Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

De ce s-a prabusit litoralul romanesc

zvasti
post 24 Jul 2006, 07:04
Post #31

Cititor In Stele Si Cafea

Group: Members
From: Arad

culmea...toata lumea e nemultumita de litoral.sunt mucuri pe plaja,dom'le;da tiganu de langa cu maneaua;uite ce de sticle dimineata pe plaja s.a.m.d. Pai nu mai aruncati oameni cu resturi,nu mai puneti manele, NU mai acceptati gunoaiele "umane" pe nplaja.Daca nu facem nimic nu se va schimba nimic nici in 200 de ani.Mancare proasta? personal rauvoitor si acid? am dat si de astea in Costinesti anul asta, asa cum am dat si de terase in care fetele serveau si 14 ore pe zi si noaptea, dupa atatia si atatia clienti, desi obosite, erau la fel de amabile. Mancarea era la fel de buna si dupa ce bucatarii au stat ore in sir in aburi, miros de carnaciori si caldura toata ziua. Nu frecventati oameni buni locurile nasoale. Nu pot sa cred ca peste tot e rau. Exista si servicii aceptabile, oameni amabili sau muzica buna (White horse smile.gif ). In rest,totul depinde de noi. E ok sa platim din banii nostri jandarmi care in loc sa limiteze accesul sutelor de "limuzine" prin zone pietonale din statiuni sau sa amendeze crunt "coloratii" care polueaza fonic plajele si aleile nu fac altceva decat sa isi rezolve norma de amenzi pe spatele pustilor care fura un sarut pe plaja la adapostul intunericului? E ok sa vezi cum oameni aproape se ineaca iar salvamarii vin cu viteza melcului turbat cu barca cu vasle cand plajele sunt pline de skyjet-uri de inchiriat? Nu e normal. Dar a facut cineva o plangere? A ridicat cineva un deget? Nu.Stam si ne lamentam ce nasol e pe litoralul romanesc si ce fain e la bulgari. Halal unitate. Hai sa dam toti ture la bulari sa luam tigari ca sunt mai ieftine. Eu unul voi continua sa merg la noi la mare.

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 Rosu Passion
Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
george_slz
post 24 Jul 2006, 07:09
Post #32

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Am fost saptamana trecuta in Costinesti, care e o de fapt o statiune pensiuni pt toate buzunarele. Incep de la 100.000 lei la 650.000 lei/zi cat am dat eu la o pensiune de 3 stele, as spune eu, unde am avut tot confortul unui hotel de tot atatea stele: adica camera curata, placuta, televizor, frigider, apa calda si rece, WC, parcare de nota 10, loc unde sa fac gratar si sa chefuiesc, si eram la 3-400 de metri de plaja, asa ca nu ma deranja nici discoteca-inchisoare Tineretului, nici terasa 10 steaguri cu manele la blana, si nici mirosuri de peste ranced din bazar.
In statiunea asta totul pare nou, au un port turistic, au o plaja(eforie sud nu are asa ceva, nu stiu de ce mai exista acea statiune), ai unde sa te plimbi si e destul de curat. In statiunea asta in schimb daca nu ai cash esti terminat, trebuie sa bati statiunea dupa unul dintre cele 3 bancomate, care pot fi stricate sau nealimentate.
Statiunea are doar 2 hoteluri si alea de 2 stele, cred ca sunt destul de ok, de sunt atatea masini frumoase prin zona.
O masa copioasa in doi la restaurantul ala de langa plaja, poate costa de 300.000 la 500.000 lei si pleci satul si de mancare, si de briza, si de priveliste. Servirea e ok, chelnerii trebuie sa merite bacsisul si cred ca au invatat asta.
Nu m-am dus la bulgari ca sa pierd timpul pe acolo. Si apoi sa mai stiti ca nimeni nu da fuga pt un weekend in bulgaria.... si daca te duci in bulgaria ....parca e snobism...ca nu te unge pe suflet purtarea chelnerului sau cameristei sau bucataria bulgareasca. Eu zic ca cei care au suferit o "trauma" majora pe litoralul romanesc merg in bulgaria . Apoi nu vad cum se poate impaca timpul de plaja cu alergatul in tururi si croaziere sau vizititatul de obiective turistice, cand te trezesti la ora 10....cand mai faci plaja, cand mai stai o ora in mare?....cand mai dormi?!.

