Mi-au suspendat permisul, Lamuriri
![]() ![]() ![]() |
Mi-au suspendat permisul, Lamuriri
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 10 Apr 2013, 11:51) Absolut nimic rau: ai permisul suspendat acum, plus 120 de zile de cand il predai. Adica daca te gabjeste conducand esti in culpa pentru conducere cu permis suspendat, iar cele 120 de zile incep sa curga de cand il predai. suspendarea intra in vigoare, din ziua in care il predai. daca nu il predai, nu e suspendat. primesti insa 30 de zile suplimentare pentru nepredare la termen. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma, ejt nebun?
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Dar el e suspendat de cand ti l-au luat pana 85 de ani.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Eu cred ca-i fix cum a zis Tatabobu.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Se mai da dovada aia de 15 zile?
Adica daca ma opreste pt....ceva de luat permis...pietoni sau prioritate si eu n-am permisul la mine, ei ma instiinteaza ca voi avea permisul suspendat si ma trimit sa-l predau personal la Politie. Cele 60 de zile...sau cate or fi, incep de la mometul predarii, dar suspendarea incepe imediat sau im dau dovada de 15 zile? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
depinde de politist...el hotaraste daca iti da sau nu dovada.daca iti da dovada 15 zile de ex, tu trebuie sa te duci in astea 15 zile cu permisul sa il predai, iar din ziua 16 nu mai ai drept de conducere.
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Deci daca ti-l ia pe loc iti da dovada iar daca nu-l ai la tine atunci ai 15 zile in care sa-l predai?
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu stiu ca depinde de lege, nu de politist. Ex: ai condus beat, ti se ia permisul fara sa ti se dea dovada cu drept de circulatie. Ai trecut pe rosu, fara sa provoci accident, ti se ia permisul, dar ti se da dovada cu drept de circulatie.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
daca 15 zile ti-a dat dovada da....eu asa am patit acum aprox 3 ani...m-a sters unu si a fugit, nu m-am dus la politie pt ca masina mea (o duba) era stearsa f putin pe bara, aproape insesizabil.s-a dus repspectivul la politie, a declarat "accidentul" si mi-a venit la firma o amenda cum ca in data x am fost implicat intr-un accident si sa vin la politie cu masina...m-am dus, au facut poze la masina si cand sa completeze actele au spus ca imi da amenda pt nedeclararea unui accident in 48 ore si retinerea permisului pe 30 zile.eu le-am zis ca nu am permisul la mine si mi-au spus ca am timp 15 zile, cat tine dovada, sa predau permisul la ei....
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Stalex, asta nu inseamna ca nu ai permisul suspendat daca nu duci plasticul. Ideea e in felul urmator: (ex cu trecere pietoni) - ti se da dovada de circulatie pentru 15 zile, dupa care se suspenda dreptul de a circula pt 30 zile. Posibil ca in alea 15 zile sa renunti la dovada si alea 30 zile sa inceapa mai devreme. Trec alea 30 zile, daca nu te duci sa iei permisul, ce crezi, ai voie sa conduci?
Daca nu ai permisul la tine cand tre sa ti-l ia, asta nu inseamna ca e optional sa il duci. Cum s-a spus mai sus, nu il duci la timp ti se majoreaza cu inca 30 zile, dar in timpul asta (dupa alea 15 zile) dreptul de a conduce iti este suspendat. Acum poti sa nu il duci deloc, dar e egal cu 0, pentru ca daca te prinde la un simplu control de rutina stii ce risti, sa nu mai zic de accident in perioada aia. Plasticul ala e o porcarie (din punctul meu de vedere), imi ocupa loc aiurea in portofel ![]() This post has been edited by SandelBS: 18 Apr 2013, 20:41 |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
Mihai C |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 1 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salutare tuturor,
Cu ocazia celei de-a doua zi de Paste,iepurasul a venit si m-a lasat fara permisul de conducere pe o perioada de 1 luna. ![]() Permisul mi-a fost retinut de politia din Olanesti.Am platit amenda,iar intrebarea mea este unde trimit chitanta ca am platit amenda si copia dupa PV: La politia din Olanesti sau la IPJ Valcea,cei din Olanesti nu au fax din pacate si prin fax era de preferat sa o trimit? Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1/Ranault Kangoo Maxi 1.5 DCI
2005/2014 Megane Sedan 2.1/1.5 DCI 2005
Dacia Logan MCV 1.5 DCI 2007 Kangoo 1.5 DCI 2014 |
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
La Ploiesti.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
Mihai C |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 1 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Am fost la Ploiesti si mi-au spus ca nu trebuia aici.
