Symbol Phase 4
![]() ![]() ![]() |
Symbol Phase 4
lungan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|||
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(lungan @ 14 Aug 2007, 09:42) Iar intrebari, azi iau masina de la dealear ![]() Phase 3 a avut capac (sau cel putin seria Fidji), dar venea fara filtru. Ori iti cumperi tu si iti pui (recomandat) de cand o iei, ori astepti prima revizie cand oricum o sa-l monteze/schimbe. |
--------------------
-
-
-
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Are sigur capac, stai linistit. Filtrul de Solenza e 16RON, de Symbol ~40RON. Sunt la fel.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Avea capac.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Symbolurile au toate acel capac. Am spus solenza/logan fiindca m-am gandit ca din moment ce solenza are filtru de habitactu o fi avand implicit si logan...
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
mihai278 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 9 August 07 ![]() |
salut
am facut pana acum 1800 km cu noul meu renault symbol sunt super mulumit de el..de abia acum i-am dat viteza un pic mai mare..adik pana pe la vreo 130 km /h si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el inca nu am intampinat nici o problema... |
--------------------
Renault
Symbol
1.5 dci 2010
|
|
lungan |
![]()
|
O chestie ciudata. Mie Symbolul mi-a venit cu schimbator de viteze ca la Logan DCI, difera de cele pe care le-am vazut la phase 4. Marsarierul e in dreapta, cred ca e si alta cutie de viteze. Am impresia ca este chiar cutia de pe un logan.
![]() Mai are cineva modelul asta sau e unicat? ![]() Directia la Symbol este cumva asistata electric, ca la mine asa pare? This post has been edited by lungan: 15 Aug 2007, 10:02 |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Ro! |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Al tau este de 70 cp, nu?
Cred ca asta este una din diferentele dintre seria cu motoare euro3 (65 si 80cp) si euro4 (70cp), adica schimbatorul la e3 are mansonul ptr marsarierre (de care se ridica si merge spre treapta1), iar la e4 se duce spre treapta"6" (probabil datorita si cutiei) (Sper ca nu gresesc, dar am vazut niste fotografii cand au aparut astea noi e4) |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.5 DCI 80cp
|
|
xman_ghio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 16 July 07 ![]() |
Eu am dci de 80cp si am mansonul cu inel... probabil motoarele euro4 au si ceva diferit la cutia de viteza; oricum, imi place mai mult asa... e mai greu sa greseasca nevasta vitezele :-)
Am si eu o intrebare despre filtrul de polen: ajuta mult sau e mai mult un "efect psihologic" ca stii ca filtreaza mai bine? Cand mi-am luat masina nu am stiut de el ca il puneam, dar daca pot sa-l montez eu (un neprofesionist) atunci ma bag, daca nu astept pana la revizia de 10k. |
--------------------
Renault Symbol 2007
Symbol 1.5 dci 80CP
- Symbol 2007
Symbol 2007
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Da, merita sa il schimbi tu, e un tutorial aici pe forum. Sa stii ca se simte diferenta. Am stat si eu o vreme fara el fiindca nu stiam cu ce se mananca, dar dupa ce l-am pus, aerul e mult mai curat in masina. Inainte cand dadeam ventilatorul pe 3 si orientam un aerator catre fata efectiv imi intra praf in ochi. Acum e cu totul altceva.
Eu am luat de la dealer Dacia cu aproape 30 ron (filtru habitaclu solenza). This post has been edited by diesel_power: 18 Aug 2007, 20:09 |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu am luat filtrul ala cu fix 16 RON (Ploiesti).
