Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Job-uri in perioada de criza, pentru cine are nevoie

lexa1312
post 18 Aug 2009, 14:27
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare!

Am deschis acest topic in ideea de a-i ajuta (daca se poate) pe cei care din cauza crizei si-au pierdut sau sunt in pericol de a-si pierde job-ul.
Am vazut ca deja avem 2 colegi, unul care si-a pierdut job-ul si unul care este in pericol, prin urmare ma gandesc ca poate ii putem ajuta, noi ceilalti, oferindu-le un tips despre eventuale locuri de munca disponibile la firmele la care lucram. smile.gif

Spre ex, la mine in familie si mama si fratele meu au ramas fara serviciu. Mama lucra ca montator filme intr-o tipografie iar fratele meu era un fel de om bun la toate(sofer/ se ducea cu acte la administratie/ administrarea parcului auto/etc). Firmele s-au inchis si si-au trimis oamenii acasa.

--------------------
Renault Clio Bicorp 2001/ 1.4 16v
unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adip
post 18 Aug 2009, 15:44
Post #2

Banned

From: Melbourne, Victoria

Ar fi bine, totusi, sa se evite publicarea de oferte de colaborare pentru diverse mizerii mlm, gen amway, herbalife sau alte secte de-astea.

@lexa1312: urata treaba, bafta la gasirea altui loc de munca celor din familia ta.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
lexa1312
post 18 Aug 2009, 17:14
Post #3

Membru incepator

mda...mersi adip...stiu...frate-miu isi va gasi la odata si odata.
Mai greu este pt mama,si in general pentru persoanele trecute de 45-50 ani (fara sa jignesc pe cineva), ca de la 48 ani incolo mai greu gasesti ceva sa mai fie si pe meseria pe care ai invatat-o si ai practicat-o timp de 30 ani.
Mai ales daca a mai aparut si tehnologie noua in domeniu, si practic iti cam "desfiinteaza" postul.

18 Aug 2009, 17:14:
acum depinde de specializarea fiecaruia

This post has been edited by lexa1312: 18 Aug 2009, 17:14

--------------------
Renault Clio Bicorp 2001/ 1.4 16v
unde nu e...nici D-zeu nu cere..(aviz nesimtitilor)
+
bashtalu
post 18 Aug 2009, 18:43
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

patania mea: din ianuarie sunt in medical si mai stau pana prin octombrie cand trebuie sa ma duc la job, nu stiu ce va fi, sigur nu o s ama primeasca cu bratele deschise, am pierdut contactul cu tot, baze de clienti nu mai am.....o sa ma lasa sa o iau de la inceput, nu prea cred, dar speranta moare ultima.
apropos, lucrea la o banca, nu stiu sa fac altceva

--------------------
Audi A4 2005
+
alex.vano
post 18 Aug 2009, 18:55
Post #5

Membru

From: Bucuresti, 5

Ehe... ar trebui sa ma inscriu si eu aici, ca sincer nu mai stiu cat rezist unde sunt acum sad.gif

De aplicat pe site-uri aplic, dar cred ca nu le place numarul de telefon ca vad ca nu ma suna nimeni. blink.gif

Sau poate sunt printre aia... "prea calificati" radmasa.gif .

This post has been edited by alex.vano: 18 Aug 2009, 19:34

--------------------
Renault Clio - numar de sarpe 75 caluti
+
bonzai
post 18 Aug 2009, 19:26
Post #6

Membru autentic

Eu am fost in situatie asemanatoare. Banca a intrat in conservare si multi au fost trimisi acasa. Am gasit alt job dupa apx 2 luni de cautari pe site-le de specialitate.

Pentru cine este intr-o situatie similara cateva sfaturi:
- multe din anunturile gasite nu erau si active. Foarte multe firme si-au postat pozitii libere, dar recrutarea in sine a fost blocata sau amanata
- fata de perioadele trecute sunt foarte multi candidati pe locuri. Drept urmare salariile oferite pot fi mai scazute.
- am primit multe telefoane de la firme la care aplicasem in urma cu 3-4 saptamani. De regula din cauza la ce am scris mai sus
- intrebati mult la prieteni, colegi, cunostinte. Nu e vorba sa va puna pile, dar se pot face recomandari sau pot cunoaste pozitii ce nu sunt pe net.

- Bafta multa! O sa fie nevoie.

