Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 4 5 6 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

De ce s-a prabusit litoralul romanesc

flotl
post 11 Aug 2006, 07:58
Post #151

Membru autentic

Group: Members
From: Tulcea

Eu am fost si la Hanul Piratilor (intre Mamaia si Navodari) si pe plaja este loc destul. E drept ca nu ai magazine, doar un bar pe plaja.
Am fost la Mamaia duminica trecuta. M-am dus la plaja pe langa cazinou si era destul loc. Am fost dupa pranz pe la autoservirea Cleopatra unde era mult mai aglomerat. Este si plaja mai ingusta.

This post has been edited by flo8200: 11 Aug 2006, 08:01

--------------------
Megane Sedan 1.5 dci 100 CP 2004 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
georol
post 13 Aug 2006, 19:12
Post #152

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(george_slz @ 24 Jul 2006, 10:09)
. Si apoi sa mai stiti ca nimeni nu da fuga pt un weekend in bulgaria.... si daca te duci in bulgaria

Sa fii tu sanatos cati sunt ! radmasa.gif Unii inchiriaza case pe toata vara , lasa copii acolo , si vin si ei in week-end.
Numai eu am mers 2 we pana acum. Intreaba vamesii blink.gif

QUOTE(compteam @ 24 Jul 2006, 16:58)
Sa va spun si eu din experienta legata de Bulgaria (fost de 1 mai, in weekend) in Nisipurile de aur:
* ce nu mi-a placut : am gasit extrem de greu (si nu doar noi, ci si multe alte masini de RO) intrarea efectiva in statiune (e ceva genul intrarilor in Neptun,

S-a rezolvat !

QUOTE(SiloS @ 26 Jul 2006, 00:45)
Atunci du-te mosule la valenii de munte , stai o saptamana si te intorci acasa super relaxat .
*

Copii nu trebuie dusi la mare , daca tot am imbatranait ?

QUOTE(vv @ 8 Aug 2006, 18:30)
Da' e o chestie de bun simt sa lase plaja la liber, si nu sa imprejmuiasca zone mari de plaja pentru uzul exclusiv al celor care inchiriaza sezlonguri, cum se intampla la noi.
*

Se pare ca bulgarii n-au bun simt ! Sunt zone de sezlonguri si zone de paturi , neimprejmuite , pur si simplu nu ai voie !

QUOTE(big2003 @ 9 Aug 2006, 06:52)
Va dati seama cata civilizatie , sa treaca peste cearsafurile oamenilor doar pe considerentul ca erau multi si erau condusi de spiritul de turma . Beeeee si sa dati data viitoare de cearsaful lui Zmarandescu .
*

asa e in copaci !

--------------------
hyundai accent crdi 2006
unde o fi Solenza mea ? B33KKZ !
+
Loghy
post 14 Aug 2006, 01:29
Post #153

Membru autentic

vezi sa nu iti iei un ban pentru postari consecutive

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI - B XX RRJ 2004 - Ambition
Good things come to those who wait...
+
georol
post 14 Aug 2006, 06:28
Post #154

Membru incepator

am citit topicul cap-coada si am facut reply !
se vede ca sunt sunt minute bune intre postari !
Si apoi sunt incepator nu prea ma descurc ...

[---Moderator: exista "Edit". Deocamdata 10% warn. Postarile au fost reunite---]

--------------------
hyundai accent crdi 2006
+
Ciombe
post 15 Aug 2006, 12:13
Post #155

