Orange
![]() ![]() ![]() |
Orange
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 15 Oct 2015, 16:09) Nu sunt suspicios deloc privitor la situatie, sunt chiar convins ca ai dreptate (chiar daca nu ar fi cum zici tu, ai prezentat-o comunicativ foarte bine pentru sustinerea punctului tau de vedere, nu ai lasat loc de suspiciuni ca mesaj comunicat). Doar ca sunt usor intrigat cum un cetatean ca tine, cu experienta suficienta de call center, care stie dedesubturile unui astfel de departament, ai avut, in opinia mea, cu toate informatiile utile primite pe aici, o atitudine cam insuficienta. Si sunt aproape convins ca nici situatia prezentata pe acest topic, public, nu e degeaba spusa aici, si nu e degeaba spusa cum e spusa. Dar asta e altceva, tine de call center cu peretelul, ca sa zic asa. O lovitura cu ricoseu |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu inteleg de zici ca am o atitudine insuficienta. Poate pentru ca nu m-am precipitat pe aici, sau sa ii iau la pilula. In afara de a merge la service-ul ala, am facut cam tot ce era de facut.
Call center-ul, crede-ma l-am dat pe toate partile, iar partea aia mi-a mancat suficient timp. Mail-uri, sesizari, contactat elgi direct, etc. Pana la urma, sa vedem si partea mea (care da, vreau sa vad si compania facand un pas catre mine si poate ca am asteptat ca unele chestii sa se intample doar pentru ca mi se pareau mie firesti) mi-am irosit o gramada de timp, am contactat o gramada de persoane, incercand sa rezolv o problema pe care nu ar fi trebuit sa o am de la bun inceput si in privinta careia mi se spune ca mint (din punctul lor de vedere poate fi vazut si ca o tentativa de fraudare din partea mea). Prespun ca stii cam cat timp pierzi numai asteptand in coada sa iti fie preluat apelul. Sincer nu stiu daca am reusit sa inteleg ultimele 2 paragrafe ale tale. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
O poza doveditoare ca telefonul adus la ei in service nu era root-at ar fi fost un atu destul de puternic...
Bataliile se duc cu "atuuri", mai putin cu flori. In special cand ailalti l-au lua pe nu in brate, lucru evident din capul locului. Iar daca nu ai inteles ce am zis in ultimele 2 paragrafe, atunci las-o asa. Un om de call center ar fi trebuit sa inteleaga din prima. Sau oi fi eu prea eliptic si atunci tot nu am chef de detaliere mai multa. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Pe de altă parte, așa cum rootezi telefonul, tot la fel de ușor și de repede poți să-l și derootezi, așa că print-screenul cu Root Checker poate să nu fie neapărat o dovadă solidă. Ei pot să spună că telefonul a fost cîndva rootat, chiar dacă acum nu mai e.
![]() Nu știu cum e la LG, nu știu dacă există și acolo un marcaj, cum e knox-ul de la Samsung. La Samsung dacă bootezi cu două taste apăsate, intri în modul de recovery și-ți scrie starea bitului, 0 sau 1. Poate că are și LG-ul ceva similar? ![]() This post has been edited by VladSoare: 16 Oct 2015, 09:11 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si daca e telefonul rootat care e problema la garantie?
|
--------------------
.
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu conteaza daca e o sursa a defectului. In conditiile garantiei pe care le-am acceptat era mentionat ca orice interventie neautorizata atrage dupa sine nulitatea garantiei.
Mai mult de atat nu are rost sa dezbatem tema. |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
O singură întrebare pun și plec: instalarea unui soft din google play cum se consideră?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
Tinand cont ca face parte din functionalitatile standard, nu cred ca intra in aceeasi oala.
|
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ești sigur sau doar "nu crezi"?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
100% pentru ca softul din Play nu "umbla" la root .. la fel si pentru un update de Android daca vine de pe canalul oficial
This post has been edited by cj98czh: 16 Oct 2015, 15:05 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Mi se pare a fi o clauza abuziva faptul ca vanzatorul scoate din garantie produsul ca urmare a root-arii.
