Autostrada Bucuresti Constanta
![]() ![]() ![]() |
Autostrada Bucuresti Constanta
sstanescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|||
FiveThreeFive |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
subiectul este "soseaua de centura" - n-am avut rabdare sa caut un topic mai portivit (daca exista) unde sa postez mesajul
Am fost saptamana aceasta din Bucuresti spre Constanta. Dat fiind ca mai inainte am avut treaba la Otopeni, am luat-o pe soseaua de centura a Bucurestiului, de la iesirea spre Ploiesti catre iesirea spre A2. Sectiunea respectiva de centura este absolut dezastruoasa. Este in lucru, sunt portiuni asfaltate, care au nivelul cca. 30..50 cm peste nivelul substratului de baza. Problema este ca portiunile astfaltate se termina brusc, fara a fi semnalizate, si esti aruncat in bot pe o suprafata de pietris si nisip, plina de gropi si norioasa (tocmai plouase). Printre zeci de camioane care inainteaza cu greu, este un drum de cosmar. Va recomand sa evitati aceasta zona de centura. Distrugeti masina. |
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010 VIN# UU1R13300J0056523. User formely known as "old1310".
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Costi, Ov si SYL ... ultimele mesaje le-am sters eu.... ghiciti de ce?... offtopic... despre motivele pentru care Marty a facut 90 min. mergand pe centura vorbiti pe MP sau pe YM sau la telefon...ok?
Marty: scuze, dar din greseala am sters si mesajul tau... inca nu m-am obisnuit cu noul format al forumului.... ![]() Marty a scris: QUOTE 535, nici acu' n-au terminat ???? :shock: Eu am reusit performanta sa fac 90 de minute de pe autostrada pina in Baneasa, mergind tot pe centura. |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
A fost careva pe A2? Cum este dpdv calitativ? Se plateste? Daca luam punct de plecare Piata unirii din Bucuresti care e cel mai scurt (dar sa fie si bun) drum pentru a intra pe A 2? Vreau sa merg la mare pe acolo. Eu vin din Rm. Valcea si cobor pe splaiul unirii....de acolo pe unde ar trebui sa o iau?
Multam. P.S. Cunosc Bucurestiul foarte bine asa ca astept orice detalii. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Dupa cite stiu eu o tii tot inainte pe splai si ajungi exact la autostrada.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
O tii pe splai pana la centura, acolo faci stanga si se vede A2-ul...
E ok ca drum, doar ca de la Lehliu pana la Drajna, ai limitare de 100km/h, iar politie e destula (odata erau 3 echipaje, la intoarcere erau 8)... Bafta. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Scuzati ca intervin, dar cand vin din Pitesti pe autostrada, pe unde se intra pe soseaua de centura?
Si In partea cealalta a Bucurestiului, cum merg pe centura, pe unde se intra pe autostrada soarelui? Sunt indicatoare evidente, sau e mai complicat? Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Puteti sa-mi spuneti cum ajung pe A2 fara sa ating centura. E groaznica!! Am fost de pasti si nu vreau sa o mai iau pe acolo. Daca stiti spuneti-mi cum fac de pe Splai de la unirii. Merci.
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Tot inainte "vrednici pionieri"...exact inainainte. Cand intrii in Pta Unirii, faci stanga, apoi la semaforul urmator iar inainte, apoi stang dupa cum duce drumul, si tii Dambovita in stanga tot timpul.Pe centura e mult mai lung, iar acum s-a rezolvat cu traficul in buc....a venit vacanta.
Oricum sunt semne PESTE TOT pentru A2...ca doar trebuia si un pic de reclama politica... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
De pe Splaiul Unirii trebuie sa ajungi la Dristor. De acolo, lasand McDonald's pe dreapta tii drumul tot inainte si ajungi exact la autostrada. Mai nasol e ca fac astia lucrari la carosabil, dar odata intrat pe A2 uiti de ele
![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mergi inainte pe linga Dimbovita pina dai de ea
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intri pe Bulevardul Unirii si mergi drept pana la Piata Alba Iulia (n-ai cum sa o ratezi, e primul rond care iti iese in cale), acolo faci dreapta pe Bd. Burebista iar de acolo tii soseaua principala - o sa traversezi Mihai Bravu in zona Dristor dupa care o sa intri pe Bd. Camil Ressu si mergi si mergi tot inainte pana iesi in A2.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
sandman cind vii de la Pitesti iesi de pe autostrada in dreptul lui Carfur si dai de centura
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
costi: fac dreapta la Carefour? ok, si in partea cealalta este indicator spre A2 asai?
Inca ceva, stie careva cum e noaptea pe la ora 4-5 pe soseaua de centura? sau recomandati-mi o ora potrivita cu trafic minim(noaptea bineinteles) Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dantes |
![]()
|
Pai noaptea prin buc. poti sa mergi suuuuuper lejer...recomandare prin centru..centura las-o pe timpul zilei daca e...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
argon |
![]()
|
Mie sa nu ma ratacesc prin bucuresti, puteti sa-mi dati o ruta cu amanultul de la intrarea dinspre Pitesti pana la iesirea spre A2? Nu cunosc prea bine capitala.
As fi recunoscator This post has been edited by sandman: 1 Jul 2005, 11:26 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe centura e aglomerat cam tot timpul, noaptea e intr-adevar mai liber dar ai si dezavantajul ca nu vezi gropile si nici nu ai pe altcineva sa le "descopere" pentru tine. Noaptea ia-o prin centru ca e lejer.
