faruri xenon, probleme cu ele..
![]() ![]() ![]() |
faruri xenon, probleme cu ele..
dacadrean |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 6 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- -
2007 2.0T Lux Dynamique http://www.reno.ro/index.php?showtopic=255881&hl=
|
|||
rusu.claudiu |
![]()
|
![]() Radu Group: Members Posts: 90 Joined: 13 August 07 ![]() |
Mi-au revenit farurile.Au inceput sa se regleze bine.Fara sa le fac nimic.Am vb la service renault si se rezolva cu testul clip . |
--------------------
renault laguna break
renault laguna break
2001 INITIALE 1.8 16V
|
|
mcrusu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 637 Joined: 14 March 05 From: cluj-napoca ![]() |
Am montat xenon pe Laguna fara a demonta spoilerul,deci se poate!
|
--------------------
RENAULT/JEEP
LAGUNA/GRAND CHEROKEE
- CJ 85 LAM/ CJ 86 LAM
1.9DCI/2.7CRD
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
am gasit in lukoil `xenoane` la 55ron setu...
modelu e H1 parca la laguna 2 authentique ce model de bec e in far??? |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
xxenon?
![]() ![]() |
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- pana la pret locatia tradeaza ca sunt becuri colorate...
![]() |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
ecstasy_4u06 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
posibil sa fie becuri colorate
![]() This post has been edited by ecstasy_4u06: 25 Dec 2007, 14:29 |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- ai in manualul de intretinere al masinii la rubrica cum se inlocuieste un bec... manualul se afla intr-o geanta de imitatie piele cu rombul pe ea... asta in caz ca o ai... oricum cred ca ai H7 si H1 sau H11 nu mai tin minte exact...
This post has been edited by laguna_2_interceptor: 25 Dec 2007, 14:32 |
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
ecstasy_4u06 |
![]() ![]()
|
am cartea excat asa cum ai zis tu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- pai nu e greu... dute la pagina in care ai desen cum se umbla la far si undeva in partea de jos a paginii in dreptul fiecarei imagini ai scrisa cate o propozitie in care vei gasi H1, H7 etc care se scriu la fel si in F, GB, RO... asociezi standardul becului cu poza care iti va arata faza scurta sau lunga si... cam asta e
![]() |
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
mersi mult:D am gasit in carte:D H1 e la faza scurta si la faza lunga e H7
25 Dec 2007, 15:59: oare prostiile astea vad mai bine decat cele din stock ???? http://www.xenon-halogen.ro/becuri/halogen...%20halogen.html This post has been edited by ecstasy_4u06: 25 Dec 2007, 15:59 |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- nu... daca nu ai buget de kit xenon atunci iti recomand sa iei de la OSRAM ori becuri coolblue ori allseason... cele coolblue bat usor spre albastru dar iti asigura luminozitate optima peste bec normal nu mai spun de porcariile alea vopsite iar allseason sunt chiar super ca luminozitate doar ca lumina e usor galbuie... e la alegerea ta... oricum nimic nu se compara cu xenon veritabil...
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
ecstasy_4u06 |
![]() ![]()
|
@ laguna_2_interceptor .... oare astea sunt bune http://autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=437 ?
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- e alegerea ta... din ce am vazut eu cele de la Philips sunt blue doar cu denumirea... la OSRAM chiar bat spre albastru... in plus daca ar fi sa aleg intre Philips si OSRAM as merge pe OSRAM...
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
am cautat Osram dar nu gasesc..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
N-ai căutat unde trebuie. Și unde te uiți tu sunt prețuri mari. Dacă vrei ceva bun, cumpără Philips Xtrem Power +80%, vei avea lumină mai puternică, fără a deranja pe nimeni, și sunt becuri regulamentare, de 55/60W.
Sau pentru tine contează doar să fie albastre? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
am gasit acuma..http://www.xenonauto.ro/produse_si_preturi.html
mersi oricum:) |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da, ai găsit..
