Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
razu |
![]()
|
||
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- DB 05 LSJ
2004 hatch Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|||
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Pe mine erau sa ma ia toti dracii, cand un evreu era sa iasa cel mai mare roman.De unde naiba l-au mai scos si pe ala, ca acum aparea ca mare sfant dupa ce-i turnase pe nu stiu cati la SECU , pe vremea aia.
Chiar daca emisiunea parea idioata la inceput, filmele despre personaje au fost reusite si chir a meritat sa ma uit. |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
B-37-YIF ... daca bine tin minte Symbol Albastru ... acum 15 minute era sa-mi smulga bara fata ... a venit de pe linia de tramvai ... din stanga mea ... si fara nici o semnalizare claxon a trecut prin fata mea ca sa ajunga in dreapta undeva
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Multa "stima" doamnei birjar cu Yaris din dimineata asta care vorbea la telefonul mobil cu mana dreapta la urechea stanga care a tras de volan stanga fara sa se asigure pentru a evita un alt "istet" parcat. Noroc ca l-am vazut pe ala parcat si am pus frana inainte ca altfel vedeam cum se misca BCR asig. Inca o data multa "stima" celor care conduc si vb la tel mobil.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
UEEEEE..pt. ei!!
|
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
Paul-Iasi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 19 October 06 From: Iasi ![]() |
QUOTE(sorin1967 @ 26 Oct 2006, 14:50) Pe mine erau sa ma ia toti dracii, cand un evreu era sa iasa cel mai mare roman.De unde naiba l-au mai scos si pe ala, ca acum aparea ca mare sfant dupa ce-i turnase pe nu stiu cati la SECU , pe vremea aia. Chiar daca emisiunea parea idioata la inceput, filmele despre personaje au fost reusite si chir a meritat sa ma uit. Te referi la Wurmbrand ? M-ai facut curios si m-am uitat pe site la Mari Romani Personal n-am auzit niciodata de aceasta persoana.. si ma intreb cum de a ajuns pe locul 3. Asa ceva nu e posibil... :| |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2006 1.5dCi
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am cam inceput sa ma satur de unii Loganisti care cred ca sunt in Jaguar si fac niste depasiri de cretini!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cate ceva de sezon la toti motoflenderii ce deschid portiera cu elan.... pana in tabla mea.
Cu mai multa stima la cei care au coupe cu portiere mult prea lungi pentru parcarea de la Metro. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mei, ce-ai cu oamenii care conduc coupe; si unii din ei ie oameni (care este)!
Una peste alta, se poate si cu opel astra sedan, stiu eu un nesimtit care mi-a lovit masina anu' trecut (usa soferului s-a proptit in bandoul lateral de la usa din dreapta fata - la mine) nici macar nu si-a cerut scuze mocartanu' asa as vrea sa-i umflu botu' da umbla mereu cu nevasta si copilul mic dupa el! B -- XHY daca citesti p'aici iti urez numa de bine! |
--------------------
Renault
Megane
- DB 05 LSJ
2004 hatch Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu gasesc talonul de la Matiz... La dreaku, trebuie sa fac altul. Si e pe firma masina...
|
--------------------
.
.
.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu-mi vine sa cred..
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
E hai ca nu e chiar asa de rau
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
-5 grade in dimineata asta la Cluj..... a nins putin azi noapte, s-a aruncat deja nisip cu sare ...... a venit iarna.....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
...si o sa curatam locul de parcare tocmai la timp pentru un vecin care a decis ca vrea sa ierneze pe locul respectiv, sau pentru motoflenderii puturosi....
|
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
cmandrei |
![]()
|
-4 la Bucuresti ... dar nu e inca iarna ... inca nu a venit iarna ... e doar o ruda
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
motanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 30 January 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna
2002,1.9dci Laguna 2 Estate 1.9dCi 110 CP
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
Ai grija tu sa te faci bine. Ca masina se repara.
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Lucman @ 3 Nov 2006, 08:49) ...si o sa curatam locul de parcare tocmai la timp pentru un vecin care a decis ca vrea sa ierneze pe locul respectiv, sau pentru motoflenderii puturosi.... Eu am cauciucuri de iarna, nici nu mai curat locul de parcare, intru direct. E o placere sa intri pe un loc in care altora le e frica. ![]() ![]() Ai grija motane cu tratamentul, ca pe toti ne paste. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt suparat ca a trebuit sa ma trezesc de pe la 6 ca se vin la un seminar care nu s-a tinut. Si asta n-ar fi fost o mare problema. Dar acum trebuie sa astept pana la 12 cand e urmatorul seminar. Daca ma duc acasa nu mai gasesc loc de parcare
![]() Motorina nu mai am, bani sa bag, tot nu ... O zi "minunata" tocmai a inceput ... sa vedem cum continua ... Noroc ca am laptop-ul cu mine si am cu ce sa-mi umplu timpul. Mai rasfoiesc un pic forumul, mai lucrez cate ceva ... O zi buna tuturor! (nu ca a mea) |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sorine.. nasol pt tine
![]() ![]() si, ca sa nu fiu chiar pe langa topic.. si eu sunt putin suparat.. am fost la constatare la asigurare.. si, cand am ajuns la 8:45 (programul incepe la 9:00) , am constatat ca am 15 persoane in fata.. drept urmare, m-am trecut pe lista, si am plecat acasa .. norocul meu (daca il pot numi asa).. e ca stau la 5 minute de serviceul unde se fac constatari azi.. edit.. m-am dus peste o ora si un sfert.. si aveam 2 numere in fata ![]() partea proasta e ca pe lista se ajunsese la numarul 52.. era asa un haos in sala acolo.. This post has been edited by claus: 9 Nov 2006, 11:41 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Mtz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 April 05 ![]() |
Ma scot din minti instructorii auto care-si invata elevii sa fie smecheri si tupeisti...