Later edit. Mergi pe A1 , intri in Bucuresti si mergi tot inainte pana dai de Dambovita unde o iei la dreapta. Acum esti pe Splaiul Unirii pe care tot mergi (ai Dambovita in stanga) pana la Piata Unirii (sunt multe reclame mari aglomerate pe fatada unei cladiri). Drumul face putin dreapta la Unirii si cam in 100m ai fantanile pe stanga. O iei printre fantani si mergi cu drumul , treci de 3 semafoare , dupa care urmeaza un rond mare (are parcare in mijloc) - Piata Alba Iulia. Cum intri in rond o iei pe prima strada la dreapta(Burebista) - ca punct de reper ca ai gasit strada - exact la intrare pe dreapta e restaurantul Traffic (e o reclama mare galbena la Begenbier). Mergi pe Burebista circa 2-300m si ai un semafor unde o iei la stanga si ajungi la Dristor de unde mergi tot inainte si dai in A2. Mai vrei explicatii spune ... This post has been edited by Ant: 1 Jul 2005, 11:34 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
argon |
![]()
|
Mie sa nu ma ratacesc prin bucuresti, puteti sa-mi dati o ruta cu amanultul de la intrarea dinspre Pitesti pana la iesirea spre A2? Nu cunosc prea bine capitala.
As fi recunoscator |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu ce mama ciorilor am scris acolo ?
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
argon |
![]()
|
Scuze ant, am vazut, dar s-a postat de 2 ori
Mersi mult de explicatie, e foarte cuprinzatoare si cred ca o sa ma descurc. ![]() This post has been edited by sandman: 1 Jul 2005, 11:42 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
costi |
![]()
|
sandman citeste topicul de la capat si te lamuresti; varianta mai simpla este sa mergi de-al lungul Dimbovitei chiar si dupa Unirii, treci de Vitan Barzesti si dai de indicatoare; vezi referire pe prima pagina;
si eu sint de parere ca noaptea e mai bine prin Buc decit pe centura ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ant |
![]()
|
Spne-i ca la Unirii pe Dambovita o inghite pamantul si apare mai incolo
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
argon |
![]()
|
nu-s chiar asa pe dinafara, am umblat prin Buc cu Ratb-ul/Metroul,/cu pejosu, dar niciodata cu masina, si nu e totuna, din masina e alta perspectiva
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
argon |
![]()
|
"Cum intri in rond o iei pe prima strada la dreapta(Burebista) - ca punct de reper ca ai gasit strada - exact la intrare pe dreapta e restaurantul Traffic (e o reclama mare galbena la Begenbier). Mergi pe Burebista circa 2-300m si ai un semafor unde o iei la stanga si ajungi la Dristor de unde mergi tot inainte si dai in A2. Mai vrei explicatii spune ..."
dar ce are daca o i-au la stanga din piata Alba Iulia? pe b-dul Decebal pana in P-ta muncii->D-dul Basarabia->sos Vergului->Bdul Biruintei? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu are nimic daca tii cu tot dinadinsul sa te plimbi prin Pantelimon si sa faci un ocol destul de mare....cea mai scurta cale e la dreapta la Piata Alba Iulia
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
singura problema e ca de la Dristor, pe b-dul Theodor Palady e totul decopertat si se toarna asfalt etc... e cam rau drumul... de aceea, cienva zicea mai sus ca de la piata unirii sa urmezi splaiul Dambovitei (adica marginea raului) pana iesi din bucuresti si dai in centura ...apoi faci putin de tot la stanga si imediat dai in autostrada... se pare ca drumul e mult mai bun... si dinspre Pantelimon, daca se merge spre centura pe drumul de Cernica, e jale!!!!...groapa langa groapa pe p distanta de 2-3 km... de la complexul Lebada pana la centura e mai bine de mers prin stanga, pe drumul spre Branesti...apoi la dreapta pe centura si inainte pana la A2
pentru harta, recomand www.pmb.ro si din meniu se cauta "Harta interactiva"... se introduce Pallady (cu 2 de "l") etc. uite si harta.... Attached thumbnail(s) harta.JPG ( Size: 130.31k ) Number of downloads: 270 |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
sau prin gara catelu dinspre pantelimon.
doar inspre autostrada sunt vreo 3 sine de tren, dar pana acolo e drumul bun. eu am o problema, nu stiu daca s-a rezolvat cu intrarea in buc. de pe autostrada. e cam brusca schimbarea. This post has been edited by motorsport_2005: 1 Jul 2005, 14:49 |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
Ant |
![]()
|
Saptamana trecuta asfaltau de zor la iesirea pe Th. Pallady spre A2. Cred ca incepe sa fie ok drumul ... oricum se poate merge, nu-i chiar atat de grav cum e pe centura intre Jilava si A2.
@sandman - poti sa te opresti si la Cora daca tot o iei pe acolo, ca doar ai timp de pierdut ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
costi |
![]()
|
hai ca l-ati zapacit de cap!
lasati-l sa mearga pe cel mai simplu drum (de-a lungul Dimbovitei) nu-l mai bagati "pe dupa blocuri" ca poate da de BUG mafia ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dantes |
![]()
|
Mi-am adus aminte....MARE ATENTIE..aviz amatorilor... Dupa targul din Vitan, cu dambovita in stanga, sunt niste GROPANE aproape de centura de vai mama lor..lasi juma de masina acolo...se poate ocoli FOARTE usor.. E loc sa mergi super mult, dar vezi ca sunt niste MARI gropane...dar e SINGURUL loc pe o portiune de 50-100m
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 04:35 |