Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1069 Pages « < 10 11 12 13 14 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...

razu
post 26 Oct 2006, 10:18
Post #331

Eu scriu doar cand beau bere

Group: Members
From: Bucuresti

Tocmai ma bucuram de linistea aparenta de saptamana asta (nu m-am certat cu nimeni in trafic), azi bucurie mare, stau eu uminte in spatele unui jepan asteptand sa se urneasca dobitocu' ca de el se opreste in mijlocul drumului "ce integrala lui"; d'aia si-a luat omu' jeep!, vine un flacau cu un BMW si se opreste la cativa cm de spatele meu; in spatele lui vine un flakau cu un kalos, grabit nevoie mare si-l trozneste pe BMW care bineinteles se infige in spatele meu! Acu' mare noroc mare, eu tocmai ma urneam si impactul nu a mai fost nimicitor (doar spoilerul spate zgariat), ne oprim ne lamurim si apare un Nea Caisa cu un Megane sedan albastru care incepe clacsoneze ca istericu' si sa ne injure ca la usa cortului!
Pentru domnul cu minunatul jeep in primul rand, pentru retardatul cu meganeul (sper sa citeasca pe forum) si pentru flakaul cu Kalos in ultimul rand, ca asta e cel mai nevinovat, din punctul meu de vedere, donez o impresionanta cantitate de carne si produse lactate! : tongue.gif
Si acum incepe distractia; trebuie sa merg la politie si apoi la service, asta, asa, sa-mi ocup timpul! mad.gif mad.gif mad.gif

This post has been edited by razu: 26 Oct 2006, 10:19

--------------------
Renault Megane - DB 05 LSJ 2004 hatch
Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sorin1967
post 26 Oct 2006, 13:50
Post #332

Membru autentic

From: Bacau

Pe mine erau sa ma ia toti dracii, cand un evreu era sa iasa cel mai mare roman.De unde naiba l-au mai scos si pe ala, ca acum aparea ca mare sfant dupa ce-i turnase pe nu stiu cati la SECU , pe vremea aia.
Chiar daca emisiunea parea idioata la inceput, filmele despre personaje au fost reusite si chir a meritat sa ma uit.

--------------------
ML 350 - BC-35-SDS 2013
MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE
Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt...
+
cmandrei
post 1 Nov 2006, 08:29
Post #333

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

B-37-YIF ... daca bine tin minte Symbol Albastru ... acum 15 minute era sa-mi smulga bara fata ... a venit de pe linia de tramvai ... din stanga mea ... si fara nici o semnalizare claxon a trecut prin fata mea ca sa ajunga in dreapta undeva blink.gif ... sad.gif ...

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
ramm
post 1 Nov 2006, 09:41
Post #334

Membru autentic

Multa "stima" doamnei birjar cu Yaris din dimineata asta care vorbea la telefonul mobil cu mana dreapta la urechea stanga care a tras de volan stanga fara sa se asigure pentru a evita un alt "istet" parcat. Noroc ca l-am vazut pe ala parcat si am pus frana inainte ca altfel vedeam cum se misca BCR asig. Inca o data multa "stima" celor care conduc si vb la tel mobil.

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
Havoc
post 2 Nov 2006, 12:03
Post #335

Membru incepator

UEEEEE..pt. ei!!

--------------------
Seat Leon 2005
+
Paul-Iasi
post 2 Nov 2006, 12:28
Post #336

Membru

From: Iasi

QUOTE(sorin1967 @ 26 Oct 2006, 14:50)
Pe mine erau sa ma ia toti dracii, cand un evreu era sa iasa cel mai mare roman.De unde naiba l-au mai scos si pe ala, ca acum aparea ca mare sfant dupa ce-i turnase pe nu stiu cati la SECU , pe vremea aia.
Chiar daca emisiunea parea idioata la inceput, filmele despre personaje au fost reusite si chir a meritat sa ma uit.
*

Te referi la Wurmbrand ?
M-ai facut curios si m-am uitat pe site la Mari Romani
Personal n-am auzit niciodata de aceasta persoana.. si ma intreb cum de a ajuns pe locul 3.
Asa ceva nu e posibil... :|

--------------------
Renault Clio Symbol - B-xx-xxx 2006 1.5dCi
+
Solon
post 2 Nov 2006, 13:50
Post #337

Membru autentic

Am cam inceput sa ma satur de unii Loganisti care cred ca sunt in Jaguar si fac niste depasiri de cretini!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Lucman
post 2 Nov 2006, 14:00
Post #338

Cogito ergo doleo

Cate ceva de sezon la toti motoflenderii ce deschid portiera cu elan.... pana in tabla mea.
Cu mai multa stima la cei care au coupe cu portiere mult prea lungi pentru parcarea de la Metro.