--------------------
Renault Megane 4 GT 2017
+
elro
post 18 Aug 2009, 19:31
Post #7

Membru

From: Ct

Eu nu lucrez de cateva luni bune,dar nu disper,mi-am restrans cheltuielile,de muncit...mi-a placut de mic sa imi bag nasul in toate,sa invat cat mai multe ...si printre altele mai fac si o zugraveala,mai montez o alarma-casetofon,mai formatez un PC....mai fac mici intermedieri,cat sa imi acopar cheltuielile.Norocul meu ca inca stau cu parintii si nu sunt insurat...acum am sesiunea de restante...in feb imi dau licenta,si atunci sa vad cine ma angajeaza.

De depus CV-uri am depus,de chemat m-au chemat cativa la interviu,si nu erau multumiti ca am prea multe studii,si ca trebuie sa imi dea un salariu mai mare...de 10 mil(am plecat de la un salariu de 15mil+comision din vanzari aveam 20mil/luna in mana) si ei vroiau sa lucrez/8 mil si sa am "n" raspunderi....mai bine stau acasa ca fac mai mult de 8 mil(dar nu/luna)...

wink.gif sad.gif cam nasol cu angajatul in perioada asta...

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
Flamingo
post 18 Aug 2009, 21:40
Post #8

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(bashtalu @ 18 Aug 2009, 19:43)
patania mea: din ianuarie sunt in medical si mai stau pana prin octombrie cand trebuie sa ma duc la job, nu stiu ce va fi, sigur nu o s ama primeasca cu bratele deschise, am pierdut contactul cu tot, baze de clienti nu mai am.....o sa ma lasa sa o iau de la inceput, nu prea cred, dar speranta moare ultima.
apropos, lucrea la o banca, nu stiu sa fac altceva
*

De bine de rau, acei 80% din salariu, cred ca ti-au prins bine. Esti cat de cat un caz fericit daca pot spune asa. Insanatosire rapida iti doresc.

QUOTE(alex.vano @ 18 Aug 2009, 19:55)
Ehe... ar trebui sa ma inscriu si eu aici, ca sincer nu mai stiu cat rezist unde sunt acum sad.gif

De aplicat pe site-uri aplic, dar cred ca nu le place numarul de telefon ca vad ca nu ma suna nimeni.  blink.gif

Sau poate sunt printre aia... "prea calificati" radmasa.gif .
*

Indiferent cat de babane sunt CV-urile, afla ca nu prea sunt citite. Din vreo 20 de expedieri", un site de joburi "mi-a spus" ca doar 2 sau 3 firme au citit CV-ul meu. restul, nici macar nu s-au obosit sa deschida mailul. Este foarte posibil sa dea posturile apropiatilor.

QUOTE(rcosmin @ 18 Aug 2009, 20:31)
Norocul meu ca inca stau cu parintii si nu sunt insurat...acum am sesiunea de restante...in feb imi dau licenta,si atunci sa vad cine ma angajeaza.

Tu esti un caz fericit. Stai cu parintii si nu esti nici insurat.

Cazul meu ?
Dupa ce m-am hotarat sa pun productia publicitara in cui din lipsa de conracte, acum am vreo 4-5 promisiuni din care la una cica tre' sa astept nu stiu-cate luni de verificari. blink.gif Dar si daca s-o nimeri... om ma fac. mandru.gif

Azi i-am spus unui cameraman dintr-o televiziune, ca sunt de acord sa-i donez camera video (profesioanala) pe un loc de munca la el acolo. S-a bucurat omul, cum dreaq, mai ales ca ma sunase sa ma intrebe daca o mai vand si cat mai cer pe ea... I-am propus dealul asta... si acum sa vedem ce-o iesi.

Deh, trag si eu sperante ca mortul b.asini. biggrin.gif

This post has been edited by Flamingo: 18 Aug 2009, 21:43

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
BioHazarD
post 18 Aug 2009, 22:16
Post #9

Gold member

Daca aveti posturi libere ceva...anuntati ca eu sunt disponibil de vreo 2 luni. sad.gif

--------------------
Renault ex-Clio Symbol 1.5 dci 2008
Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023
+
PhilipMorris
post 18 Aug 2009, 23:23
Post #10

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Am un prieten, to'ma ce a refuzat un post care i se potrivea manusa... Salariul era super motivant, cateva mii de euroi (vreo 5). Asta pentru ca statuse prea mult timp pe afara, in conditiile in care sotia lui nu a putut ramane in locul respectiv, urmand sa vina numai in concedii si atat. Nu a putut omu sa isi lase copii sa creasca fara tata ci doar cu banii lui. Este hotarat sa se intoarca acasa, pe vreo 20 mil, pe principiul "Familia este familie, banii sunt nimic". Si mai departe o vedea el.

