am intrebat ce mi-ar recomanda sa imi iau intre logan si symbol. i-am zis ca eu vreau sa fie ceva mai echipat (in special cu abs) si diesel (80/85cp). si mi-a zis ca si pe benzina de ar fi sa iau symbol, comparativ cu motorizari similare la logan. si eu sunt de parere ca symbolul este peste logan, cu exceptia spatiului pe locurile din spate.
This post has been edited by slider2: 3 Jun 2008, 21:22 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:09 |