STEAUA in Liga CAMPIONILOR!, Unde si cat mergem?
![]() ![]() ![]() |
STEAUA in Liga CAMPIONILOR!, Unde si cat mergem?
Mav3rick |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Authentique 1.5 dCi
- B-xx-xxx Pensii Private ING!!
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
1-5
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
avem un 1-5! da cineva mai mult? haideti, ca se poate!
![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
S-a terminat! Atat meciul (0-2) cat si posibilitatea Stelei de a ajunge in Cupa UEFA. Slavia Praga a facut 0-0 acasa cu Arsenal, rezultat care obliga Steaua la o victorie cu cehii acasa si un egal la Londra. Asta daca nu cumva Sevilia (care e deja calificata) o sa bage echipa a doua cu Slavia si meciul se va termina la egalitate. Sincer sa fiu e mult mai probabil ca Steaua sa ramana acasa decat sa ajunga in Cupa UEFA.
Cat despre jocul din seara asta nu prea avem ce discuta. Steaua a avut 2 suturi pe poarta (primul in min. 81) si o jumatate de ocazie de gol la patrunderea lui Nicolita dupa un hent evident. Cel mai bun jucator al Stelei, in opinia mea, a fost (din nou) Zapata, iar cand speri intr-un rezultat pozitiv nu are cum sa fie suficient. Deocamdata sunt cativa jucatori (Iacob, Surdu, Croitoru, Cristocea, Zaharia, Neaga si mai nou Petre Marin) care nu prea au ce cauta la Steaua. Nu am nimic cu nimeni dar pur si simplu nu au valoare de Steaua. Despre Lacatus nu prea am ce zice. Din punctul meu de vedere la Steaua poate sa vina si Mourinho pentru ca nu are cum sa faca performanta cu lotul actual. Fara un "tampon" intre Becali si echipa totul la Steaua va merge din rau in mai rau. De fapt, cat timp va ramane Becali nu cred ca se va indrepta situatia! This post has been edited by Mav3rick: 8 Nov 2007, 00:05 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Authentique 1.5 dCi
|
|
octav99 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 209 Joined: 13 November 06 From: Romania ![]() |
'' Din punctul meu de vedere la Steaua poate sa vina si Mourinho pentru ca nu are cum sa faca performanta cu lotul actual.'' si cu berbecali
ba da i-l bagati pe berbecaliiiiiiiii fundas, mijlocas si atacant ![]() This post has been edited by octav99: 8 Nov 2007, 00:13 |
--------------------
-
-
-
- - Megane2.2
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
un cavant: jenant...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.795 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
dubios........totusi sper sa ia clujul campionatul.......
l.e. sunt stelist |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
NU!
Nu am nimic impotriva Cluj-ului, nu ma intelegeti gresit, aia cand intra pe teren au un scop si mor acolo alergand, imi place ca sunt agresivi, dar va dati seama cum ar arata Cluj-ul in LC?......... Fara suparare, dar tot Steaua sau Dinamo cred ca au inca "fata". Trebuie doar sa se mai trezeasca un pic din visare, ca asa..... |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.795 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
adica, haina il face pe om sau ce. daca se supara Paskany isi trage stadion mai tare ca Gencea sau groapa din Stef.cel Mare.
sau la ce te referi cand spui ca nu au fata de LC? numai in capitala ce poate juca LC? stii cat a costat Fabiani? 2.5 mil eur. Sti cat a dat becali pt transferuri la inceputul campionatului.......? This post has been edited by wolfin: 8 Nov 2007, 17:21 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Mav3rick |
![]()
|
wolfin...n-a zis nimeni ca CFR-ul n-ar avea echipa buna. Dar incearca sa privesti rezultatele lor din campionat prin prisma faptului ca ei au fost printre primii eliminati din cupa UEFA si deci n-au avut un program solicitant dpdv fizic. Ceea ce este intr-adevar de laudat la CFR este linistea de care are parte atat staff-ul tehnic cat si jucatorii indiferent de rezultat. Imagineaza-ti-l pe Becali dupa o eventuala eliminare a Stelei in dauna Famagustei....eu cred ca se transforma....cred ca injura pe toata lumea. In schimb, la Cluj, nu s-a facut mare tam-tam. Au pus capul in pamant, s-au pregatit in continuare si uite ca au aparut si rezultatele. In plus, CFR-ul a facut niste transferuri foarte reusite, pe care si le-ar fi permis orice echipa cu pretentii din Romania. Ei insa au stiut ce sa aleaga si uite ca le-a iesit. Eu zic totusi sa nu-i declaram campioni pentru ca se mai pot intampla multe. Tine cont, te rog ca nici un titular important al Clujului nu a fost accidentat o perioada mai lunga. Iar dupa parerea mea, Clujul fara 3-4 titulari nu are nici pe departe aceeasi valoare...
