[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
![]() ![]() ![]() |
[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
detalieaza si tu:
- ce au vrut aioa sa schimbe vs care era de fapt problema. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
confirm si eu ca pe partea electrica sunt praf.. eu am avut problema cu inchiderea centralizata ca nu era sincronizata cu telecomanda de la alarma... si n-au stiut sa ma rezolve nici in juma de ora... (au zis ca nu au schema de la alarma
![]() This post has been edited by UXE: 4 Apr 2011, 14:49 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
La astia am vazut ca "electricianul" se ocupa si cu schimbul uleiului, al filtrelor si placutelor. Deci e un Dorel bun la toate
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@mhy:
![]() Si ca sa-i raspund lu' barf: Mihai s-o fi dus la aia ca are pb cu a/c-ul dupa cum stim! Probabil ca raspunsul a fost : Compresorul e de vina! Luati altul! Cat sa coste? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
mrtor la cazul lui Mihai:un diagnostic care nu avea nicidecum treaba cu ce era in realitate+ o poala de bani lasati la casierie,plus de asta erau unii saracii care se uitau la testerul clip ca la masini straine.
Recomandarea mea pentrul domn patron de la serus: "Mai faceti domnule niste cursuri pentru scursuri de mecvanici sau electricieni" Ati auzi cumva de formare profesionala?Ei bine sa stiti ca la serus nu exista. Nu ca as sti eu o gramada dar unde nu stiu nu ma bag decat sa fac vreo prostie,pe cand bucatarii ,zugravii si ospatarii sunt angajati ai reprezentantelor renault.... Halal service-uri ![]() |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Tot nu v-ati lecuit de astia?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
pe mecanica sunt ok.
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
QUOTE(UXE @ 5 Apr 2011, 08:45) cred si eu daca mecanica inseamna schimbat placute ulei si filtre,ia da o fuga mataluta la ei si spune ca masina are un zgomot ciudat la virare sau ca ai o problema la ambreiaj dupa mers in aglomeratia din vestita capitala sa vezi ce raspuns primesti si apoi mai stam de vorba.... |
--------------------
i help
if
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@romeo:
![]() Pana la urma Mihai, ce aveai? This post has been edited by Solon: 5 Apr 2011, 19:23 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
pirdea freon si nu stia pe unde....
|
--------------------
i help
if
|
Solon |
![]()
|
Si aia de la Serus ce au zis?
Au dat cu compresorul in el,este? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
doar cu o conducta de 20-30cm .. care costa 800 lei
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() ![]() ![]() La ei! In magazin cat o fi? |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Doar o conducta de aluminiu care pierdea lichid asa ca in dosarele x (inchipuit),numai ca sa se arate o cauza ca sa nu zic eu ca eu nu stiu ei de unde sunt pierderile..Solon- in magazin nu o gasesti pt ca este precum panglica aia ''numai de origine'' asa ca .... am fost intr-un service mic si au descoperit un furtun spart in 20 secunde.Nu mai face nici compresorul zgomot.Totul este ca inainte.Raceste de rupe, nu mai pierde presiune.Nu stiu ce plm au facut aia cu cantitatea de freon+ulei ca facea ca draq compresorul. Eu nu ma suparam daca imi spuneau : nu stiu vere pe unde pierde.Pleacam si aia era.Dar de ai draq ce au fost vroiau ca sa schimb o conducta de 800 lei plus incarcat freon +manopera 180 lei.Ca plm, prost este posesorul care cumpara renault.Hai sa l rupem la bani.Macar nu era asta cauza. Am rezolvat cu 380 lei totul.Calitate de nota 10.Cine are prob cu Ac-ul sa-mi dea pm ca le recomand eu service adevarat.Cica sa te duci in reprezentanta ca sunt profi...canci... sa nu mai aud de ei.. Asa se duc draq masinile iar lumea nu este multumita de o marca.Te duci cu o problema minora si vii cu ea pe butuci + buzunar gol.
This post has been edited by M i h a i: 8 Apr 2011, 00:58 |
--------------------
------
------
------
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Frumos era sa te caute si sa vada cu cine ai vorbit de acolo de la ei, sa il traga la raspundere pe fraier, dar sunt mai hoti ca aia care iti "salta" portofelul in autobuz. N-a mers sa te "faca"? Lasa ca are balta peste...
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
M i h a i |
![]()
|
Prea putin îi intereseaza daca este multumit clientul.Asa este la noi, clientul nostru fraierul nostru.Se bazeaza pe faptul ca vin multi clienti care habar nu au de ce este aia masina si pac-pac , il rupe de bani.Hai sa zicem ca il rupe de bani, dar macar sa rezolve treaba .Ori sa spuna draq : ''nu stiu ce are, incearca il alta parte'' ...Nu, hai sa schimbam toata masina ca prostul are bani, luam totul prin eliminare ca eu am facut practica in bar si nu stiu de unde vine defectul. Mie nu imi vine sa cred ca un service renault (nu la nea gheo in garaj) are angajati oameni asa de nepregatiti.Te duci in service renault si speri ca sa fii tratat calumea odata ce lasi tot salariul la ei, dar pauza, esti tratat mai prost ca la un service de cartier .Mai nou in service de cartier rezolvi problema iar la service renault dai banu degeaba. Oare angajatorul nu stie ce este formarea profesionala ori cursuri pt asa ceva.