This post has been edited by george_slz: 24 Jul 2006, 07:10

--------------------
dacia Astra H Cosmo - b xx sef 2008
+
Solon
post 24 Jul 2006, 10:06
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti

Cu faza cu snobismul, ai cam dat-o in bara!
Pur si simplu esti mai bine tratat la bulgari decat la noi!
Iti garantez!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
andrei007
post 24 Jul 2006, 11:08
Post #34

Membru incepator

Ok. Tu esti de parere ca la noi e frumos si la bulgari e nasol... e opinia ta si o respect.

Eu fost in Bulgaria cu prietena intre 8 si 15.07 la un minihotel de 3*.
Cu toate cheltuielile pe care le-am avut (benzina, asigurari, carte verde cazare, mancare, muzee, aqua park, taxe vama, etc) am cheltuit impreuna 700 eur in conditiile in care in 6 din cele 8 zile la pranz si seara am mancat la terasa unui restaurant de 4 stele (adevarate)... unde cea mai scumpa masa ne-a costat pe amandoi echivalentul a 70 Ron.
Masa a constat in 2 supe, 2 felul doi (specialitatea casei, cea mai scumpa mancare din meniu - 10 leva portia), 2 deserturi, 2 cappucino, o bere, un suc si bineinteles 10% bacsis.
Spunem si mie unde maninci in Romania 2 persoane cu 700.000?
Apropo de bere... un Amstel era 1.55 leva, aprox 3 Ron (la restaurant de 4*).
*

E ceva fata de terasa din mamaia unde am mancat ieri doua persoane cu 900.000:
2 pizza, un 7up un frappe si 2 cocktailuri fara alcool (de ex 7up mic: 6 RON, frappe: 12 RON)
PS: in 3 zile am avut nota de plata "gresita" de 2 ori

--------------------
Dacia Solenza Scala - B-33-KYA
+
argon
post 24 Jul 2006, 12:26
Post #35

Mesaj semiautomat

MAnelele sunt la ordinea zilei pe litoral de 2-3 ani, nu e ceva nou, la fiecare colt de strada, pe plaja, si din fiecare restaurant rasuna manele..asta se cauta asta se da.

QUOTE(andrei007 @ 24 Jul 2006, 12:08)
E ceva fata de terasa din mamaia unde am mancat ieri doua persoane cu 900.000:
*

Cine te-a pus sa mananci la terasa in Mamaia biggrin.gif Domnia si prostia se platesc.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
mikeb
post 24 Jul 2006, 12:32
Post #36

Membru

Am ramas din studentie cu o "sechela". Adica mersul, anual daca se poate, la mare la Costinesti. Pur si simplu nu ma intereseaza altundeva. Acolo ma intalnesc cu fosti colegi, acolo imi place plaja, apa marii si fundul lin, putin adanc, etc. In plus in fiecare an am gasit cazare si facilitati in functie de banii alocati, inclusiv oameni de treaba. Nu te pune nimeni sa stai/sa mananci/sa dormi unde nu-ti place, nu? Nu-s multumit de preturi, dar nici nu te dau afara. Ma cazez mai la margine sa nu ascult de o suta de ori in zi "ti-am dat bip atat de des" sau mai stiu eu ce. Iar mizeria de pe plaja n-ar exista daca n-am fi inconjurati de diverse specimene cu pretentii de homo sapiens si comportament de primata inca necoborata din copac. Pe vremuri era o statiune "scolita", dar cand s-au inghesuit toate TV-urile acum cativa ani cu spectacolele alea de toata jena (n-avem paine, ia circ!) s-a umplut si asta de colorati (nu neaparat la piele, ci la comportament). Sa speram ca va fi mai bine.

--------------------
Dacia Logan 1.4MPI - HRxx--- Ambiance-2006
Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
+
dan75
post 24 Jul 2006, 12:51
Post #37

Membru

From: Bacau

Ce-i tot ridicati in slavi pe bulgarii ? Daca tin bine minte cand tranzita-i Bulgaria era-i sfatuit sa o faci ziua,sa nu opresti la orice echipaj de politie ca-s politisti falsi si ,nu stiu anul asta, dar anul trecut ascultau si ei manelele de la noi.Daca sant asa de civilizati erau in UE nu asteptau cu noi. Mergeti la munte lasati naibi ''balta neagra'' in fiecare WE fac ori un Cheile Bicaz,ori un nordul Moldovei(ca-s mai aproape wink.gif ) si in urmatorul un Transfagarasan icon_mrgreen.gif .Pacat ca fetita e prea mica sa inteleaga ceva,da' nu creste ea !

