STEAUA in Liga CAMPIONILOR!, Unde si cat mergem?
![]() ![]() ![]() |
STEAUA in Liga CAMPIONILOR!, Unde si cat mergem?
padre |
![]()
|
||
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
si s`a demonstrat ca nu aveti ce cauta acolo. no offence.. cainii nu au ajuns nici acolo...
daca, printr-o minune, ajunge dinamo in cl si steaua sta acasa, o sa sufar eu si voi o sa fiti realisiti ![]() doar nu credeti ca o sa se intample altceva... ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu vad o echipa din Romania care sa se descurce in grupele CL. Cel mult locul 3!
Problema este ca toata lumea critica Steaua pentru ca nu s-a descurcat. Ok, au fost cu o clasa (doua,trei,cinspe cate vreti nu asta e ideea) sub Arsenal si Sevilla asa cum ne asteptam....nimic de comentat. Dar de ce nu asteptati si voi sa vedeti cum se va descurca si o alta echipa acolo inainte sa incepeti sa aruncati cu noroi? Slavia a mancat mama tuturor batailor si uite ca merge in UEFA.... Asteptati si voi sa aveti un termen de comparatie si dup-aia vorbim de cine are ce cauta si cine nu. Ah si pentru cei care se gandesc sa arunce in discutie CFR Cluj am un singur cuvant : Famagusta ![]() This post has been edited by Mav3rick: 29 Nov 2007, 22:00 |
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Pentru stelistii adevarati din partea mea cu dedicatie...
Attached thumbnail(s) wp_steaua12122007_1600.jpg ( Size: 405.14k ) Number of downloads: 81 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Suuuuper smekera pozaaa!!!!!!!!
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
un meci echilibrat. Bravo Steaua!
|
--------------------
Sedan
Negru
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Normal...ce trebuia observat e Zapata..ca sa evitam un eventual flame
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
adeca e singurul suparat????? ca goian....priveste cu ochi blajini.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DrK |
![]()
|
QUOTE a goian....priveste cu ochi blajini..... ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.005 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
QUOTE(wolfin @ 13 Dec 2007, 17:38) Ce nu trebuie sa uitam din meciurile stelei in CL?!! "Prezenta" la meci, "antrenamentele" echipelor adverse, "sariturile" sincron in iarba (nou sport olimpic ![]() Attached thumbnail(s) imgzoom_87524.jpg ( Size: 65.99k ) Number of downloads: 53 |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Arpad, voi nu trebuie sa uitati 2 nume: Knattspyrnufelag (echipa de amatori finlandezi, au batut pe Dinamo 2-0 acasa si 2-1 in Bucuresti) si 17 Nentori, echipe de prim rang in fata carora a pierdut Dinamo.
![]() ![]() E drept, e un pic mai rusinos pentru Steaua sa piarda cu Arsenal si Sevilla, de astea nu a prea auzit nimeni, au si jucatori slabi, etc. Eu zic ca e timpul sa terminam cu aceste rivalitati aiurea. Steaua s-a facut de ras, in Liga Campionilor, si nici macar nu a fost campioana. Dinamo s-a facut de ras in UEFA si nu a intrat in Liga Campionilor, desi este campioana en-titre. Toate echipele romanesti sunt jalnice, cu totii practica acelasi joc pagubos, lipsit de angajament, de daruire, de imaginatie. Marea majoritate a conducatorilor de echipe sunt jalnice, Gigi Becali, Borcea, Mititelu, etc... sunt toti din aceeasi cocina. In rest, noi sa fim sanatosi! |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
As mai adauga ceva la ce a spus mai sus Padre... Cand vom scapa de mentalitatea romanului tipic, poate vom reusi sa egalam (nu neaparat sa intrecem)... succesul Stelei din 1986.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Am avut numai doua echipe care nu s-au facut de bacanie in Europa: Rapid si Gloria Bistrita. Atat. Restul, fiecare la randul lor s-au facut cel putin o data de cacao. Si or sa se mai faca de acum.... aviz fanilor adevarati. Daca ar fi sa trimit pe cineva in CL, l-as intreba pe nea Jean Padureanu de sanatate
![]() 14 Dec 2007, 10:23: QUOTE(Mav3rick @ 29 Nov 2007, 21:59) Iti spun eu una: Rapid. Si nu sunt nici pe departe fan Rapid, crede-ma. ![]() This post has been edited by PhilipMorris: 14 Dec 2007, 10:23 |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Arpad |
![]()
|
![]() Adolf Group: Members Posts: 34 Joined: 7 August 07 ![]() |
QUOTE(padre @ 14 Dec 2007, 10:03) Arpad, voi nu trebuie sa uitati 2 nume: Knattspyrnufelag (echipa de amatori finlandezi, au batut pe Dinamo 2-0 acasa si 2-1 in Bucuresti) si 17 Nentori, echipe de prim rang in fata carora a pierdut Dinamo. ![]() ![]() E drept, e un pic mai rusinos pentru Steaua sa piarda cu Arsenal si Sevilla, de astea nu a prea auzit nimeni, au si jucatori slabi, etc. Eu zic ca e timpul sa terminam cu aceste rivalitati aiurea. Steaua s-a facut de ras, in Liga Campionilor, si nici macar nu a fost campioana. Dinamo s-a facut de ras in UEFA si nu a intrat in Liga Campionilor, desi este campioana en-titre. Toate echipele romanesti sunt jalnice, cu totii practica acelasi joc pagubos, lipsit de angajament, de daruire, de imaginatie. Marea majoritate a conducatorilor de echipe sunt jalnice, Gigi Becali, Borcea, Mititelu, etc... sunt toti din aceeasi cocina. In rest, noi sa fim sanatosi! Si ce legatura are Dinamo cu prezenta si prestatia stelei in CL? ![]() |
--------------------
Reanault
Megane 2
- B-42-XXX
2006/ Lux Privilege Ex.:Renault Megane, 2006
Lux Privilege |
|
padre |
![]()
|
Are legatura cu modul tau ironic de a ne atrage atentia asupra modului in care s-au antrenat altii cu noi, etc. Nu ma deranjeaza foarte tare pentru ca nu sunt un fanatic, dar... cum sa-ti spun.... voi, dinamovistii, chiar nu aveti voie sa faceti asemenea comentarii. De ce? Din cauza a ceea ce am scris mai sus.
