Vecini... de forum si de cartier
![]() ![]() ![]() |
Vecini... de forum si de cartier
GeoSoft |
![]()
|
||
![]() Nepotu` Group: Members Posts: 130 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti\Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
2005
|
|||
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
La mini intalnirea din sectorul 6 putem alege ca locatie stadionul Steaua
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
sambata pe transalpina ne-am intersectat cu un posesor de renault symbol, mi s-a parut cunoscut la fata, dar n-am apucat sa reactionez. in consecinta se recunoaste cineva?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
duminica am avut in fata un megane 1, alb cu nr. ms-98-xen (parca) pe drumul inspre Sighisoara, daca esti de pe aici da un semn
![]() |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
In drumul meu prin tara am observat intre Curtea de Arges si prima localitate spre Sibiu un Megan al colegului "dumitrescuandrei",cred ca era ori cel cu AG-57-CDD,ori AG-90-CDD,insa mai degraba ultimul.Am salutat cu un "blitz" pe sofer,care si el mi-a intors salutul!
In Sibiu,la blocurile din spatele giratorului de pe Corneliu Coposu am vazut iara 2 meganuri,un 2.2 privilege Sb-07-JKT si un 2.1 SB-06-JKT,ambele albe.Cel 2.1 avea stiker cu "Renault F1 Team.Se simte cineva? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
l-am vazut pe vecinu`flamingo la tv, sub pseudonimu`geani
![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Spune la care post tv. Daca ai si un link ar fi super.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
ehe..sper sa nu se supere omu`
![]() http://www.libertatea.ro/stire/zavoranca-a...tra-241946.html nea`Flamingo daca te-ai suparat, dai un telefon cand vi dupa grecia si bem un vin dàla de tara adevarat si iti trece ![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Nu l-am vazut pe Flamingo acolo sau s-a incadrat perfect zonei cu Oana Zavoranu?
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai muta pozele
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
hai ma cum nu l-ati vauzt? poza nr. 3
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Master01 |
![]()
|
Acum am vazut. Mai dar ce de-a puradei acolo. Nu a luat purici?
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Linuxe, te-ai mutat cumva prin salajan?? Ti-am vazut azi masina la 2 blocuri de mine.
|
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Margeanului
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
- B-00-???
2006 What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu , am fost la un coleg care sta in zona aia
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E si el coleg de forum?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu este , are un golf4 , da nici pe forum la VW nu sta
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Desi stau de ceva timp aici, locuieste vreun forumist pe Targu Neamt la Moghioros?
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
eu stau prin zona aia...
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Off-topic: ...Am stat p-acolo...In B37...
|
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Luica - Piata Resita !
|
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci tipul masinii, culoarea acesteia, numarulde inmatriculare, strada pe care locuiesti, blocul si apartamentul... la control te rog.
![]() Lasand gluma la o parte, prezent vecine ! La Resita sta si subsemnatul. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Villanueva |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 8 Jan 2010, 19:47) Deci tipul masinii, culoarea acesteia, numarulde inmatriculare, strada pe care locuiesti, blocul si apartamentul... la control te rog. ![]() Lasand gluma la o parte, prezent vecine ! La Resita sta si subsemnatul. ![]() Eu parchez pe Luica, dupa statia RATB Rosiori ! Nu am prins loc de parcare la bloc - sa mareasca de 10x tariful ! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nais tu mit iu !
![]() Pe mine ma gasesti in parcarea dintre piata si blocul ala caramiziu cu complex la parter printre care si Red Market (Mega Image). Sunt usor de reperat, ca scrie Flamingo la parasolar. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
f colegiala treaba
![]() da' eu am o intrebare pt voi....poti sa stii vreodata ce conflicte ai pe aici, sau pe net, si da respectivul peste adresa ta, zona, etc...si cu mintea alora odihniti nu te pui.... si ma gandesc doar la masina acum |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
a te certa pe net e ca si cum ai participa la Olimpiada Paraliptica si ai iesi pe locul 2
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Villanueva |
![]()
|
Dupa cum ne-o fi norocul ...... !
8 Jan 2010, 21:05: Sau "sa facem bine sa nu fie rau" - tot de la Gica Hagi ! This post has been edited by Villanueva: 8 Jan 2010, 20:05 |
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Hait, nah ca esti si stelist de-al meu... Mai bine de atata nici ca se poate, vecine !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Villanueva |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:17 |