Membru autentic

From: Arad

Am fost 6 zile la mare .. nu va spun unde am stat, ci doar dau indicii: Plaja intinsa, destul de virgina, marea LIMPEDE si CURATA, apa dimineata 22 -23 de grade (adica pe la 6 - 6,30) iar seara spre 24, ultimele 2 zile valuri beton. Pe plaja in timpul saptamanii maxim 10 corturi, in week-end era mai aglomerat, liniste, in fine m-am simtit EXCELENT.. desi nu am avut apa calda si televizor... Planuisem sa dormim o noapte acolo, asa de proba, apoi sa ne mutam in olimp... dupa o noapte am decis HOTARAT ca NU MAI VREM SA PLECAM de acolo. De fapt chiar am stat la mare cu 2 zile mai mult decat planuisem biggrin.gif . Si asta, SE INTAMPLA LA NOI IN TARA!!!!
O seara (seara de joi) am decis sa o petrecem si noi in lumea asa-zis civilizata. Ne-am urcat in masina si am plecat in Mamaia... Inainte sa intram deja simteam tigania tipic RRomaneasca de la malul marii. Soferi nervosi si frustrati de aglomeratie, care pe langa masinile bengoase aveau impresia ca si strada e a lor, depasiri riscante (din partea altora), aglomeratie, mizerie la tot pasul sleep.gif ... In fine, am parcat masina in parcarea de langa satul de vacanta- parcare platita cu 30 de mii pe ora si cica pazita. Am zis ca las masina in siguranta...
In satu de vacanta tigania era la ea acasa... Tot felul de tarani (se vedea pe ei ca sunt tarani emancipati) in slapi si cravata, desi erau 30 de grade afara.. .se manca seminte peste tot. Bengosii se plimbau cu mertanu de jdemii de coco agale spre cazinou etaland cracanele degolite ale pitipoancelor de pe scaunu din dreapta, ceva de genu "am cu ce, baaaaah!" . Ciorile ambulante parca ne trageau de maneca: "ia porumbu coptuuu!!!!". Atmosfera de mahala imputita. Am fost calcat pe picioare de nustiu-cate ori... nu mai spun, parca tragea lumea la inghesuiala, unde era inghesuiala mai mare- acolo veneua si mai multi curiosi care se imbulzeau, nu cumva sa rateze vre-un kitch... Nu mai spun de bortosii carora nu le mai ajungea burta ce se revarsa pe sub maieul prea scurt, peste cureaua de la pantalonii scurti, cu lanturile galbene si crucile de 5 kile de la gat... o adevarata PLACERE sa constati ca 70 -75 la suta nici macar nu foloseau regulat apa ... ce sa mai spun de deodorante ... Asa tiganie mai rar vezi...
In sfarsit, pt ca mi s-a facut foame am mers la un local, parca "Casa Valcea" - cu gandul sa halim niste mititei oltenesti. Ne asezam la o masa cat mai departe de orchestra unde un ratat retard se credea Elton John si facea pe artisul cantand o combinatie scarboasa de lautareasca si manea care ma zgaria efectiv pe urechi... In fine, chem un chelner, ala vine, ii spun ca vreau 2 portii de mititei oltenesti, el ma intreaba: "Mititei sau Mici oltenesti??? ". Io nedumerit il intreb care e diferenta, la care ala "stati putin sa ma duc sa intreb de care avem si va spun... " si dus a fost! blink.gif . A revenit peste vre-o 5 minute da nu ca sa imi spuna ci sa aduca comanda la masa din spatele meu... iarasi am insitat sa imi ia si mie comanda... cica "imediat" si iar a plecat. Vad alt chelner, il chem aproape si ii zic ca vreau si io 2 portii de mititei.. la care ala "imi pare rau, nu am voie sa iau comanda de la masa asta... colegu' vine imediat. " blink.gif . Asa stiu romanii sa isi vanda marfa, sa multumeasca clientii. Atunci am simtit ca ma enervez, desi eram in concediu... am zis: "Mai stam aici la masa FIX 10 minute, daca nu vine nimeni plecam la alt local mad.gif ". Si am stat 10 minute, chelnerul desi mai trecuse de vre-o trei ori pe langa mine a