Laguna tuning motor
![]() ![]() ![]() |
Laguna tuning motor
Catalix20 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 30 October 06 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2.2 D 61kw/83 cp 1995 RN
- BC 04 ENT
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu știi ce spui...
Prin varierea diametrului doar al unei porțiuni din eșapament, ai făcut mai mult rău, în niciun caz bine... Iar treaba cu demarajul mai rapid și viteza maximă mai mică, doar pentru că ai înlocuit catalizatorul și ai eliminat o tobă.... e o mare aberație. Dacă nu mai ajunge la viteza la care ajungea înainte, e clar că motorul merge MAI PROST, și demarajul ăla fenomenal e doar placebo. Doar dacă scurtai rapoartele cutiei ori raportul final din grup, sau puneai roți cu diametrul mai mic, se putea întâmpla ce vrei tu să crezi... This post has been edited by MAERSK: 9 Mar 2008, 18:55 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- te-am avertizat sa nu faci jonglerii la evacuare marind si micsorand aiurea diametrele... apeleaza la o firma specializata in constructia de evacuari si lasa-i pe ei sa iti faca treaba... tu doar spune-le ce intentionezi sa obtii...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
Catalix20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 30 October 06 From: Bacau ![]() |
deci ca sa lamuresc odata pt totdeauna problema am facut traseu cat back de la catalizator pana la finala marit de la 50 la 57 si eliminand toba mica. Catalizatorul metalic are acelasi diametru ca si fostul cat. Efectul nu e placebo am facut test cu un astra g de 2.0 dti de care inainte nu ma puteam tine insa acum ma tin de el pana in 100 de km. Dupa ce voi schimba filtrul de aer si voi umbla la injectie voi face un test pe dyno. Eu cred ca am pierdut din viteza din cauza ca am marit diametrul evacuari si dupa spusele unui mecanic degaja gazele mai repede astfel castigand demaraj si pierzand din viteza necompensand cu un filtru sport motorul nu are suficient aer pt a mai lua viteza. Oricum pe mine nu ma deranjeaza ca nu mai am 20 de km in plus , in schimb e mai bun demarajul. Si ai dreptate MAERSK motorul merge mai prost ca imi consuma mai mult aprox 1 litru insa nu vad vreo schimbare la consumul de ulei care este ca inainte zero. De asta am spus ca imi trebuie un filtru sport si modificata injectia dupa modificarile aduse. Precizez ca modificarile la evacuare au fost facute din inox la Borla Pitesti nu sunt facute de capul meu. Daca aveti o sugestie mai buna de a modifica traseul si a castiga ceva in plus va ascult!!! Sau daca stiti vre-un un service ceva unde asi putea sa fac ceva modificari mai serioase gen turbo, compresor, pistoane forjate , etc vasi fi recunoscator!!
|
--------------------
Renault
Laguna
2.2 D 61kw/83 cp 1995 RN
- BC 04 ENT
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mecanicul ăla e habarnist!
|
--------------------
-
-
|
|
Catalix20 |
![]()
|
Maersk spunemi u atunci cum trebuia modiicat traseul?? Ca sa le pot spune si eu celor de la BORLA PITESTI cum sa mi le faca daca acum nu mi leau facut bine !!!
|
--------------------
Renault
Laguna
2.2 D 61kw/83 cp 1995 RN
- BC 04 ENT
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Am scris mai sus... Dacă nu mărești întreg traseul în diametru, nu faci nimic. Oricum nu e bună mărirea asta, eșapamentul ăla a fost și el calculat...
Eu mă refeream mai sus la constatările științifico-fantastice ale ăluia... |
--------------------
-
-
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- are dreptate... si un traseu eficient e un traseu fara catalizator...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
As vrea sa schimb kitul de ambreiaj si volanta cu unele sport.
Ma bate gindul sa schimb si turbina cu una mai mare dar nu cunsc mare lucru despre ele:compatibilitate,prindere,pret,etc. Imi da cineva niste sugestii/sfaturi? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
audiofilu' |
![]()
|
volanta e ca pret cit 1/4 din masina dar am gasit un kit scahs (fara rulment) la 550 lei...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
intreb si eu pe 1.9 dci vreau sa pun teava goala din catalizator pana in spate adica sa elimin 2 tobe
ceva pareri ? am gasit si intercooler de pus in fata in bara ceva sfaturi ? la montaj tre sa tin cont de ceva ? viteza maxima nu am si nu ma intereseaza pt ca nu vrea sa prinda 200 nici in ruptu capului si ambreiaj sport pt motorul f9q 732 exista ? cu ce presiune mergeti in turbo la dci ? ce stie motorasu meu ![]() This post has been edited by tuner: 21 Sep 2009, 00:09 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Ce s-a aprins pe bord?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Eu cred ca e pe terminate sucul din rezervor
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Este martorul: "LAS-O BAH MAI MOALE CA MA OMORI!"
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca tuner are si ceva modificari la turbina... martorul se aprinde la suprapresiune... eu asta inclin sa cred ca este..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
una peste alta masina a primit intercoolerul dorit
![]() 1 pe o parte intra aer fierbinte pe dincolo iese rece chiar rece 2 plus ca parca nu mai scoate fum ca inainte in forje 3 daca nu ai coliere foarte bune nu te apuca de lucru ![]() This post has been edited by tuner: 27 Sep 2009, 02:32 Attached thumbnail(s) 20090927_716.jpg ( Size: 369.74k ) Number of downloads: 552 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Masina mea face miine 4 ani de cind am cumparat-o si are 71300km.
Sint foarte multumit de ea mai ales ca este echipare de top.I-am adaugat un alt soft de gestiune a motorului si am primit un raspuns la o intrebare pusa mai de mult timp tunerului meu:da,se poate modifica astfel incit sa dezvolte 270cp.Se impune turbina (alta sau modificata-hibrid),injectoare cu debit marit si intercooler cit o incapea. Avind in vedere ca noul Megane RS nu stiu daca se va produce in 5 usi si faptul ca Laguna este si mare si confortabila si cu zvic,mai bine bag 2000 euro in ea si o fac mai sportiva.Astept raspunsuri de la tunerul meu...sa vedem daca gasesc ambreiaj sport,volanta si ce-o mai trebui. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
guzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 July 09 ![]() |
Salut. M-ar interesa daca are cineva un soft de ecu(fila ecu modificata pt mai multi cp.....)pt Laguna 1.6 benzina.
Si se poate face ecu tuning cu softul RENAULT CAN CLIP? Ms. |
--------------------
MG
ZR
2003 1.4i
- MM 99 TVG
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Sint pe punctul de a face upgradeul incercind sa obtin maxim si in acelasi timp safe din motorul stock (de fapt cu internele stock). Caut pe cineva sa-mi faca un soft pentru noua configuratie si vedem ce va iesi...Abia acum am facut 90000km.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:41 |