Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
O.A.N.A. |
![]()
|
||
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
fara
masina !
....
|
|||
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
![]() ![]() Vezi ca avem topic special pt Elodia. In curand vom infiinta Cioaca&Elodia Fan Club. Stay tuned ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 6 Jan 2008, 00:41) De mai bine de 1 an sunt agasat de aceasta imagine! ![]() [attachmentid=1627426298] Luni voi notifica Politia de Frontiera pe aceasta tema. Ma angajez chiar sa platesc cele x tuburi defecte, eventual si starterele. Daca printre noi este cineva "din sistem", care-mi poate indica un cont, ceva, il rog sa-mi dea PM. ![]() Las-o asa, sa stie si strainii in ce tara intra, atentie la buzunare, ochii la gropi, radare cu instant-on, betivi, carutasi, etc, etc. De cand am iesit prima data din tara (in BG adica) mi-a disparut patriotismul. F*** you rumenia, adica. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
@ romeo: cred ca pe cineva care vroia sa fie in locul lui fred
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 6 Jan 2008, 13:29) Las-o asa, sa stie si strainii in ce tara intra, atentie la buzunare, ochii la gropi, radare cu instant-on, betivi, carutasi, etc, etc. De cand am iesit prima data din tara (in BG adica) mi-a disparut patriotismul. F*** you rumenia, adica. ![]() Hmm, ... la asta nu m-am gandit dar poate ca o sa ma mai gandesc cu notificarea. Ai dreptate ! "Astia suntem!" sau "Astia suntem?" ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Aia suntem noi
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
azi e ultima zi din concediu
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
LNG |
![]()
|
Cu alte cuvinte, de maine incepem sa ne prefacem ca muncim
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt suparat....ca la sinaia, busteni...in wichend era o usoara urma de zapada.....iar pe partia de la predeal gheata la greu.....cine a comandat frate zapada asta in bucuresti............
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Sunt suparat ca locuiesc in Bucuresti si ca avem un primar ca Adriean Videanu. Cum naiba l-a votat lumea pe individul asta care ieri declara ritos ca va ramane zapada pe loc pana la primavara cand se va topi. Era bronzat individul si iritat de intrebarile uneia de la Realitatea tv. Azi, venind spre Bucuresti, am trecut prin Alexandria unde se incarca zapada in remorci si era scoasa din oras. Sigur ca Alexandria e un oras mult mai mic dar si veniturile de la bugetul lor sunt cu mult mai mici spre comparatie cu Bucurestiul. In Alexandria zapada era mai mare decat in Bucuresti (cu vreo 20 de cm mai mult) si cu toate astea strazile aratau mult mai bine, nu era mocirla asta si mizeria din Bucuresti.
Jos Videanu!!! Huo!!! In alta ordine de idei de la drumul asta m-am ales cu un proiector de ceata plesnit serios de la pietrele imprastiate odata cu nisipul pe drum si cu masina ca un porc. Cand o sa ajung sa o spal o sa vad si consecintele nisipului improscat de rotile celor de pe contrasens. This post has been edited by dan73205: 6 Jan 2008, 20:05 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
si in bucuresti se ia zapada...din intersectiile centrale ....in conditiile in care pe strazile secundare n a intrat inca nici un plug....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe straduta mea (sect. 3) a intrat un plug vineri seara, iar sambata dimineata au dat si cu material antiderapant. E drept, au cam intarziat, dar au venit..
|
--------------------
.
.
.
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.373 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Inseamna ca stai mai departe de primaria sectorului 3. Ca au venit trebuie sa fie motiv de bucurie nu de suparare.
|
--------------------
-
-
- -
- ex Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015-2025)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
A...nu imi spuneti de sectorul 3, acolo lucrurile stau intr-adevar altfel. Jos palaria.