This post has been edited by Abu: 18 Aug 2007, 20:28 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
bucu6 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 May 07 ![]() |
"Am si eu o intrebare despre filtrul de polen: ajuta mult sau e mai mult un "efect psihologic" ca stii ca filtreaza mai bine? Cand mi-am luat masina nu am stiut de el ca il puneam, dar daca pot sa-l montez eu (un neprofesionist) atunci ma bag, daca nu astept pana la revizia de 10k"
Salut. Si eu sunt de parere ca un filtru de polen este mai mult decat necesar. Inyeriorul masinii se umple de praf de la o curatare la alta. Adica inca nu am filtru, dar este in plan, in viitorul f apropiat. Am intrebat la reprezentanta cat costa, si cica in jur de 1 mil cu filtrul lor si montaj. Dar se poate monta f usor si de proprietar fara a afecta in vreun fel garantia ( am intrebat si asta ). Masina noua nu vine cu filtru, insa se monteaza la prima revizie ( nu stiu daca pui ei din proprie initativa sau la cerere, dar oricum nu am de gand sa astept sa vad ![]() |
--------------------
renault
symbol
- b142364
2007
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Se instaleaza relativ usor, iti trebuie doar o surubelnita si 10 minute libere. Vezi la sectiunea tutoriale.
Diferenta se vede foarte usor, nu vor mai intra deloc in masina praf, frunze, insecte etc prin ventilatie. |
--------------------
-
-
-
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Astazi am vazut ultima gaselnita, pozitiva de altfel,...symbol "serie limitata" Music!!
Despre ce este vorba?...vine echipat cu radioCD cu MP3 si afisaj tip Megane. S-a renuntat la butoanele de reglaj ale ceasului de sub afisaj, acesta reglandu-se de la telecomanda. [attachmentid=1627409706][attachmentid=1627409707][attachmentid=1627409708] |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Abu |
![]()
|
@hellcat, daca afli cumva si la ce pret ar fi un MP3 din ala, ca sigur se potriveste pe cablajul de la CD-ul obisnuit...
Merci. |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
altair |
![]()
|
![]() -<>- Group: Members Posts: 102 Joined: 10 August 05 From: Galati ![]() |
pacat ... de ce oare pana acum nu era nici macar in optionale un radioCD+MP3
|
--------------------
Renault
Symbol
- zzz
Fidji 2007 1.5 dCi 70CP
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@Abu: Stii ce se-ntampla?...RadioCD-ul cu mp3 nu va fi compatibil cu afisajul tau, asa cum nu este compatibil modelul "update list" cu afisajul modelului anterior!
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
voinic |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 84 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Salutare!
Vineri am facut revizia de an avand doar 12700 Km. Eu unul sunt foarte multumit de masina dar a si aparut prima problema: la schimbul de ulei nu s-au constatat pierderi de ulei de la motor dar la cutie este alta poveste. Cutia pierde ulei pe la inelul 0 de la selectorul de viteze asa ca e bine sa verificati ! |
--------------------
Renault
Kadjar
2017 Intens 1.5 EDC
|
|
hellcat |
![]()
|
Este o mica deficienta cunoscuta, deoarece priza pe cutie este dedesupt!!
Iar pe acolo nu sunt pierderi, e prea mult spus, lacrimeaza ulei, se umezeste acel burduf si parghia. Ca sa inlocuiesti acel semering trebuie data cutia jos...iar dupa 10.000 km uleiul isi face aparitia din nou. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
razvanelroro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 15 September 07 ![]() |
salutare tuturor !
azi 14 09 2007 am facut comanda la un simbol 1.5 dci 70cp gri platine cu clima . am avut un logan si asta e primul reno adevarat.am facut o alegere buna ?la cobalcescu din mosilor . ce imi puteti spune ? va multumesc anticipat pt raspunsuri . |
--------------------
renault
symbol
- b-91-CAF
2007/1,5 dci 70cp nu viteza conteaza
|
|
lungan |
![]()
|
Si eu am facut acceasi miscare, am avut inainte un Logan 1.4 si mi-am luat Symbol 1.5 dci cu clima. Ai facut o alegere buna, eu sunt foarte multumit de noua masina. In afara de spatiul mai mic din spate este superioara Loganului din multe puncte de vedere. Chiar ma mai mir cum de isi mai ia lumea Ambition, cand un Fidji cu AC automat e mai ieftin.