--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
+
razu
post 2 Nov 2006, 16:56
Post #339

Eu scriu doar cand beau bere

Mei, ce-ai cu oamenii care conduc coupe; si unii din ei ie oameni (care este)!
Una peste alta, se poate si cu opel astra sedan, stiu eu un nesimtit care mi-a lovit masina anu' trecut (usa soferului s-a proptit in bandoul lateral de la usa din dreapta fata - la mine) nici macar nu si-a cerut scuze mocartanu' asa as vrea sa-i umflu botu' da umbla mereu cu nevasta si copilul mic dupa el!
B -- XHY daca citesti p'aici iti urez numa de bine!

--------------------
Renault Megane - DB 05 LSJ 2004 hatch
Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
+
Laurentziu83
post 2 Nov 2006, 19:30
Post #340

Membru autentic

Nu gasesc talonul de la Matiz... La dreaku, trebuie sa fac altul. Si e pe firma masina...

--------------------
. . .
+
claus
post 3 Nov 2006, 05:51
Post #341

private spice

nu-mi vine sa cred.. sad.gif( ninge .. sad.gif( si s-a si pus pe masini.. sad.gif(

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
cmandrei
post 3 Nov 2006, 08:41
Post #342

NEWSMAN

E hai ca nu e chiar asa de rau smile.gif ... doar ninge putin smile.gif

--------------------
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
cj98czh
post 3 Nov 2006, 08:47
Post #343

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

-5 grade in dimineata asta la Cluj..... a nins putin azi noapte, s-a aruncat deja nisip cu sare ...... a venit iarna.....

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Lucman
post 3 Nov 2006, 08:49
Post #344

Cogito ergo doleo

...si o sa curatam locul de parcare tocmai la timp pentru un vecin care a decis ca vrea sa ierneze pe locul respectiv, sau pentru motoflenderii puturosi....

--------------------
Renault 1.5 DCi 80CP Fidji
Bianchi Super Grizzly
+
cmandrei
post 3 Nov 2006, 08:49
Post #345

NEWSMAN

-4 la Bucuresti ... dar nu e inca iarna ... inca nu a venit iarna ... e doar o ruda tongue.gif

--------------------
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
motanul
post 4 Nov 2006, 20:46
Post #346

Membru incepator

sad.gif ieri am aflat ca am ulcer.
sad.gif azi mi-a lovit un "berbec" masina .

--------------------
renault laguna 2002,1.9dci
Laguna 2 Estate 1.9dCi 110 CP
+
flotl
post 4 Nov 2006, 21:39
Post #347

Membru autentic

From: Tulcea

Ai grija tu sa te faci bine. Ca masina se repara.

--------------------
Megane Sedan 1.5 dci 100 CP 2004 CP
+
Laurentziu83
post 4 Nov 2006, 23:06
Post #348

Membru autentic

QUOTE(Lucman @ 3 Nov 2006, 08:49)
...si o sa curatam locul de parcare tocmai la timp pentru un vecin care a decis ca vrea sa ierneze pe locul respectiv, sau pentru motoflenderii puturosi....
*

Eu am cauciucuri de iarna, nici nu mai curat locul de parcare, intru direct. E o placere sa intri pe un loc in care altora le e frica. radmasa.gif Cand ningea zdravan gaseam tot timpul locuri de parcare. tongue.gif

