Autostrada Bucuresti Constanta
![]() ![]() ![]() |
Autostrada Bucuresti Constanta
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
sharmony2003@yahoo.ca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 July 05 ![]() |
QUOTE(dantes @ 24 May 2004, 10:45) Tare curios sunt sa vad ce si cum...din tren arata bine, da' sa vedem ce scor e sa mergi pe ea, si cel mai important cat va rezista... :roll: Suplimentar...daca ar face mai repede tronsonul Cernavoda-Constanta ar fi perfect...da' au inceput putin altfel..oricum o sa fiu curios cand va fi toata gata cum o sa fie drumu' pana la mare !? va rog descieti mai in amanunt cum ies din bucuresti din zona unirii pentru a ajunge pe autostrada soarelui.multumesc |
--------------------
Dacia logan
1,6
- B42bbh
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Omule cauta inainte sa postezi;
In cazul asta nu trebuie sa cauti prea mult, doar sa te duci pe primele pagini. O iei pe Dimbovita in jos pina dai de autostrada. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
O iei pe langa dambovita, in sensul de curgere al raului, pana cand nu mai poti merge inainte. Atunci vei sti ca ai ajuns pe centura, faci stanga, iar apoi imediat dreapta (inainte de pod) si ai intrat pe autostrada.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca s-a mai zis pe forum, dar hai ca zic si eu:
1. Mergi pe langa Dambovita pana ajungi la centura, apoi stanga si o sa vezi autostrada. 2. Mergi pe langa Dambovita pana ce ajungi la intersectia cu Mihai Bravu (o sa vezi reprezentata Mercedes), stanga pe Mihai Bravu pana la Dristor (Mac), aici dreapta pe Camil Ressu si tot inainte pana ce iesi din oras si intri pe autostrada. 3. b-dul Unirii pana la Zepter, aici dreapta, mergi 100-150m, urmeaza alta intersectie, faci stanga (Calea Dudesti) si tot inainte -> Dristor -> tot inainte -> autostrada. edit:: vad ca ti s-a raspuns deja. This post has been edited by AIX: 29 Jul 2005, 10:23 |
--------------------
.
.
.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
faceti naibii un "lipicios" intitulat :
cum poti iesi din Buc spre mare, cind ti-e lene sa cauti pe forum !! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
blaci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 11 July 05 ![]() |
Va rog, puneti si voi cateva poze despre A2, ca sa vada tot romanul despre ce este vorba!
|
--------------------
Logan- ian 2006
Ambiance 1.4
- MS-??-???
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AIX @ 29 Jul 2005, 10:22) Cred ca s-a mai zis pe forum, dar hai ca zic si eu: 1. Mergi pe langa Dambovita pana ajungi la centura, apoi stanga si o sa vezi autostrada. 2. Mergi pe langa Dambovita pana ce ajungi la intersectia cu Mihai Bravu (o sa vezi reprezentata Mercedes), stanga pe Mihai Bravu pana la Dristor (Mac), aici dreapta pe Camil Ressu si tot inainte pana ce iesi din oras si intri pe autostrada. 3. b-dul Unirii pana la Zepter, aici dreapta, mergi 100-150m, urmeaza alta intersectie, faci stanga (Calea Dudesti) si tot inainte -> Dristor -> tot inainte -> autostrada. edit:: vad ca ti s-a raspuns deja. cele 3 variante ... mai putin detaliata varianta 1 ca nu era pe harta, dar e evidenta. rosu - drum de la A1, militari, cotroceni, splai, unirii maro - varianta 1 de mai sus, pana la iesire buc. bleu - varianta 2 de mai sus albastu - varianta 3 de mai sus @blaci ... poze cu ce ?? This post has been edited by bonzai: 31 Jul 2005, 20:44 Attached thumbnail(s) A1_A2.JPG ( Size: 118.85k ) Number of downloads: 224 |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am facut-o de 6 ori mm e buna,.da radare si mai ales ca nu eram cu berlineza!si ce-mi place este ca s-au montat panouir de informati.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu autostrada
![]() Azi dupa-amiaza (17-18, sens spre Bucuresti) - aglomerata (dar probabil mai spre seara se strica treaba si mai tare), 2 echipaje de politie, la un moment dat a aparut si un elicopter; un accident pe sensul celalalt, politie & stuff, insa n-am apucat sa vad despre ce e vorba - viteza si mai sunt si paletii aia. De la saptamana la saptamana mai apare cate o portiune noua aproape distrusa din zona ce delimiteaza sensurile de mers. Cred ca e mana tirurilor aici. |
--------------------
.
.
.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Noaptea de 30 spre 31, singur pe A2, sensul spre Bucuresti...in schimb pe 31 dupa-amiaza si mai mult...teroare...cred ca se va mai inrautati traficul odata cu vremea de plaja buna...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
blaci |
![]()
|
QUOTE(bonzai @ 31 Jul 2005, 20:42) @blaci ... poze cu ce ?? Poze cu autostrada... |
--------------------
Logan- ian 2006
Ambiance 1.4
- MS-??-???