uitat sau a omis sa imi ia comanda... Asa ca m-am enervat, m-a sculat de la masa impreuna cu nevasta hotarati sa plecam. In momentu ala a aparut chelneru in spatele meu, ca si cum ar fi vrut sa ma faca sa ma razgandesc... ghinionu lui. Am strigat cat am putut de tare , fix in momentu cand manelistu cu microfonu facea o scurta pauza intre vociferarile lui, ca "ma mictionez pe modul lor de a trata clientii si le foot aia masii cu localul lor cu tot, daca nu stiu sa ia o comanda la timp ma duc vizavi la celalat local mad.gif ". Am profitat de cele cateva secunde de uimire, am am adaugat ca "nu am timp de chelneri fitosi care te ignora 20 de minute" si am plecat impreuna cu nevasta la alt local...
Alt local cu miros de hamsii prajite si manele date la o intensitate mai redusa... Era cam gol, asa ca am anticipat ca poate chelneru va fi mai promt. Am avut noroc, o chelnerita mai bruneta m-a observat si a venit glont la mine, mi-a luat comanda, in 10 minute savuram o portie de mici si o bere rece fara alcool. 10 minute a fost bine, apoi in locul cd-playerului a sosit ... wacko.gif o formatie de manelari care au dat muzica la maxim, manele tiganesti, muzica care imi provoaca constipatie... Asa ca am plecat destul de repede si de acolo.. Ce sa mai zic, betooon distractia din satul de vacanta. Nici nu se compara satul de acum cu ceea ce era in urma cu 12 -15 ani in mamaia... A decazut extraordinar de mult, si asta mai ales pt ca oamenii, romanii nostrii accepta situatia, multi se simt chiar EXCELEN in acest mediu infect plin de manelisti ce scuipa in stanga si in dreapta cojile de la seminte, arunca cotoarele de la porumbul fiert - discret pe jos, in multime, ca "un cotor in plus nu se mai observa...", iar ambalajele, servetelele folosite in nici un caz nu ajung la cosuri.. ca deh, trebe si gunoierii sa isi castige painea nu? Trebuie si ei sa aibe ce sa mature...
Asta e civilizatia pe care am gasit-o in Mamaia anului 2006!
Ziceti ca a decazut Litoralul?
Nicidecum!
Oamenilor le pace asa ceva! De-aia exista astfel de locuri, pt ca la oameni le place. Drept dovada: Mamaia era 100 la 100 plina! De fapt cred ca 300 % daca ne gandim la cei cazati in alte statiuni care venisera in seara aia la MAMAIA
Apoi am zis - "hai sa ne relaxam la o plimbare pe faleza..." si in drum spre faleza am zis sa cumpar un suc (fanta de 1 litru). Vad o gogoserie cu frigider Coca-cola langa - ma duc victorios si observa "3 Ron sticla de 1L". Buuun, pregatesc 3 ron si cer vanzatorului o sticla de suc.. .ala imi zice - ca trebe sa merg la bar, frigideru ala nu apartine de el.. Mai frate, greu e sa cumperi o sticla de suc pe faleza... Buuun, merg 20 de metri mai incolo la bar, cer o sticla de suc a 1 litru si dau ala 3 ron. La care vanzatoru: "pai e 4 ron". blink.gif Io: "Cum 4 ron ca io vad ca e trei mad.gif !" ... Cica "aaa, pai nuuu, hehe, trei e sticla la jumate, 4 e aia de un litru si 6 aia de 2!"Si ia banii din mana mea. Cu un gest disperat i-am zis atat: "pai atunci stii ceva? Io nu mai vreau!" - si hatz! am intins repede mana cu o miscare fulgeratoare, ca si reflex, ca si cand as fi prins o musca in zbor (foarte des prind muste) si i-am ZMULS efectiv banii din mana aluia. Ala a facut ochii cat cepele, io am plecat. Nevasta-mea a inceput sa rada cand m-a auzit bombanind "ia-uzi mah, foooto-le muma-*n coor, 40demii sticla la litru... mad.gif mama lor de nesimtiti!". Si am hotarat sa plec spre parcare, sa iau masina si sa ma opresc in primul super-market pe care il gaseam deschis, pt a-mi lua provizii de suc si bere...