Ce credeti, trebuie judecat aspru rau?

This post has been edited by PhilipMorris: 18 Aug 2009, 23:24

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
Laurentziu83
post 19 Aug 2009, 00:12
Post #11

Membru autentic

Pai cine ii ofera 20 de milioane in Ro, in afara de Bucuresti?
Sfatul meu e sa ramana afara, si daca poate sa isi aduca si copii la el, sa aibe si ei parte de un trai mai bun decat al nostru, al celor ramasi in aceasta cloaca. In Romania inca se moare si se va muri de foame, indiferent daca va fi criza sau nu. Sa-i spui ca altii fac rate pe 10 ani pentru ce castiga el intr-o luna, si mai nou mai si refuza banca acordarea a astfel de sume.
Il sfatuiesc asa, ca sa nu se intoarca la noi in tara, sa i se ofere 8 milioane si program zi-lumina, si sa vrea sa se intoarca acolo si sa gaseasca postul ocupat sau blocat.

Mai se gaseste de lucru prin afara? Serios m-ar tenta, inca nu am obligatii si am posibilitatea de a alege.

This post has been edited by Laurentziu83: 19 Aug 2009, 00:16

--------------------
. . .
+
IAIA
post 19 Aug 2009, 04:09
Post #12

Membru autentic

From: Mangalia

am liceul cu bac (real,mate-fizica),am CISCO terminat (gradul 1,cu diploma),acuma sunt la management (intru anul 2) ... cu toate astea nu am reusit sa ma angajez ca: 1.agent paza (primaria Mangalia,posed arma si permis port arma), 2.lucrator comercial Altex (cel care umbla prin magazin si iti prezinta produsele), 3.agent teren ELECTRICA (cel care umbla din casa in casa si scrie pe un nenorocit de caiet indexul de la contoare) ... plus ca am lucrat in Coreea un an ca electrician naval de unde m-am intors cu recomandare ... pe langa toate astea mai cunosc mult mai multe lucruri care nu au nici o legatura cu cele mentionate mai sus ... WTF?!!! am scame in sange sau ce de nu reusesc sa intru pe nicaieri?!! chiar trebuie sa cotizez unde trebuie ca sa ma lipesc si eu de un post de rahat?! ce pot sa mai zic? MADE IN RRO ... gun3.gif ... am nevasta,copil ... si spre marele meu noroc am PARINTI ...

--------------------
renault megane 2.1 2005 1.5 dci
+
Flamingo
post 19 Aug 2009, 10:00
Post #13

Membru "SPARKY Team"

Azi ma duc la un interviu... M-au intrebat ce experienta am si cand le-am zis ca de vreo 13 ani lucrez in domeniu, mi-au zis sa vin la ei sa discutam...

Cica fac astia de toate legat de productia publicitara. Banere, tiparituri, tricouri, cam tot ce am facut eu pana acum pe unde am lucrat si cam tot ce faceam pe firma mea pana de curand... Hai ca poate sare iepurele... blush.gif

I-am gasit in ziar.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
alex.vano
post 19 Aug 2009, 10:12
Post #14

Membru

QUOTE(Flamingo @ 18 Aug 2009, 22:40)
Indiferent cat de babane sunt CV-urile, afla ca nu prea sunt citite. Din vreo 20 de expedieri", un site de joburi "mi-a spus" ca doar 2 sau 3 firme au citit CV-ul meu. restul, nici macar nu s-au obosit sa deschida mailul. Este foarte posibil sa dea posturile apropiatilor.

Da, urmaresc si eu cine "se uita" si cine "se face ca se uita". Uneori e demoralizator, alteori confirma asteptarile. Insa e tare stresant... sa nu stii cat timp mai ai de stat... nestat.... dry.gif

PS: bafta la interviu.

--------------------
+
elro
post 19 Aug 2009, 10:34
Post #15

Membru

From: Ct

Este jenant,sa ai studii superioare,si sa nu iti gasesti de munca,sa stai sa cersesti un loc de munca,sau sa fii inginer si sa livrezi pizza wink.gif sad.gif numai la noi in RO se poate intampla sa ceva...RUSINE DOMNILOR GUVERNANTI/CONDUCATOR AL TARII ETC.

