Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu pot sa scot masina din parcare!!
![]() ![]() Tocmai mi-am dat seama ca am tren spre sibiu! Asa ca am plecat sa-l priiiind ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
cred ca spun pas astazi la iesitul din casa... militari-ul este polul nord.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Mi-am bagat picioarele in zapada masii si am lasat masina in parcare. Mi-am dat seama ca "iar au fost surprinsi de zapada" alesii nostri. Desi de vreo 2 zile se stia ca o sa ninga abundent in Bucuresti.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Si in Crangasi e ALASKA
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
aseara se plimbau pe aleea dintre blocuri niste masini de deszapezire.. si nu cadea niciun fulg.. iar de dimineata, troienele de zapada erau mai mari ca mine
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Evitati bulevardul Timisoara..e jale...
Attached thumbnail(s) DSC04063.jpg ( Size: 95.04k ) Number of downloads: 89 |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
- B xx BOG
2005/1.6 16 V Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() ![]() Va doresc sa "navigati" fara evenimente ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Dan73 |
![]()
|
Chiar se gandeste cineva sa scoata masina pe vremea asta? Probabil se ajunge mai repede pe jos si cu mai putine costuri. O sa iau metroul frumusel si cat mai am de mers o sa merg pe jos ca echipament de iarna am.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
cu metroul e foarte bine. am testat eu si nu se circula bara-la-bara, e chiar liber
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
Dan73 |
![]()
|
@gill.ro. Treaba oricum se face de mantuiala pentru ca:
1. Ninsoarea inca nu s-a oprit. 2. Bucurestiul e sufocat de masini parcate aiurea...nu vad cum ar intra o masina de dezapezire pe o straduta unde eu abia ma strecor cu a mea (nicidecum daca mai vine si cineva de pe sens invers) 3. Nu exista constiinta civica (scuzati limbajul de lemn) pt ca daca ar exista nimeni nu ar iesi cu masina pana nu se dazapezeste ruta pe care vrea sa o ia. Zapada batatorita e mult mai greu da dat la o parte decat cea proaspata. O sa se faca sleauri si mocirla in combinatie cu sarea aia. 4. Proasta informare (nimeni nu ar sti daca s-a dezapezit sau nu traseul pe care intentioneaza sa il faca) 5. Administratie foarte proasta si necalificata. La ora asta orbecaie nestiind cum si ce sa faca. Firmele alea de dezapezire nu dispun decat de pluguri in cea mai mare parte ori o dezapezire ca lumea presupune multe alte utilaje pe care noi nici nu le-am vazut....cu alte cuvinte nu trebuiau sa castige licitatiile pe carte le-au castigat...nici macar sa se califice. This post has been edited by dan73205: 3 Jan 2008, 11:16 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Problema era ca am mule drumuri de facut. Nu mai zic ce le urez eu astora de la ADP. Aseara muau plugurile de colo colo si azi probabil ca nu mai au motorina....... Prosti suntem noi ca-i alegem.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
is suparat ca la targoviste nu ninge
![]() si ca-i coada peste tot unde se vand rovignete. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
domnilor/doamnelor. In bucuresti se circula destul de bine. Drumul din militari pana pe Stefan cel Mare a durat 50 min.
E chiar gol in bucuresti. Se circula din pct meu de vedere destul de bine. Daar, vreau sa salut pe aceasta cale primaria sector 2 ![]() Multumesc inca o data. A fost o experienta de neuitat ![]() This post has been edited by DrK: 3 Jan 2008, 12:02 |
--------------------
Sedan
Negru
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu ai cauciucuri de iarna???
Ieri dimineata la Constanta era vantul de te arunca de pe sosea, si oleaca de zapada, acum, istoria se repeta la Galati. Acum sunt multumit ca anunta la TV ca drumul de la Slobozia la Giurgeni este greu circulabil, exact pe unde am trecut eu ieri fara probleme. ![]() A, si nu ma intereseaza cozile la roviniete, ca nu-mi cumpar. |
--------------------
.
.
.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Ce ma enerveaza ca ninge fara oprire!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
sadi |
![]()
|
eu nu prea vad utilaje de deszapezire.. si lucrez in unirii
|
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
DrK |
![]()
|
cand vrei sa treci pe o strada pe care zapada este mai inalta decat garda la sol a masinii chiar sunt curios la ce te ajuta cauciucurile de iarna ...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Dimineata "nu erau probleme" ca era afanata zapada si deci ok cat de cat ... ramane de vazut daca se umezeste sau ingheata
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Drifting curat mai tarziu
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
DrK |
![]()
|
abea astept seara
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ii transmit stimatului primar Videanu ca imi introduc .... in toate rudele sale, m o r t i sau vii si aceleasi urari de bine tuturor celor ce il vor mai vota 1 data
![]() *PS: la televizor.. "am fost surprinsi... nu stiam ca vine zapada" |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa ma fffffffffffffffffffffffffffff pe el de prrrrrrriiiiiiiiiiimmmmmmmmmaaaaaaaar ca io nu lam votat eram plecat din tara....................
3 Jan 2008, 13:10: cum ma surprins cand de 2 zile ne ffffff la cap cu atentionare de viscol si ninsoare????? This post has been edited by b76bgaarh: 3 Jan 2008, 13:10 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Off topic
Noi la Brasov avem un primar destoinic. A vorbit el cu CINEVA....sa nu ninga prea tare si avem strazile aproape uscate ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Azi noapte pe la 2 in bucuresti am circulat destul de ok....maxim 50km/h cu cauciucuri de vara
![]() ![]() This post has been edited by UXE: 3 Jan 2008, 13:20 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt suparat pe toti nesimtitii care prefera sa inoate prin zapada decit sa puna mina pe o lopata sa faca o pirtie
pe aleea unde stau este un bloc de 10 etaje,cu 7 scari si vis a vis unul cu 4 etaje si 5 scari citi eram la zapada doi oameni ...atit restul in casa ,la geamuri,linga calorifere mor pe sentimentul asta de ingalare care presupune ca proprietatea se termina la usa apartamentului si in rest pe scara ,in lift ,in hol sau in fata blocului e treaba altora....mai bine se tirasc prin zloata decit sa faca ceva ![]() ![]() ![]() mentalitati de doi lei...comunitatea lui peste ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.373 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
@b76bgaarh: De ce esti asa de suparat man pe primar?! Dimineata erai asa de linistit si cuminte la semafor...
|
--------------------
-
-
- -
- ex Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015-2025)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
De curiozitate... spuneti-mi un superprimar pe care l-a avut Bucurestiul dupa Revolutie
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
A zis bine, cine a zis, cand a zis: Iarna nu-i ca vara!
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
andreigosman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
Suparat ca am reusit sa mai adaug o zgarietura pe usa dreapta spate. M-am strecurat pe langa o cisterna cu material antiderapant si din cauza locului stramt (in stanga era un mormam imens de zapadat) am alunecat un pic si m-am lipit de el.
Suparat ca in ciuda tractiunii integrale, in rondul de dinaintea magazinului Big, am facut fara voia mea o rasucire de 180 grade, la 20km/h. Noroc ca eram singur pe strada Suparat ca am depasit recordul mondial la dat cu lopata pentru aintra si a iesi din parcare si pentru a iesi de pe o strada pe care nu intrase picior de utilaj de dezapezire. Am arat juma' de strada dar la jumatate nu s-a mai putut si a trebuit sa trec la lopata. Noroc ca iarna umblu cu ea in masina. |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 02:09 |