Vecini... de forum si de cartier
![]() ![]() ![]() |
Vecini... de forum si de cartier
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Solon @ 8 Apr 2009, 19:49) Simpaticul care apare pe la intalniri cu un Megane alb-sanchi RS- cu numar de Constanta-baaa, cand intri pe podul Grant asigura-te temeinic! Unde dracului ai invatat sa iesi in halul asta in mijlocul drumului? Am mers si eu aseara pe linga el timp de vreo 5 minute...merge de zici ca testeaza masina! |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca foarte curand o sa se calmeze multi... Inclusiv eu...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
mutat unde e relevant.scuze de offtopic
This post has been edited by twingooo: 11 Apr 2009, 12:03 |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
Flamingo |
![]()
|
Ai ceva mai multe detalii ? Ai informatiile din surse sigure ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
@flamingo:ti se pare ca acele camere amplasate pe DN1 sau E85 sau in multe alte zone au cumintit pe cineva?
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Flamingo |
![]()
|
Bre, dupa ce mi-am luat 2 amenzi pe Barcanesti, eu m-am "cumintit", mai exact am investit intr-un detector de radar care si-a scos banii la prima iesire.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca numai eu am norocul asta!
Alt forumist b 50 yxz, clio symbolalbastru, cu sticker pe luneta! Alt animal! Ba, cand intorci pe Mihai Bravu, uita-te ca aia care vin de la Hasdeu nu au nici o obligatie sa scoata zeama din frane ca sa te fereasca pe tine, ca esti tu smecher si intorci pe sina! Eu, daca eram in locul aluia cu Loganul de OT, intram in tine!NU de alta dar avea si copii in spate si cand a franat copiii au venit gramada peste el! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Flamingo |
![]()
|
Pe moment am citit XXY cat am eu la numar apoi m-am gandit ce cautam eu p-acolo, dar m-am dumirit cand am vazut ca era Clio albastru... si toate astea intr-o fractiune de secunda...
Naspa frate... Citind ce-i p-aici, imi dau seama cat de regulamentar conduc... ![]() Soloane, bafta bre si poate schimbi si tu traseul, ca vorba ta, prea se intampla numai tie... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Solon @ 17 Apr 2009, 17:07) Vad ca numai eu am norocul asta! Alt forumist b 50 yxz, clio symbolalbastru, cu sticker pe luneta! Alt animal! Ba, cand intorci pe Mihai Bravu, uita-te ca aia care vin de la Hasdeu nu au nici o obligatie sa scoata zeama din frane ca sa te fereasca pe tine, ca esti tu smecher si intorci pe sina! Eu, daca eram in locul aluia cu Loganul de OT, intram in tine!NU de alta dar avea si copii in spate si cand a franat copiii au venit gramada peste el! Nu are mare importanta dar nu reusesc sa vizualizez evenimentul. Deci omul cu clio albastru venea dinspre gara Obor si s-a intors spre gara in mijlocul intersectiei sau cum? This post has been edited by Dan73: 17 Apr 2009, 18:20 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Era pe Mihai Bravu cu botul spre liceul Iulia Hasdeu! Apoi a intors masina peste sinele de tramvai spre pasajul Obor!
Manevra legala nimic de zis dar ne-a facut pe toti sa ne dam cu fruntile de parbriz! @semit: Ala e! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Dan73 |
![]()
|
OK
This post has been edited by Dan73: 17 Apr 2009, 19:33 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Flamingo |
![]()
|
Dane, cred ca Solon venea din sens opus pe banda 3...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai am editat ca sa nu par greu de cap
![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salutare pentru un Megan negru cu geamuri fumuri si sticker de Renault F1 Team cu care m-am intalnit in zona Pod Ciurel, pe 02.05 pe la 23:30.
Nu stiu cine era, nu avea numar pe spate... Si-a pierdut cineva placuta de curand? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Era stickerul Renault F1 Team cu galben si alb sau era scris mare pe mijlocul portbagajului Renault F1 Team?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Era in stanga jos stickerul cu Renault F1 Team si un race-flag, nu avea numar pe spate, pe fata nu am vazut.
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
fratilor astia vor sa introduca in codul penal discutiile care aduc ofensa altor categorii cum ar fi: ciori, gay etc. deci gata cu parerile xenofobe sau rasiste . sa termina cu refularea pe forum.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
da, sa mutam refularea pe piua.ro
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
mhy, ai fost la nisipurile bulgaresti in weekendu' asta?
![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(buzasparta @ 4 May 2009, 19:41) fratilor astia vor sa introduca in codul penal discutiile care aduc ofensa altor categorii cum ar fi: ciori, gay etc. deci gata cu parerile xenofobe sau rasiste . sa termina cu refularea pe forum. Eu am auzit ca si agresiunea pe internet se va pedepsi... ![]() Scuze de off... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@daniel4ro: mai ales ca si la buzau e plin de zburatoare.
am observat o chestie pe unde am umblat prin tara: pe drum sau pe marginea drumurilor mai intai vezi tigani si caini si apoi romani. asta am constat eu. cel putin prin ardeal sint sate sasesti intregi care au fost parasite de sasi si au fost ocupate de tigani.nu mai spun ca nu au facut nimic la casele respective si acu stau sa se darame pe ei. nu ca mi-ar parea rau daca ar cadea vreo casa peste locatari.... This post has been edited by buzasparta: 4 May 2009, 22:27 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
Care ai ramas bre fara masina azi pe la 18:30 pe Bd. Alba Iulia ?
![]() E vorba de B-41-BXN sau B-41-BXM... Attached thumbnail(s) DSC00002_2.jpg ( Size: 696.37k ) Number of downloads: 248 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Care v-ati mai mutat prin Drumul Taberei
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
Cartierul Titan, zona lacul IOR Actori: - Megane negru cu nr. B-74-NSP - Fiat Panda rosu Actiune: Ceva altercatii in trafic... Din cate am vazut si dedus (ambele masini erau in spatele meu pe benzi diferite), se pare ca Meganeul l-a sicanat pe nenea cu Fiatul care parea un tip de 2 / 2 m. Care te recunosti bre grabitule ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 29 May 2009, 08:04 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
daca s-a coborat ala de 2/2 din fiat nu cred ca se mai "recunoaste" cel din megane nici in oglinda
![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 11:02 |