Vecini... de forum si de cartier
![]() ![]() ![]() |
Vecini... de forum si de cartier
Afrodita |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crisolro @ 29 May 2009, 09:09) N-am vrut sa intru in detalii de acest gen, dar cam asa s-a intamplat... Meganistul parea ca bate in retragere cand malacul ala s-a dus langa el si a deschis geamul purtand ulterior o discutia mai aprinsa... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce faci danica patrick...... obligi oamenii sa mearga tare... de ce nu depasesti????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Da ? Deci e coleg cu noi pe forum ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Afrodita: 29 May 2009, 09:27 |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai asta este de fapt problema traficului din bucuresti...toata lumea se grabeste....intre 2 stopuri......
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Flamingo |
![]()
|
Bre, vorbiti de Meganeul din povestea Afroditei sau din povestea mea ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Afrodita |
![]()
|
b76bgaarh - in pipera nu sunt semafoare
![]() nu stiu de ce am senzatia ca daca postam asa ceva despre o femeie la volan sareati pe ea? ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 29 May 2009, 09:29) pai asta este de fapt problema traficului din bucuresti...toata lumea se grabeste....intre 2 stopuri...... Pai ce sa facem si noi... incercam sa prindem si celalalt semafor eventual pe verde si ne rugam sa nu prindem un melc in fata ca sa mai pierdem cate 3 minute minim la fiecare semafor. Problema de matematica: Daca la fiecare semafor se pierd in general 3 minute iar eu de acasa pana la serviciu trec de fix 16 semafoare cam cat crezi ca imi ia sa ajung la destinatie? Daca am noroc sa nu prind melci in fata mea si sa fie stradutele adiacente libere imi ia o ora. Daca nu, timpul creste cu 30 minute. La acesti timpi mai adaugam si imprevizibilul deja previzibil in bucuresti: a) un tzaran prost care merge pe interzis b ) o vita care blocheaza intersectia c) mai multe vite care blocheaza intersectia d) carnati care se opresc pe banda de facut dreapta la semafor cu intermitent e) masini parcate pe banda unu unde pentru dreapta este intermitent f) mijloc de transport in comun pe sine care uita sa mai plece de la semafor This post has been edited by RaduNG: 29 May 2009, 10:46 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
Excelent punctat Radule !
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
un coleg de forum intalnit ieri in pantelimon pe la 02.00...nu am retinut niciun numar,nickname sau altceva
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Flamingo |
![]()
|
Undeva paralel cu Calea Vacaresti, pe "straduta aia", nene CLR, matale esti cumva ?
![]() Attached thumbnail(s) DSC00027_copy.jpg ( Size: 354.39k ) Number of downloads: 699 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da
![]() Parcata regulamentar pe locul 69 - asa mi-a fost atribuit de la Serviciul parcari ![]() This post has been edited by clr: 1 Jul 2009, 13:55 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Flamingo |
![]()
|
Io-s pe 9... Se pare ca n-au mai avut vopsea si pentru 6.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
s a mai mutat cineva in pantelimon sau imprejurimi?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
eu, ocazional... pana se curata scaunul...
This post has been edited by RaduNG: 1 Jul 2009, 14:01 |
--------------------
Sedan
Negru
|
gotty |
![]()
|
prin alianta?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
ntz!
|
--------------------
Sedan
Negru
|
b76bgaarh |
![]()
|
ai probleme cu scaunul?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DrK |
![]()
|
de la masina... in rest treaba e ok...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
gaby20045 |
![]()
|
![]() Gaby20045 Group: Members Posts: 37 Joined: 10 September 08 From: Bucuresti ![]() |
He he, abia acum am avut timp sa dau de topicul asta. Ce bine e in concediu
![]() |
--------------------
Renault
21
- B 11 CKJ
1989
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu pe aproape, langa metrou la Grigorescu, mai exact langa piata si langa Billa).
Nimeni in zona salajan,Grigorescu? ca am vazut ca toti sunteti fani terasei (pizzeriei) L'incontro. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
buna mancare la L`incontro. Prea mult fum in interior insa...
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
shoTgunu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 25 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Ai dreptate, in sezonul rece fumul te omoara.Mancarea si servirea insa ireprosabila.Si in restaurant si jos in pub.
Poate intr-un final se conformeaza si ei regulilor si fac vreun colt pt nefumatori ![]() sau interzic definitiv fumatul indoor ![]() fumul cu pastele nu fac casa buna ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- Numar de numar
2003 Privilege Life's a bitch... and in the end you marry one... you better hope she sucks
|
|
gaby20045 |
![]()
|
![]() Gaby20045 Group: Members Posts: 37 Joined: 10 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Intradevar, e buna rau mancarea dar m-au dezamagit complet anul trecut chelnerii. Duminica am fost si am observat o schimbare in bine
![]() |
--------------------
Renault
21
- B 11 CKJ
1989
|
|
gotty |
![]()
|
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu locuiesc in salajan, piata trapezului. Usor, usor ne strangem si coltul asta al bucurestiului
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@gabi20045: am niste neamuri care locuiesc prin zona.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
phistach |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 1 April 09 ![]() |
QUOTE(shoTgunu @ 2 Jul 2009, 12:27) off topic : exista spatiu pentru nefumatori ... cum intri in restaurant , e o usa pe stanga... nu stiu cum e ca eu merg la fumatori ![]() On topic: eu stau langa piata salajan, la intersectia N. Grigorescu cu Postavarului... |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008, 1.4 16V
|
|
k.soze |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 18 July 07 ![]() |
prin zona Romana, Amzei, cineva?
|
--------------------
renault
megane sedan
2007 confort expression 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 03:16 |