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Authentique 1.5 dCi
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt stelist dar tre sa fiu de acord ca CFR are echipa cea mai buna, pe care personal vreau sa o vad campioana si in CL la anul. Nu uitati ca in iarna vine inca un fotbalist mare la ei, direct din grupele CL sau chiar din primavara CL (Rosenborg are sanse f mari sa mearga in primavara).
Echipa CFR se vede ca deja se intelege bine si ca joaca fotbal frumos. Or fi ei numiti mercenari sau jucatori SH ca au venit din Portugalia in Romania, insa daca fac treaba si aici matura pe jos cu Steaua/DInamo/Rapid atunci inseamna ceva, nu? Steaua o sa-si vada lungul nasului abia dupa meciul cu Slavia de la Bucuresti, cand o sa ne tremure iar chilotii ca anul trecut cu Kiev. Sa speram totusi ca in iarna le vine mintea la cap si vand pe cine trebuie si cumpara pe cine trebuie. In mintea mea deja se leaga ideea ca golanul ala de Mihai Stoica invatase ceva meserie... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Perfect de cord cu AlexC......
Dar Clujul nu ia campionatul! ![]() Si Steaua a avut sezoane bune sau meciuri pe masura, dar sa nu o comparam cu Real-ul.....un pic exagerata comparatia si un pic plastica, dar a se intelege esenta, va rog. E vorba de ani de experienta, de un club puternic, cu un buget pe masura in Ro, etc...ca mai are si uscaturi, asta e altceva.... |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Steaua nu joaca mai nimic,jucatorii nu asculta antrenorii.Acolo oierul conduce.Anul acesta sper sa castige campionatul o echipa din tara nu din Bucuresti.Ce au facut anul acesta in cupe echipele din Bucuresti??Nu joaca Dinamo,Rapid,Steaua mai bine!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Aseara au spus la TV ca la faza golului Stelei, tusierul s-a grabit sa ridice fanionul. Cu alte cuvinte, ni s-a anulat un gol pe nedrept, un gol perfect valabil, deoarece in momentul pasei, ai nostri erau pe aceeasi linie cu fundasii Seviliei.
![]() Oricum... se pare ca aceasta etapa a Ligii Campionilor a fost una cu ghinion pentru mai multi arbitri, nu numai pentru cretinul care a oficiat partida Steaua - Sevilia, in sensul ca s-a intamplat si la "case mai mari", gresindu-se flagrant intr-un stil de... "campion", ca doar suntem in Liga cu acelasi nume. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
real77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 30 October 07 ![]() |
nici aici nu scap de steaua?nu e destul pe toate canalele tv?sunt din bucuresti,am copilarit in drumul taberei, dar din punctul meu de vedere steaua si dinamo treabuiau sa dispara in 89 odata cu regimul care le-a creat.in rest numa de bine si sper sa castige clujul campionatul.in primul rand pentru ca sunt cu muuuuult mai civilizati decat "granzii".p.s.nu sunt rapidist.admir fotbalul si atat!!!
|
--------------------
renault
megane2.1
2005
- xnf
|
|
Mav3rick |
![]()
|
real77: daca vroiai sa scapi de acest subiect de ce ai mai dat reply? Puteai pur si simplu sa nu deschizi topicul..
Catalin S : si eu sunt stelist dar hai sa fim seriosi. Cel mult batea Sevilia cu 1-2 adica tot aia....tot 0 puncte. Si arbitrii sunt oameni si mai gresesc si ei. Nu cred ca poti emite pretentii la un egal cu Sevilia cand tu abia faci egal (0-0) cu Pandurii acasa. Sa recunoastem, Steaua nu joaca nimic si o sa aiba probleme sa prinda un loc de Champions League daca o tine tot asa! |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Authentique 1.5 dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Las' ca vine Marica si muta muntii din loc...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Mav3rick |
![]()
|
Asa au zis si de Neaga si nu muta singur nici portile alea mici de miuta la antrenament! Sunt curios ce transferuri (bomba!!) mai face Becali si cati bani mai da pe niste cepe degerate!
