Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ar vrea ei sa stau peste program, da' nu le merge cu mine
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nici eu nu mai stau peste program... de peste 4 ani cred. Am mai ramas, dar nu am exagerat... ca "dincolo", unde stiam cand plec de acasa, dar nu stiam cand ajung. Recordul a fost de 44 de ore. Am plecat miercuri dimineata la ora 8 si m-am intors vineri la ora 4:00 AM... si toate astea... pentru o prima la sfarsit de luna de numai 100 USD... Asta a fost cel mai important motiv pentru care am plecat de acolo...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Lalalaal! Eu ajung intre 10 si 11 la birou!
Va fac in ciuda! lalalalaala! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Urasc oamenii care nu raspund la mail. Mare lucru sa sai un reply sa spui ca ai primit mailul si ca studentul a scapat de examen.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
pai poate nu ai scapat de examen
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce cobesti acuma?
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
ma streseaza poza lu Drk!!!
@cristib: da dezavantaje nu ai ca lucrezi asa aproape de servici??? ca vezi firma pe geam si te 'nervezi? ca te cheama sa vezi ceva ca dureaza 2 minute? |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca sia dat seama de dimensiuni...si ii stresat acum sa nu zica ceva.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
la asta nu m-am gindit
![]() parca e din Twen Peaks ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Supărat pentru că, ieri pe A2, prin ceața densă, o pasăre s-a intersectat cu parbrizul meu, și n-a supraviețuit...
Geamul e întreg... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
suparat ca era sa imi ia foc masina de la un furtun de motorina spart care curgea pe alternator!!!
daca va mai sustine cineva de pe acest forum ca reno e mai buna ca VW sau mai stiu eu ce alta marca ii dau chiar acum cheile de la masina sa vad daca are sange in instalatie sa faca o tura ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu e nici mai buna nici mai proasta. Ai tu ghinion
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
antifizic2, eu am avut garla probleme la R25... si tot n-as fi dat-o pe un fauveu... Lasa, nu fi suparat, se rezolva toate.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
Azi dimineata IAR am gasit masina plina de ulei in fata blocului. Si la -3 grade a fost o placere sa curat uleiul rece de pe parbriz si luneta....
se pare ca vecinii mei chiar nu au ce face si vor razboi.... maine ma duc sa iau superglue si le lipesc yalele la usa la toti cei care stau pe tronsonul de bloc unde am parcat eu masina. Nu sunt decat 8 usi....asa o sa fiu sigura ca nu l-am ratat pe "uleios"...restul vor fi victime colaterale... am mai numarat odata....6 usi, fara a mea si cea de la parter unde e cabinet. This post has been edited by O.A.N.A.: 18 Jan 2008, 18:49 |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
xcss ai vazut vreodata fum negru esid de sub capota si oameni tipand sa fugi din masina? e o imagine destul de interesanta
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
xcss |
![]()
|
Nu, ce-i drept... dar am avut mirabila senzatie de a ramane fara ambreiaj la 100 la ora... si deci fara posibilitatea de a retrograda...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
antifizic2 |
![]()
|
tu vb din cauza ca esti in mures si nu poti da curs invitatiei de a face o tura,
a mea are si ambreiaj si frana, sistem sprincler nare dar daca ar avea nar mai fi fun |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
xcss |
![]()
|
Pas
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 18 Jan 2008, 18:38) suparat ca era sa imi ia foc masina de la un furtun de motorina spart care curgea pe alternator!!! daca va mai sustine cineva de pe acest forum ca reno e mai buna ca VW sau mai stiu eu ce alta marca ii dau chiar acum cheile de la masina sa vad daca are sange in instalatie sa faca o tura ![]() fii fericit ca ai diesel... benzina se aprindea imediat, cu explozie |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
bear_mc |
![]()
|
QUOTE(antifizic2 @ 18 Jan 2008, 18:38) suparat ca era sa imi ia foc masina de la un furtun de motorina spart care curgea pe alternator!!! daca va mai sustine cineva de pe acest forum ca reno e mai buna ca VW sau mai stiu eu ce alta marca ii dau chiar acum cheile de la masina sa vad daca are sange in instalatie sa faca o tura ![]() Se poate intampla la orice masina. Oricum imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Si eu am curaj sa dau o tura cu masina ta. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
si eu
![]() ![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
QUOTE(O.A.N.A. @ 18 Jan 2008, 18:48) Azi dimineata IAR am gasit masina plina de ulei in fata blocului. Si la -3 grade a fost o placere sa curat uleiul rece de pe parbriz si luneta.... se pare ca vecinii mei chiar nu au ce face si vor razboi.... maine ma duc sa iau superglue si le lipesc yalele la usa la toti cei care stau pe tronsonul de bloc unde am parcat eu masina. Nu sunt decat 8 usi....asa o sa fiu sigura ca nu l-am ratat pe "uleios"...restul vor fi victime colaterale... am mai numarat odata....6 usi, fara a mea si cea de la parter unde e cabinet. Mai bine ai afla exact cine face si iai decora usa de la intrare in apartament cu excremente, iti zic eu e mai eficient ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 18 Jan 2008, 18:38) suparat ca era sa imi ia foc masina de la un furtun de motorina spart care curgea pe alternator!!! daca va mai sustine cineva de pe acest forum ca reno e mai buna ca VW sau mai stiu eu ce alta marca ii dau chiar acum cheile de la masina sa vad daca are sange in instalatie sa faca o tura ![]() Motorina nu ia foc de la scantei, ia foc de la caldura, exact ca lemnele, asa ca stai linistit. Daca ti se spargea unul de benzina iesea un foc de tabara de toata frumusetea. Oricum e bine sa ai un extinctor de 20 de lei din carrefour la tine, are suficienta pulbere pentru 30 de secunde, daca e doar la motor, e suficient. Eu am sange in instalatie sa fac o tura cu ea. ![]() ![]() Ontopic: a busit taica-miu dacia. A intrat altul in el. Partea proasta nu e ca a busit-o, ci ca a busit-o exact in aripa schimbata cu un an in urma, nu putea s-o loveasca in cealalata aripa (mancata de rugina, evident). ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
vineri 19 ianuarie a fost o zi nefasta pentru mine.
am ramas fara permis pe 60 de zile iar apoi, doua ore mai tarziu, am rupt un colier la teava de esapament intr-un maldar de zapda amplasat strategic in Unirii (transversal pe benzile 2 si 3) in fata la Hanul Manuc. ![]() ![]() |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
bear_mc |
![]()
|
Ma doare gatul si mi s-a umflat/iritat o portiune mica din gingie si nu pot sa mananc. O zi de rahat.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@oana: Iei un castron, pui un ou sau doua, le amesteci si le dai cu o pensula pe tocurile usilor.In cateva zile, oul devine clocit si mirosul in casa o sa fie absolut criminal.
Partea misto e ca nici nu se vede vreo urma. ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
xcss |
![]()
|
Dangerous mind....
![]() |
--------------------
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
suparat ca se strica drumurile dupa iarna asta. parca mai rau ca niciodata.
intrarea in bucuresti dinspre chitila (dupa ce treci de podu chibrit). varza, muci, pulbere. iesirea din tgv spre gaesti (in giratoriu de la combinat - ptr care stie) - varza, pulbere, muci. tgv-ploiesti - fara comentarii. tgv-gaesti - idem toate astea enumerate mai sus s-au stricat de 10 ori mai mult, decat erau in toamna. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 08:26 |