Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
calitatea proasta a asfaltului a permis apei sa se infiltreze. apa a inghetat si a spart asfaltu.
astea sint lucrarile facute in romanica. pe banii nostrii. d-aia platim taxe de drum, aka rovignete. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
platesc altii ca eu NU
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
CGB |
![]()
|
las ca-ti cere tie garcea rovigneta. sa te vad pa unde scoti camasa. ca-i 50 bulioane amenda.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
iti raspund pe YM ce-mi face Garcea... intelegi tu
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
In Galati cica stau fix la panoul de iesire din oras. Cica daca te opreste, bagi marsarier 5 metri mai in spate si le dai M.*.*.E.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Actiunea "Deszapezim pentru vecini", part III
Vin ieri de la Selgros si in locul deszapezit mai acum 2 sapt., trona un superb Pasat albastru. Nu stiu ce se intampla in / cu viata si destinul meu, dar se pare ca in ultimile saptamani, imi cam dau tarcoale masinile care sunt vopsite in aceasta culoare. Cu o zi inainte vazusem la stiri cum gasca unui mare smecher posesor de Pasat, a distrus o utilitara (papuc) al unui biet angajat, pe motiv ca primul nu a avut loc sa treaca din cauza ca sarmanul parcase "pe dos" si am zis sa stau in banca mea si sa-i dovedesc faptul ca am mai mult creier decat el, pentru ca nu vroiam sa-mi gasesc Reno-ul vandalizat cu cauciucurile taiate si geamurile sparte precum papucul din reportajul difuzat la TV... In fine... parchez undeva in vecinatate, scot pungile cu cumparaturi si intru-n casa. La nici juma' de ora, imi dau seama ca nu cumparasem bere si tigari, motiv pentru care cobor in piata sa completez lista de cheltuieli, iar la intoarcere mai dau o tura prin spatele blocului sa vad daca nenea ala a catadicsit sa plece. Nope, era tot acolo. Asta e... imi zic. La etajul 1 pe balcon, fuma un vecin. Il intreb daca stie ce e cu Pasatul acolo. Imi spune ca habar nu are. Fiind singurul martor la "actiunea" ce urma s-o demarez, normal ca imi facusem datoria sa-mi anunt intentiile, astfel ca in secunda urmatoare, ii ridic stergatoarele, gandind cu voce tare... "Cand am deszapezit toata parcarea din spatele blocului si am creat drum spre strada principala, unul n-a venit sa dea o mana de ajutor... Acum vin toti la de-a gata." Vecinul ma aproba "Eu n-am masina ca veneam", "Veneai pe dreaq", am zis, dar mai incet sa nu auda... dupa care plec. Spre seara, Pasatul era la locului. Azi dimineata plec la munca si stupoare... pe locul Pasatului era o Skoda Fabia rosie. Bah, sa vezi ca astia s-au inteles... a spus paranoicul din mine... Asta e, lasa ca vad ei... Dau drumul la motor, raschetez parbrizul si geamurile laterale cu racleta, intre timp apare si soacra-mea cu fii-meu si cand dau sa plec, imi vine o idee... "Daca las Skoda asa, o sa creada ca e locul nimanui, iar deseara cand vin de la munca o s-o gasesc tot acolo..." asa ca trag frana de mana, le zic alor mei sa ma astepte 2 secunde, ies din masina si repet figura, numai ca din criza de timp, nu am ridicat decat un singur stergator... Pana la urma o sa fac precum paranoicul meu de vecin cu Matizul... N-o sa-mi pun T-eu, pentru ca ar fi ilegal, considerandu-se "constructie" ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu n-am inteles nici pana acum sistemul de Bucuresti cu locul de parcare, in care daca platesti pentru un loc, nu poti sa ti-l ingradesti, da in fine...
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu il cumperi,il inchiriezi,intre orele cutare si cutare
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Suparat ca am uitat sa-mi cumpar tigari in drum spre servici, si acum am ramas fara, ca mai aveam doar 4 in pachetul vechi
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ce tristi sunteti
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca l-ai platit la Primarie fa o copie dupa autorizatie, bag-o intr-un chilotzel d-ala de platic si lipeste-o acolo. Poti chiar sa sterg numele cu marker. Apoi daca il prinzi intre orele platite pe locul tau suni la Politia Comunitara.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Suparat ca imi iese o masea de minte.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu am reusit sa le blochez iesirea pana acum, n-au dat nici un semn.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine ai facut. Sa nu iasa ca sunt niste belele. Sun proaste, se strica repede si mai si doar cand ies.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
bear, cica ti-ar da minte
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Deci n-o sa am probleme. M-am linistit atunci.
![]() This post has been edited by Laurentziu83: 21 Jan 2008, 20:16 |
--------------------
.
.
.
|
|
bear_mc |
![]()
|
Exact acuma cu licenta.
![]() ![]() sadi, pana acum mi-au dat doar dureri. ![]() This post has been edited by bear_mc: 21 Jan 2008, 20:24 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
|
C@talin |
![]()
|
hmm mie miau iest da nu am sismtit
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
sunt singura care nu intelege ce scrie colegul c@talin?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
nope
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
C@talin |
![]()
|
sadi amicic dupa DC sau obisnuit,o sa te obisnuiesti si tu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cred ca mai repede te obisnuiesti tu sa scrii "normal" .. daca nu vrei sa ramai strict la dc
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde dracului se duce zapada? Saptamana viitoare mi-am luat liber pentru ski!
E ultimul an in care ma mai duc pe Valea Prahovei! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sadi |
![]()
|
|
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th August 2025 - 10:45 |