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am eu un filmulet si cateva poze dar mai intai trebuie sa-l editez putin ca ma fac naibii de cacao
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
blaci |
![]()
|
|
--------------------
Logan- ian 2006
Ambiance 1.4
- MS-??-???
|
|
Matrics |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 August 05 ![]() |
salutare la toata lumea,
daca are cineva niste informatii cat mai precise referitoare la urmatoarele probleme il rog sa le posteze aici, vreau sa trec in concediu pe renumita aurostrada ![]() -ce taxe se platesc, ma refer aici inclusiv la cele de la pod la Cernavoda -este autostrada pana la Constanta, sau inca nu e finalizata zona aia? -e obligatorie faza scurta aprinsa in timpul zilei? din cate stiu eu, nu Mulstumesc mult, vacanta placuta tuturor! |
--------------------
Supernova
Confort
- BC
|
|
KoS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 May 05 From: Bucuresti - DT ![]() |
- daca nu te duci in Mamaia (27.000) nu se mai plateste nici o taxa
- A2 are doar 100km (pana la Drajna) deci mai ai cam 125km pana la Constanta - nu (inca) |
--------------------
KIA
Pro C'eed 1.6 - 126 bhp
2010
- B-??-???
|
|
Matrics |
![]()
|
ok, atunci daca stie cineva, drumul Drajna Constanta e mai bun dacat Harsova Constanta,
este cu 2 benzi pe sens? pana acum am mers la mare pe la Harsova, drumul este bun,poate cam aglomerat in orele de varf, acum ma gandeam ca daca cobor de la Slobozia vreo 20km intru pe autostrada si merg si eu pana la Constanta mai intins... dar se pare ca acolo unde vreau eu sa intru se termina .... faimoasa autostrada ![]() |
--------------------
Supernova
Confort
- BC
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Mergi pe Harsova! Pe Cernavoda merita drumul numai daca vii dinspre Bucuresti si mergi pe autostrada, altfel nu! Tot 2 benzi sunt, vechea "autostrada" Cernavoda-Fetesti nu mai exista decat pe un singur sens...
Iar cireasa de pe tort este drumul Slobozia-Drajna: cratere! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
AIX |
![]()
|
Matrics >> Poti sa cobori cei 20 (17) de km de la Slobozia la Drajna insa nu o sa intri pe autostrada decat daca mergi spre Bucuresti. Autostrada se termina la (langa) Drajna.
Madalina - au disparut craterele de pe drumul ala - l-au asfaltat. In schimb nu s-au omorat sa-l niveleze, e in valuri. |
--------------------
.
.
.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Iar valuri?!? In urma cu 2 ani, din cauza valurilor de pe acel drum un prieten al surorii mele a murit pe loc intr-un accident auto!
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
AIX |
![]()
|
Acum fiind fara gropi si negru - iti da senzatia ca este ok, insa nu-i deloc asa, intr-adevar, poate sa fie periculos..
|
--------------------
.
.
.
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
pe portiunea respectiva se merge relativ bine cu dacia cu 90. trebuie doar putina atentie dar nimic special. Acum cateva luni abia se mergea cu 50, facand slalom. Nu e cazul sa va feriti de acel drum.
Matrics ramai pe varianta Harsova. This post has been edited by bonzai: 8 Aug 2005, 22:09 |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Matrics |
![]()
|
multumesc pentru raspunsuri, asa ma gandeam si eu, pe la Harsova e mai bine, macar nu ma uit pe sosea dupa gropi, si merge intins si pe acolo
![]() s-auzim numai de bine! |
--------------------
Supernova
Confort
- BC
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
mai fratilor, ce se mai aude? Guvernul "razgandeanu" da in 2006 ceva in folosinta pe faimoasa Autostrada a Soarelui?Eu auzisem ca in 2005 au facut doar 10 km.......
la anu' avem sansa sa mergem spre Constanta pe autostrada pana la Cernavoda? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai au un pic si termina sensul Cernavoda - Fetesti, dupa care normal ca vor incepe lucrarile la celalalt sens. Si vor tine si astea un an, ca mai mult de 50 de metri pe zi nu pot "baetii" sa lucreze.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
cred ca fizzo vorbea de buc drajna-fetesti, de care sunt si eu interesat
|
-------------------- |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
CICA...s-ar putea, probabil, eventual, sa fie gata pana la noul sezon estival pana la Cernavoda
![]() Dar eu sunt foooooooaaaaaarte pesimist..nu stiu de ce... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
mdaaa, io vorbeam de tronsonul drajna-fetesti ..... ca de restul nici nu-mi imaginam sa fie gata pana la anu'....
stau si ma gandesc: ma fratilor, daca noi ne k....m pe noi (scuzati expresia) pentru o suta si ceva de km facuti pe campie.....nici nu vreau sa ma gandesc in ce mileniu vom circula pe faimoasa Autostrada Transilvania..... citeam pe undeva, nu mai stiu exact pe unde, ca aia mici si galbeni (chinezii) fac 10 km pe zi de autostrada....frantujii au cam 12.000 km de autostrada, germanii un pic mai mult.....ca sa nu mai vb de americani..... suntem de rasul lumii, asta e clar! |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
m4st3rx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 June 04 ![]() |
QUOTE(fizzo @ 20 Oct 2005, 13:47) mdaaa, io vorbeam de tronsonul drajna-fetesti ..... ca de restul nici nu-mi imaginam sa fie gata pana la anu'.... stau si ma gandesc: ma fratilor, daca noi ne k....m pe noi (scuzati expresia) pentru o suta si ceva de km facuti pe campie.....nici nu vreau sa ma gandesc in ce mileniu vom circula pe faimoasa Autostrada Transilvania..... citeam pe undeva, nu mai stiu exact pe unde, ca aia mici si galbeni (chinezii) fac 10 km pe zi de autostrada....frantujii au cam 12.000 km de autostrada, germanii un pic mai mult.....ca sa nu mai vb de americani..... suntem de rasul lumii, asta e clar! ![]() ![]() ceva noutati la autostrada ? sa lucreaza in continuare ? This post has been edited by m4st3rx: 20 Dec 2005, 14:29 |
-------------------- |
|
nitz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Un sens din Cernavoda-Fetesti (partea dintre poduri) este gata asfaltat cam de o luna, se circula ok pe el. Nu s-au apucat inca sa repare celalalt sens. Despre Drajna-Cernavoda, nimic nou.
|
--------------------
Renault
Clio
- alb murdar
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 08:07 |