Pregateste-te pentru nanoconsumuri! ![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
eu tot ma pregatesc de un an si tot nu reusesc
![]() on topic. da este o alegere mai buna decat loganul daca nu ai familie numeroasa. din pacare spatiul este problema la aceasta masina. |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
rainbow g |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 15 September 07 ![]() |
Salve ! Clio 1.4 8v , noua , o am de o luna. Fidji bej poivre ,cu clima
5.8 l/100km "afara " si 10.5 l/100km " in oras"- foarte aglomerat + clima Confirm veridicitatea consumului afisat de computer. Am verificat cu 2 plinuri pana la primul "tzac". Mi-am propus sa fiu bland primii 3000 km... sa nu depasesc 3600 rot/min.Am inteles ca rodajul e bine sa-l faci la drum lung ?! Trebuie sa-i schimb uleiul dupa rodaj ? pe la 3000 km ? ![]() Anterior am avut tot clio dynamic , din 2001. Phase 4 este un pic alta masina, cel putin la bord. Sunt incantat de computerul de bord , de pozitionarea comenzilor pt geamuri, parca si in scaun stau mai comod + spotul de lumina din plafon... c d -ul ! Asa imi place cum "maraie" motorul ! Niste jante dragute as vrea sa -i pun , dar nu stiu unde sa le caut... ![]() This post has been edited by rainbow g: 16 Sep 2007, 09:30 |
--------------------
renault
clio symbol 1.4 8v bej poivre
- .. 24 rbr
2007 cu clima
|
|
diesel_power |
![]()
|
- In rodaj e bine sa nu depasesti 3000 rot/min (scrie in manual daca il citesti);
- Schimbi uleiul si celelalte consumabile asa cum iti indica manualul de service; |
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ai putea sa iei si bandourile de pe ala vechi ca in forma asta la faza 4 ramane orice urma pe bara...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
rainbow g |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 15 September 07 ![]() |
Salut ! Am ajuns pe la 4200 Km la bord ... De abia de acum simt ca ar vrea sa fuga de sub mine... La carte zice ca dupa 3000 km se simt performantele masinii !
Sunt multumit ! Dar ma gandesc la megane estate ! ![]() |
--------------------
renault
clio symbol 1.4 8v bej poivre
- .. 24 rbr
2007 cu clima
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Vad pe configuratorul de la Serus ca a aparut dci-ul de 85 CP pe Symbol. Desi nu este anuntat inca timpul pentru accelerarea 0-100km/h (probabil undeva in jur de 12,8-13 s), viteza maxima este de 177 km/h iar consumul este beton : 5 l urban, 3,9 extra , mai bun decat cel anuntat pentru Loganul de 85 CP( 5,3 cu 4,2.).
Deja au discounturi de peste 1000 de euro, un Dinamique este 11100 euro, ceea ce e mai mult decat o.k.. ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
diesel_power |
![]()
|
Pai dci-ul de 80cp producea o acceleratie de 12.2s, acum ma astept sa fie undeva la 11s.
|
--------------------
Renault
2005, Fidji
|
|
lungan |
![]()
|
E ciudat ca acum la dci nu mai e motorizarea de 70 cp, ci de 65 cp, euro 4. Stie cineva care-i baiul?
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Dintre cei care ati avut logan inainte si ati trecut la Symbol, cum vi se pare masina, exceptand spatiul interior? Loganul dupa mine e o masina super rezistenta. Dar Symbol fidji cu climatronic e la pret de prestij diesel de 85 cp, doar ca ala nu are climatronic. E diferenta intre pozitia la volan? Pt ca in logan eu ma simt foarte sus? Cum e cu rotile alea de 14", sunt mai confortabile? Intretinerea e mai scumpa? In ianuarie imi iese golanu din garantie si momentan ca sa imi iau masina din avatar ar presupune un efort financiar mai mare.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:42 |