Job-uri in perioada de criza, pentru cine are nevoie
![]() ![]() ![]() |
Job-uri in perioada de criza, pentru cine are nevoie
Laurentziu83 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
voi ati obervat ca din ce in ce mai multe firme 're-angajeaza' personal ca PF?
|
-------------------- |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mda, se practica si pe la noi. Pentru firma e bine, ca nu mai plateste toate darile la stat respectivului angajat (de regula, se platea la stat cam de 1.5 ori salariul respectivului angajat), ci plateste doar serviciile prestate de acesta, sub forma salariului, exact ca atunci cand ti-ai angaja o menajera acasa: ii dai banu, ea iti face treaba, si gata.
Mai nasol e pentru angajati ca trebuie ei sa umble acum cu declaratiile pe la toate casele de babe (pensii, somaj, forte de munca, etc), si ca banii pe care ii iau in mana sunt aceiasi, nu este obligata firma sa-i dea mai mult in masura castigurilor suplimentare de acum. |
--------------------
.
.
.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
twingooo nu e chiar atat de usor sa lucrezi e acasa , stiu pe cineva care avea un serviciu si lucra de acasa , a fost ok un timp insa in timp imi zicea ca simte ca innebuneste motivul fiind lipsa de socializare , nu poti sa intre 4 pereti sa lucrezi , dupa un timp cred ca o iei razna ... eu pot sa zic ca la actualul loc de munca nu se barfeste iar la tigara se vorbeste numai de caterinca
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si daca ti as spune ca cine are PFA primeste peste banii ce i se cuvin de drept,darile catre stat,onorariul contabilului plus ce alte cheltuieli implica un PFA?pentru ca oricum angajatorul iese mult mai ieftin?
dar oricum tu le stii pe toate.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Aici depinde de patron. Sa nu nimeresti unul din ala care zice: "ori faci asa ori...valea ! Uite cati asteapta dupa usa."
Nu le stiu pe toate, sincer mi-ar place ca tu sa ai dreptate iar eu sa gresesc. Iar cu barfa la munca, etc, de multe ori mi s-a intamplat sa-mi salut colegii de-abia dupa ora sau mai bine dupa ce ajungeam la munca, asta pentru ca era multa treaba. |
--------------------
.
.
.
|
|
lapcat |
![]()
|
![]() cracked Group: Members Posts: 84 Joined: 15 June 08 ![]() |
QUOTE(gotty @ 20 Aug 2009, 13:25) si daca ti as spune ca cine are PFA primeste peste banii ce i se cuvin de drept,darile catre stat,onorariul contabilului plus ce alte cheltuieli implica un PFA?pentru ca oricum angajatorul iese mult mai ieftin? dar oricum tu le stii pe toate.... Păi iese, că firma nu mai are treabă cu salariul tău, iar tu în 99.99% din cazuri vei trece minimul pe economie. Și ieși mai bine decât cu salariul la firmă, însă practica asta îți poate pune piedici, de cele mai multe ori când ai nevoie de un credit. |
--------------------
.
.
.
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gotty @ 20 Aug 2009, 14:25) si daca ti as spune ca cine are PFA primeste peste banii ce i se cuvin de drept,darile catre stat,onorariul contabilului plus ce alte cheltuieli implica un PFA?pentru ca oricum angajatorul iese mult mai ieftin? dar oricum tu le stii pe toate.... eu am pfa si am contract de colaborare cu brit.-ul. personal nu mie se pare o afacere buna pentru angajat, angajatorul scapa de toate taxele pe care trebuia sa le plateasca statul, mie nu-mi intra nici un penny la asigurari de sanatate sau pensie si chiar daca momentan am poate mai mult in brate (desi tot trebuie sa platesc 16% din venit, statului) timpul trece si s-ar putea sa bocesc mai tarziu. ma rog in cazul meu am si un job stabil, iar cu ei colaborez atunci cand au nevoie (si asta e destul de des) ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
afro,ai dezavantaje in cazul tau....
din punctul meu de vedere sunt 3 optiuni: 1.esti angajat cu contract de munca,dar ti se propune un salariu mult mai mic pe cartea de munca ca angajatorul sa nu plateasca asa mult de pe urma ta. 2.Esti PFA si colaborezi cu ei,iti platesc toate darile,CAS,impozit etc. 3.esti PFA si te descurci cu darile... ai 66% sanse sa nimeresti bine... ![]() a patra mentiune ,esti angajat cu carte demunca si ai trecut tot salariul pe cartea de muna,nu am mai amintit o ca i mai greu de gasit... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am fost azi la aia si cica sunt exact ce le trebuia.
![]() Problema e ca nu ofera prea multi bani, dar pe criza asta de cacao cand mai nimic nu merge, mi se pare e decent salariul oferit. Partea buna (si au tinut mortis s-o aflu) este ca nu prea o sa am cine-stie-ce treaba, ![]() Acum cica mai am de trecut un mic hop. Mai trebuie sa ma vada si celalalt asociat. Aflu abia luni sau marti daca incep la ei cu 1 septembrie... cand le mai fac o vizita "de lucru". Hai ca nu e d.racul atat de negru. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Bafta in continuare atunci!
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Bv Flamingo, inca putin dar daca l-ai convins pe unul sigur il convingi si pe al doilea.
Bafta in continuare. |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
Cataline iti doresc mult succes si o avansare rapida
![]() |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cataline, sa le zici baietilor de la noul loc de munca-observi optimismul
![]() Ca se pare ca o sa ai de munca! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Daca stiti vreu job de administrator de sistem, admin de retea am un fost coleg de munca, in sept-oct o sa fie MSCA, are 2 ani experienta, meticulos alea alea, tot ce trebuie unui admin de sistem
|
--------------------
Renault
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult oameni buni !