|
--------------------
Renault
|
SandelBS |
![]()
|
Da' la ce iti trebuie sa trimiti chitanta? Ca amenda o platesti la adm locala unde esti arondat, n-are nicio treaba unde ai fost amendat. Permisul, il iei de la cine ti l-a emis (probabil pol rutiera din ploiesti) ca acolo va ajunge.
|
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E de preferat s-o trimiti prin posta cu confirmare de primire. Sau deloc. Cind o sa te intrebe primaria ta despre amenda, le arati chitanta si ti-o radiaza. Nu da originalul chitantei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Ai fost la Primaria Ploiesti ?
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
Mihai C |
![]()
|
Am fost la politie la Ploiesti,pe Vasile Lupu si mi-au spus ca,chitanta trebuie trimisa la ploitia care a intocmit procesul verbal.Si de aia am intrebat daca trebuie trimisa la ipj Valcea sau la sediul de politie de la Olanesti.Am mai luat acum un an o amenda pentru viteza pe DN 1,la Pucheni si a trebuit sa trimit chitanta la Barcanesti.
|
--------------------
Renault
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mihai C @ 8 May 2013, 20:09) Tre' s-o trimiti la sediu' politiei de care apartine agentu constatator care ti-a intocmit PV, adica politia Olanesti. Nu trimite chitanta de plata in original, trimite copia, originalu' pastreaza-l tu. Ptr. ce te-au incaltat, neacordare de prioritate? This post has been edited by Kojak: 8 May 2013, 19:17 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
betamax |
![]()
|
Stii unde ajungi daca te iei dupa musca ? N-ai nici o treaba cu militienii, nici ai tai, nici aia de la Valcea. Chestia cu trimisul chitantei la locul faptei era acu' 100 de ani. Astia ori sunt idioti ( foarte probabil) ori isi bat joc de tine.
Repet: du-te la primaria ta si lasa-le o copie dupa chitanta de plata a amenzii. Si cu asta basta ! Eu asa am procedat din motive de radar, saptamana trecuta. LE. Am vazut ca a mai aparut 1 post in timp ce scriam, deci, ca sa evit orice confuzie, cand am zis "idioti" ma refeream la militieni. This post has been edited by betamax: 8 May 2013, 19:27 |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
corbex |
![]()
|
In tara lui Papura Voda nu stie stinga ce face dreapta. Chitanta o trimiti la Olanesti pentru ca aia sa nu mai trimita procesul verbal la primaria ta. Primaria habar n-are ca tu ai platit amnenda si te va hartui in fiecare an. Poti sa nu trimiti nimic, dar cu prima ocazie, primaria o sa te taxeze. Urmeaza sa le arati lor chitanta, atunci. Decizi tu cum ti se pare mai simplu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
betamax |
![]()
|
Da cam asa e. Dar in Pitesti nici nu mai poti plati amenzi in alta parte, decat la primarie. Le-am aratat procesul verbal, am platit si mi-au dat chitanta. Asta a fost tot. Daca nu platesti, cam in doua luni vor trimite notificari la toate bancile din Romania si iti vor bloca toate conturile (am patit-o si pe-asta anul trecut, o amenda pt. rovigneta, n-am vrut s-o platesc ca sa vad ce se intampla - si m-am lamurit).