Muncind cinstit,nu o sa te realizezi nici o data in tara asta de ra*at...condusa de oameni de ra*at

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
Hack
post 19 Aug 2009, 10:37
Post #16

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

Bafta Flamingo!!!

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
hitman1234
post 19 Aug 2009, 10:46
Post #17

Bringing secsi back

www.ejobs.ro

www.bestjobs.ro

cv-uri beton, trimiteti si unde nu credeti voi ca vi se potriveste si unde nu credeti ca ar fi sanse..trimiteti 100 de CV-uri, va duceti la 10 companii la la interviu, va alegeti cu un job.

Trebuie sa acceptam ca modelul economic care ne-a adus crestere in trecut nu functioneaza la nesfarsit, ca vom iesi mai greu din aceasta criza si ca pe viitor vor fi mai dese si mai violente pe viitor. Cascati ochii la stirile economice nu la babe violate si la dansez pentru tine si poate veti putea anticipa viitoarea recesiune. Most importantly of all,nu va dati batuti, nu acceptati NU ca raspuns.

P.S.: Mama mea isi cauta job de cateva luni,i s-a oferit cate ceva,dar nimic din ce ar vrea ea, sau salariile erau sub pensia ei. Inca mai cauta si nu se da batuta!

--------------------
bemfe vewe .
"Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
+
alex.vano
post 19 Aug 2009, 10:52
Post #18

Membru

QUOTE(hitman1234 @ 19 Aug 2009, 11:46)
www.ejobs.ro

www.bestjobs.ro

S-ar putea spune ca sunt "sfinte" astea doua site-uri.

Pe ele stau in fiecare seara, si aplic la ce cred ca mi se potriveste, dar si la unele apropiate de subiect. Cam 4-5/zi gasesc. Dar de sunat... blink.gif

Si cred ca asa fac si restul. Cauta peste tot, se intereseaza, trimit CV-ul, si daca suna telefonul, se simt si ei mai bine. happy.gif

--------------------
+
Flamingo
post 19 Aug 2009, 10:57
Post #19

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(rcosmin @ 19 Aug 2009, 11:34)
Muncind cinstit,nu o sa te realizezi nici o data in tara asta de ra*at...condusa de oameni de ra*at
*

Mai bine de 6 ani am lucrat intr-un grup de firme, grup destul de mare si foarte ravnit de multi din publicitate (A, lucrezi cu aia, pai esti tare bah, imi ziceau fosti colegi de la alte locuri de munca...) la un moment dat avand firma mea in cadrul aceluiasi grup.

La inceput mi s-a promis marea cu sarea si de fiecare data cand vroiam sa plec din zona aia, ma mai momeau cu ceva. In 2006 mi-au zis sa preiau eu leasingul la Clio si am acceptat... Ultima data, anul trecut prin februarie mi-au lasat in sfarsit sa-mi fac firma mea si sa am activitate in cadrul grupului (un fel de stat in stat), folosindu-ma de aceeasi subalterni si aceleasi utilaje, dar dand desigur, "dreptul" mai-marelui sef la fiecare comanda.

Nu a contat cate comenzi am adus (din care aveam logic niste dicounturi pe firma mea), nu a contat experienta si anii in care am ridicat din temelii cateva firme mici din grup, nu a contat faptul ca am scolit o groaza de graficieni facandu-i sa inteleaga cum e cu DTP-ul... nu a contat faptul ca am fost cativa ani sef de productie avand grija ca toate rahaturile sa se solutioneze bine de ambele parti... Nu nene... In urma cu vreo luna mi s-a spus ca si acel ULTIM contract de prestari servicii pe care il aveam cu o firma din grup, se va rezilia, asta dupa ce mai picasera vreo 2 contracte mai mici. Si vestea asta am primit-o inainte de concediu.

QUOTE(alex.vano @ 19 Aug 2009, 11:12)
PS: bafta la interviu.
*

QUOTE(Hack @ 19 Aug 2009, 11:37)
Bafta Flamingo!!!
*

Multumesc mult oameni buni !
Firma aceasta este la 10 minute de mine, deci avantaj eu, motorina, uzura mica a masinii... Din nefericire intervul s-a amanat pentru maine la ora 10:00 AM. Nu stiu din ce cauza. Probabil concurenta este acerba.

