Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
richie |
![]()
|
||
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
B 44 CPU, pe aproape, si aceeasi culoare, destul de rar intalnita la Clio...
Oricum am casco, ma doare la basca. |
--------------------
.
.
.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca am avut userul blocat cateva zile si degeaba am facut ticket la probleme forum, am dat mesaj pe yahoo, etc etc.
Acum s-a rezolvat, multumesc celor care m-au ajutat (stiu ei cine sunt ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
vita de videanu loveste iar:
http://www.hotnews.ro/articol_59979-Sudul-...l-Capitalei.htm Pot sa anticipez si care sunt firmele care vor toca iar banii si nervii nostri. Cei care locuiesc in zona sos. Giurgiului stiu deja ce dezastru au comis deja edilii nostri. Multa carne celui mai nenorocit primar pe care l-a avut vreodata orasul asta nenorocit. Ca si celor care inchid in permanenta ochii la toate manariile comise de infractorul asta. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda, cu ce sa incep? Chiar nu stiu, imi este tare greu, dar trebuie sa o fac..........
1.Fara umar, fara umar celor care dau flash-uri si claxoneaza exact in secunda in care s-a pus verde, banuiesc ca in lista de optiuni la achizitionarea masinii au avut si claxon pe ambreiaj, umple-v-as frigiderul de carne dintre picioarele elefantului................... 2.Tuturor femeilor care conduc prost, un sincer, lua-v-ar TIR-ul in bot....... 3.Fara umar, fara umar politistilor care se folosesc de girofar sa scape de aglomeratie......... 4.Un calduros cap in gura Daciei Break B-33-VVD, din Giulesti pentru care oglinzile au fost scoase din fabrica. 5.(*)@*#$*@$(@_#($@#(@)!_)(*!_)#(*&$(@*&% - pasaj dedicat idiotilor care nu stiu sa mearga, semnalizarea, semaforul si fair-play-ul nefacand parte din repertoriul lor....... 6.Multa Uniune Europeana celor care repara drumuri..... Si lista poate continua................ |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Multa stima militienilor cu golanul B 51 YHF care sunt deasupra legii si circula pe contrasens cu girofarul aprins si normal ca blocheaza celelalt sens..ce frumos e sa te plimbi in intersectia de la Mosilor cu Eminescu cu girofarul..si sa te mai invarti inca o data..si inca o data..IN LOC SA PATRULEZE PE STRAZILE LATERALE CARE SUNT PLINE DE TIGANI BORFASI!!!
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(Mutzunache @ 15 Nov 2006, 21:01) Mda, cu ce sa incep? Chiar nu stiu, imi este tare greu, dar trebuie sa o fac.......... 1.Fara umar, fara umar celor care dau flash-uri si claxoneaza exact in secunda in care s-a pus verde, banuiesc ca in lista de optiuni la achizitionarea masinii au avut si claxon pe ambreiaj, umple-v-as frigiderul de carne dintre picioarele elefantului................... partenerul meu austriac a zis, dupa 3 zile de stat in B si plimbat numai cu taxiul, ca si-a redefinit notiunea de condus agresiv si hazardos si m-a intrebat daca in B oamenii circula cu o mana pe volan si una pe claxon |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 20 Nov 2006, 12:53) partenerul meu austriac a zis, dupa 3 zile de stat in B si plimbat numai cu taxiul, ca si-a redefinit notiunea de condus agresiv si hazardos si m-a intrebat daca in B oamenii circula cu o mana pe volan si una pe claxon cu o mana pe volan si una pe claxon si as mai adauga si cu ochii pe semafor (VERDE = CLAXON) va dati seama daca toti am avea S-Klasse si am merge pe pilot automat ..am putea sa claxonam si sa vorbim la tel in acelasi timp sau eu stiu ce mai putem sa facem This post has been edited by UXE: 20 Nov 2006, 22:29 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
richie |
![]()
|
N-ati inteles nimic. Voi pe ce lume traiti? Chiar nu v-ati dat seama ca 90% din posesorii de masini din bucuresti au optat pentru optiunea "Claxonare automata la culoarea verde a semaforului" care apare la toti dealerii? E adevarat, cel putin la masinile mai scumpe si la taximetre, s-a optat la aceasta optiune in defavoarea: "Bloc semnalizare incorporat in maneta de lumini"
|
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
uncle |
![]() ![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Am si io o problema
![]() Multumesc anticipat! |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
wtf..... sorry uncle
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
nu-i mai bun un consilier
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
merci pentru support (marius&andrei)... dar andrei, decizia am luat-o impreuna si e finala, vroiam doar un sfat pentru amandoi sa urmam procedura corecta, nu ne certam la partaj sau alte dude...doar sa merga "smoothly"...
|
--------------------
renault
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am crezut ca glumesti mai sus, pe bune. Cam sinistra gluma, dar oricum
![]() Imi pare rau sa aud asta, poate cmandrei are chiar dreptate in cazul asta. Desi eu as recomanda un weekend sau o saptamana singuri undeva intr-un loc retras unde sa puneti lucrurile la punct. Ma rog, vorbesc si eu aiurea-n tramvai, hanar n-am de cauze, etc. Iarta-ma, dar e un moment trist, nu stiu cum ti-am putea fi alaturi. Singurul avocat de care stiu eu pe aici e richie, poate el sa te indrume catre un coleg specializat pe divorturi. Multa bafta... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
si eu as fi tot de parerea lui padre. Nu e pacat de anii petrecuti impreuna? Adica nah, nu am de unde sa stiu care e contextul, insa nu e mai bine sa gasiti o solutie care sa nu implice divortul?