Apropo, vreau sa ma mut inapoi in Titan pt ca acolo am stat pana acum 3 ani si foarte rau imi pare ca m-am mutat in alt cartier din alt sector. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
la mine pe straduta au venit azi...au ras circa 2 cm din zapada
![]() ![]() ![]() treaba mai buna am facut eu cu lopata curatind pina la asfalt materialul antiderapant ,tot de la mine ![]() This post has been edited by FireChief: 6 Jan 2008, 21:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Suparat ca era sa pocnesc masina azi de doua ori.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
tot in sectorul 3 stau si eu.. si au venit unii cu lama ieri, au dat zapada la o parte pe masini.. si mi-au blocat masina si mai tare.. o sa mai ies cu ea la primavara
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
LNG |
![]()
|
Sunt la servici
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
La serviciu, luni, saptamana de 6 zile lucratoare, mizerie pe jos, cerul gri...
Vreau primavara! |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io sunt suparat ca wilma m-a lasat sa inghet la intalnirea reno.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
sadi |
![]()
|
imi cer scuze
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
is foarte suparat ca azi a trebuit sa iau rovigneta. si asta in urma unei intalniri de "gradul 3", avuta ieri cu "organul". 2 ani de zile (timp in care am avut rovigneta) nu m-a intrebat nimeni nimic de rahatul asta de rovigneta.
ieri, in timp ce ma deplasam pe minunatul drum tgv-ploiesti (cunoscatorii stiu ca ala cu greu se poate numi drum), un preazelos organ m-a oprit aproape de intrarea in ploiesti. si a cerut fix rovigneta. dupa ce timp de 1 ora juma si 45 km am rupt masina in gropile de pe mizeria aia de drum, ma opreste organu si-mi cere dovada platii taxei de drum. politicos l-am intrebat care drum. ptr ca ala pe care circulam io nu se poate numi drum. evident ca aluia i-a sarit mustaru, mie la fel. ne-am balacarit oleaca. apoi m-am calmat instantaneu cand am auzit cat e amenda.am dat-o in milogeli si rugaminti fierbinti, promisiuni ca-mi iau rovigneta...etc. pulitistu se umfla in pene, pe masura ce io ma faceam tot mai mic, la gandul ca tre sa scot din buzunar 5000 ron (cica atat e amenda). toata ziua am avut draci pe mine. imi venea sa ma dau cu capu de pereti de oftica, c-am ajuns sa ma milogesc de-un rahat de pulitai. si c-a trebuit sa mai dau niste bani la stat. niste bani dati degeaba. si cel mai mult m-a enervat ca mi-a cerut ala rovigneta taman cand circulam pe cel mai prost drum din dambovita (si printre cele mai proaste din tara). mizerabila tara avem. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
De spaga n-ai auzit?
Tgv-Ploiesti e drum national? ![]() In locul tau, il intrebam motivul opririi, daca zicea de rovinieta ii raspundeam "e drum judetean asta, tataie!" si bagam a 1-a fara sa ma uit in urma. QUOTE(OVIDIUS @ 7 Jan 2008, 09:36) Si eu vreau. ![]() O placere primavara pe faleza la Galati. Macar acum ninge iar. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 7 Jan 2008, 10:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(cristib @ 7 Jan 2008, 09:49) dupa ce timp de 1 ora juma si 45 km am rupt masina in gropile de pe mizeria aia de drum Eu am facut 30 de minute. La 100 la ora gropile se simt mai greu decat la 10. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 7 Jan 2008, 10:04) e drum judetean.ai dreptate. dar la fel de bine ma putea opri pe tgv-bucuresti (asta fiind drum national). oricum nu mi-a mai stat mie mintea la ce fel de drum e, cand mi-a zis ala cat e amenda ![]() QUOTE(ssilviu @ 7 Jan 2008, 10:07) daca-mi dai masina ta, promit sa fac 20 min pe drumu ala ![]() cand am scos banii sa platesc rovigneta, parca am taiat o bucata din mine ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Chiar daca era national saracia aia de drum, tot il scuipam intre ochi, ii ziceam ca pastrez banii sa-mi schimb pivotii.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ieri cand am coborat din avion era sa ma c..c pe mine de frig!Toti imi spuneau la telefon ca e jale in Bucuresti, dar nu credeam ca e in halul asta!
Ce dracu ati facut cat am fost plecat! ![]() Plus ca am dat la lopata in fata casei de era sa lesin! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sadi |
![]()
|
bine ai revenit pe meleagurile mioritice
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Welcome back, solon.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th August 2025 - 05:57 |