[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
![]() ![]() ![]() |
[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
mihai leu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|||
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai cum vine asta? Te-ai dus cu o problema si...nu i-au dat de cap, au uitat de programarea ta, te anunta dupa ce iese masina din garantie ca iti curge ulei din cutie si spui ca nu te plangi de atitudinea lor fata de client? Ciudat...
Eu prefer sa ma injure si sa imi rezolve problema decat sa imi vorbesca frumos si sa imi faca treaba de mantuiala (vorbesc din prisma experientei mele cu SERUS). Sunt multe service-uri care te lasa langa masina, desi nu prea au voie. |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Corect, da' nu e mai misto si sa te lase langa masina si sa-ti faca treaba de mantuiala? Este mai misto!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mmgmarius |
![]()
|
![]() Invisible to everyone Group: Members Posts: 418 Joined: 21 December 07 ![]() |
SA SI VEZI CUM ISI BAT JOC DE BANII TAI
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Music 1.4 8V
dec 2007 Numai cei ce ies din tipar intra in istorie.
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma daca iti vorbeste frumos parca uiti si de ce ai venit.
![]() Nu serios acum...toti astia care ati scris mai sus ca mergeti la SERUS pentru ca va trateaza receptionerii cu mai mult respect, dar totusi sustineti si ca fac niste greseli de service de coltul blocului (defecte care nu sunt gasite, programari uitate, senzori montati aiurea, etc), nu ati prefera sa vi se repare masina in locul unei vorbe bune? Intreb si eu...nu dau cu parul... |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
pe mine inginerasul de la serus incerca sa ma certe de ce nu fac eu revizia la 10k cum fac toti si cum am facut la inceput desi masina a iesit de ceva vreme din garantie - si l-am rugat sa imi argumentezde de ce acelasi tip de motor dar pe o caroserie cu un an mai tanara poate s afaca la 15k revizia si al meu nu - bineinteles ca a inghitit in sec si nu a zis nimic - cred ca toate astea ar trebui sa le formuleze ca pe niste recomandari si nu ca niste atotstiutori in fata unor papitoi cum ne considera pe noi clientii
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
florin_trocan |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 57 Joined: 27 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Tot ce am scris pana acum am facut cu scopul de a incerca sa ajut colegii de forum sa ia cea mai buna decizie pt ei,mi-am impartasit experientele mele cu service-urile renault din ro,nu doresc sa influentez pe nimeni in luarea deciziei in care service doreste sa mearga...dar totusi daca tot dau banii,eu prefer sa gasesc cel mai bun raport intre comunicare si raport calitate-pret.Sunt unul din clientii care ajuta la existenta si dezvoltarea service-ului lor.(pt colegul razzor)
|
--------------------
renault
megane II 2
- b xx xxx
2006 privilege dCI 100hp
|
|
razZzor |
![]()
|
E treaba ta daca iti supui nervii si masina la experimentele SERUS. (pentru florin_troc)
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
florin_trocan |
![]()
|
Daca ai o varianta mai buna impartasete-o si celorlalti,nu ezita,de aceea e un forum dedicat.(pt rozo)
|
--------------------
renault
megane II 2
- b xx xxx
2006 privilege dCI 100hp
|
|
aleksanders |
![]()
|
florin- sa inteleg ca ai facut o pasiune pentru acest topic, nu prea te regasesc pe alte topicuri, apropo, ce reduceri mai aveti la schimbatul ditributiei?
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
florin_trocan |
![]()
|
Domnule aleksanders,nu lucrez la nici un service renault...daca ma gandesc bine chiar ai avut la un moment dat o problema cu tremuratul motorului la relanti acum un an sau doi si ti-am spus ca poate fi de la tamponul hidroelastic,asa a fost la mine,dar sa ma suspectezi ca sunt reprezentant service renault e cam mult mai ales ca meganul e al neveste-mi, eu sunt cel pe care care a cazut magareata sa fac revizii,service etc.Credeam ca acest forum este dedicat posesorilor renault nu celor care au diverse interese vis a vis de eventualele discounturi la anumite service-uri din ro.O zi buna
|
--------------------
renault
megane II 2
- b xx xxx
2006 privilege dCI 100hp
|
|
aleksanders |
![]()
|
domnule trocan- acel tampon a fost schimbat pe garantie si acea problema nu a fost expusa de mine pe forum, oare sa ne cunoastem de prin service?