|
--------------------
------
------
------
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
cunoastem... cu mine se ratoia unu ca de ce fac revizia la 15k si nu la 10k desi masina nu mai era in garantie si ulei folosisem doar 5w - si l-am luat si eu cu ce difera motorul din 2008 fata de ala din 2007 si atunci a inceput sa o dea la intors si sa zica ca era doar o recomandare - nu stiu ce sa mai cred- probabil ca sunt platitit in regim de restaurant - 10 bani salariu si restu din spagi si comisioane
This post has been edited by aleksanders: 8 Apr 2011, 12:34 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
Nu tocmai. Sunt platiti la manopera, nu au salariu fix. Daca nu "vand" manopera deloc intr-o luna, nu iau nimic la salariu
![]() Legat de ce zicea Mihai mai sus, cu interesul lor pt clienti, cam asa este ![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
o tipa care sa te intrebe daca te-au satisfacut?!!!!
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
M i h a i |
![]()
|
De data asta nu am mai fost sunat ,ca îi spuneam eu cum sta treaba cu satisfactia.Oricum, te plangi degeaba acolo ca tot îi doare in anus.Oare directorii stiu ce pregatire au unii angajati?
|
--------------------
------
------
------
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 8 Apr 2011, 13:20) Mda, mereu m-a sunat cand am fost cu masina in service sa ma intrebe ce parere am despre cum s-au miscat baietii, daca sunt satisfacut de reparatie etc. De regula ma suna cam a doua zi, insa am patit-o odata sa nici nu apuc sa bag cheia in contact sa plec de la ei din service si sa ma sune aia ![]() ![]() Niste nemancati. Oricum cred ca sondajele astea sunt o mare caterinca, iar ei extrag doar ce le convine lor din ele, numai replicile pozitive. Daca te plangi si le spui ca au fost praf etc sigur nu vor da mai departe. This post has been edited by skorpio_bog: 8 Apr 2011, 13:28 |
--------------------
Renault
|
razZzor |
![]()
|
Stiu foarte bine. Pe mine ma sunau dupa fiecare postare aici...
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Wtf... pe mine nu mai m-au sunat de loc, si tot astept de vreo 2 ani.
![]() Si pentru ca tot zicea cineva mai inainte ca au angajat barmani,chelneri etc tin sa il contrazic... au angajat toti Doreii din fostul 23 August. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
Solon |
![]()
|
QUOTE(razZzor @ 8 Apr 2011, 01:10) La ce modele au scos si la ce pregatire au cei din service se cam termina pestele din balta. QUOTE(razZzor @ 8 Apr 2011, 13:27) Si pe mine cica ma cautau! Sa-mi rupa picioarele! ![]() La tine, razzzor, era alta treaba! |Una e rs-ul alta e un megane obisnuit! This post has been edited by Solon: 9 Apr 2011, 09:15 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
Mihai
intrebare? ce inginer mecanic te-a preluat la receptie? Te-au sunat a 2-a zi sa te intrebe daca ai fost multumit de serviciile lor? pe mine da , trebuia sa te sune sa le zici sincer durerea sunt ingineri si ingineri si acolo unii mai buni unii pref spun din proprie experienta eu acum 2 saptamani am lasat masina pentru ITP acolo si am luat-o cu itpul facut symbol 2007 am nimerit un inginer ok dar acolo il recomand pe Cezar un baiat tanar blond, pe mine mereu m-a servit oricum cateodata au mecanici cam moi, eu am fost cu pierderi nejustificate de antigel, nedescoperite de ei, am vazut eu pierd prin 2 locuri, dar ei nu au vazut cu toate testele lor am mai dat si bani, o sa le bag factura pe gat norocul e ca inca nu s-au accentuat pierderile cum e vorba aia fiecare padure are uscaturile ei asa si SESRUS domnul Rusea Patron This post has been edited by mihai leu: 11 Apr 2011, 22:06 |
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
eu merg destul de des pe la serus... n'am avut probleme de genul, in schimb preturile si serviciile pe care ti le baga pe gat sunt SF.
am schimbat o bobina cu 400 lei, si una cu 200 lei, pt ca am refuzat testele. am dat 80lei pe furtunul de plastic care duce la rezervorul de lichid spalare. 120 lei capac aparatoare roata?! ![]() 250 lei pompa spalatoare faruri?! si lista cred ca o poate continua fiecare client... da, ma suna si pe mine a doua zi, deja m'am plictisit ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
marius_pad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 September 10 ![]() |
In afara de preturi piperate Serus te mai trateaza si de sus daca le ceri mai multe detalii...
|
--------------------
Renault
Megane 2
- b 12 mvv
2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(Solon @ 9 Apr 2011, 09:14) ![]() ![]() QUOTE(mihai leu @ 11 Apr 2011, 22:01) Mihai intrebare? ce inginer mecanic te-a preluat la receptie? Te-au sunat a 2-a zi sa te intrebe daca ai fost multumit de serviciile lor? Ce treaba ala cel de la receptie? ![]() marius pad - ai pm . This post has been edited by M i h a i: 27 Apr 2011, 15:24 |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:01 |