Buun... credeti ca aventura s-a termenat?? blink.gif - pai asa am crezut si io...
Mergem noi agale, la brat spre locul de parcare... Am ales parcarea aia ca era LA LUMINA, ca era PLATITA SI PAZITA! Am ales in mod intentiona tun loc CAT MAI APROAPE de aia care taxeaza, in speranta ca masina mea ioubita va fi in siguranta. Intentionat NU SPALASEM masina de noroi, unde puneai mana te murdareai de praf. AM zis ca "cu cat e mai murdara - cu atat bate mai putin la ochi". Se pare insa ca m-am inselat lamentabil wacko.gif . Deh, pana si mentalitatea hotilor s-a schimbat, nu mai sparg masini bengoase unde e dvd-playeru la vedere, s-au reprofilat pe oltcituri! Exact cand mai aveam 30 -40 de metri pana la locul unde era masina mea parcata, blink.gif observ doi bortosi ca se trag instantaneu 2 -3 metri de langa o masina care s-a luminat PUTERNIC pe interior... blink.gif In 3 secunde de uimire imi dau seama ca E MASINA MEA, ca doar i-am montat un neon EXTREM de puternic in locul plafonierei obosite... nevasta-mea cica : "hahaha, ai uitat masina deschisa..." si pana sa ii zic sa stea linstita sa-i filmam pe aia in actiune, se si indreptase spre portiera mea.. blink.gif Io m-am repezit dupa ea.. aia doi ne-au vazut si se faceau ca pleaca mai departe. M-am apropiat si am observat hyionu fortat si nitel deschis, .. am avut noroc ca NU AU AVUT TIMP sa fure nimic. Am deschiat usa si am observat ca YALA cea noua fusese distrusa cu surubelnita... INCREDIBIL excl.gif mad.gif . Primul instinct: Sa un mana pe ciombelete sa ii iau la omor pe aia 2. Al doilea instinct (de conservare) - dat fiind faptul ca cioroii aia doi care mancau seminte erau dita-mai zdrahonii, am rupt-o la fuga la aia ce pazesc parcarea cu o falca in cer si una in pamant, pizduindu-i de mama focului ca in loc sa pazeasca masinile- ei stau gramada la taclale si ca ii bag in masa cu parcarea lor cu tot, ca io chem politia si ii pun sa imi repare masina.. M-a luat unu cu texte de genu "n-ati citit ce scrie pe bilet? Ca noi nu raspundem de obiectele lasate in masini?? " I-am taiat-o sec: "auzi bah mucosule? Da de banii pe care ii incasezi - pt ce raspunzi? Pt masini nu? Bah, voi stati aici la taclale si ala mi-a distrus yala de la masina, pe aia o sa mi-o platiti voi bah, chem politia sa constate! ". Atunci au schimbat foaia, au venit trei la mine, cica "cine sparge masini? I-ai vazut? " si le-am aratat cu degetu in directia celor doi care se tirau incet dar sigur degajand zona... Astia trei au luat-o la fuga dupa ei... aia doi cand au vazut, au fugit mancand pamantul... excl.gif . Am facut un scandal monstruos : de genu "ce banana mea de parcare aveti voi bah aicI??? Din toate masinile bengoase, tocmai a mea - un oltcit amarat - tocmai pe aia n-o paziti si o lasati prada hotilor? Pt ce pana mea luati banii mah? 30de mii ora pt ce bah? Ca aveti bariere? Special am lasat-o jegoasa ca s anu mi-o sparga bah! Pt ca am muncit la ea cu mana mea, yalele alea au 6 luni! "
Dupa ce si opinia publica din zona a inceput sa vocifereze si sa ii pizduiasca pe angajatii firmei cu parcarea, au ridicat bariera si nu mi-au mai luat nici un ban pe parcare... Am plecat injurand, nervos.. mi-au trebuit cateva minute bune sa ma calmez, deh, doar eram in concediu..
De-abia am asteptat sa ma intorc la cortu meu de pe plaja...
Cam asta e experienta mea de anul asta de la mare.
Concluzia mea : Tiganie tipic romaneasca.
Mergeti fratilor la Mare, daca aveti chef de trafic infernal pe drum, daca aveti chef de nervi si aglomeratie.
Numai bine!

