Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[Bucuresti] Serus, Bld. Timisoara 60E, Sector 6

Solon
post 4 Jun 2008, 09:06
Post #211

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(dragos_p @ 2 Jun 2008, 12:45)
Anul trecut in aprilie am vopsit si eu aripa dreapta spate la Serus. Acum, dupa 13 luni a inceput sa sara vopseaua si sa se cojeasca. Ce ma sfatuiti sa fac? Ma duc la ei cu scandal? Incerc sa o fac pe garantie la alt service? Multumesc.
*

Ai garantie 6 luni la service? Sau un an?
Nu prea mai ai ce face!
Mie mi-a sarit vopseaua la o luna dupa ce s-a terminat garantia! Nu mai aveam nimic de facut, decat sa improsc cu noroi si sa NU recomand Serus!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dragos_p
post 4 Jun 2008, 11:00
Post #212

Membru incepator

Am garantie 6 luni din ce am vazut pe factura, deci...se pare ca trebuie sa o revopsesc pe banii mei sad.gif.

--------------------
Renault Megane II.2 Lux Privilege, 1.6 16v, 110CP, Clima Automata, Mp3 player, Full airbags, 2007
+
aureliandraghici
post 5 Jun 2008, 19:43
Post #213

aureliandraghici

M-au sunat azi sa-mi spuna ca le-au gasit...

--------------------
Renault Grand Scenic - B-69-UVF Privillege/1.9DCI/2007
+
balanel
post 7 Jun 2008, 11:04
Post #214

Transmisie automata - confort si siguranta.

Nota 10 cu felicitari pentru revizia pe care mi-au efectuat-o azi:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=433...dpost&p=1406729

--------------------
chevrolet aveo sedan t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013 (in curand alta masina, cu transmisie automata)
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale.
Fan Mircea Badea.
+
Mihai60
post 22 Jun 2008, 06:32
Post #215

Membru

From: Bagshot, Surrey, UK

Am fost vineri ( 20-iunie-2008 ) la revizie 20000km.
http://reno.ro/Concediu-vara-2008-t115389.html
Link cu pretul reviziei efectuate de ei.
Si eu sunt f.multumit de ei.
Poate ca din cauza - cunosc Serus-ul din 92 radmasa.gif de cand aveam R5 Five D.

Mihai

PS. Sper ca nu voi avea probleme cu tinichigeria. Am inteles ca asta ar fi problema lor.

This post has been edited by Mihai60: 22 Jun 2008, 06:34

--------------------
Renault Scenic II Dynamique 2007, 1.5dci, 101cp, E3 :-(
+
Bifeaza
post 24 Jun 2008, 14:11
Post #216

Membru incepator

From: Bucharest

Salut, eu am facut revizia de 20000km si am vrut sa schimb un maner exfoliat la Serus Bucuresti. Rezivia =7,5 mil . Nu mi-au schimbat placutele. In august fac un an dar cred ca pana atunci o sa fac si revizia de 30k.
Au inceput sa imi demonteze manerul dar si-au dat seama ca nu au si trebuie facuta comanda..asa ca am revenit dupa ce m-au sunat ei si le-am mai zis ca am problem si cu centura si ca mi s-a exfoliat si fata la radio dar inginerul de la receptie mi-a zis ca de astea nu se ocupa ei si ca trebuie facuta programare la tinichigerie in sediul lor de la Chiajna.
La a doua incercare de schimbare a manerului de la portiera dreapta , cel care a facut-o mi-a rupt un piciorus de la butonul electric care actioneaza geamul si cum piesa aia mi s-a spus ca nu comanda ca sa imi puna la loc butonul a fost nevoie sa il lipeasca...niste amatori...conteaza f mult cine iti lucreaza.

--------------------
Renault Megane Manager sedan 2.2 dci 105 145000km 2007
+
gap2007
post 10 Jul 2008, 22:12
Post #217

Membru incepator

Am fost numai la ei la service si pot sa spun ca sunt cam indecis asupra lor. De ce:
La patru zile dupa ce mi-am luat masina am avut accident cu ea (un arab se credea pe camila lui tac'su si s-a infipt in mine cu vreo 40-50KM/h). Am bagat masina in service (programare in trei saptamani) si mi-au zis ca im maxim 10 zile e gata. A durat 3 saptamani, si asta dupa scandal si dupa muuulte drumuri degeaba pe la service. In schimb reparatia au facut-o perfect.