![]() S-o luam pe rand... Legat de al doilea asociat, e cu dus si intord. Poate asta cu care am vorbit azi, e cel care a dat cei mai putini bani, celalt fiind de fpt tartorul, factorul de decizie, dar nu sunt sigur de asta. ![]() Legat de avansare, le-am spus din start ca nu vreau colegi care sa creada ca am venit pe postul lor. Raspunsul a fost negativ, cica mai repede sa zica merci ca au ce invata de la mine, deci un lucru bun... voi intra direct undeva in pozitie de top. ![]() Legat de net, s-a rezolvat si asta. Biroul unde voi sta (daca voi fi acceptat) este undeva in spate si cica voi fi singur acolo... unde nu ma va deranja nimeni. ![]() Inca o data va multumesc pentru sustinere. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
flamingo mult succes la noul loc de munca. vin si eu cu urari ca am fost plecat in concediu si abia am revenit.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Bravos, Flamingo! Vorba cuiva de mai sus, o sa ai de lucru la greu, nu te angajau chiar sa freci menta 8 ore pe zi acolo! Ti-au zis ca o sa ai mai putin de lucru sa nu te sperie din prima!
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma doare capul deja! Flamingo singur cu calculatorul, fara sa fie deranjat ca deh creaza! Fratilor, nu mai scapam de asta de pe forum!
![]() ![]() This post has been edited by Solon: 21 Aug 2009, 11:08 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
flamingo felicitari, dar o chestie nu inteleg.
sefii erau de parere ca o sa ii poti ajuta si pe ceilalti angajati. Din moment ce tu ai un birou ...departe de ochii lumi. Cum ii ajuti? pe mess ? ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
@Solon, cred ca ma confunzi... Pana acum cum crezi ca eram ?
![]() @RtBK... Radule, sunt 2 sedii... Birourile si productia. Ce comenzi iau, pregatesc pentru inscriptionare si trimit la productie, la cei care vor duce greul... care pana acum dadeau rateuri sau ceva de genul asta... E mult d epovestit, ca doar n-am stat eu acum sa va dau cuvant cu cauvant ce am discutat cu ala la interviu. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
www.italoparts.ro sunt 2 tipuri de joburi acolo. Am fost eu laun interviu urma (urmeaza sa ma sune luni) pt confirmare dar am gasit ceva mult mai bun. Oricum Jobul e bun.
pnmircea@gmail.ro angajeaza identificator piese auto. Anuntul este postat si pe ejobs dar e cu mult mai bine sa mailuiti direct cv-ul. www.bradytrade.ro angajeaza consilier vanzari si posibil si consilier service. Poate ne facem colegi cine stie ![]() daca mai aflu de ceva atunci mai scriu peaici. |
--------------------
a
a
a
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
La brady postul ala e inchis de mult timp. Am fost mai demult sa-mi las un cv acolo, ca deh am tot lucrat in domeniu, si degeaba
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
...nu as crede ca e inchis... eu am 2 zile de cand am fost angajat la ei...adica eu am aplicat marti..miercuri am fost la interviu si joi am inceput..
This post has been edited by SorinV: 21 Aug 2009, 20:31 |
--------------------
a
a
a
|
|
Flamingo |
![]()
|
Maine incep serviciul !
![]() Azi am primit un telefon de la fix cine nu ma mai asteptam sa sune. Am fost acolo, am discutat de una de alta si maine incep. Este aproape de casa (vreo 10 minute daca e aglomeratie sau vreo 5 minute daca e trafic lejer). Marele avantaj este ca am mai lucrat cu omul (in trecut imi era un fel de furnizor). Cat despre colectiv, numai de bine... Se pare ca cel pe care l-am ajutat candva cu un post similar la mine in firma, acum si-a adus aminte de subsemnatul si a intors serviciul. Ca fapt divers, eu uitasem complet de ajutorul dat. Ca salariu, e ceva mai mult decat la cei la care ar fi trebuit sa incep de la 1 septembrie si de care va povesteam in pagina anterioara. Diferenta dintre aia si cei de acum, este ca pe primii nu prea ii stiam si ma puteam astepta la un moment dat la orice, pe cand aici, vin la munca aproape ca la mine acasa, deoarece sediul, atmosfera si personalul imi sunt familiare datorita faptului ca am colaborat cu ei foarte mult in trecut. Deci adio criza ! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Wolverine |
![]()
|
Bv Flamingo, felicitari.
Acum la primul salariu tot forumul asteapta cate o bere ![]() Spor la noul job! |
--------------------
Renault
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Felicitari Flamingo
![]() Ce vei face exact? Hai nu te rusina de noi, spune tot ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si.. cat e leafa?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(Wolverine @ 25 Aug 2009, 08:59) Merci, dar berea aia abia c-o pot bea eu la cata treaba e p-acolo. ![]() QUOTE(RaduNG @ 25 Aug 2009, 09:45) Ce fac ? Cam tot ce se poate face in "spiritul" firmei... cu alte cuvinte... plm, sper ca dupa ce trece criza sa nu mai fiu aici. ![]() QUOTE(AIX @ 25 Aug 2009, 10:33) Cat sa traiesc de pe-o zi pe alta, cat sa imi mai ramana niste bani sa platesc leasingul la Hyundai, cat sa plec in week-end-uri cu familia pe ici pe colo, cat sa imi iau o bere, doua, trei si un pachet de tigari... cat sa nu mor de foame. E bun raspunsul ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 25 Aug 2009, 22:00 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:48 |