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
GoGu
post 15 Aug 2006, 13:13
Post #156

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

Hehe, chiar m-am mirat cine trage in parcarea tuciuriilor alora, ca era goala si in soare pe deasupra. Am tras putin mai incolo, gratis, si la umbra, si perfect legal...

Cat despre mititei, e mai incolo in satu' de vacanta bomba aia cu 5000 lei vechi micu'. E cam la botu' calului da-s gustosi si ieftini. Basca placintele cu branza dulce.. miam miam

Cat despre "fauna" de pe acolo, cam ai dreptate. Mizerie si manele... Pacat. Imi aduc aminte ca acu' cativa ani ma enervam ca auzeam la greata Coco Jambo si Macarena. Ce zile... sleep.gif

This post has been edited by GoGu: 15 Aug 2006, 13:17

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
ramm
post 15 Aug 2006, 13:19
Post #157

Membru autentic

Cred ca anul asta a fost si ultimul cand m-am dus pe litoralul romanesc. Ca destinatie preferata AVEAM Vama Veche, ziceam eu: e liniste, nu e aglomeratie, fac ce vreau, rockereala..vis destramat luna trecuta.
Vama s-a umplut de drogati, betivi, aurolaci, manelisti, tigani..prea multe terase, vile la 50 m de mare (k sa aiba barosanu' priveliste frumoasa dimineata). Am observat ca anul asta a aparut (finalizat) si Bavaria, marea terasa din lemn (care sper sa ia foc) si pune lat®ino. Prea multa tiganie in zona aia am zis eu si am pus cortul foarte aproape de granita, unde era mai liniste. Am stat 2 zile in care mi-am facut nervi cu toti manelistii si tiganii care au invadat Vama.
Surpriza, la cateva zile dupa ce m-am intors era la Stiri pe Pro tv un reportaj cu politia de pe plaja cum prindeau un tigan care fura ce putea de pe prosoape.
Eu pana anul trecut lasam camera, chei de la masina, portofel, in cort si nu se atingea nimeni, dar de anul asta s-a schimbat jmecheria.
Din partea mea: ADIO LITORAL ROMANESC!

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
spooky51
post 16 Aug 2006, 19:44
Post #158

Membru incepator

Misto locul ala de care zice Ciombe.
Sa tot mergi la mare biggrin.gif.

--------------------
Spaceship X20 - ANDROMEDA4614DD
+
pastrama
post 16 Aug 2006, 20:02
Post #159

scursura umana

From: Ct

Ati fost careva la Ziua Marinei in Portul Tomis?
Ce a povestit ciombe mai sus e rai pe langa ce-am vazut io aseara in port. 15 minute am rezistat si m-am carat de urgenta...N-am vazut in viata mea atata tiganime adunata la un loc...parca eram in Nigeria.

--------------------
Tedei - -
+
zvasti
post 16 Aug 2006, 20:18
Post #160

Cititor In Stele Si Cafea

From: Arad

...si atunci sa nu bagi si sa scoti din ei, 'le natia-n ^&% de gunoaie?as zice eu ce e de facut dar iau ban si ma si leaga astia de vor in UE si doresc binele creaturilor de genu'.Daca o tinem asa, in 10 ani ne salutam cu "hai pa,pupate-as pe potofel". bleacs. Noroc cu baietii din Costinesti pe care i-am vazut in cateva seri la vanatoare de maimute d'astea. Cum ii prindeau, ii ardeau.Numai sa fie locul mai ferit si imediat se puneau pe educat.Bravo mai!

