[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
![]() ![]() ![]() |
[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
ok, merci frumos
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Fost azi la Serus pe centura ... suuuper-ok acolo, am facut revizia, oameni serviabili, recomand
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Azi m-am dus sa imi curete scurgerile la Serus, eram chitit sa platesc, si nu m-au taxat. Castigam amandoi, eu nu ma trezesc cu balta in masina, si ei nu trebuie sa lucreze mai mult pe garantie. Oricum, nota 10 pentru astazi
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine a mers brici zilele astea la caroserie. N-au fost chestii complicate, dar am cerut eu niste artificii.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca s-au dus la vale si s-au gandit sa isi mai imbunatateasca serviciile astfel incat sa nu iasa de pe piata complet!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Era plin de masini, si mai tot timpul vad nemtesti la serus, sau peugeot-uri. La un 407 ii desfacusera motorul de tot. Cred ca era vorba de segmentare.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
foamea....
|
--------------------
a
a
a
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
inca nu este foamea mare...cand o sa fie foame mare vor acepta ca sa vina clientul cu piesele lui si sa scoata banii din manopera..cat timp nu vor asta..inseamna ca este vorba de o foame mai mica..
|
--------------------
------
------
------
|
|
ren_ault09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 August 09 ![]() |
Salut,
Ati beneficiat careva de reducerea "Happy Service Hour SERUS"(cum o numesc ei) ? As vrea sa merg sa schimb o planetara si un rulment( se aude un zgomot urat pe partea dreapta cand iau viraje) si suna foarte tentant aceasta oferta. Cred ca sunt primii care s-au gandit la asa ceva. Am vazut ca este valabila si pentru Renault. http://dacia.serus.ro/ofertele_noastre/service_promo http://www.serus.ro/renault/service_promo.php Astept cu interes raspunsurile voastre. Multumesc! |
--------------------
dacia
logan
2008 L2P 16 090 E4
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Serios???
Gata,a venit foamea! ![]() Apropo,tu lucrezi la marketing sau esti un dorel de prin service? |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Mie mi se pare foarte interesant.
Sigur voi face referire la asta cand ma voi programa la revizie. Daca nu o semnala colegul de mai sus, sigur nu observam. This post has been edited by balanel: 14 Sep 2010, 17:50 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
ren_ault09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 August 09 ![]() |
salut,
gotty, poate ca lucrez la marketing sau poate sunt un dorel din service dar spre deosebire de tine nu stau sa-i cataloghez pe cei care scriu pe acest forum. am pus doar o interbare si tu in loc sa te interesezi sau sa dai un raspuns scurt ai si sarit ca e foame, ca lucrez la aia........ P.S. era sa uit - pentru mine este foarte importanta si parerea lui SOLON, asa ca nu o voi lua in considerare Sa aveti parte de drumuri bune si sa nu treceti prin service decat la revizii !!!! |
--------------------
dacia
logan
2008 L2P 16 090 E4
|
|
claudiu.manda |
![]()
|
![]() Think green! Group: Members Posts: 369 Joined: 19 July 10 From: Bucharest ![]() |
@balanel, ceva noutati? Ai fost la revizie? Stie cineva daca revizia poate fi facuta in intervalul Happy Hour ?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 Dinamique 1.5 dCi 85 hp 10,000 km - 22.06.2009 / 20,000 km - 25.02.2010
30,000 km - 28.11.2010 / 40,000 km - 26.08.2011 50,000 km - 08.06.2012 / 60,000 km - 04.05.2013 |
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.266 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai poti, dar trebuie sa faci programare pe intervalul orar respectiv, iar inainte de a plati, sa mentionezi ca vrei sa beneficiezi de reducerea de ora fericirii.
![]() |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
manolekris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 3 November 08 ![]() |
QUOTE(claudiu.manda @ 21 Oct 2010, 17:05) @balanel, ceva noutati? Ai fost la revizie? Stie cineva daca revizia poate fi facuta in intervalul Happy Hour ? Salut , am fost eu la Happy Hour . Intradevar se da reducerea mentionata si este evidentiata pe factura . Stima , This post has been edited by manolekris: 13 Nov 2010, 03:14 |
--------------------
Renault
Megane
2008 Expression
|
|
raresvintea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 29 July 07 ![]() |
cat costa la ei un test clip?
unde e mai ieftin de facut un asemenea test in zona dr tabrei, ghencea etc? de schimbat limba la o laguna II? |
--------------------
skoda
octavia
- B72FAR
'03 elegance
|
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
eu am dat 800 000 la serus pentru un test la injectie si temperetura motor, etc dar la un symbol
daca zici ca esti in zona gheancea du-te si intreaba la ei pe bd Timisoara eu am facut testul asta saptamana trecuta |
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
astazi de dimineata, mai precis la ora 8.00, le-am lasat Meganul meu sa-i monteze ceva senzori de parcare..adusi de mine, mi-au parut foarte ok dar pacat ca nu au reusit inca,
m-au sunat totusi la ora 17 sa-mi spuna ca s-au blocat undeva la trasul firelor....dar maine o rezolva...tinem aproape |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
- B.XXX.AMZ
2011
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cam despre cati senzori de parcare este vorba de dureaza atat?