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Authentique 1.5 dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
Mai nou se vehiculeaza ca vor sa aduca nush ce atacant argentinian pentru suma de "numai" 8.000.000 euro.
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Mav3rick |
![]()
|
Steaua - Slavia 1-1!! Ce fraieri doamne...cum sa iei gol la singurul sut pe poarta al adversarului?? Puteau sa faca linistiti 2-0 ca au avut o gramada ocazii si se termina meciul. Acum la revedere primavara europeana!
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Authentique 1.5 dCi
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
imi pare rau dar s`a vazut spiritul ciupanez al jucatorilor romani.
moral de cenzurat, coada la bani si prime. pai dica nu putea sa joace in toate meciurile asea? nu. nu era lumea sa-l vada.. jenibil. antrenor? nu exista. cine are putina experienta/imaginatie/vedere in spatiu putea sa-si dea seama ca slavia a jucat complet diferit in repriza 2 si lacatus nu a fost in stare sa faca ceva... lucrurile astea se invata ... cu timpul... si cu nervii... a doua repriza a fost ca meciul cu sevilla la bucuresti... |
--------------------
Sedan
Negru
|
Mav3rick |
![]()
|
Problema a fost mai degraba valoarea rezervelor. Bicfalvi si Surdu n-au jucat nimic si asta s-a simtit. Steaua n-a mai fost capabila sa tina mingea si le-a permis celor de la Slavia sa paseze mai mult.
DrK, Slavia chit ca ar fi jucat altceva tot un sut pe poarta, o ocazie, un gol au avut. Se numeste ca au avut noroc, iar Steaua ar fi trebuit sa mai fructifice una dintre ocaziile avute la 1-0 si meciul se termina. |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Authentique 1.5 dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
Eu cand am o problema si ma gandesc tot timpul la ea, in acea zi / zile, nu sunt bun de nimic. Stelistii au avut si ei o problema... BANII ! S-au gandit la prima cam prea mult in a doua repriza.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma bucur ca am vazut si anul asta un meci din Liga Campionilor la Bucuresti. Nu imi pare rau de cei 50 RON biletul, ci de frigul pe care l-am indurat, ca sa vad o echipa de fetite fara imaginatie.
Golul Stelei a fost unul norocos, ratarea lui Badea compenseaza norocul de la golul marcat. Nesu a dat la pase lui Neaga pe stanga de si cehii se mirau ca tot incolo arunca mingea. Emeghara a jucat foarte OK, fara greseala. Galeria Stelei a avut si cantece noi, dupa 5 ani in care am auzit aceleasi cantari... Surdu a fost primit cu huiduieli pe stadion si la 3 minute dupa ce a intrat a luat Steaua gol ![]() Daca zvonurile se adeveresc, pana la primavara e ultimul meci pe Ghencea cu spectatori, asa ca una peste alta a meritat vizita. Ne-am linistit si cu coeficientul UEFA, care s-a dus in balarii anul asta dupa rezultatele echipelor noastre, sa vedem la anul ce mare cascaval o sa facem. This post has been edited by AlexC: 28 Nov 2007, 12:33 |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
DrK |
![]()
|
au avut un sut pe poarta/ocazie/gol cum spui tu pentru ca valoarea alora este mult mai mica. normal ca dupa ce nu esti in stare sa legi 3 pase in prima repriza nu o sa iti iasa foarte bine in a 2-a repriza... dar cu incapatanare si lupta au reusit. si au dat gol..
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Mav3rick |
![]()
|
Eh....oricum ai da-o Steaua tot nu mai prinde primavara! Banuiesc ca dupa meciul cu Arsenal o sa se inchida topicul asta....sau o sa rugineasca pe undeva
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Authentique 1.5 dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
Si o sa se deschida altul despre revenirea lui Thereau !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
DrK |
![]()
|
se poate inchide de acum... n`avea rost oricum
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
Mav3rick |
![]()
|
DrK imi miroase a dinamovist
![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Authentique 1.5 dCi
|
|
DrK |
![]()
|
iti miroase bine dar totusi... nu am fost realist?
|
--------------------
Sedan
Negru
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:53 |