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 Rosu Passion
Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST"
+
SiloS
post 16 Aug 2006, 21:08
Post #161

Gangester

From: Buzau

Ahahahah !!! Prea tare , zvasti , de unde erau baietii aia ? Bravo lor ! ASA DA !

ps : apropo de negroizi , chiar m-am mirat cat de multi au fost la concert la Parazitii ! Ce naiba cautau aia acolo ? huh.gif A mai fost si un taran acolo , ne-am ras de el o gramada , dadea din maini exact ca pe lautareasca radmasa.gif Cel mai frumos era pe refren cand pocnea din degete radmasa.gif

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
Laurentziu83
post 16 Aug 2006, 23:11
Post #162

Membru autentic

Aaaa, da nu-i discoteca de orice gen de muzica ar difuza ea, sa nu inceapa marletii sa bata din palme, sa fluiere, exact ca la manele. Stilurile manelistice merg la orice. tongue.gif

--------------------
. . .
+
radian
post 17 Aug 2006, 07:00
Post #163

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(pastrama_stelistu @ 16 Aug 2006, 21:02)
Ati fost careva la Ziua Marinei in Portul Tomis?...
*

Da am fost eu, mai bine nu mergeam...

Am renuntat la o zi de plaja, si impreuna cu consoarta hai in Constanta. Cu transportul in comun ca banuiam ca o sa fie nebunie mare in targ.

Ne-am plimbat vreo doua ore prin soare si inghesuiala, dupa care ne-am saturat de Ziua Marinei, asa ca am mers la Mall, nevasta-mea a rezolvat niste bani pe cosmetice, am mancat ceva, si inapoi la Eforie.

Pacatoasa e firea omului. Oare de ce mi se pare absolut firesc sa investesc banii in 10 - 12 beri pe zi, dar daca nevasta-mea isi cumpara un parfum de 40 RON mi se pare o risipa fara margini???

--------------------
dacia logan ambition - HD 06 LDM 2005
+
critianoprea
post 18 Aug 2006, 09:58
Post #164

Membru incepator

From: Bucuresti / Pitesti

Undeva prin topic am citit ca sunt si locuri pe litoral unde te simti bine (daca te duci sau esti pregatit material), sau ca intr-o zi noroasa nimeni nu statea la terase, ca nu mai dau nu stiu cât pe berea rece de la dozator sau ca un singur local dintr-o statiune este mai rasarit.
Eu zic ca nu conteaza cât vrei sa cheltui sau care este cel mai bun local - hotel - statiune. Cel mai mult conteaza cum esti tratat. Daca te duci la o terasa si astepti minim o jumatate de ora sa "vina" o bere si alta jumatate s-o platesti atunci sigur nu-ti place. Iar daca chelnerul (ospatarul sau cum vrea el sa-si spuna) te priveste ca si cum l-ai deranja de la treburile lui parca nici nu-ti mai arde sa stai la terasa, daramite de bere.
Culmea este ca bulgarii au învatat mai repede ca trebuie sa zâmbeasca, ca nu conteaza cât cheltuie clientul ci doar sa cheltuie ceva, si-i trateaza la fel pe toti.
Cine a fost pe afara, si cred ca majoritatea a fost, a putut observa ca nu urla muzica pe nicaieri, sa demonstreze ca ei sunt mai altfel decât ceilalti. Volumul este îndeajuns de încet/tare încât doar sa atraga.
Nu conteaza daca cheltui 10 € sau 500€, esti tratat la fel, cu acelasi zâmbet, cu aceleasi informatii si bineînteles cu atentie. Stiu ca daca ti-a placut cum ai fost tratat mai vii si poate cheltui mai mult.
Eu unul nu am gasit pe litoral decât la doua sau trei restaurante câte un ospatar care sa poata sa-ti recomande ceva din meniu. Si nu sunt deloc pretentios dar îmi place sa fiu tratat asa cum tratez si eu la rândul meu clientii (sunt din zona activitatilor comerciale), adica cu respect. Daca clientul este multumit de atentia cu care-l primesti, de felul în care îl tratez si scoate "banu" sa cumpere produsul/ele atunci si eu sunt multumit ca mi-am câstigat salariu pe ziua respectiva. Dar poate cei de pe litoral (patroni/angajati de la magazine, terase, restaurante, hoteluri) nu traiesc din aceste activitati. Poate sunt doar surplus, si atunci nu-i intereseaza.
Tot la noi meniurile sunt parca copiate, nimic diferit de la un restaurant la altul, nici un aranjament în farfurie, tacâmuri pe care ospatarul le aduce în mâna fara sa fie în servetel, etc. Nici o regula a unei serviri decente.