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
florin_trocan |
![]()
|
Si apropo de alte topicuri,eu nu comentez doar ca sa ma aflu in treaba...raspund doar acolo unde cred ca pot ajuta pe cineva,asta este dupa parerea mea rolul unui forum.Si inca ceva ..nu folosesc un nickname ca si utilizator deci poti verifica la ce service lucrez!
|
--------------------
renault
megane II 2
- b xx xxx
2006 privilege dCI 100hp
|
|
aleksanders |
![]()
|
aceia ce nu se ascund dupa nickname-uri sunt invitati la intalnirile renault ale forumului ca sa discutam concret, cat despre serus as intreba un anume roberto pana de ce pana mea mi-a vopsit bandoul din fata cand eu am masina cu bandou nevopsit fiind model autentique....ca sa nu mai zic de rapiditatea cu care se schimba mereu suportii la numere
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
florin_trocan |
![]()
|
Am vrut sa subliniez faptul ca atunci cand a fost pusa problema asta in discutie nu te-ai autosesizat ca sunt un reprezentant de service...calitatea mesajelor unui utilisator nu este direct proportionala cu nr posturilor
|
--------------------
renault
megane II 2
- b xx xxx
2006 privilege dCI 100hp
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Suportii la numere ti-i schimba in orice service (mai ales in reprezentante, daca suportul este de la concurenta). Insa daca la intrarea masinii in service specifici celui caruia ii incredintezi masina sa iti pastreze suportii de numere, nu o sa ti-i schimbe
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 21 Jan 2011, 14:59) roberto pana de ce pana mea mi-a vopsit bandoul din fata cand eu am masina cu bandou nevopsit fiind model autentique Omul ala e bestial. Imi gresise culoarea la Symbol. A trebuit sa il vopseasca din nou si de aia am pierdut un potential cumparator ![]() Cand am fost sa imi puna luneta, era doar el disponibil, ii ziceam care e problema, iar intrebarea lui era: "Pai da cine plateste?" EU, ca EU sunt CLIENTULl! This post has been edited by spy_oh_joy1389: 21 Jan 2011, 15:33 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
la caroserie la serus centura recomand doar pe viorel marcu. E super baiat, intelegator, te ajuta cu sfaturi, accepte de plata, are grija sa iasa masina bine, un profesionist. Pe mine cel putin m-a ajutat foarte mult de fiecare data cand am avut nevoie si de fiecare data cand am avut nevoie de reparatii la caroserie numai la el am lasat masina.
|
--------------------
Renault
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Eu ezit sa vin la intalniri ca la un moment dat ma vanau cei de la Serus sa-mi strambe fata! ![]() Ma bucur sa vad ca in continuare nu se dezmint si tot o fac de oaie! Sa o tineti tot asa! Ca o parere: am intrat in categoria celor care-si cumpara masina in functie de pataniile din service! Respectiv Serus si o anumita persoana de la Dab-nu cumparam Renault,Hyundai. @razzzor: Pana la urma unde-ti duci bijoul cand ai belele? La ce service? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
aleksanders |
![]()
|
viorel marcu este printre putinele persoane cu care se poate comunica, iar suportii i-am recuperat pentru ca erau cu forum
![]() @florin_troncan - desi pare ciudat reviziile si unele reparatii tot la serus le-am facut dar cum au mai spus unii colegi mai sus, doar cu anumite persoane din service @solon - cum ai zis si tu, ma sperie gandul ca nu stiu ce masina sa imi iau pentru a evita problemele din service-uri; ce recomanzi? |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Solon |
![]()
|
@aleksanders: Nu recomand nimic, ca oricum e in functie de noroc!
