Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
1 buc janta aliaj+1buc anvelopa varza datorita canalului fara capac de la Piata Crangasi. Multumesc indienilor care l-au luat (sper ca au avut un castig bun din afacerea asta), autoritatilor care au semnalizat cu 2 crengute prapadite canalul si care au si udat carosabilul pentru o mai buna vizibilitate pe timp de noapte.
Partea buna: bine ca nu sunt 2 roti varza, spatele a scapat prin ocolire. Partea proasta: sa vedem constatarea la trenul de rulare, poate e mai mult de o janta si un cauciuc. CASCO sa traiasca! |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Am trimis acelasi mail la 10 dealeri reno din tara (acum 3 zile) in care am rugat sa mi se comunice in regim foarte urgent pretul inui far...am primit 3 raspunsuri:2 foarte clare si la obiect,asta de azi...auzi,au nevoie de identificarea masinii,vor date de pe placuta ovala...de parca ar fi vreun reper ascuns,fara nume clar.E doar un FAR!!!
Cita incompetenta!!! |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Pai daca nu le-ai dat tu codul piesei, apoi trebuie sa le dai datele de pe placuta ovala... Postul tau suna a comentariu a la "Libertatea".
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Este incredibil ce se intâmplă cu parcările în centrul Bucureștiului...
Azi am avut treabă pe la magazinul Muzica. NU AM GASIT LOC PE O RAZĂ DE 4KM. Am parcat mașina pe undeva pe Maria Rossetti. Mai bine veneam cu Metroul. Cu acest prilej, am devenit atent la cum și unde își parchează românu mașina... Suntem neam de contorsioniști băi frate... Unu și-a parcat mașina între un indicator de oprirea interzisă și un tomberon. Ce m-a mirat e că nu știu pe unde a coborât...Cred că prin hayon. Păcat că n-am avut camera cu mine. O doamnă șofer s-a chinuit vreo 5 minute să parcheze mașina în colțul intersecției de la EVA. Când aproape a reușit, a venit BIȚĂ și i-a zis că tot efortul e în zadar și că trebuie să-și mute mașina... În concluzie, recomand cu căldură ca pentru mici cumpărături să folosiți plimbarea cu Peugeotul. Free translation PE JOS. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 4 Oct 2006, 17:11) Pai daca nu le-ai dat tu codul piesei, apoi trebuie sa le dai datele de pe placuta ovala... Postul tau suna a comentariu a la "Libertatea". Omule,nu pricepusi ca din 10 mailuri trimise,pina ACUM,am primit 6 din care in numai 2 mi se solicita date suplimentare de care am amintit...Restul au spus pretul clar,in euro sau ron dupa caz,cu/fara tva!!!Astia cum au putut sti? Am gasit bara spate in dreapta putin smulsa si zgiriata... This post has been edited by ghetau dan: 5 Oct 2006, 08:48 |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
In parcarea de la serviciu: parchez masina in primul rand astfel incat sa nu blochez pe nimeni si sa nu fiu blocat de nimeni... peste cateva ore primesc un telefon cum ca as bloca pe cineva.. cobor sa ma uit -> era o tanti cu un 206 care era proptita in bara mea spate si ii era frica sa iasa si m-a rugat sa trag masina mai in fata
![]() sa fim iubiti |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(ghetau dan @ 5 Oct 2006, 09:47) Omule,nu pricepusi ca din 10 mailuri trimise,pina ACUM,am primit 6 din care in numai 2 mi se solicita date suplimentare de care am amintit...Restul au spus pretul clar,in euro sau ron dupa caz,cu/fara tva!!!Astia cum au putut sti? Daca-s dobitoci si nu stiu sa-si vanda marfa... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
BigEdy |
![]()
|
![]() Biggest Private Spice Member Group: Members Posts: 327 Joined: 3 August 06 From: Ploiesti ![]() |
In momentul asta cel mai tare ma enerveaza drumul de la Ploiesti la Targoviste pe care a trebuit sa mergde doua ori in doua zile si mi-a scurtat viata masinii cu cateva mii bune de Km
![]() Alt lucru enervant e multimea de soferi prosti care nu au ce face acasa si se plimba pe ploaie! Si ca tacamul sa fie complet in loc sa fie atenti la drum ei stau si sterg geamul sau cauta brichete si intra in mine in parcre la Carrefoure!(a doua oara in doua luni cand se intampla cred ca de acum ma duc la Metro ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 II.2 Confort Expression 1.6 16V 110 CP Noir Nacré Clima+MP3
PDA Mio P550m+MioMap v3.3 |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Atat doar......femeile la volan, fac orice altceva cand sunt in masina in afara de faptul de a conduce.