![]() Pune d-alea de 100W să vezi cum îți iese fum din blocul de lumini și se topește și oglinda farului, că faptul că sunt ilegale pe drumurile publice nu cred să te sensibilizeze... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- cauta la tine in oras un dealer Osram si vei gasi becurile de care am vorbit... la drumurile noastre Osram e mult mai fiabil decat Philips... am incercat pe propria piele...
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Sal!"infestez" si forumul Laguna cu problema mea, dar caut raspuns urgent si bat la cap pe toata lumea.La meganul din semnatura, de doua zile mi se tot schimba culoarea la un xenon, ba e rosiatic-mov, ba e albastru...mama lui, face ce vrea.Ulrtima oara s-a stins pe drum de cateva ori, i-am dat doua palme in far si nimic, am mers prin gropi si degeaba si apoi stimabilul, nenorocitul de bec s-a aprins si a inceput sa pulseze, cam de 10 ori pe minut.Inca nu m-am lamurit, e becul de vina sau balastul, pe tester toate sunt OK
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
aceleasi simptome le-am avut si eu...fuga la magazin si ia-ti un set de becuri..dar inlocuiestele pe amandoua ca sa ai aceiasi nuanta.
|
--------------------
nissan
qashqai
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
cat costa doua becuri..bune si la un pret rezonabil
|
--------------------
renault
|
|
renaultforever |
![]()
|
baietii spuneau ca e vreo 350 roni setul de philips sau osram... nu stiu in tara cat costa.eu am dat in italia 120 euro setul, da nu erau philips sau osram, erau D2C(codul) cu soclu universal...
|
--------------------
nissan
qashqai
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
posibil sa difere tipul becului de la laguna la megane...Acum ca pot sa si aleg, ce sa caut la aceste becuri, o anumita putere, kelvin, culare, firma, garantie.....
|
--------------------
renault
|
|
renaultforever |
![]()
|
eu am pus de 6000 kelvin....alb pur cu o usoara nuanta de albastru, insa ai vizibilitate maxima(ca asta ne intereseaza pana la urma) de la 8000 kelvin in sus bat spre violet.. si nu prea vezi noaptea cu ele...
|
--------------------
nissan
qashqai
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
sunt curios daca meg si la mine, ceva de genul asta caut si eu, mai ntereseaza mai mult claritatea decat aspectul exterior.Oricum, multumesc mult de ajutor.Pe net oare se pot comanda asa ceva?
29 Dec 2007, 21:56: Gata, am rezolvat problema!Am luat un bec de la dezmembrari si...merge!Multumesc pt ajutor,betoon forum! This post has been edited by meganus_bicorpus: 29 Dec 2007, 21:56 |
--------------------
renault
|
|
renaultforever |
![]()
|
are aceiasi nuanta? daca da esti norocos..
![]() |
--------------------
nissan
qashqai
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- 14000K e violet... pana in 12000 e deep blue...
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
doruletz75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 6 October 07 ![]() |
QUOTE(laguna_2_interceptor @ 30 Dec 2007, 07:44) am si eu o intrebare pe laguna mea se pot monta instalatie xenon ? ce provenienta au cele vandute de tine? ca la noi sunt chinezesti la 5 mil ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna
- B 75 DRU
2000 Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|
soasyyy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 December 07 ![]() |
sunt un proaspat propriatar de laguna 2.e modelul full cu piele ,xenoane,etc.nu imi mergea un xenon si am desfacut farurile si am schimbat becurile intre ele,dar tot nu mi se aprindea pe partea stanga,am desfacut farul complet si am observat ca a intrat apa la calculatorul de xenon sau balast cum i se mai zice(e aezat chiar sub far si e prins cu 6 surube).care ma poate ajuta sa imi zica unde gasesc alt calculator si cine are de vanzare si la ce pret.va multumesc anticipat si astept raspuns.
|
--------------------
renault
laguna II initial
2004 1900 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:58 |