Apropo: Am fost in Italia la o terasa unde o masa plina cu farfurii, sticle si pahare a fost debarasata, curatata si libera în fix opt secunde dupa ce fostii clienti au iesit din zona mesei. Când s-au ridicat de la masa clientii, toti ospatarii (care stateau bine mersi într-un colt al terasei) s-au apropiat de ea si fiecare a ajutat. Cred ca era deja un obicei ca nu i-am vazut încurcându-se unul pe altul.
La noi si daca-i rogi sa-ti faca nota astepti minim zece minute.
Am fost la Constanta la jumatatea lui iunie iar seara când am coborât la restaurant, pe la opt , l-am gasit închis pe motiv ca nu erau clienti iar din cei cazati în hotel nimeni nu le spusese la prânz ca seara vrea sa manânce la restaurant. Logic nu! Am fost vreo 30 de colegi si niciunul nu fusese avertizat de asta. Deci pleaca în centru si cauta terase.

Si mai sunt multe de spus despre litoralul nostru dar observ ca încep sa fiu cam incisiv si este mai bine sa ma opresc.

--------------------
Renault Clio Symbol - AG 11 ECO 2002 1.4 8v
+
rhunder
post 23 Aug 2006, 04:19
Post #165

Membru autentic

Eu am copilarit la munte, asa ca iubirea mea tot muntele e, dar cum am copi atat m-au batut toti la cap ca am zis sa merg la mare. Conditia principala de la serviciu a fost concediu in Romania in caz de nevoie sa poti ajunge la serv rapid.
Ok, acestea au fost conditiile asa ca am plecat: cazarea la olimp la un coleg 150 roni pe noapte apartamentul.
Plaja din olimp destul de libera, dar iti rupeai picioarele prin pietre si era plina de alge, asa ca am facut plaja la Neptun la steaguri (in partea stanga) unde doua sezlonguri+umbrela erau 30 roni si plaja si marea curate.
Imi luam loc mai langa mal si eram multumit ca copii pot sta la mal si eu sunt la 2 pasi de ei.
In acelasi timp nici in weekend nu a fost asa aglomerat cum ma asteptam.
Am fost la unele terase unde mai mult iti faci nervi decat mananci, sau cum zic romanii "iti mananci ficatii"
Aam fost la o terasa in Olimp unde nu am apucat sa ne asezam ca am si primit meniul si chelnerul a spus cand vreti sa comandati imi faceti semn.
S-a miscat rapid si mai ales ne-a facut sa ne simtim bine: de ex. copiilor le-am luat suc la cutie si cand a adus comanda cele mici vroiau suc si sotia a spus mai tarziu ca sunt reci, la care chelnerul spune: nu sunt reci, am vazut ca sunt pentru copii si le-am pus putin la microunde si am adus si paie cu ursuleti pentru copii.
Alta chestie care mi s-a parut deosebita comparativ cu alte locuri: cele mici dupa ce am dat comanda, la ceva timp, au spus ca mai vor o salata si o portie de cartofi prajiti. Am facut semn a venit rapid si a adus totul in acelasi timp fara sa te ia cu texte de genu: nu se mai poate comanda e data sau altceva. Nota de plata corecta, adusa la 30 sec dupa ce am cerut-o fara sa prinda in total data sau altele.
Muzica in surdina, instrumentala, te puteai intelege vorbind normal fara sa tipi, odata cu comanda au adus si toate accesoriile (sare, piper, otet, scobitori etc) in recipiente curate, inscriptionate corect si mai ales functionale)
Grupurile sanitare curate, sapun lichid, prosoape de hartie.
Deci se poate.
Am facut o vizita si in Constanta ca asa am avut "dispozitii" sa mergem la acvariu si la delfinariu si am mancat la On PLonge, desi citisem prin unele forumuri ca nu mai e ca in trecut, cel putin la calitatea serviciilor. A fost insa ok, poate am dat eu peste chelnerita aia care stie cum sa-si faca meseria.
Deci, se poate si la noi, dar sunt atat de multe locuri care te fac sa spui: la anul mergem afara.

