faruri xenon, probleme cu ele..
![]() ![]() ![]() |
faruri xenon, probleme cu ele..
laguna_2_interceptor |
![]()
|
||
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
|
||
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|||
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- pentru cei cu probleme la balast xenon si nu numai rezolvarea e aici: http://reno.ro/-VAND-ceva-rar-si-extrem-de...ult-t98085.html
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
my-name |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 7 June 07 From: Brasov ![]() |
si eu am avut aceeasi problema. trebuie sa se usuce balastul si dupa aceea trebuie sa cureti bine oxizii care eventual s-au format. daca ai noroc, o sa mearga. am avut aceeasi problema si la mine s-a rezolvat.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001/INITIALE
|
|
mihails2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 July 06 ![]() |
de unde cumpar si eu un bec cu xenon la laguna II care e pretul?
|
--------------------
renault
laguna
2001 tdci
|
|
ghita1984 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 24 June 08 ![]() |
de la mine.am 2 becuri xenon original d2r,philips.pt cine e interesat sa lase pm.le dau 1,5 mil amlele...
|
--------------------
dacia
logan
- is-22-ghi
2006 dacia logan,renault laguna 2 1.9 dci 160 cp,peugeot 607 200 cp,vw bora 1,9 tdi 130 cp,audi a8 4.2 v8 380 cp si o bicicleta 1 cp!
|
|
nick_grig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 January 08 ![]() |
Salut. Am cautat si nu am reusit sa gasesc. Daca este pe undeva imi cer scuze.
Am masina din semnatura. Problema e ca nu mi se mai regleaza farurile xenon pe inaltime. Imi bat cam jos si noaptea este foarte greu de condus din aceasta cauza. Ce sa fie? Multumesc anticipat si imi cer scuze inca o data ca nu ma descurc sa gasesc exact ce-mi trebuie |
--------------------
renault
laguna II
2002 privilege
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
In farurile originale de laguna fara xenon se pot pune becuri xenon???se duce naiibii oglinda?multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
BlackHole |
![]()
|
![]() Laguna Albastra Group: Members Posts: 206 Joined: 17 May 08 ![]() |
eu mi-am pus si nu o aparut nici o problema pana in prezent
|
--------------------
Renault Laguna II
1.9 dCi 120CP
- TM
2001 Expression
|
|
Lucian_19 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 302 Joined: 21 October 08 ![]() |
probabil e intrebare tampita dar cum iti dai seama daca ai sau nu xenon?
scrie pe faruri?am inteles ca nu scrie pe toate farurile.. |
--------------------
Renault
Laguna II 2.2 DCI 150 CP
2003/Dynamique
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Pai in primu rand dak sunt din fabrica scrie pe far XENON ,dak nu se observa lumina ,nu e cea galbena clasic e ceva mai spre albastru .
|
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
Asa stiu ca pe cele cu xenon din fabrica scrie asa:
[attachmentid=1627478589] This post has been edited by mariusa10: 23 Oct 2008, 21:24 |
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
salutare
da, daca e de la "ma-sa" scrie in interiorul farului. daca a fost pusa o instalatie xenon dupa "nastere" trebuie sa iti dai seama din culoarea si modul de iluminare al becurilor (alb, albastru, ....). |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
dacadrean |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 6 May 07 ![]() |
Din 2005 nu mai scrie Xenon.
|
--------------------
Renault
Laguna
- -
2007 2.0T Lux Dynamique http://www.reno.ro/index.php?showtopic=255881&hl=
|
|
Paulin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 25 October 08 ![]() |
Salut ! ma poate ajuta cineva va rog cam cat m-ar duce niste Bi-Xenon + xenon pt proiectoare tot kitu, am full halogene si vreau sa-i schimb aspectul masinii,o firma mai buna cu un pret rezonabil,preferabil o tenta mai mult spre un albastru,dar nu facaturi...multumesc
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- B-53-DWD
1.9 dci 2003
|
|
mcrusu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 14 March 05 From: cluj-napoca ![]() |
Spune de unde esti ca sa putem ajuta.