50-60? Ah,uitasem! Vorbim de Serus! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am plecat cu senzorii in punga de la SERUS cu motivatia ca ei nu fac modificari unei masini in garantie. Curios e faptul ca erau cumparati de la ei, fiind agreati de producator. Probabil ca incompetenta e traditie la SERUS si ei tin la traditii de nu au angajat macar un om care sa fie competent sa monteze niste piese pe care pana la urma si ei le vand.
Eu am apelat pana la urma la alt service autorizat sa ii montez...daca nu rezolvi nimic cu ei...da un PM sa iti dau numarul celui care se pricepe. |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
La care Serus ai fost cu senzorii? Mie mi i-au montat cand am luat masina cei din bd Timisoara si au facut-o foarte bine si frumos. De asemenea cand am schimbat bara spate si bandou la Serus Centura in urma unui accident, mi i-au montat si la fel, nu se cunoaste nici o diferenta. Deci poate ai avut tu ghinion.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
DanCVA |
![]()
|
Bogdane, Raz a fluierat in biserica.
![]() |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
E posibil sa-l fi pedepsit Doamne Doamne
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
surpriza...astazi la ora 14 ma suna ca este gata masina, pret manopera 250 ron..pentru Solon....eu am uitat sa mentionez..sunt fata / spate senzori, a fost mult de lucru, au dat barile jos si au tras cablurile pe traseul cablurilor autoturismului.....ca de fabrica ce mai, eu sunt multumit , avand in vedere ca suntem si la prima intalnire.
|
--------------------
Renault
- B.XXX.AMZ
2011
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am fost la desteptii de pe centura si ti-am zis raspunsul....nu aducem modificari unei masini in garantie, desi senzorii tot ei i-au procurat si erau agreati de producator. Cred ca pe ei ii bate Dumnezeu ca sunt incompetenti. Ca dovada ca au aparut cativa roboti care posteaza numai aici si numai cu reclame gen "ati auzit de Happy Hour de la SERUS?"
![]() This post has been edited by razZzor: 19 Nov 2010, 01:25 |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
Octavian si Florin ce trebuie facut in mod special ca incompetentii de la serus sa te treaca pe lista neagra? ca tare as vrea sa ii vad si eu cum o dau de gard cu mine,nu de altceva dar cred ca nu o sa o scoata cu mine la capat,eu cred ca as avea ditamai acul de cojocul lor,dar din pacate nu imi permit sa arunc cu banii pe fereastra degeaba
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
offtopic:
de ce ti-ai pus senzori de parcare pe fata? ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
AMZ |
![]()
|
offtopic.!
Kitul nr.5 cod:632004 pe care l-am primit ..from Valeo are in componenta 8 senzori..si cablaj fata/spate....aveam 2 sau 3 optiuni. 1.- sa-i vand dupa care sa cumpar alti 2.- sa montez pe masina mea tot setul 3.- sa incerc sa montez setul meu doar pe spate..dar nici macar nu am intrebat in service de aceasta varianta..si sa-mi ramana 4 senzori, pe care sa-i vand sau sa uit de ei prin casa! asa ca am optat pentru nr.2 cu costurile mentionate! |
--------------------
Renault
- B.XXX.AMZ
2011
|
|
AMZ |
![]()
|
cum am scris si in Topicul Senzori de parcare din rubrica Imbunatatiri, au fost ceva probleme cu montajul la masinuta mea, in sensul ca a fost un montaj un pic incorect, dar cu un email am rezolvat, m-au chemat inapoi cu masina...am dus-o intr-o zi ploioasa, deci foarte jegoasa, au schimbat bandoul spate dreapta si au revopsit tot bandoul, la ridicare a doua zi masinuta era gata si spalata interior+interior, nu am platit nimic, si-au cerut scuze pentru inconvenientul pricinuit, au fost foarte diplomati, sincer, eu voi mai apela la ei si la alte operatiunii
|
--------------------
Renault
- B.XXX.AMZ
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 06:42 |