--------------------
Dacia SuperNova Clima - b25wzj 2001
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
+
ydaniel
post 27 Aug 2006, 11:33
Post #166

Adrenaline junkie!

From: black sea

eu ma duc la mare pt antrenamente.anu asta mi s-au parut f mari preturile pt calitate.nesimtire la patrat din partea patronilor de toate:(
vin o groaza de straini la 60+ pt gagici de 13-14 ani din cta si alte orase.e pacat si o nesimtire mai mare ca anu asta parca nu am vazut.,eu nu dau nici un ban la cazare da mi se pare enorm 250 de ron camera de 2 paturi la 3 stele si 1 sapt nu mi-au adus toilet paper.si nici altele.a/c l-am facut eu sa mearga nema stecher contacte sau altele.

This post has been edited by ydaniel: 27 Aug 2006, 11:38

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
prody
post 27 Aug 2006, 12:05
Post #167

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Tocmai am fost in Vama Veche, 10 zile, 70 RON pe zi la doua stele cu baie in camera, curatel, acceptabil. Insa preturile practicate in "statiune" sunt exagerate, marlanie curata, deja anul asta erau cred ca vreo 5% straini, la anul vor fi mai multi, romanii vor sta acasa sau vor prefera Bulgaria sau Turcia.

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
georol
post 29 Aug 2006, 10:29
Post #168

Membru incepator

QUOTE(georol @ 14 Aug 2006, 09:28)
am citit topicul cap-coada si am facut reply !
se vede ca sunt sunt minute bune intre postari !
Si apoi sunt incepator nu prea ma descurc ...

[---Moderator: exista "Edit". Deocamdata 10% warn. Postarile au fost reunite---]
*

alte softuri de forum fac asta automat wacko.gif

--------------------
hyundai accent crdi 2006
+
Turkish
post 29 Aug 2006, 11:36
Post #169

Membru autentic

Eu merg de trei ani in creta, la mare.
Asta dupa ce aku patru cand inca mai mergeam la olimp un bou de chelner de la ciresica mi-a spus explicit ca nu au mese libere si ca nu il intereseaza sa afle cand vor avea si ca sa ma duc in alta parte ca "nu vad ca ei nu au loc".

Asta in conditiile in care il rugasem sa imi faca o rezervare pe mai incolo, oricand voia el si se gasea o masa libera...

Litoralul nostru e o adunatura de dobitoci care nu stiu ce inseamna servicii. Iar putinii care stiu si au locatii noi si faine sunt atat de constienti de propria "raritate" incat se arunca la preturi de Tenerife sau Seychelles.
la Cocor in Olimp in extrasezon e 70 eur camera pe noapte... ceea ce e enorm.

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
spooky51
post 29 Aug 2006, 18:51
Post #170

Membru incepator

@rhunder "Plaja din olimp destul de libera, dar iti rupeai picioarele prin pietre si era plina de alge, asa ca am facut plaja la Neptun la steaguri (in partea stanga) unde doua sezlonguri+umbrela erau 30 roni si plaja si marea curate."
Asta e chiar tareeeeee!!!!
Eu am stat in Jupiter si bateam drumul pana in Olimp sa fac plaja, plaja super curata, neaglomerata, nisip fin.
Evident, nefiind fraier smile.gif , nu m-am dus in fata la Oltenia sau la Belvedere, ci langa restaurantul Delfinul, aproape de Gardul Jigodiilor, care delimiteaza zona libera de zona interzisa, de protocol, unde vin jigo... scuze, parlamentarii. In Neptun plaja era full, insa era ieftin fata de Olimp.

--------------------
Spaceship X20 - ANDROMEDA4614DD
+
6 Pages « < 4 5 6
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 03:16
Dacia