This post has been edited by dan75: 24 Jul 2006, 12:57

--------------------
DACIA LOGAN AMBITION - BC75---
+
bunicu
post 24 Jul 2006, 13:10
Post #38

Membru autentic

lamentarea este unul din sporturile preferate ale noastre, ale romanilor.
cati dintre noi am facut insa ceva cu adevarat ? e clar ca pe majoritatea dintre noi ne deranjeaza gunoiul de pe plaja, muzica de proasta calitate data tare si comportamentul celor din turism.
cati dintre noi am atras atentia celor care fac mizerie pe plaja ? cati dintre noi ne-am dus si am reclamat muzica sau personalul de la terase si hoteluri, cati am dat telefon la OPC ?
sunt convins ca marea majoritate se intoarce acasa si spune: a fost nasol la mare. dar nu a facut NIMIC ca sa fie mai bine.
la noi e mai scump decat afara. pai doar mersul la mare ? sunt 1000 de alte lucruri mai scumpe decat afara dar nimeni nu sa mai da cu fundul de pamant de ciuda !

de cand aveam 3 ani merg in fiecare an la mare la noi. am stat si la cort si in gazda si la vila si la hotel si cu bilet si pe barba mea. in mod sigur ma voi merge in continuare in fiecare an.
am fost la mare si in italia si grecia si in turcia iar la anul ma voi duce la bulgari. dar voi continua sa ma duc in fiecare an la noi si am sa spun de fiecare data cand am sa vad pe cineva arucand pe jos harti: "alo, domnul, vedeti ca v-a picat ceva pe jos" !

--------------------
Renault Megane 2.1 Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
+
AlexV
post 24 Jul 2006, 13:16
Post #39

Admin?

Group: Admin

Dupa ce luna trecuta am testat Sunny Beach/Bulgaria, in weekend-ul asta am fost si pe la Mamaia. A decazult mult fata de anul trecut si asta datorita primarului Mazare. O recunoaste singur prin niste afise mari, galbene unde spune ca datorita hotararii prefectului de a nu mai permite colectarea taxei la intrarea automobilelor in statiune nu mai poate asigura udarea spatiilor verzi, paza autovehiculelor, paza turistilor, siguranta traficului rutier, curatenia in statiune... si tot ce nu se mai face anul asta pe acolo.
ar trebui bagat in puscarie pentru discriminare.
Adica cel care vine cu masina, plateste o taxa care NU ii asigura un loc de parcare decent/pazit, iar din banii aia se asigura servicii pentru toti oamenii, inclusiv cei care au intrat pe jos in mamaia, sau cei din constanta. Mai pe scurt tu platesti si x beneficiaza de servicii platite de tine. Halal democratie.
Pentru tot ce nu e vinovat mazare in constanta si mamaia, e vinovat guvernul, care in loc sa rezolve problemele, a pus piedici.
Proprietarii de hoteluri au si ei vina lor ca fac minimul necesar ca sa aiba hotelul full si preturile cat mai mari. Lucru care merge inca, dar se vor trezii ca lumea o sa uite de mamaia si o sa stie ca litoralul incepe mai jos de vama veche.

p.s. Constantenii vor ramane si fara o buna parte dintr-un parc pentru ca mazare isi face un mare MALL. Probabil ca dupa asta o sa distruga si Planetariumul si Delfinariul.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
vijelie
post 24 Jul 2006, 13:23
Post #40

membru violet

Lasa-ma cu Delfinariul si cu delfinii aia puturosi, nu au decat 3 reprezentatii pe zi, a cate 30 minute...
Mai bine Mall, sa aiba Mazare sa-si etaleze gacicile si turistii lanturile alea groase...
Parerea mea!