Ai grija motane cu tratamentul, ca pe toti ne paste. sad.gif

--------------------
. . .
+
e-SORIN
post 9 Nov 2006, 08:30
Post #349

dCi inside

Sunt suparat ca a trebuit sa ma trezesc de pe la 6 ca se vin la un seminar care nu s-a tinut. Si asta n-ar fi fost o mare problema. Dar acum trebuie sa astept pana la 12 cand e urmatorul seminar. Daca ma duc acasa nu mai gasesc loc de parcare 022.gif (despre ASE este vorba ... Pta. Romana ...)
Motorina nu mai am, bani sa bag, tot nu ... O zi "minunata" tocmai a inceput ... sa vedem cum continua ...
Noroc ca am laptop-ul cu mine si am cu ce sa-mi umplu timpul. Mai rasfoiesc un pic forumul, mai lucrez cate ceva ...
O zi buna tuturor! (nu ca a mea)

--------------------
Renault Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP - B 89 XBM 2006 Privilege
Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
+
claus
post 9 Nov 2006, 09:16
Post #350

private spice

sorine.. nasol pt tine sad.gif mai bine incerci sa tragi un pui de somn biggrin.gif
si, ca sa nu fiu chiar pe langa topic.. si eu sunt putin suparat.. am fost la constatare la asigurare.. si, cand am ajuns la 8:45 (programul incepe la 9:00) , am constatat ca am 15 persoane in fata.. drept urmare, m-am trecut pe lista, si am plecat acasa ..
norocul meu (daca il pot numi asa).. e ca stau la 5 minute de serviceul unde se fac constatari azi..

edit.. m-am dus peste o ora si un sfert.. si aveam 2 numere in fata smile.gif drept urmare, acum am rezolvat.. am deschis 3 dosare:) am 3 hartii.. urmeaza sa ma duc la service
partea proasta e ca pe lista se ajunsese la numarul 52.. era asa un haos in sala acolo..

This post has been edited by claus: 9 Nov 2006, 11:41

--------------------
renault megane II 2003 confort dynamique
+
Mtz
post 9 Nov 2006, 09:37
Post #351

Membru incepator

Ma scot din minti instructorii auto care-si invata elevii sa fie smecheri si tupeisti...
Aseara la intersectia Camil Ressu cu Ramnicu Sarat o astfel de mandrete de instructor il baga pe amarat, pe rosu, in mijlocu' intersectiei ... cand las geamu' si incep sa urlu la instructor (cu timoratu' din stanga n-am niciodata nimic) se revolta si-mi spune, urmand o logica perfect romaneasca:" Si ce vroiai ?? Sa-l tin pe linia de tramvai ??" Nu! Vroiam sa nu-l pui sa forteze semaforu' (si norocu') ca daca-l vad pe unu' facand asta dupa 1 Decembrie il dau jos din masina si-l calc in picioare.022.gif
Si ma enerveaza si o mare parte din femeile care conduc: sunt arogante si total dezinteresate de ce se intampla in jur si astia care freaca benzile numa' ca sa toceasca vopseaua dintre ele .. ca oricum merg cu acelasi 40 pe oricare banda.
Sa zicem ca m-am mai relaxat mad.gif

Aveti grija de voi

--------------------
Clio Symbol dCi 80CP 2005
+
Solon
post 9 Nov 2006, 09:57
Post #352

Membru autentic

Imi vine sa-l strang de gat pe boul care a pus semafor de stanga la intersectia MIhai Bravu cu Ferdinand.Pana acolo fac 5 minute si la stop stau lejer vreo 10 minute.

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Freeymind
post 9 Nov 2006, 11:29
Post #353

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Nu ca as fi un tip nervos la volan dar... aseara un matiz cu binecunoscuta tanti la volan pleaca fara sa se asigure din locul de parcare si se pune direct pe banda de mers in fata unui kalos... care nu are timp sa franeze si sare frumos in fata mea. Noroc cat caru ca in dreapta mea nu era nimeni parcat si am reusit sa ma feresc ca altfel il "pupam" rau de tot pe kalos. Asta pe Traian Mosoiu in Cluj Napoca o strada extrem de stramta in care toti isi iau loc de parcare ca si cum ar fi la ei in curte... Vai de romanica noastra, vorba lui CTP!