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
Mihai C |
![]()
|
Nici nu contest ca politia romana nu este idioata,iar rahatul de agent a avut grija sa-si puna ochelarii de soare inainte sa vina la mine cu niste basini de ziceai ca el este cel putin general.
@Kojak -M-au luat ca am depasit pe linie continua,au coborat 5 gabori din masina,stateau ca stafidele inauntru. Va multumesc pentru sfaturi si aveti grija ca au nevioe de bani la buget. ![]() Cum sa nu fii mandru ca esti roman. |
--------------------
Renault
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Mihai C @ 8 May 2013, 20:56) Acuma nu te supara pe mine ... dar nu ti se pare ca pentru o depasire de genul asta au avut dreptate? Au depasit carurta sau ceva de genul? Ca daca ai depasit autoturism .... au dreptate si legal si moral ... asta este .. te grabesti iti asumi si urmarile .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
SandelBS |
![]()
|
Stai bre Corbex ca nu mi-e clar.
Adica iau amenda in Satu Mare, eu am domiciliul la Bucuresti, cu pv-ul ma duc sa platesc amenda la primarie (sau unde se mai poate plati in contul primariei) si apoi tre sa trimit dovada platii (copie) la Satu Mare ca sa nu mai trimita PV-ul la mine la primarie, ca altfel imi baga amenda la impozit? Unde e logica aici? De asemenea, daca platesc pe loc la politist in Satu Mare, nu e o dovada clara ca am platit amenda si nu mai trebuie sa trimit dovada platii la Satu Mare ca sa nu imi vina la Primarie la Buc? Asta din urma e prea de tot. Sau nu inteleg cum e cu trimisul chitantei? Eu recunosc ca nu mi-am platit nicio amenda. Permisul mi l-am luat fara probleme inapoi, fara nicio dovada de plata sau mai stiu eu ce. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
N-are rost acu' s-o facem pe lupchii moralisti...omu' e si-asa destul de necajit.
Pana la urma, ziceti-mi mie p-unu' care n-a depasit vreodata pe linie continua in diferite circumstante. Sa fim seriosi...e o abatere de kkt ptr. soselele noastre, ptr. care se salta permisu'. Daca vrei sa fi "mai catolic decat papa", io-ti recomand sa trimiti o copie dupa chitanta prin posta la politia Olanesti si prin fax (ca astia sigur au si asa ceva) la IPJ Valcea, serviciu' circulatie. Deci in ambele parti. Asta ca sa dormi linistit ca nu te trezesti cu ceva surprize la Fisc. Bafta si pana intri in concediu iti recuperezi si permisu'! This post has been edited by Kojak: 8 May 2013, 20:13 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
corbex |
![]()
|
In bucuresti platesti amenda la posta sau la CEC, depinde de sector, intr-un cont pe care-l stiu ei. Primaria nu se va obosi sa inregistrreze undeva acele plati. Nici nu stiu daca e titulara acelui cont. Ea primeste PV de la politie si te inregistreaza datornic. Daca depui personal PV si banii la primarie, in caz ca e posibil din punct de vedere tehnic, atunci nu cred ca te mai urmaresc intr-un fel.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Mihai C |
![]()
|
Mi-am asumat greseala,au respectat legea...cat se poate de normal...dar atitudinea lor a fost de tot rahatul si mai pui ca erau asa mandri de ei ca au retinut multe permise in ziua aceea.
Ce nu este normal,ca dupa ce stai in coloana 20 km bara la bara parca nu prea iti mai arde de aerele lor de militieni. |
--------------------
Renault
|
corbex |
![]()
|
@Kojak. Uite, eu nu depasesc pe linia continua. Doar daca sint sigur ca nu ma vede nimeni.
Dacia Club, sectiunea Cafenea, e recunoscuta pentru legalismul membrilor. Pe unii i-am vazut personal respectind legea. This post has been edited by corbex: 8 May 2013, 20:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:11 |