Este abuziva pentru ca, desi este trecuta in contract, clauza nu a fost negociata cu cumparatorul, ci a fost impusa de vanzator. Si este abuziva pentru ca extinde pierderea garantiei si pentru defecte ce nu pot cauzate de root-are. Cum ar fi un defect al display-ului. This post has been edited by paul_p: 16 Oct 2015, 20:44 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
cri8sti |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.746 Joined: 29 December 08 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box)
2006 Expression
- BR-11-PBC Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Nu are relevanta. In fata cumparatorului raspunde vanzatorul.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Atata timp cat dispozitivul indeplineste toate cerintele, e cat se poate de legal sa protejeze anumite actiuni considealrate periculoase pentru device.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
klaus |
![]()
|
Eu, sincer vorbind, n-as invoca garantia, as invoca neconformitatea, pe legea 449/2003...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
paul_p |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 16 Oct 2015, 20:48) Atata timp cat dispozitivul indeplineste toate cerintele, e cat se poate de legal sa protejeze anumite actiuni considealrate periculoase pentru device. Nu e chiar asa. Un comerciant nu trebuie sa exagereze si sa impuna conditii absurde, de genul tensiune de alimentare 230V +- 2%, utilizarea echipamentului doar la temperaturi de 22-24 grade si alte asemenea. Parca si Renault incercase la un moment dat sa scoata toata masina din garantie daca se monta o alarma aftermarket pe masina. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu spuneam de intervenții software neautorizate. E cu totul altceva.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
orice interventie neautorizata pe partea electrica scoate masina din garantie, se poate traduce foarte usor in favoarea vanzatorului, un bec schimbat in fata blocului etc. etc.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
ceva noutati?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu.
Am acea a doua sesizare interna deschisa, cu termen de 4 zile pentru solutionare, dar in ultima zi am primit un SMS cum ca va fi nevoie sa se prelungeasca si ca le pare rau. Asta era pe 19, dar nu au mai mentionat niciun termen. Vreau ca cred ca e luata in serios, dar daca era luata in serios, probabil era deja solutionata. Din partea ANPC nu am decat confirmarea ca au primit sesizarea, dar au 30 de zile termen, parca. |
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Si Orange tot 30 de zile au, alea 4 zile ti le dau initial orientativ, dar in functie de situatie se poate prelungi termenul
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Care mai este sensul termenului in acest caz?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Pentru ca de cele mai multe ori se incadreaza in alea 4-5 zile pe care ti le comunica, si clientul e multumit ca nu trebuie sa astepte mai mult. Dar asta e valabil mai mult pentru probleme simplu de verificat si de rezolvat, gen cost suplimentar, disparitia unor resurse, nefunctionare internet....pentru ce problema are MuciX, nu e asa simplu de verificat, si tinand cont ca telefonul e inapoi la el, 99.99% nici nu va primi un alt raspuns. Se vor baza pe un raport al service-ului, in care se mentioneaza ca la testele lor a reiesit ca telefonul e root-at, probabil
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
MuciX |
![]()
|
Si atunci de ce e nevoie de atat de mult timp? Pana la urma, sa ma cheme iar cu el, pierd eu niste timp, dar sa stiu ca rezolv problema.
|
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
Pentru ca sunt proceduri
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
MuciX |
![]()
|
408, direct...
Stiu si eu de proceduri, dar aici sunt doar 2 posibilitati: - o tin sus si tare pe aia a service-ului, iar comunicarea e deja in sistem, deci flit in secunda 2; - imi dau mie oportunitatea sa ma justific, deci imi cer dovezi, sau sa ma prezint iarasi cu telefonul la ei. Ambele decizii puteau fi luate la primul contact cu sesizarea, eventual implicati niste superiori in proces. |
--------------------
-
-
|
|
AndreiMR |
![]()
|
In principiu, o data ce a dat o decizie, Orange va tine de ea, daca nu intervin niste probe imposibil de ignorat. Si pe tine nu te-au mai chemat cu telefonul, deci probele alea nu prea au de unde sa apara. Superiorii fac tot posibilul sa nu se implice, fii sigur de asta
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
MuciX |
![]()
|
Am numar de sesizare, normal. Orange stiu de intentie, de atunci nu am mai comunicat cu ei.
Si eu cred ca sunt mici, dar nu voi renunta. Cu atat mai mult cu cat mi se pare halucinant ce se intampla, pentru ca eu chiar nu am root-at panarama. Ma mai gandeam sa fac apeluri in nestire si sesizari, in ideea ca va da naspa in raportare recurenta cazului, poate se uita vreunul mai mare in functie pe caz, sau sa puna niste intrebari incomode. P.S. cate telefoane mocca am aprobat si eu la viata mea, poate functioneaza si cu mine karma ![]() This post has been edited by MuciX: 21 Oct 2015, 13:46 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:52 |