--------------------
Renault Megane II 1.6 16V Bicorp 2006
+
adip
post 9 Nov 2006, 21:59
Post #354

Banned

From: Melbourne, Victoria

Romania. Bucuresti, templul nesimtirii. Multa carne si oua porcilor si tarfelor care depasesc coloana de masini pe str. Fabrica de Glucoza, in directia de mers spre Barbu Vacarescu. Vedea-i-as spanzurati cu capul in jos. De-as avea, vorba cuiva, un TAB, sa trec peste ei. Cu ei in masina. Niste terminati mai putin.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
lbordea
post 10 Nov 2006, 11:23
Post #355

Membru incepator

MULTA UUEEEE lui B-04-ZEK pentru accidentul de aseara - stateam in asteptare la semafor, a doua masina, si boul a iesit din dreapta mea cu spatele fara sa se uite sad.gif sad.gif sad.gif - eu vazusem ca incepe sa dea cu spatele - am inceput sa claxonez + nevasta-mea din dreapta dadea disperata din maini, dar boul cu dacia papuc s-a oprit doar cand deja intrase bine de tot in portierea mea sad.gif sad.gif sad.gif
Bonus - mers la sectia 21 - stat de la 21 la 4 dimineata pentru o amarata de constatare + o amenda lu' ala de 50RON (cu toate ca parcase interzis + daduse cu spatele fara sa se asigure) - Tot inainte dragi politisti - din cauza voastra toti nesimtitii conduc ca naiba prin capitala??!??

PS: Si mai era si sofer profesionist, cica! profesionist la accidente cred. vedea-l-as in ......

--------------------
Renault Megane 2.2 sept 2006
1.5dci 80CP - Confort Expression Beige Poivre + mp3 + clima
+
nacht
post 10 Nov 2006, 13:40
Post #356

F U H R E R

Din ciclul "Proaste la volan", ii doresc numai "de bine" toantei care aseara in jurul orei 19 si ceva, conducand un passat, in zona Foisorul de foc, a avut impresia ca poate sa se suie pe masina mea (cu mine inauntru) si a tras brusc de volan incercand sa treaca de pe banda a2a pe intai ca si cum era singura pe strada. 022.gif Traiasca franele megane-ului, chiar daca au "adunat-o" pe nevasta-mea pe bord (nu purta centura deh). Tot respectul soferului de troleibuz din spatele meu care m-a evitat la mustata intrand in refugiul pt mijloace de transport in comun.
Stupid caw !!!!

--------------------
Honda Accord 2.0L 155CP, SSE, 2008 - a swing to perfection
+
Marius81
post 13 Nov 2006, 16:15
Post #357

Membru autentic

From: -

Multa M..carne soferului unui Golf 2 care a trecut pe rosu la Eroii Revolutiei si era sa ma faca zdrente imediat dupa ce am plecat de la semafor. Inca nu imi dau seama cum am avut prezenta de spirit sa franez si sa nu ma pun in fata dobitocului ca sigur ma lovea in plin. Norocul mare a fost ca am apasat frana desi abia daca il vazusem cu coada ochiului venind cu viteza din partea stanga. Nici n-am avut timp sa gandesc. wacko.gif

--------------------
- - - - -
+
richie
post 13 Nov 2006, 16:22
Post #358

The Right Member

Pai de obicei la chestii de-astea ...daca te bazezi pe gandit, esti de mult victima. Traiasca reflexele si simturile.

--------------------
Honda Accord / Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T -
+
cmandrei
post 13 Nov 2006, 16:37
Post #359

NEWSMAN

Din nou "urari de bine" pentru B-44-UXL Clio Symbol 2 Albastru (de care va rog sa va feriti) care nu avea stare pe banda 1 sau 2 sau 2 sau 1 sau 1 sau 2 sau pe mijloc etc. si pana la urma a sarit in fata mea la doua masini astfel ca un ford din fata a pus frana brusc si un clio symbol (chiar in fata mea) l-a lovit puternic din spate si eu am pus frana si am iesit pe sensul opus sa-i evit dry.gif sleep.gif ... astea fiind aseara la iesire din Romanesti pe DN1 catre Bucuresti ... sleep.gif dry.gif

--------------------
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
Laurentziu83
post 13 Nov 2006, 17:36
Post #360

Membru autentic

Acu sper sa nu sariti cu bata la mine cand vin prin Bucuresti, ca si eu am masina asemanatoare. tongue.gif

This post has been edited by Laurentziu83: 13 Nov 2006, 17:36

--------------------
. . .
+
1069 Pages « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 21:41
Dacia