Au dreptul sa comenteze stelistii si rapidistii, pentru ca echipele lor au ajuns in sferturi si semifinale la UEFA in ultimii ani. Dinamo ce a facut? Intelegi ce vreau sa subliniez? ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Dinamo ?
Dinamo s-a "borcit"... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
BOG |
![]()
|
Din pacate ....am fost asa de buni ca...
România a pierdut locul 6 în topul coeficienților și șansa de a alinia 3 echipe în Liga Campionilor Asta asa ca sa mai reinviem topicul si sa ne varsam nervii de dimineata.... |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
Flamingo |
![]()
|
Lasa, ca foarte curand o sa readuca Steaua coeficientul, ca tot s-a intarit anul asta.... Nu stiu, am eu asa o senzatie...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.005 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu nu mai am senzatia asta. eu am certitudinea asta
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Flamingo |
![]()
|
Dupa meciul de aseara cu Poli Iasi, eu nu mai cred nimic. Fie ce-o fi.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
vai de steaua voastra
|
--------------------
renault
megane
- 58-TRZ
2007 expression It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am luat-o si de la Iasi! Ce pampalai!
De un lucru imi pare rau! Nu am nici o treaba cu nici o echipa, nu sunt un fanatic! Daca ajunge Steaua pe locul 2 si se duce in tur preliminar e cap de serie si are sanse destul de mari sa pice cu ceva desculti! In schimb daca ajunge orice alta echipa pe locul 2 nu e cap de serie si o sa pice cu locurile 3-4 din Anglia,Italia, Spania sau Germania. Si nu prea cred ca o ajunga si a doua echipa romaneasca in Liga! Si uite asa, ni se duce coeficientul! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
amsterdam |
![]()
|
![]() no member Group: Members Posts: 181 Joined: 25 July 07 From: sb ![]() |
de inteligenta???
la steaua ramane constant nu te ingrijora |
--------------------
renault
megane
- 58-TRZ
2007 expression It is better to beg for forgiveness than to ask for permission
|
|
Flamingo |
![]()
|
"Problema" echipelor asa-zis mari din campionatul nostru de fotbal, este ca trateaza prea usor echipele considerate mici. Asa s-a intamplat si cu Rapid (a luat bataie de la "U" Cluj) dar si cu Steaua. Cand vom scapa de mentalitatile astea de "capitalisti", probabil vom reusi sa trecem cu usurinta de mai-slab cotatele din clasament.
Sa nu uitam totusi ca in pauza competitionala, s-au legitimat la cluburile din Romania, numai putin de 57 de jucatori straini, marea majoritate reprezentand-o fotbalistii latini. Orisicat, o fi Banel "sufletul" Stelei, dar le face cateodata bine de tot... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(amsterdam @ 25 Feb 2008, 10:59) Cred ca ai inteles la ce m-am referit! Sau daca nu ai inteles, ceilalti cu siguranta au inteles! Cat priveste a doua remarca a ta, nu ma intereseaza coeficientul de inteligenta al jucatorilor de la Steaua, la fel cum nu ma intereseaza nici coeficientul de inteligenta al jucatorilor celorlalte echipe! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
wolfin |
![]()
|
coeficientul FIFA. datorita Stelei si Rapidului care au cumulat puncte avem acum 2 echipe pt CL
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
BOG |
![]()
|
N-am vrut sa ma deschid al topic...astfel ca:
Manchester United versus Chelsea Eu sper sa invinga Manchester..... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:35 |