STEAUA in Liga CAMPIONILOR!, Unde si cat mergem?
![]() ![]() ![]() |
STEAUA in Liga CAMPIONILOR!, Unde si cat mergem?
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bad news for stelisti !!!!
Cu toate ca Steaua a virat toti banii, se pare ca pana aseara nu a sosit pentru columbianul Toja "cartea verde", ceea ce il cam face "inapt" de joc. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
a venit azi
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
hai ca se poate
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la ce ora e meciul??? si pe ce post de tv????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
catalinCB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 August 08 ![]() |
e pe antena 1 acum.
avu shabani nonda de la galata bara in primele minute.greu... |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager 1.5 dci 85cp
2008
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Goooooooooooooolll!!!
Cine mah, Nicolita???? Nu pot sa cred!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
catalinCB |
![]()
|
goool banel..1-0 pt steaua min 60.
|
--------------------
Renault
2008
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bun asa, Steluta inca mai straluceste un pic din cand in cand!
Dinamo unde e? Joaca anul asta in vreo cupa europeana? Parca UEFA, dar intra direct sau tre sa se califice si ei? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Randy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 January 08 ![]() |
Bravo Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
VW
Passat
- B 72 XXX
2008 B6 Highline 2.0 TDI 170 cp DSG
|
|
catalinCB |
![]()
|
Suntem cu 2 echipe in grupele CL.Premiera !
|
--------------------
Renault
2008
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Banel?
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!! |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
catalinCB |
![]()
|
Banelinho
![]() |
--------------------
Renault
2008
|
|
Christu |
![]()
|
|
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Tare as vrea sa-i vad fata lui Borcea
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eh , si a ajuns in grupele CL
daca o sa treaca de ele atunci ne bucuram .... oricum din ce am vazut eu in meciul de aseara nu o sa fie absolut nimic spectaculos in jocul Stelei .... ps : CL devine interesant dupa grupe sau la meciuri de miza intre echipe mari ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ne-am cam calificat cu albitru'
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Flamingo |
![]()
|
Corect, dar la cat am fost noi, romanii in general, furati... chiar nu mai conteaza. Pacat ca n-am si eu macar 5 % din Steaua...
![]() <span class='edit'>29 Aug 2008, 10:05:</span> In alta ordine de idei... Grupa in care a picat Steaua... Olympique Lyon Bayern Munchen Steaua Bucuresti Fiorentina Comentarii ? Sunt sanse ca Steaua sa treaca de grupe ? Off topic... Se pare ca meciul dintre Fiorentina si Steaua a redeschis un conflict mai vechi, Becali amenintandu-l pe Mutu ca va fi primit bine in Ghencea, abia dupa ce ii va inapoia cei 75.000 euro imprumutati de la marele latifundiar in urma cu ceva vreme si pe care a omis sa-i mai dea inapoi. Pun pariu ca nu exista dovezi in acest sens, dar Becal, nah... ![]() This post has been edited by Flamingo: 29 Aug 2008, 10:48 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Fiorentina nu Fiorentia
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Christu |
![]()
|
Din nou, eu zic ca se poate!
Nu a mai avut asa mare ghinion anu asta Steaua la tragerea la sorti si unde mai pui ca Lyon-ul e in cadere libera. |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Si..castigatoarele grupei vor fi:
![]() ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
Flamingo |
![]()
|
@mihai_dorin
Fiorentina, normal. A fost greseala de tastare, iar cand am vrut sa editez postul, mi-a dat eroare de conectare la server si m-am luat cu altele. In fine... Cica Steaua poate ajunge in Cupa Uefa daca prinde locul III. Am inteles bine sau ma insel ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Christu |
![]()
|
Da, asa e!
Acu 2 ani cum a fost, ne-am dus de pe locul 3 in UEFA. |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Pe turbosistem avem aici niste declaratii:
Fotbalistii vorbeste * “Daca nu dadea Ceahlaul 4 goluri, castigam noi cu 1-0!” (Ion Velea, membru al clubului Electroputere Craiova, dupa meciul Ceahlaul-Electro 4-1 disputat in campionatul 1994/95) * M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. (Gigi Becali) * “Nu cred ca am fi pierdut acest meci, daca s-ar fi terminat 1-1.” (Uli Hoeness, manager Bayern Munchen) * Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu. (Gigi Becali) * ” Milan sau Madrid , important e sa fie din Italia!” (Andreas Moller, fost international german) * “Acest gol i-l dedic lui Ionut Badea, care a nascut azi-dimineata o fetita, iar golul i-l dedic lui.” (Alexandru Baltoi) * “Situatia este fara iesire, dar nu e critica.” (Stefan Effenberg, fost international german) * “Sper ca acest meci sa nu ramana singurul meu debut la nationala!” (Sebastian Deisler, jucator la Bayern Munchen, declaratie acordata dupa meciul sau de debut, unicul :-), in echipa nationala) * “Noi suntem rapidisti din tata-n fiu, in afara de fiul meu, care e stelist.” (Nicolae Vacaroiu) * “Putea fi 3-3!” (Ioan Sdrobis, antrenorul echipei FC Baia-Mare, dupa meciul Electroputere Craiova - FC Baia-Mare 8-1 disputat in campionatul 1994/95) * Este incontestabila fortuirea ca romanul sa fie un strasnic luptator sarb. (Cornel Dinu) * “Nu stiu cate goluri ar trebui sa marcam ca s-o eliminam pe Betis. Cat mai multe ar fi suficiente.” (Gabriel Bostina) * Filosofia este o transcedentala propedeutica pentru sufletul bantuit de moarte al romanului. (Cornel Dinu) * “Copii, mergeti la scoala, ca si scoala e buna la ceva!” (Gheorghe Hagi, in vizita la o scoala generala) * Ionel Ganea, ca om, e capabil sa infecteze pana si penicilina! (Marian Iancu) * “In mare acesta a fost un meci, care, daca s-ar fi desfasurat in alt mod, altul ar fi fost si rezultatul.” (Eike Immel, portar Germania ) |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-41793...alalta-mana.htm
mare om behehehehehecali asta, mare caracter |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
se apropie meciul cu Bayern.vine cineva???.Apropo ,am disponibile 2 bilete la peluza pentru meciurile cu Fiorentina si Lyon asa ca astept propuneri......
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Pronostic: Steaua 2-0 Bayern
![]() Forza STEAUA!!!!!!!!!!!1 ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(babanu @ 15 Sep 2008, 23:38) se apropie meciul cu Bayern.vine cineva???.Apropo ,am disponibile 2 bilete la peluza pentru meciurile cu Fiorentina si Lyon asa ca astept propuneri...... As fi venit dar 150 lei la peluza si 200 lei la Tribuna II...La peluza nu ma duc la nici un meci iar 200 lei nu dau...Este si televizat...o sa fie si frig....Tv101 cm+o bere+o pizza=mai fun decat pe stadion ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:44 |