Uzura bielete directie si capete de bara, cum se manifesta / remediere
![]() ![]() ![]() |
Uzura bielete directie si capete de bara, cum se manifesta / remediere
RazvanF |
![]()
|
||
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|||
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Am schimbat azi capetele de bara si bieletele, erau praf bieletele desi nu se simteau atat de rau in volan, le ridicai si cadeau instant.
Dupa montaj, tot aveam un joc mic in roata stanga, luata la verificari, rulmentul...acelasi schimbat in urma cu 5 ani, nu huruie, nu caraie, nu nimic, de data asta doar joc. Ala de pe dreapta inca e ok. De data asta nu o sa mai montez SNR ci poate SKF. This post has been edited by alexgeogabriel: 6 Jun 2019, 19:41 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Până la urmă este vreo diferență intre bieleta stângă și ce dreaptă? Observ la Trw două coduri, însă alți dau un singur cod stânga/dreapta.
La fel și la capetele de bară, nu înțeleg diferența, arătând identic. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Bieletele de direcție sunt identice(pentru același fabricant de caseta)...dar nu si capul de bara care este diferit dreapta/stânga.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Mulțumesc. Ideea e că am luat stânga/dreapta de la Trw pentru caseta Trw, însă le-am montat invers. Nașpa este faptul că, am luat puțină țeapă, deoarece cea din stânga a fost mai scumpă cu vreo 30 lei decât cea din dreapta.
This post has been edited by Catalinmodena: 16 May 2020, 18:46 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 12:49 |