Am fost si la revizia de 20k. Doua surprize:
1. Am descoperit ca la revizia de 10k (tot la ei) nu mi-ai schimbat filtrul de aer din habitaclu (era mult mai negru decat ala de motor)
2. Mecanicul mi-a bagat 5l de ulei in motor in loc de 4.5, asa ca uleiul a fost peste maxim pana s-a mai consumat nitel.

Acum am din nou masina la ei la tinichigerie (lovita in parcare). Daca si de data asta am probleme cu ei, nu mai calc pe acolo.

This post has been edited by gap2007: 10 Jul 2008, 22:12

--------------------
- - - - -
Megane 2.2 1.5 DCI 85CP 06-2007
+
Bifeaza
post 11 Jul 2008, 08:47
Post #218

Membru incepator

From: Bucharest

Asa cum am scris cand am fost nemultumit oo sa sa scriu si acum pentru ca sunt multumit..am fost la tinichigerie + vopsitorie pt o lovitura in spate si a iesit super ok ..a doua oara..pt ca prima ora nu era bine finisat...a doua oara insa a iesit super..nu se cunoaste absolut deloc...toata treaba a durat de luni pana joi ..marti era gata prima data miercuri am fost sao vad insa nu era ok si am revenit joi..
Tipul care s-a ocupat de masina a fost superok.
In afara de faptul ca nu a iesit prima ora ok...cel care se ocupa si-a cerut scuze ca m-a chemat sa o iau asa insa el nu apucase sa se uite la masina ...a fost bine au facut-o fara nici o problema..nu am avut probleme nici cu plata..a fost BINE...de data asta:D

--------------------
Renault Megane Manager sedan 2.2 dci 105 145000km 2007
+
gap2007
post 21 Jul 2008, 16:17
Post #219

Membru incepator

Ok, sa revin si eu cu rezultatul. Cand am bagat masina in service (joi) mi-au spus ca mi-o dau inapoi marti. Spre surpriza mea chiar mi-au dat-o si reparatia a iesit foarte bine.
Si-au mai spalat pacatele la faza asta smile.gif.

--------------------
- - - - -
Megane 2.2 1.5 DCI 85CP 06-2007
+
sageata1976
post 22 Jul 2008, 11:12
Post #220

:-)

Vreau sa prezint,ca nu pot sa ma aptin o intamplare foarte tare,sunt posesorul unui megane estate,motr 1,9 si 130 cai,masina a fost cumparata (sh) din franta m-am trezit mai nou cu o atentionare:injection a controler insotita de cheia service,merg la serus o pun pe tester ,2 erori filtru de particule incarcat si ceva la vana Egr,ma tine mecanicu 3 ore acolo ca el nu este autorizat sa faca curatarea acelui filtru si trebui sa vina inginerul un tip gen Ainstain,apare omu si ghiciti voi...nu poate sa curete acel filtru desi nu sa uitat o secunda la calculator si trebue inlocuit,nu costa nici mult 69 de milioane fara manopera,mai vine si cu o factura de 70 roni asa ca ne-am cunoscut si ma trimite la plimbare,am ajuns acasa am aruncat o privire pe net si gasesc un articol in care scria negru pe alb ca la renault din 2005 nu mai necesita inlocuire acest filtru de particule,merg la renault pantelimon dau de un inginer mai tanar care a curatat acel filtru din compiuter si inlocueste si vana aia de EGR si masina merge,ironia este alta,la 4 zile ma suna o tipa de la serus si ma intreaba ce parere am despre serviciile lor (asta e maxima) acum nu zic ca sunt incompetenti dar voi ce parere aveti?

--------------------
renault megane - B-83-BCF estate 1.9 130cp.
+
Solon
post 22 Jul 2008, 15:37
Post #221

Membru autentic

QUOTE(sageata1976 @ 22 Jul 2008, 12:16)
nu costa nici mult 69 de milioane fara manopera,
*

Mergeti cu incredere la Serus! radmasa.gif Inca un client "satisfacut"!

--------------------
+
sylvester
post 25 Jul 2008, 20:49
Post #222

Membru autentic

Schimbat placute de frana la Serus. Foarte multumit. ph34r.gif

This post has been edited by sylvester: 25 Jul 2008, 20:49

--------------------
Renault Megane II.1 2004 sedan
Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004
+
Bliss
post 26 Jul 2008, 11:49
Post #223

-

Intrebat ieri de ITP la ei. Programare peste 2 saptamani si 150 RON pentru un Symbol dCi. La Dacoserv in schimb programare peste o saptamana si 70 RON. Ghiciti pe care l-am ales.