Aseara la intersectia Camil Ressu cu Ramnicu Sarat o astfel de mandrete de instructor il baga pe amarat, pe rosu, in mijlocu' intersectiei ... cand las geamu' si incep sa urlu la instructor (cu timoratu' din stanga n-am niciodata nimic) se revolta si-mi spune, urmand o logica perfect romaneasca:" Si ce vroiai ?? Sa-l tin pe linia de tramvai ??" Nu! Vroiam sa nu-l pui sa forteze semaforu' (si norocu') ca daca-l vad pe unu' facand asta dupa 1 Decembrie il dau jos din masina si-l calc in picioare. ![]() Si ma enerveaza si o mare parte din femeile care conduc: sunt arogante si total dezinteresate de ce se intampla in jur si astia care freaca benzile numa' ca sa toceasca vopseaua dintre ele .. ca oricum merg cu acelasi 40 pe oricare banda. Sa zicem ca m-am mai relaxat ![]() Aveti grija de voi |
-------------------- Clio Symbol dCi 80CP 2005
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi vine sa-l strang de gat pe boul care a pus semafor de stanga la intersectia MIhai Bravu cu Ferdinand.Pana acolo fac 5 minute si la stop stau lejer vreo 10 minute.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Freeymind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 July 06 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu ca as fi un tip nervos la volan dar... aseara un matiz cu binecunoscuta tanti la volan pleaca fara sa se asigure din locul de parcare si se pune direct pe banda de mers in fata unui kalos... care nu are timp sa franeze si sare frumos in fata mea. Noroc cat caru ca in dreapta mea nu era nimeni parcat si am reusit sa ma feresc ca altfel il "pupam" rau de tot pe kalos. Asta pe Traian Mosoiu in Cluj Napoca o strada extrem de stramta in care toti isi iau loc de parcare ca si cum ar fi la ei in curte... Vai de romanica noastra, vorba lui CTP!
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Romania. Bucuresti, templul nesimtirii. Multa carne si oua porcilor si tarfelor care depasesc coloana de masini pe str. Fabrica de Glucoza, in directia de mers spre Barbu Vacarescu. Vedea-i-as spanzurati cu capul in jos. De-as avea, vorba cuiva, un TAB, sa trec peste ei. Cu ei in masina. Niste terminati mai putin.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
lbordea |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 June 04 From: Bucuresti ![]() |
MULTA UUEEEE lui B-04-ZEK pentru accidentul de aseara - stateam in asteptare la semafor, a doua masina, si boul a iesit din dreapta mea cu spatele fara sa se uite
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bonus - mers la sectia 21 - stat de la 21 la 4 dimineata pentru o amarata de constatare + o amenda lu' ala de 50RON (cu toate ca parcase interzis + daduse cu spatele fara sa se asigure) - Tot inainte dragi politisti - din cauza voastra toti nesimtitii conduc ca naiba prin capitala??!?? PS: Si mai era si sofer profesionist, cica! profesionist la accidente cred. vedea-l-as in ...... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
sept 2006 1.5dci 80CP - Confort Expression Beige Poivre + mp3 + clima
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
Din ciclul "Proaste la volan", ii doresc numai "de bine" toantei care aseara in jurul orei 19 si ceva, conducand un passat, in zona Foisorul de foc, a avut impresia ca poate sa se suie pe masina mea (cu mine inauntru) si a tras brusc de volan incercand sa treaca de pe banda a2a pe intai ca si cum era singura pe strada.
![]() Stupid caw !!!! |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Multa M..carne soferului unui Golf 2 care a trecut pe rosu la Eroii Revolutiei si era sa ma faca zdrente imediat dupa ce am plecat de la semafor. Inca nu imi dau seama cum am avut prezenta de spirit sa franez si sa nu ma pun in fata dobitocului ca sigur ma lovea in plin. Norocul mare a fost ca am apasat frana desi abia daca il vazusem cu coada ochiului venind cu viteza din partea stanga. Nici n-am avut timp sa gandesc.
![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
Pai de obicei la chestii de-astea ...daca te bazezi pe gandit, esti de mult victima. Traiasca reflexele si simturile.
|
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
cmandrei |
![]() ![]()
|
Din nou "urari de bine" pentru B-44-UXL Clio Symbol 2 Albastru (de care va rog sa va feriti) care nu avea stare pe banda 1 sau 2 sau 2 sau 1 sau 1 sau 2 sau pe mijloc etc. si pana la urma a sarit in fata mea la doua masini astfel ca un ford din fata a pus frana brusc si un clio symbol (chiar in fata mea) l-a lovit puternic din spate si eu am pus frana si am iesit pe sensul opus sa-i evit
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Acu sper sa nu sariti cu bata la mine cand vin prin Bucuresti, ca si eu am masina asemanatoare.
![]() This post has been edited by Laurentziu83: 13 Nov 2006, 17:36 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 21:41 |