Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genial FireChief, genial gandit |
--------------------
-
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
Momentan rasuflu dupa un portofel mai plin, dupa o slujba noua, dupa operatia de polipi pe care am s-o fac cat de curand (dar nu ma lasa munca, e inceput de an, etc), daca le rezolv pe astea, restul se rezolva.
|
--------------------
.
.
.
|
|
LNG |
![]()
|
La mine prietena aduce venituri importante, nu am de ce sa ma plang ca e cheltuitoare.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
vezi sa nu ii spui si ei asta ca poate ii dai idei...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
- ag 77 tas
2004/ 1.6 16 v
|
|
LNG |
![]()
|
Deja stie
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Prea tarziu...poate reusesti sa o faci sa creada ca nu face destule...ca nu munceste indeajuns...ca pierde timpul...etc etc.
Azi sunt suparat si ofticat pt ca briosa de la OMV era veche si nasoala la gust...ca azi o sa dau ochii cu sefa mea care cica e suparata rau de tot pe mine...si care a facut eforturi in fata asociatilor straini sa ma mai tina in firma lu peste prajit, ca am observat din nou ca incep sa chelesc, ca nu am dormit bine. Dar sunt bucuros ca aseara am mers pana aproape de Rm Valcea cu fosta mea masina....ce frumos...ce senzatie...nu ma las pana nu imi cumpar din nou una macar la fel de faina. |
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
LNG |
![]()
|
Mie greata, asa la prima ora ...
|
--------------------
-
-
-
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
esti cumva "insarcinata"?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
daca ai si pofta de tot felul de specialitati culinare ciudate e clar. ne vedem la botez
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ma ofer pe post de nas
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
LNG |
![]()
|
Multumesc, sunteti dulci
![]() Dar cred ca e de la mancare naspa + oboseala + stres ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Dormi mai mult. Incearca sa te culci mai devreme. O sa-ti treaca.
This post has been edited by bear_mc: 17 Jan 2008, 19:01 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
ori mi se sterg topicuri ori imi merge ciudat internetul de acasa....e jenant ca se sterg topicuri, mai ales topicuri pe care lumea e activa!!!! totusi daca la cafenea nu se poate palavragi atunci...rusine...!!!
This post has been edited by ghertzoi: 17 Jan 2008, 23:19 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
am ajuns prea devreme la munca
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce? ce ti s-a intamplat? Daca tot arunci pastila...da si detalii tehnice.
Mi s-a stricat telefonul cred...lumea zice ca ma suna si ca apare ca fiind inchis iar telefonul meu este de fapt deschis. Il gasesc uneori inchis fara motiv, alteori se inchide in timpul convorbirii. S-a dus naibii si asta si nu am de prea mult timp. Mama lor de telefoane. Asta inseamna cheltuieli neprevazute iara. |
--------------------
Renault
2007
|
|
DrK |
![]()
|
la 5 mil nu cred ca e o cheltuiala prea mare
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
ciobi |
![]()
|
Mda as putea sa iau si un telefon mai normal....dar, intre timp, angajatorul s-a oferit sa cumpere macar unul ca cel pe care il am asa ca...e ca si cu masina...cea mai buna e cea de la firma. Sa traiasca angajatorul darnic.
This post has been edited by ciobi: 18 Jan 2008, 09:41 |
--------------------
Renault
2007
|
|
DrK |
![]()
|
da. subscriu si eu la angajator darnic
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
LNG |
![]()
|
Am intarzaiat iar la servici, defapt de vreo 3 luni intarzai in fiecare zi
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
ciobi |
![]()
|
LNG: io incep la 9.30 dar ajung la 7.30 in fiecare dimineata.Asta dupa ce stau cam 40 de minute la OMV sa beau cafeaua...sa citesc ziarele. Si asta numai din pricina traficului...decat sa fac de la Gorjului la APACA 40 de minute...mai bine plec la 6.15 din casa....pe la APACA ma trezesc cat de cat...continui trezirea la OMV...iar pana la 9.30 stau pe forum...,citesc mailuri...dastea.
|
--------------------
Renault
2007
|
|
DrK |
![]()
|
mda.. ce departe lucrezi
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
LNG |
![]()
|
QUOTE(ciobi @ 18 Jan 2008, 09:57) LNG: io incep la 9.30 dar ajung la 7.30 in fiecare dimineata.Asta dupa ce stau cam 40 de minute la OMV sa beau cafeaua...sa citesc ziarele. Si asta numai din pricina traficului...decat sa fac de la Gorjului la APACA 40 de minute...mai bine plec la 6.15 din casa....pe la APACA ma trezesc cat de cat...continui trezirea la OMV...iar pana la 9.30 stau pe forum...,citesc mailuri...dastea. Eu ma trezesc intre la 8:00 - 8:30, si plec de acasa in functie de cat de repede ma spal/imbrac. Las masina in parcare si o iau cu metroul ca fac mai putin pana in Pipera, si la dus, dar mai ales la intors. Esti super tare daca reusesti sa fii in picioare la ora 6.15, mie nu mi s-a mai intamplat asa ceva de cand am avut ultimele examene in facultate care incepeau la 8 ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
De la 1 august 2007, programul nostru incepe la 8:00 si se termina la 17:00. De atunci o singura data am venit mai devreme, de vreo 2-3 ori la fix la 8:00... in rest am intarziat minim 10 minute. Locuiesc in Berceni iar jobul il am undeva in zona Vergului - Morarilor... Sunt curios ce voi face cand sediul nou (din Buftea) va fi gata... ?
![]() Partea buna a povestii este ca seful tocmai s-a mutat in noua lui casa din Crevedia (Darza mai exact), oarecum la 2 pasi de Buftea... si intarzie cel putin 40 de minute, deci vine dupa mine. Partea proasta este ca dupa ce ne vom muta, nu stiu pe unde voi mai scoate camasa... ![]() Sefu' ! Daca ajungi pe acest forum si citesti acest topic, nu ma injura, glumeam si eu cu baietii... si afla ca nu intotdeauna adevarul este cea mai buna minciuna ! ![]() This post has been edited by Catalin S.: 18 Jan 2008, 10:21 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
LNG |
![]()
|
Am uitat sa precizez, teoretic programu de munca incepe la 8 la noi
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
io incep la 8:30 programu'. ma trezesc la 7:30, ma spal, halesc....si pe la 8:27 plec la munca. perpedes. dupa un drum chinuitor, reusesc sa ajung la 8:30 la munca.
cel mai mult am facut pana la munca 10 min. si asta ptr c-am stat de vorba cu cineva 5 min in fata blocului. cel mai putin: 40 sec. da' ma grabeam rau de tot. chiar am alergat cand am traversat strada ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Cristib... pai in cazul asta, eu nu inteleg de ce te mai duci la munca... Nu poti lucra de acasa.. din pat ?
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
CGB |
![]()
|
tre' sa mai fac si io miscare. altfel mi se atrofiaza picioarele
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
LNG |
![]()
|
Da si eu ar trebui sa fac miscare, adica sa merg pe burta pana la munca, ca mi s-a atrofiat
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
40 de secunde??? nici daca erai administrator nu erai asa de comod cu drumul
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 02:55 |