|
--------------------
RENAULT/JEEP
LAGUNA/GRAND CHEROKEE
- CJ 85 LAM/ CJ 86 LAM
1.9DCI/2.7CRD
|
|
UMY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 21 September 08 ![]() |
Salut , vreau sa intreb daca la montarea xenonanelor ati apelat la numite metode de pacalire a senzorului de bec ars si daca trebuie data bara jos pt aceste imbunatatiri. Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
nicck4name |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 12 November 08 ![]() |
la o laguna 2 s-a ars motorasul de pe puntea spate si unul bate sus altul jos...se pot regla chiar daca motorasul e ars,manual ?am incercat eu ,dar numai unul merge reglat,cel din stanga...dreapta..nimic...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- DV 51 WZH
2002
|
|
floryn85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 12 June 08 ![]() |
vreau si eu sa-mi schimb becurile xenon,eu am de 35w 5500k,as vrea ceva mai spre albastru,daca se ofera cineva...cu mare placere
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 expresion
|
|
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
QUOTE vreau si eu sa-mi schimb becurile xenon,eu am de 35w 5500k,as vrea ceva mai spre albastru,daca se ofera cineva...cu mare placere Pai culoarea variaza in functie de "k" in felul urmator : "The color of bulb is expressed by color temperature: 3000k~golden 4300k~yellow white 6000k~white 8000k~blue white 10000k~Cambridge blue 15000k~blue red 20000k~pink 25000k~mauve 30000k~purple" Acu iti alegi care iti place ,numai ca am auzit ca cu cat este mai mare temperatura (k-urile) cu atat este mai slaba vizibilitatea .Pe www.carmag.ro are mai toate culorile la acelasi pret ,cred ca si pe alte site-uri este lafel . Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
floryn85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 12 June 08 ![]() |
sunt de acord cu ce ai zis tu mai sus,doar ca eu nu vreau sa cumpar...vreau sa fac schimb,asta daca se ofera cineva...ale mele inca sunt in garantie,luminozitatea este foarte buna pe asfalt,sunt multumit,doar ca le vreau putin mai spre albastru si cred ca 6000k ar fi cel mai potrivite.daca vrea cineva...sa lase un rsp.ms
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 expresion
|
|
sherban26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 March 07 ![]() |
Salutare, cine ma poate edifica la o problema? Am tot citit pe aici si nu am reusit sa inteleg un lucru: Am o Laguna II 1.9dci din 2002 si intr-o saptamana am ramas fara un bec iar celalalt din albastru sa transformat in mov semn ca e pe sfarsite si el. Vreau sa le schimb dar nu stiu ce tipuri de becuri sunt. E clar culoarea mi-o aleg eu dar restul legat de cati wati au si altele ce ar trebui sa mai stiu? Ce becuri trebuie sa-mi comand? Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator. Apropo e Xenon. A, si inca ceva: de ce daca se arde un bec la pozitie imediat ma avertizeaza verbal comp de bord si acum ca sunt "chior" de un far........ nimic????
|
--------------------
renault
laguna
2001
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
la mine a fost D2R de 35W. vezi ca scrie pe bec.
poate tantii aia socoteste ca e mai importanta pozitia decit faza. (cine stie ce legislatie aplica). nu m-am gindit niciodata la asta. |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@serban26...cred ca poti afla chiar de pe acest topic ce si cum. In legaturta cu cealalta nelamurire a ta cred ca daca ti se arde un bec de faza scurta iti dai seama si din masina pe cand daca ti se arde unul de pozitie nu prea. Important e sa fii vazut. Daca nu vezi tu iti dai seama si singur ca ai o problema fara sa mai fie nevoie sa te avertizeze computeru'.
This post has been edited by dan73205: 6 Jan 2009, 13:22 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
jordy_seba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
salutare!!
am mai vazut intrebarea asta mai sus pe acest topic, dar nu am vazut niciun raspuns si m-ar interesa si pe mine: eu am pe masina halogene si vreau sa-mi pun xenon pe faza scurta-se intampla ceva cu faruruledin cauza temperaturii,adica sa se topeasca oglinda sau sticla de la far ? si inca ceva :se merita puse sau este indicat sa pui xenon si pe faza lunga?becurile nu sunt afectate de la blituri? |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
Irish |
![]()
|
Nu are nimica ,doar ca este recomandat sa pui de 35w ,cat despre faza lunga ,exact cum ai zis si tu de la flashuri se duce mai repede ,xenonu trebuie aprins si lasat cateva secunde pana se incalzeste el ,se vede ca se modifica culoare si intensitatea ,dupa care se stinge iar .Daca esti dispus de bani ,poti pune pe proiectoare
![]() ![]() Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
jordy_seba |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
si pt proiectoare cam cat ajunge (aproximativ)dar sa fie ceva bunisor.
multam irish(apropos-suntem vecini de judet,eu sunt din vs) |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
Irish |
![]()
|
Cum tia spus si colegu ,sunt in jur la 300-400 lei ,iar daca ai drum in Brasov poti face la el ,daca nu gasesti in Bacau ,mai aproape ,doua magazine specializate pe partea de tunning si cu preturi accesibile .
Bafta !! |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@jordy_seba...Decat sa pui xenoane in proiectoare mai bine ti le-ai pune pe bord sa-ti bata in ochi sa vezi cum e sa fii orbit. Asa e romanu', nu mai stie ce sa faca doar doar se face remarcat...mai conteaza ca, cumulat si cu halul in care sunt marcate drumurile de la noi, orbesti pe unu' care iese in sant din cauza asta sau loveste vreun betiv de pe marginea drumului. Pun pariu ca folosesti proiectoarele non-stop si ziua in amiaza mare cu soare si fara ceata.
This post has been edited by dan73205: 6 Jan 2009, 23:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Irish a fost cu ideea... deosebita, nu seba.
P.S. daca nu foloseste si stopul de ceata, tot degeaba. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 09:58 |