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
vv
post 24 Jul 2006, 13:31
Post #41

dilbert.com

QUOTE(bunicu @ 24 Jul 2006, 14:10)
cati dintre noi am atras atentia celor care fac mizerie pe plaja ? cati dintre noi ne-am dus si am reclamat muzica sau personalul de la terase si hoteluri, cati am dat telefon la OPC ?

Eu, eu!
Da' uiti ceva: in Bulgaria nu a fost nevoie sa fac asta wink.gif

Mai citeste si tu: momentan, "investitorii" de la marea neagra nu sunt interesati sa faca turism, ci afaceri imobiliare. Sorry, eu nu le dau bani pentru asta. Nationalism, nationalism - da' pana cand ajunge sa frizeze prostia. Daca altii pot avea servicii mai ieftine si mai bune, inseamna ca noi suntem prosti ca ii platim pe ai nostri sa ne ofere ceva inferior.

Si apoi scuza-ma, dar litoralul bulgaresc este dpdv natural mai misto decat al nostru. Asa ca, din punctul meu de vedere, turismul "la litoral" e mort pentru romania, nu ma deranjeaza absolut deloc daca se inchid toate statiunile (chit ca nu o sa se intample asta). Are Romania alte resurse de unde sa scoata bani, nu e nevoie de teparii de la litoral. Cand o sa devina neprofitabil litoralul actual, atunci POATE ca o sa se gaseasca cineva care sa-l ridice din nou, si sa ofere ceva, cumva, care sa fie "mai bun" decat alte alternative. Pana atunci, o sa-l stapaneasca tot teparii actuali - iar astia NU POT face ceva bun.

This post has been edited by vv: 24 Jul 2006, 13:32

--------------------
Renault Grand Scenic - B.00.XXX 2008
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Solon
post 24 Jul 2006, 13:45
Post #42

Membru autentic

Eu astept cu mare interes falimentul Litoralului!

--------------------
+
compteam
post 24 Jul 2006, 13:58
Post #43

Membru incepator

Sa va spun si eu din experienta legata de Bulgaria (fost de 1 mai, in weekend) in Nisipurile de aur:
* ce nu mi-a placut : am gasit extrem de greu (si nu doar noi, ci si multe alte masini de RO) intrarea efectiva in statiune (e ceva genul intrarilor in Neptun, Olimp, etc), dar FARA tablita indicatoare de "la dreapta" sau "la stanga";
*ce mi-a placut : hotelul (camera era uriasa; avea de toate (cam 3* si jum pe deplin meritate din 4* cat scria pe "firma" Hotel Berlin LTI; avea un perete intreg de sticla, cu vedere spre mare;)
statiunea : f. multe hoteluri noi, restul vechi sunt renovate; arhitectura fiecarui hotel este unica, fiecare hotel / hotelier a incercat sa faca baruri, piscine, bazine, alei, gradine, terase cat mai originale (unele sunt chiar spectaculoase : piscine in casacada de la H. Mimoza)
personalul hotelului : aveam in pret (55 Eur / prsoana / 3 zile demipensiune) inclusa si masa de seara. Am anuntat la agentie in RO ca vom ajunge vineri la ora 24.00, ceea ce s-a si intamplat. Si desi restaurantul in mod normal se inchide la ora 22.00, la sosire, la ora 24.30, primul lucru pe care ni l-au spus fetele de la receptie a fost ca ne asteapta masa in restaurant, ca l-au pastrat deschis pentru noi. Lucrul asta pur si simplu iti ofera o stare de placut, de bine.
bufetul suedez (dimineata si seara) ok. Nu este de rangul unui hotel de 4 * din Roma sau Madrid (unde am fost la niste cursuri), dar este incomparabil cu bufetul suedez de la hotelul de 3 * din Mamaia la care am stat anul trecut, unde, daca dimineata te duceai pe la 9.30 descopereai ca s-a terminat omleta, ca sucul prigat nu mai este, si ca se aduceau cate doua trei cutii la un sfert de ora. De fapt, tot ce mai puteai manca era salam, polonezi fierti cu gust super naspa, branza si rosii.

Nu spun ca mie nu-mi mai place in Ro. Imi place, ma mai duc in We in Vama, la Mamaia sau la 2 Mai. Dar.... in 2 Mai (acum 2 sapt) la terasa / restaurantul de pe plaja ciorba nu mai era, salata de vinete nu exista, peste numai 3 sortimente din 25 in meniu... Adica, jumatate de meniu inexistent.