A da si cand le cedezi trecerea au o lehamite cand iti multumesc de imi pare rau ca am lasat-o sa intre in fata mea. |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
pai asta depinde de cum arata cel caruia trebuie sa multumeasca. mie imi fac cu toate cu mana frumos si-mi trimit bezele, lasa geamul jos si-mi dau cartea de vizita ....
![]() lasand gluma de o parte, mai bine sa-ti faca nici un fel de semn, ca nu se stie cata indemanare au la activ si poate mai fac vreo boroboata (valabil si pt. barbati). lasa de la tine, macar sa fie asta singura suparare in trafic... |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ok, mesaj refacut: 98% dintre soferii cu numar de GR ar trebui sa stea acasa si sa se uite pe geam la o samanta (sau
![]() Iar taximetristul de la Leone cu nr B-63-SEX (mic se pare) ar trebui sa-si conduca Loganul prin alte parti unde sa aiba mai mult loc adica ![]() This post has been edited by ramm: 9 Oct 2006, 22:16 |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cam ai dreptate Mutzunache,
si eu sunt adeptul ajutarii partenerilor de trafic, dar se pare ca multi dintre ei sunt niste nesimtiti notorii, pe langa faptul ca nu iti multumesc (ceea ce e deranjant oricum) cand le vine randul sa te ajute ei pe tine...canci nu te lasa...de kkt ![]() asa ca am perioade, cand ii las cand nu las pe nimeni...uite asa ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
ramm |
![]()
|
Multe "multumiri"
![]() Inca o data sa "traiasca" ![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
adrianpurcarin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti(Gorjului) ![]() |
Ia uitati ce facea politia rutiera azi dimineata pe Stefan Furtuna unde era puhoi de masini:
image004zk2.jpg image005ne2.jpg image006tp0.jpg Cum sa nu te apuce dracii?! |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005, Influence 1,5DCI, 100CP, Vert Cuivre, iunie 2005
Suzuki GSR600 |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
intru si eu in coltul suparatilor... de pe la 6 seara.. si nici pana acum.. nu prea mai merge netul.. merge doar metropolitan..
![]() edit.. merge netuuuu' ![]() This post has been edited by claus: 10 Oct 2006, 21:54 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pai si cum postai pe forum inainte de a edita?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai.. dupa cum scria in post.. mergea doar pe metropolitan.. doar siteurile cu hosting in romania...
in fine.. acum sunt si mai trist, ca nu mai merge deloc nici .ro .. nici extern, si cica ar fi picat de pe la pranz.. noroc cu connex, ca mai am ceva mb de trafic de la ei.. si noroc ca nu am stat azi pe-acasa.. sa vedem maine edit: .. wee.. m-am trezit.. si.. e net ![]() ![]() This post has been edited by claus: 13 Oct 2006, 10:21 |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ghetau dan |
![]()
|
azi i-a furat sotiei banii din geanta ...a nu stiu cita oara,de la munca.Munceste la banca.Halal colegi.Numai 10 milioane.
Sa va reamintesc:azi e vineri,13. ![]() Mai e ceva de zis? This post has been edited by ghetau dan: 13 Oct 2006, 16:39 |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Incredibil..ce spui...tu Dan!!
![]() si eu lucrez la banca..dar nu am probleme cu asa..ceva..imi las telefonul..banii..cheile de la masina...intinse pe birou..si nici ca se atinge ceva!! Ai avea pretentii ca aici intalnesti niste oameni mai deosebiti....se pare ca nu este asa.. ![]() This post has been edited by Havoc: 14 Oct 2006, 06:23 |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
motanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 30 January 06 ![]() |
Soferii care merg incet (in special loganistii si cei cu dacii) pe banda doi si care nu se dau la o parte chiar daca ii semnalizezi
![]() Merg cu 30-40 in localitati si cu 50-60 afara. Am avut un drum de 200 km si am intilnit 15-20 de astfel de exemplare. Imi pare rau ca nu este dotata masina mea cu un "berbec". |
--------------------
renault
laguna
2002,1.9dci Laguna 2 Estate 1.9dCi 110 CP
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Le urez multa... sanatate idiotilor care m-au bronzat sambata seara cu lampile de ceata. La un moment dat am cedat psihic, am depasit un cretinoid dintr-asta si i-am aplicat acelasi tratament pe vreo 3 km. Sper sa i se fi dezlipit retina.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
JediKnight |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 July 06 From: Iasi ![]() |
Vineri am implinit 3 luni de cand am facut comanda la masina......