--------------------
- - -
+
sadi
post 26 Jul 2008, 13:14
Post #224

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori

sylvester, ma intreb de ce esti atat de multumit biggrin.gif

--------------------
VW Passat Confortline - numar de moldova :) 2.0 TDI 140 cp 2009
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
Solon
post 26 Jul 2008, 20:27
Post #225

Membru autentic

QUOTE(sylvester @ 25 Jul 2008, 21:49)
Schimbat placute de frana la Serus. Foarte multumit. ph34r.gif
*

Pai daca si acolo o dau in bara, inseamna ca pot sa puna lacatul la intrare! biggrin.gif

--------------------
+
s3rgiulicu
post 11 Aug 2008, 17:58
Post #226

weed

se poate veni cu piesele "de acasa" la o interventie executata in serviceul Serus ? adica am de efectuat o reparatie ceva mai majora (bielete directie, capete de bara, amortizoare) si daca ar fi sa merg pe piele oferite de majoritatea (cred) pieselor oferite in service-urile autorizate renault cred ca va fi destul de scump fata de rezultatul la care as ajunge daca as lua piesele necesare si ei sa se ocupe doar de reparatia propriu-zisa.

unsure.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II dci - B SEZ 2005
+
Solon
post 12 Aug 2008, 08:24
Post #227

Membru autentic

Depinde peste cine dai la service si cum vorbesti cu persoana!
Uneori la Serus te lasa sa stai langa masina alteori,nu!
Functie de chef! blush.gif

--------------------
+
_182_
post 12 Aug 2008, 16:06
Post #228

Membru autentic

se poate merge cu piese de acasa pe bd. timisoara si te lasa mereu sa stai langa masina

acum depinde si de piese, daca sunt altfel decat cele pe care le inlocuiesti nu prea vor sa se bage

--------------------
Renault Clio bicorp dCi 65 Expression 2003
Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
+
85dci
post 15 Aug 2008, 20:30
Post #229

Membru incepator

Salut tuturor in primul rand

pe la inceputul lui iulie mi-am luat un renault symbol 1,5 dci 85 CP, si am avut ghinionul ca in mai putin de o luna sa fiu nevoit sa o bag in service (noroc ca apucasem sa ii fac Casco, si anume la Fata Generali), deoarece un dobitoc mi-a lovit-o in parcare.
daunele pe care le-am avut au fost aripa stanga spate, lampa stop stanga si bara...am dus masina in service la Serus pe 4 august (programare la o saptamana), am auzit ca se misca bine si repede, plus ca aveau decontare directa cu societatea de asigurari...am vorbit cu ei si mi-au zis ca luni, pe 18 pot sa ma duc sa ridic masina, caci ei au terminat reparatia, si ca mai asteapta doar confirmarea de plata de la Casco.

din ce am citit pe aici, parerile sunt impartite, eu am masina in service-ul de pe soseaua de centura, cel pe care il lauda ca e nou si super dotat, insa si super aglomerat, astept pana luni sa vad cum au rezolvat problema( ei mi-au zis ca ii vor schimba aripa cu totul, la ce sa ma astept, complicatii dupa aceasta interventie?) , caci despre lampa si bara, presupun ca nu sunt probleme daca sunt schimbate cu totul, dar la aripa e mai complicat, dupa parearea mea.....

Voi ce parere aveti?

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 Dci 2008
+
conucristi
post 18 Aug 2008, 20:32
Post #230

Un membru oarecare ...

Ti-ai luat masina din service? Cum a iesit?