Insa concediul "mare", de vara, incerc pe cat posibil sa nu fie pe litoralul nostru. Si inca ceva: ma "seaca" wacko.gif mirosul de balega de la trasurile alea imputzite de pe litoralul nostru. Sunt singurul cu supararea asta ? tongue.gif

PS: nu mai este ca pe vremuri, sa treci in goana mare si numai ziua prin bulgaria. cel putin mie mi s-a parut super ok drumul.

--------------------
RENAULT MEGANE 2.1 2005
Sedan 1.6 Privilege, ESP, xenon
+
VeNoM386
post 24 Jul 2006, 13:59
Post #44

Membru autentic

Eu ma duc la noi pe litoral dintr-un singur motiv, am unde sa stau in Constanta. Eu merg la mare strict pentru plaja, mancare s ialte chestii le iau din Constanta la preturi normale. Sa nu uit, asta fac in weekend-uri, in nici un caz nu mi-as lua concediu sa ma duc pe litoralul romanesc.

--------------------
Citroen C4 Champion 2007
+
deconectat
post 24 Jul 2006, 14:57
Post #45

Membru cu avatar de sezon

From: Brasov

Am fost si eu acum vreo 3 saptamani in Eforie N. Au fost si parti bune si parti mai putin bune; am sa insist pe cele bune:
- fara manele pe plaja. deloc. Era un post de radio care se auzea in niste boxe; muzica destul de comerciala, in special straina.
- se poate manca bine la preturi decente (sunt si tepari, dar se gasesc si terase super ok)
- apa si plaja destul de curate.

Ce nu mi-a placut a fost inconsecventa tipic romaneasca; sunt restaurante in care aceeasi mancare e preparata altfel in fiecare zi sau difera marimea portiilor. Nu am fost foarte incantat nici de cazare, insa asta a fost doar pentru ca nu m-am informat suficient inainte.

In toamna cu putin noroc (si bani) ajung in Grecia, nu pentru plaja, ci ca sa vad ceva nou.

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
AlexV
post 24 Jul 2006, 15:15
Post #46

Admin?

Group: Admin

compteam, acum o luna pur si simplu nu te-as fi crezut nici pe tine si nici pe altcineva care mi-ar fi spus ce bine e la bulgari si asa cred ca fac multi romani cand aud de Bulgaria. Dupa ce am fost acolo (tot LTI) imi pare rau ca am fost toma necredinciosul.

dar trebuie sa precizez si un lucru care nu se gaseste la bulgari, iar la mamaia cel putin e plin. FEMEILE. daca pleaca si astea in bulgaria, clar moare litoralul nostru.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
b_42_jim
post 24 Jul 2006, 15:16
Post #47

Membru incepator

cati dintre noi ne-am dus si am reclamat muzica sau personalul de la terase si hoteluri, cati am dat telefon la OPC ?
*

Pestele de la cap se impute: fiindca sunt facute tot de oameni, si autoritatile romanesti sunt "imputite". N-as avea pretentii la OPC-ul din Constanta sa faca ceva, in Bucuresti am reclamat Carrefour-ul din Orhideea ca vindea iarna trecuta portocale mucegaite si zborsite, lapte acru in termenul de garantie etc. Le-am si dus portocalele la sediu, vine o laboranta chiombalie, se apuca sa le desfaca si sa manance zdravan la ele, dupa care decreteaza: n-au nimic dom-le, sunt bune!

Tot in Buc. obisnuiam sa reclam la politie golanii care stau noaptea cu masinile deschise si dau drumul zdravan la manele sub geamul meu. Dupa 2-3 reclamatii in care n-a venit nimeni, m-am lasat pagubas si am inceput sa urlu eu la ei. Uneori merge, alteori nu. Iar intr-un oras in care primarul Leguma are o influenta judeteana si infuleca proprietatea publica cu viteza unei gauri negre, iar onor Basecsu' il lasa sa-si faca de cap in loc sa i-o dea la oua cum i-a facut-o lui Voiculescu (desi nu prea tare nici astuia, l-a strans doar nitel), toate lucrurile merg prost pt. ca asa vrea muschiul lui de primar liber ales. Ca sa nu va inchipuiti ca toate servicile alea publice care nu mai merg acum erau platitite doar din mizera aia de taxa de bariera, ci din taxele / impozitele luate de la cetateni si din cota alocata de la bugetul de stat.