De exemplu eu la Dab am avut lucrari ireprosabile. Dar persoana cu care am avut contact acolo si care e destul de limitata-sa nu zic tampita-m-a determinat sa evit Renault si Hyundai.Daca oamenii de acolo se misca bine dar tembelul ala compromite totul e un stres pt mine asa ca evit. Alt exemplu: dupa cum se stie probabil am si un 207. Masina n-are nici pe dracu' dar costa serviceul autorizat de te omoara. Prin urmare anul asta nu o sa ma vada Eurialul pe la ei! De aia zic: e chestie de noroc, de buget, de cum interactionezi cu oamenii! Poate sunt eu mai dificil! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
cu cine avusesi belele la dab?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Solon |
![]()
|
Nu mai conteaza! El in lumea lui, eu in lumea mea!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
la dab parca george farcasu era mai ok. Insa calitatea serviciilor oferite de ei este indoielnica. eu m-am jurat ca nu mai calc la ei niciodata dupa ce mi-au vopsit un bandou fata si mi s-a exfoliat vopseaua dupa aproape 1 an.
|
--------------------
Renault
|
razZzor |
![]()
|
Pai nu e regula? Ai ceva de vopsit te duci la DAB! Eu daca am alte probleme sau cand vine vorba de revizii, ma duc la Autocobalcescu, service-ul vechi. (pentru sorin_trocalau....cel care nu lucreaza la SERUS dar stie cu ce problema au ajuns altii pe la ei
![]() This post has been edited by razZzor: 22 Jan 2011, 08:50 |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
florin_trocan |
![]()
|
Esti intr-o grava eroare razor,colegul aleksanders a postat pe forum problema lui si tot acolo am raspuns si eu...iar vis a vis de nesimtirea ta de a-mi poci numele nu vreau sa comentez.probabil cand s-au repartizat cei 7 ani de acasa tu erai la reuniunile forumului
|
--------------------
renault
megane II 2
- b xx xxx
2006 privilege dCI 100hp
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(florin_trocan @ 21 Jan 2011, 14:42) tremura si el de frica...''nu ma duce la serusss..te rog..te rog...si incepea sa tremure si mai rau '' ![]() QUOTE(skorpio_bog @ 21 Jan 2011, 19:40) 1.se misca foarte repede... 2.unde draq sa o duci pt tinichegerie? la serus sa stai o luna? 3.si la mine sa exfoliat toata vopseaua de pe un bandou... 4.pt vopsitorie/tinichigerie...nota 10...pt tratat client nota 10... pentru ala care demonteaza reperele, traditionalul '''esti bou frate, sa-ti fac cadou o ranga ca sa scoti usa mai repede'' ?; ''sa-ti fac cadou un flex ca ca desfaci mufa aia nenorocita care are o catare imbecila, prea desteapta pt un roman ''desfacator'' prin metoda hei rup'' ma abtin de la alte comentarii....pot sa bag un post de 100 de randuri...DAR..unde draq sa te duci pt vopsitorie decat la ei.? ca sa iasa repede..si frumos....Pt mecanica , Serus sunt foarte ok...nu stiu daca sa implic Serus...sa spun : mecanicul de acolo este foarte ok..baiat de nota 20...ma duc la Serus numai pt mecanicul ala... Pentru partea electrica ...te rogi sa nu ai probleme...decat sa te duci la serus ori alta reprezentanta mai bine iti bagi in fund un bat...un bat de salcam...cu tot cu maracini.... Urmatoarea revizie mare o sa o fac la Serus...(centura...pe Tim nu mai am ce cauta, m-am lamurit..) ...probleme cu petu nu am avut...si sper sa nu am...oricum..daca am , sper sa am la mecanica...daca sunt la partea electrica trebuie sa concep anunt pe autovit... This post has been edited by M i h a i: 22 Jan 2011, 15:31 |
--------------------
------
------
------
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
Nu zic ca nu se misca repede. Poate tocmai si de aia se exfoliaza vopseaua, de la prea multa repeziciune in miscare
![]() This post has been edited by skorpio_bog: 22 Jan 2011, 19:38 |
--------------------
Renault
|
florin_trocan |
![]()
|
Pt stand-up comedy,putem face un topic separat daca vrei.@gotty
|
--------------------
renault
megane II 2
- b xx xxx
2006 privilege dCI 100hp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 18:21 |