Edit:
Legat de www.ejobs.ro ! Mare atentie ca nu prea se citesc CV-urile de acolo. Repet, eu am aplicat de vreo 20 de ori si doar 2 sau 3 firme s-au obosit sa le citeasca si asta repet, pe eJobs ! Oricum, coincidenta sau nu, acele firme sunt destul de cunoscute... si asta e un lucru bun. Firmele mici care azi sunt, maine nu sunt si care ofera salarii mizere pe fond de criza sau de "sa zici merci ca ai unde sa lucrezi", nu au citit CV-ul. Probabil se rezuma in a angaja neamuri, de regula destul de bata pe functia repsectiva.

This post has been edited by Flamingo: 19 Aug 2009, 11:02

--------------------
+
bashtalu
post 19 Aug 2009, 11:03
Post #20

Membru autentic

mda....vreau un job afara biggrin.gif

--------------------
Audi A4 2005
+
Wolverine
post 19 Aug 2009, 11:11
Post #21

Membru autentic

From: Galati

Flamingo:bafta maine la interviu.

Legat de criza asta si eu am patit-o anul trecut la sf anului si eram printre cei mai buni din dept(un team leader ptr echipa), dar a contat pupincurismul si nu profesionalismul.
Acum am un nou job tot in domeniu si sincer cand eram in perioada de cautari eram suparat ca s-a intamplat, acum nu mai sunt, la firma precedenta au inceput cu concediu fara plata, nu mai dau bonuri, prime nu, redus salarii.

Sfatul meu este sa nu va lasati batuti, aplicati si la joburile care va sunt sa zic "tangentiale".

Si la mine cred ca am aplicat in aceea perioada cam la 100 de joburi si maxim 20 m-au sunat.

Bafta tuturor la interviuri.

This post has been edited by Wolverine: 19 Aug 2009, 11:13

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
PhilipMorris
post 19 Aug 2009, 11:13
Post #22

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Mai intai fa-te bine tongue.gif

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
megane1
post 19 Aug 2009, 11:30
Post #23

Membru autentic

From: Moinesti

dintre ejobs si bestjobs ...experienta mea personala e pozitiva numai cu bestjobs...de sunat, nu m-au sunat niciodata, dar niciodata pe ejobs, la nici o aplicare..si nu cred ca nu corespundeam macar cat sa intru in "masa critica" de intervievati smile.gif ... plus ca sunt multe anunturi expirate pe ejobs , care stau acolo si aplica fraierii..
pe bestjobs mi s-a parut mult mai fresh informatia si mult mai actualizata.
va doresc multa bafta!

--------------------
renault megane2.2 privilege 1,6 16v mai 2007
privilege, gris platine+mp3
+
alex.vano
post 19 Aug 2009, 11:32
Post #24

Membru

QUOTE(megane1 @ 19 Aug 2009, 12:30)
pe bestjobs mi s-a parut mult mai fresh informatia si mult mai actualizata.

Sa stii ca asa e. M-am lamurit si eu de asta in ultimul an.

Ceilalti cred ca dorm in post. blink.gif

--------------------
+
megane1
post 19 Aug 2009, 11:43
Post #25

Membru autentic

From: Moinesti

e bine sa va mai orientati si catre site-urile firmelor de consultanta in domeniul recrutarii : multe din firmele mari fac intai o pre-evaluare/ triere a candidatilor, folosind diverse firme de consultanta resurse umane, si apoi, ajungi efectiv la angajatorul propriu zis ..
pun mai jos cateva site-uri utile ,unde chiar daca nu gasiti job-uri postate, puteti cauta o adresa de mail de contact si trimite un CV :

www.hipo.ro
www.salesconsulting.ro
www.lugera.ro (lugera&makler)
www.aims.ro
www.hr-recruitment.ro

--------------------
renault megane2.2 privilege 1,6 16v mai 2007
privilege, gris platine+mp3
+
sylvester
post 19 Aug 2009, 12:02
Post #26

Membru autentic

Eu din februarie stau pe bara, am trimis cv-uri in draci, si am fost la 1 interviu pana in ziua de azi. sad.gif

--------------------
Renault Megane II.1 2004 sedan
Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004
+
Flamingo
post 19 Aug 2009, 12:28
Post #27

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(Wolverine @ 19 Aug 2009, 12:11)
Flamingo:bafta maine la interviu.