Eu am bani si nu mi-e rusine de chestia asta, pt ca sunt castigati din munca. Pana acum i-am tocat pe lucruri proaste (litoral RO) si din cauza lenei de a trece prin toate formalitatile vamale anevoioase si deosebit de injositoare pentru Romani. Dar de anul asta, de cand s-a usurat regimul circulatiei afara, m-am trezit si am zis: hopa! Ia puneti nenicilor hotelieri/ chelneri/ jandarmi/ discotecari/ terasisti/ buticari mana pe treaba cinstita si faceti o chestie misto acolo daca vreti sa mai vin pe la voi. Daca nu, aflati ca prin alte locuri e mai misto, chiar daca nu totdeauna e mai ieftin.

Apropos de ieftinatatea romaneasca: la Yaki **** o camera dubla costa 157 E, la care e obligatoriu sa iei si bufetul suedez mic dejun 55 RON / persoana. La Kusadasi, Egeria Beach **** costa 96 E, all included. Tinand cont de pret, merita sa ma mai intreb daca oare serviciile din RO se ridica la nivelul din TK?

--------------------
-- -- - -- --
Chrysler Sebring LX
Laguna II 1.8i Lux Privilege
s.a.m.d.
+
Freelancer
post 24 Jul 2006, 15:31
Post #48

Membru avansat

Bulgarii ne-au luat-o inainte in ce priveste calitatea serviciilor pentru ca noi am stat pe loc. Majoritatea celor care au investit in turism la noi au facut-o ca sa scoata profit mare si rapid, de aceea preturile sunt mai mari ca in alte tari iar calitatea mai slaba. Calitatea costa bani iar ei nu sunt dispusi sa sacrifice nimic din profit. Nu au o gandire pe termen lung si nu ii intereseaza ca un client multumit poate sa revina sau sa te recomande cuiva.

Eu am mers pe litoralul romanesc in ultimii ani si ceea ce a spus B 42 Jim este perfect adevarat.
Singurul mod in care protestez eu este ca nu ma intorc undeva unde sunt prost tratat. In rest incerc sa ma izolez de mitocani si tiganisme pe cat posibil. Mai exista si oaze de liniste in unele locuri dar trebuie sa le cauti. Asta e problema, ca trebuie sa depui efort ca sa te simti bine.

Cat timp lumea se inghesuie si sunt dispusi sa cheltuie bani pentru conditii mizerabile si se mai pot da tepe si castiga o gramada de bani nu cred ca se va schimba ceva pe litoralul romanesc. Pacat!

This post has been edited by Freelancer: 24 Jul 2006, 15:34

--------------------
DACIA 1310 - B-05-VYK 1994
+
pastrama
post 24 Jul 2006, 15:38
Post #49

scursura umana

From: Ct

Io nu stiu de ce va agitati voi pe aici...Mamaia este plina ochi, faci juma de ora pe putin cu masina dintr-un capat in altul.
Deci, litoralul romanesc o duce bine mersi.

--------------------
Tedei - -
+
voinicel
post 24 Jul 2006, 15:51
Post #50

Noua mea pisica

QUOTE(dan75 @ 24 Jul 2006, 13:51)
Ce-i tot ridicati in slavi pe bulgarii ? Daca tin bine minte cand tranzita-i Bulgaria era-i sfatuit sa o faci ziua,.........
*

Nu cred ca lumea ii ridica pe bulgari in slavi degeaba. Ei au realizat intr-un timp mult mai scurt ce nu am reusit noi sa realizam in 16 ani. Treaba cu drumurile sta in picioare si azi si in plus daca iti trece prin cap sa folosesti vreo scurtatura te pierzi sigur ca e "lipsa totala de indicatoare". Problema bulgarilor e ca au inteles ce trebuie sa faca ca sa fie apreciati si ce fel de servicii trebuie sa ofere. Pe cand mentalitatea romanului a ramas neschimbata "de ce sa ofer servicii mai bune cand tot imi iese banu ca sunt o groaza de fraieri care vine si ni-i bag in buzunar orice am oferi".