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.372 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
uncle, cam nasol. Chiar daca o sa mearga "smoothly" tot doare. Sa nu regretati mai tarziu.
Nici nu stiu ce sa-ti mai zic. Am ramas fara cuvinte. Eu zic sa va mai ganditi totusi, mai ales ca aveti ceva "vechime". This post has been edited by dil: 21 Nov 2006, 11:03 |
--------------------
-
-
- -
- Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
uncle |
![]()
|
credeti-ma ca tot incercam de ceva vreme ( un an si jumatate) sa rezolvam si altfel problema...dar nu mai merge....asta e....amandoi am ajuns impreuna la aceasta concluzie, nu a fortat nimeni pe nimeni....
cat despre durere...... doare!!! cu smoothly ma refeream la procedura efectiva sa urmam procedura ca atare...sa nu existe reprosuri, "vicii de procedura" ulterioare, avem nevoie de sfatul unui avocat vis-a-vis de cum procedam... atat, nu da nimeni pe nimeni in judecata pentru nimic. This post has been edited by uncle: 21 Nov 2006, 11:10 |
--------------------
renault
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Noo..uncle!!:(
Be strong...and life goes on!! |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Imi pare rau, uncle.
Daca totusi sunteti hotarati si ati cazut de acord s-o faceti smoothly, nu va trebuie avocat. Daca nu aveti copii, e simplu, la al doilea termen se pronunta hotararea. Daca sunt si copii, e un pic mai complicat. Oricum ar fi, bafta si multa putere sa treceti peste. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
richie |
![]()
|
QUOTE(padre @ 21 Nov 2006, 10:15) Singurul avocat de care stiu eu pe aici e richie, poate el sa te indrume catre un coleg specializat pe divorturi. Multa bafta... Nu stiu cum oi fi lasat impresia ca as fi avocat....dar sunt inginer. N-am nici o legatura cu avocatia, decat poate un mic talent de a formula hartii oficiale intr-un stil putintel juridic.... |
--------------------
Honda Accord /
-
|
|
sandman_ |
![]()
|
b06fcn are treaba cu domeniul, dar nu stiu daca profeseaza sau nu...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
uncle |
![]()
|
multumesc sandman, o sa iau legatura cu el
|
--------------------
renault
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Incearca sa dai de Asarban.Sper sa nu iau vreun warn pentru asta,dar cred ca el te poate ajuta.Poate stie cineva cum il poti gasi,ca pe aici nu prea a mai intrat de mult.
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Uncle sunt de partea ta. Macar si numai cu gandul. Imi pare sincer rau, dar poate e mai bine asa. Si pt. tine si si pt. actuala ta sotie. Iti tin pumnii.
Ai incercat ceva siteuri de consiliere online? Cica ar fi. Da-i cu Google. |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
xymzar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 3 April 04 From: Bucuresti ![]() |
1. O propunere pentru noul cod rutie:
la obtinerea permisului de conducere politia rutiera sa ofere gratuit viitorilor soferi echipament "maini libere". Urasc soferii care vorbesc la telefon in timp ce conduc. Mai ales "ele" care si asa merg ca c---u! 2. Care parcati in zona Sherifs pe sensul spre Budapesta? Zilnic intre orele 18-19 imi vine sa ![]() 3. Punctul 2 se aplica si ptr Sos Viilor O zi buna |
--------------------
Renault
Megane II Estate
2006 / 1.5 dci-74KW
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Il urasc de tzaranul prost de ieri dintr-un A6 nou care vb la telefon si fuma si care era sa ma faca zob.A franat in ultimul moment si tot el claxona.Emotii degeaba din cauza unui animal!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Oameni buni, treceti si numarul masinii acestor nenorociti. Sa i stie toata lumea...
Am un feeling ca vor aparea si multe Renaulturi si e bine sa i stim, nu? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(xymzar @ 23 Nov 2006, 11:35) 1. O propunere pentru noul cod rutie: la obtinerea permisului de conducere politia rutiera sa ofere gratuit viitorilor soferi echipament "maini libere". Urasc soferii care vorbesc la telefon in timp ce conduc. Mai ales "ele" care si asa merg ca c---u! Adica sa ai handsfree si cand dai de permis sau cum? Cand ai examen, ai examen, si gata. Sau e un fel de campanie ca si distribuirea de prezervative? Pai daca mie imi da set de ericson si io am nochia? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 17:04 |