Multumesc si tie !

QUOTE(Wolverine @ 19 Aug 2009, 12:11)
Legat de criza asta si eu am patit-o anul trecut la sf anului si eram printre cei mai buni din dept(un team leader ptr echipa), dar a contat pupincurismul si nu profesionalismul.

Mda, ce cunoscut imi suna ! In urma cu vreo 6 ani s-a intamplat si la mine exact la fel. Cred c-ar fi cazul sa ma schimb. Profesionalism doar cand e cazul, deci cu lingurita si pupincurism all day long, ca doar am copil acasa, nu ? Si trebuie sa-mi pastrez locul de munca... mad.gif

--------------------
+
csurlee
post 19 Aug 2009, 12:38
Post #28

Membru incepator

From: Cluj-Napoca

Acum 5 ani cand m-am mutat la Cluj (sunt dim Maramures) m-am angajat la o firma care avea un lant de magazine Photo si GSM. totul era in regula banii venau, mai pica si ceva pe langa, pana cand a fost cumparata de o alta firma la care sunt si acuma si de atuncea am mers numai in jos. In momentul asta din 5 angajati cati am fost inainte de "criza" am ramas 2 si de ce ?!?! Reducerea costurilor si reducerea salariilor ... da mi-a fost redus si salariul. Am zis nici o problema imi caut altceva! Am experienta de 4 ani in IT si experienta in vanzari tot atata, am zis nu cred ca nu o sa-mi gasesc ceva in aceste doua domenii. Mi-am reinnoit CV-ul pe e-jobs si am aplicat, am aplicat si tot am aplicat ... si nimic. Am zis nici o problema vine bestjobs, myjob, si am aplicat si tot am aplicat. Credeti-ma in 2 luni am aplicat la vreo 150 de firme si intr-o zi ma suna o firma ca nu vin la un interviu... Am zis cum sa nu, doar imi caut de lucru. Ma duc vb. sunt politicos etc. etc. Ma mai suna o data pt al doilea interviu, ma duc vb. cred ca m-au intrebat si ce am mancat ieri, si dupa o saptamana ma suna aceeasi firma si imi zice multumim dar nu avem nevoie de dv. - concluzie ori eu is prost ori vin neamurile dar interviurile trebuie sa le tina ca asa zice legea. Am zis Ok mai aplic ... si din ziua aia tot aplic aplic si nimic. Cred ca am ajuns sa trimit pe luna 100 de aplicatii si daca mi se potriveste si daca nu, si tot nimic .... Cred ca si mie numarul de telefon nu mi se potriveste si de aceea nu ma suna nimeni.

Ma-m gandit sa ma duc ca si maturator de strada ca astea castiga vreo 1500 cu o gramada de sporururi, dar din pacate sunt prea inteligent sa ma angajeze acolo radmasa.gif

Traim in Romania si ne ocupa tot timpul ...

PS. Profesionalismul in timpurile noastre nu conteaza, daca ai pile neamuri sus puse totul merge ca pe roate si daca esti prost de mananci inghetata cu cutilul. wacko.gif

This post has been edited by csurlee: 19 Aug 2009, 12:42

--------------------
Renault Scénic 2000, Fairway 1.4 16v
+
Flamingo
post 19 Aug 2009, 12:46
Post #29

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(csurlee @ 19 Aug 2009, 13:38)
de ce ?!?! Reducerea costurilor si reducerea salariilor ... da mi-a fost redus si salariul.

De ce te miri ? Nu esti nici primul si nici ultimul caz. La tine sau la altii a fost vorba de reducerea salariului iar la mine a fost vorba de reducerea unor contracte de prestari servicii sau mai rau, de rezilierea acestora. Bashca la alea mai plateam si impozit deoarece le facturam serviciile lunar.

Americanii-s de vina, tu-i in ^%$# sa-i ^%$ ! Vorba cantecului... (merita ascultat coverul in caz ca nu stiati de el). Se potriveste de minune crizei actuale.
.
.
.

--------------------
+
csurlee
post 19 Aug 2009, 12:48
Post #30

Membru incepator

From: Cluj-Napoca

Cred ca stia Vama Veche ce stia ....

--------------------
Renault Scénic 2000, Fairway 1.4 16v
+
5 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 01:17
Dacia