Sper sa nu fi jignit pe nimeni cu adresarare mea. Personal si eu sunt unul dintre acei "fraieri" care isi petrece cel mai mult timp vara pe litoralul Romanesc, insa la mine e din cauza ca am o groaza de prieteni acolo si prefer ca cel putin 3/4 din concediu sa il petrec cu ei si restul in Grecia, Turcia, Bulgaria, Franta sai Italia in fuctie de buget.

A si crede-ma ca in celelalte tari nu mi s-a intamplat niciodata in vreun club de genul Megalos din Mamaia dupa ce ai facut consumatie de 15 milioane in 4 persoane in 3 ore sa fi intrebat de chelnarita daca mai consumi ceva ca mai sunt persoane care vor sa se aseze la masa. Stupid nu mentalitate pur romineasca (am scris cu "i" ca sa nu se inteleaga ca fac rasism)

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
+
AIX
post 24 Jul 2006, 16:02
Post #51

quite a regular

pastrama, e plina Mamaia si miercurea, de ex.? La fel si restul statiunilor?

--------------------
. . .
+
Vlad Georgescu
post 25 Jul 2006, 09:18
Post #52

/----\ <--- Logan

sunt convins ca marea majoritate se intoarce acasa si spune: a fost nasol la mare. dar nu a facut NIMIC ca sa fie mai bine.
*

Cind ma duc in concediu, ma duc sa ma relaxez, sa ma simt bine, sa fie totul ok, nu sa ma cert cu manelistii, sa dau telefoane pe la OPC, sa depun reclamatii la politie, etc. :-(

--------------------
Volțvagăn Glonț - - 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
Athos, Porcos si Bairamis
+
Solon
post 25 Jul 2006, 09:25
Post #53

Membru autentic

Pai si la mare la noi ti se pare ca e foarte ok si relaxant si tot ce vrei tu?

--------------------
+
andrei007
post 25 Jul 2006, 09:47
Post #54

Membru incepator

QUOTE(argon @ 24 Jul 2006, 15:26)
MAnelele sunt la ordinea zilei pe litoral de 2-3 ani, nu e ceva nou, la fiecare colt de strada, pe plaja, si din fiecare restaurant rasuna manele..asta se cauta asta se da.
Cine te-a pus sa mananci la terasa in Mamaia biggrin.gif  Domnia si prostia se platesc.
*

Cred ca remarca ta nu prea isi are rostul pentru ca nu am facut decat o comparatie cu serviciile din alte tari. Daca as fi din nou astazi in Mamaia (ceea ce nu cred ca se va intampla prea curand) probabil ca as manca tot acolo pentru ca nu sunt adeptul turismului cu salamul in geanta si masa in camera de hotel.

--------------------
Dacia Solenza Scala - B-33-KYA
+
bunicu
post 25 Jul 2006, 10:22
Post #55

Membru autentic

@Vlad Georgescu

ideea era ca nici acasa nici in concediu marea majoritatea romanilor nu iau atitudine. cati fac observatie unuia care arunca hartii pe strada sau care da muzica prea tare ? ( acasa sau in concediu ) cati fac reclamatii , dau telefoane la opc cand sunt tratati necorespunzator sau primes produse defecte indiferent daca sunt in concediu sau acasa?
romanul e campion la resemnare, la fel ca ciobanului din miorita.
ma omoara ... e viata nasola, nu am ce face
e urait la mare ... e litoralul nostru de doi lei, nu am ce face
e mizerie la noi in cartier ... e lumea de doi lei, nu am ce face
am un serviciu nasol ... sefu e rau, nu am ce face

sunt f putini cei care FAC ceva ca sa le fie mai bine iar marea majoritate se COMPLAC si se LAMENTEAZA si asteapta sa faca altii ceva ptr ei.

--------------------
+
argon
post 25 Jul 2006, 10:26
Post #56

Mesaj semiautomat

@andrei007

Nu la asta ma gandeam, nici eu nu sunt adeptul salamului, doar ca in Eforie de exemplu, mananci la jumatate de pret fata de Mamaia, si eu mai merg prin Mamaia cand sunt la mare, dar nu mananc acolo in nici un caz, nu ca nu mi-as permite, dar e pacat sa arunc o gramada de bani in plus pentru niste servicii de multe ori mai proaste.