Ba mai mult m/am si laudat ca am facut comanda. Am trecut vineri pe la dealer .... am intrebat cand primesc masina.... Raspuns: ... "nu stim, poate vinerea viitoare". ![]() Am intrebat si eu ca omu, de ce dureaza asa mult pana ajunge masina ..... raspuns: "ce greu dom'le, la alte marci stii cat se asteapta o masina pe comanda si chiar daca e pe linia de fabricatie astepti 3 luni, ca de fapt nu ai asteptat 3 luni ci doar doua, ca in august fabrica a fost in concediu" ![]() Revin .... Cand primesc masina? .......... nu stiu ![]() Si stiti ce e mai rau? Am niste prieteni amabili care la vreo doua zile imi spun :Misto masina ti-ai luat ![]() Va salut. |
--------------------
Renault
Laguna
2006 Renault Laguna 2006 Confort Dynamique
1.9 dci 120cp cu cateva optiuni |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
vineri seara la iesire din buc spre ploiesti (varianta pe buftea) era durere. pe langa faptul ca pe-o portiune se mergea doar pe-o banda, mai era si-o aglomeratie de-ti venea sa-ti dai cu tesla-n oua. nervi la greu, jmecheri care nu puteau sa astepte cuminti ci trebuiau sa depaseasca toata coloana, ptr ca inevitabil sa dea nas in nas cu un tir la 200 m mai in fata. a fost durere. am plecat la 19 din buc si-am ajuns la 21:30 in ploiesti. si-n tot timpul asta au trecut 3 masini de la rutiera cu girofaru' in functiune. se duceau si se intorceau de-a-nboulea. macar n-a ramas un putoi de militian in intersectia unde se blocase traficul (undeva dincolo de buftea).neste nesimtiti si astia de la militie si aia de la drumuri si bou' de videanu care s-a gandit sa inchida DN1 pe portiunea aia.
aaaaa si sa nu mai zic de toti imbecilii care merg cu proiectoarele si lampa ceata aprinse de parca ar fi ceata tot timpu'. plus tembelu' cu ford mondeo vernil cu numere de IL din spatele meu, care de la iesire din buc pana unde s-a decongestionat traficul a claxonat non-stop, de-mi venea sa ma dau jos si sa-i bag goarna de la claxon in c*r. la ce claxonai ma animalule????? tu nu vedeai ca se merge bara la bara??? nu vedeai ca erai singuru' prost care claxona ca istericu'??? BOULE !!!! This post has been edited by cristib: 16 Oct 2006, 09:06 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ramm |
![]()
|
Iritanta natia celor care merg doar cu pozitiile si proiectoarele aprinse..in special golanistul care aseara a facut stanga fara se asigure de a marait abs'u meu la el
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
As vrea sa il salut pe imbecilul care sofa (e mult spus sofa...), care juca poker cu moartea sambata 14.10 pe DN1 in drum spre Breaza intr-un Opel Astra Caravan culoare alba, nr. PH 25 BOG. Probabil Bogdane, esti mare idiot sa rulezi cu 150 km/h cand sunteti in masina 9 persoane!!!!! 2 in fata (imbecilul la volan), patru in spate si 3 in portbagaj (1 barbat si 2 copii). Roata dreapta spate era lasata destul de rau. Repet, 150 km/h.
L-am depasit cand incetinise pe la 120-130 km/h, i-am aratat ca e nebun si el mi-a multumit cu degetul mijlociu. Bun, el e clar ca era tampit, dar ce-o fi fost in mintea celorlalti 8? Mai ales a celorlalti 4-5 sau 6 adulti (n-am vazut clar decat pe cei 2 copii din portbagaj, pe restul n-am apucat sa-i vad clar, doar i-am numarat). Am vrut sa sun la politie dar imediat am ajuns unde se face drepata la Breaza si idiotul a intrat si el spre Breaza, mergea la balciul care se desfasura acolo. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Ioi, cristib, da' tare te enervashi
![]() |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Ii multumesc nespus de mult posesorului de BMW care aseara in jurul orei 19 circuland pe un drum cu 1 banda pe sens imi tot dadea flash sa dispar din fata lui ca are el BMW si e mai smecher...si de nervos ce e mi-a bagat si faza lunga ca nah,iar dupa 100 metri s-a oprit la semafor ...unde naiba vroia sa ma duc ? in masinile parcate de pe partea dreapta ?...
![]() This post has been edited by Racky: 16 Oct 2006, 14:56 |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
tu nu puteai sa te duci nicaieri ca erai pe scaunul din dreapta.. probabil
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Esti sigur ca eram pe scaunul din dreapta ?
![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 07:45 |