--------------------
Renault Megane 2.2 Sedan 2006 1.6 16V
+
85dci
post 19 Aug 2008, 14:41
Post #231

Membru incepator

nu inca, cred ca o sa ma cert cu tipul de acolo, trebuia sa o iau de vineri, mi-a zis ca marti cel tarziu ca nu e inca gata de la vopsitorie, iar acum, marti mi-au zis ca e in sfarsit gata, si ca asteapta devizul de plata de la asigurare, asa ca probabil ( sper) ca maine sa o ridic

va anunt cum a iesit, dar totusi nu mi se pare normal sa o fi tinut-o atat, in contextul in care totul era asigurat.....
ar trebuii sa ma mai astept si la alte surprize? gen ca poate au mai umblat si la altceva decat tinichigeria respectiva? intreb si eu caci nu prea stiu cum se poarta prin serviceuri cu masinile, ms

--------------------
+
Adi86
post 19 Aug 2008, 15:56
Post #232

Membru autentic

From: Lausanne, Switzerland

http://www.reno.ro/Accept-de-plata-t121605.html

Un link folositor zic eu in legatura cu acceptul de plata in cazul meu..cum functioneaza&stuff

Cat despre Serus, azi m-am dus sa-mi ridic masina, si uite ca n-am reusit. A inspectat-o un tip (la care se ocupa de caroserii - un inginer) si a ajuns la concluzia ca nu e facuta bine, deci am mai lasat-o 2 zile sa revopseasca o usa.Masina e la Serus din data de 11 August ora 7 dimineata.Si de Miercuri seara de cand a fost gata pana azi, nimeni nu si-a dat seama ca nu a iesit bine mad.gif

This post has been edited by Adi86: 19 Aug 2008, 15:57

--------------------
Renault Megane Sedan 2008
+
85dci
post 19 Aug 2008, 17:36
Post #233

Membru incepator

dar cum e posibil asa ceva? mai ales cand "operatiunea" se stie ca urmeaza a fi platita cu cat vor trece ei pe devizul de plata, de ce sa nu faca treaba cum trebuie? doar pentru ca suntem in Romania? si eu daca mi se intampla la fel? ce fac? in weekend am nevoie de ea urgenta caci plec din tara....n-am nici un chef sa mai astept alte reparatii(sper sa nu fie si cazul meu, iar la tine sa se rezolve ca mai repede), plus ca societatea de asigurari deja a platit ceea ce avea de platit, iar eu ma trezesc ca ei n-au facut treaba cum trebuie si raman cu buza umflata.....

sorry pentru paranoia

--------------------
+
Solon
post 19 Aug 2008, 19:12
Post #234

Membru autentic

QUOTE(85dci @ 19 Aug 2008, 18:36)
dar cum e posibil asa ceva?
*

E Serus! PUNCT!

--------------------
+
Adi86
post 19 Aug 2008, 22:01
Post #235

Membru autentic

From: Lausanne, Switzerland

Baieti...va spun eu rezolvarea, fara sa pierdem zeci de ore cautand pe forum solutii legale si plangandu-ne! Eu sincer m-am saturat. Inainte de a-mi lua masina, am citit aproape jumatate de forum....si sincer, nu prea m-a ajutat in relatia cu Serus.Am fost diplomat pana la capat!

E simplu: daca data viitoare ma mai abureste careva cu masina, sau nu pot s-o iau, trecem la fapte! Nu cred ca i-ar conveni nimanui sa-l intrebi ce parere are daca deseara dupa ce vine de la lucru se intrerupe brusc lumina pe casa scarilor timp de cateva secunde!? La fel o sa rezolv si cu asigurarile s.a.m.d. Am probat si functioneaza. Intr-adevar te costa cateva milioane, dar timpul meu in care pot sa ma folosesc de bunul platit, respectiv masina, e de nepretuit! Nu ma intereseaza cum rezolva service-ul sau asigurarea, data viitoare daca mai am probleme, ma duc cu vreo 50 dupa mine (cunosc o gramada de dobitoci care pt. 500 de mii baga cutitul in oameni) Tineti cont ca e Romania si din pacate inca se poate rezolva asa.

@85dci - In legatura cu plecatul din tara, stai linistit, nu functioneaza! Si eu le-am spus ca trebuie sa plec, etc, poti sa le spui ca e si mama bolnava in alt colt de tara!Sincer, ce poti sa le faci legal daca nu termina masina pana vineri? O sa stai acasa, la fel cum am stat si eu. Si pana imi vin numerele definitive(azi mi-au expirat cele rosii), o as ramana masina la ei laugh.gif .Asa ca multa bafta, si daca nu merge cu vorba buna, suna-ti niste prieteni wink.gif

LE: ma refeream la service-ul Serus de pe centura (cel nou) doar acolo au acuma atelier de tinichigerie

This post has been edited by Adi86: 19 Aug 2008, 22:11

--------------------
Renault Megane Sedan 2008
+
j.d
post 19 Aug 2008, 22:34
Post #236

...internationally known