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
testike
post 25 Jul 2006, 10:38
Post #57

Membru autentic

From: Cluj

> e mizerie la noi in cartier ... e lumea de doi lei, nu am ce face

In Cluj sunt cosuri de gunoi din 20 in 20 metri, aproape pe fiecare stalp.
In statiune, unde era plin de oameni pe strazi, erau de 10 ori mai putine cosuri, si toate pline.
Ce ar trebui sa fac, sa merg in concediu sa reclam la primarie ?
M-am scarbit ultima oara cand am mers la mare, conditii de rahat, preturi mari, plin de tepari - am cheltuit 2 persoane intr-o saptamana 800 EUR, si pot sa spun ca nu mi-a placut deloc. Am plecat acasa dupa 7 zile, cu toate ca aveam cazarea platita pe 10 zile.

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
+
dragos.avramescu
post 25 Jul 2006, 11:01
Post #58

Membru autentic

QUOTE(pastrama_stelistu @ 24 Jul 2006, 16:38)
Io nu stiu de ce va agitati voi pe aici...Mamaia este plina ochi, faci juma de ora pe putin cu masina dintr-un capat in altul.
Deci, litoralul romanesc o duce bine mersi.
*

Da, e plin in weekend. Asa ne imbatam cu apa rece... turismul o duce bine mersi, ce rost are sa facem ceva ?
Imi povestea cineva care lucreaza in turism, a fost in Antalya la inceputul lunii iunie, ca sa vada oferta; erau hoteluri in care nu au putut sa-i arate camere, pentru ca erau toate ocupate. Asa se face turism, nu 2 luni pe an, si astea in weekenduri. la noi la sfarsitul lui Iunie se laudau la TV ca au atins 60% in weekend.

--------------------
Dacia Logan Ambition - B-64-TUX
+
bunicu
post 25 Jul 2006, 14:05
Post #59

Membru autentic

ar fi de adaugat pentru o comparatie reala ca sezonul estival in ro este in medie de 2 luni pe an pe cand in turcia, grecia, spania etc este cel putin dublu.
altii au alta clima si aici chiar ca nu avem ce face.
poate si de aici "jecmaneala" de la noi. ai nostii vor sa castige in 2 luni cat castiga ceilalti in 4. sau chiar mai mult daca se poate:(

--------------------
+
dydycom
post 25 Jul 2006, 15:40
Post #60

daca exista vointa, orice se poate

From: Bucharest

Si eu am fost acu trei ani pe litoral si am fost si anul asta...si eu zic ca s-au schimbat lucruri...cei care isi dau cu parerea din auzite.....sunt vestitii romani care se pricep la toate...
Am avut curajul de a-mi lasa geanta de plaja nesupravegheata pt ca sunt patrule de politie pe plaja...si se vede...nu mai auzi...decat rar...f rar" porumbu' neamule...sau, ia samantza neamule...." si de asemenea ce lasa de dorit este in continuare calitatea oamenilor...care in nesimtirea lor continua sa lase mizerie pe plaja desi la "albina" nu ar face asta( poate ca i-ar intzepa cineva) etc.
poti face n miliarde investitii cand clientul vine si iti distruge intr-o noapte toata munca...(de ex: se prezinta 2 tineri draguti la receptie inchiriaza o camera pt 2 ...iar seara de la plaja vin 7 in camera sa se spele...eventual sa si doarma)..... e mai bine in grecia sau in bulgaria sau in....insulele canare....poate...dar si la noi la 30 mil...1000 si ceva de dolari....sincer la banii astia ma duc in AUSTRALIA si fac scuba diving...cu all inclusive....cine nu ma crede sa verifice ofertele din UK...asa ca...daca aveti bani...mergeti oameni buni unde vreti...DAR INAINTE DE A ARUNCA CU NOROI SPRE CEEA CE AVEM...MAI DATI SI VOI PE ACOLO SI VEDETI CE MAI AVEM...NU VB DIN AUZITE!!!!!! sau din amintiri decand eram noi pionieri si cantam in tabara la navodari

--------------------
laguna 2.0 dci cva 2008 privilege
Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709
+
6 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th August 2025 - 20:55
Dacia