Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1069 Pages « < 90 91 92 93 94 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...

sadi
post 28 Dec 2007, 10:02
Post #2731

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori
From: Bucuresti

bonurile alea nu se pot deconta undeva?

--------------------
VW Passat Confortline - numar de moldova :) 2.0 TDI 140 cp 2009
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LNG
post 28 Dec 2007, 10:09
Post #2732

.

Group: Members

Nu, sunt fix facute pt restaurantul asta, firma are un deal cu ei. Era bine sa se poata deconta, au valoare de 14.5 RON icon_mrgreen.gif

--------------------
- - -
+
adip
post 28 Dec 2007, 15:31
Post #2733

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(AlexC @ 28 Dec 2007, 00:19)
Niciuna din ele insa nu e mai ieftina decat cantina de la subsol de la FEPER smile.gif
De fapt, nicaieri nu se mananca mai bine decat la FEPER in toata zona aia. Iar fețele alea de masa in carouri, de parca ar fi de pe vremea odiosului si sinistrei, imi fac o pofta de mancare nebuna biggrin.gif
Primavara si toamna, cand e vremea tocmai buna de plimbare de la Aerofina, sunt client fidel FEPER biggrin.gif

This post has been edited by adip: 28 Dec 2007, 15:32

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
LNG
post 28 Dec 2007, 16:05
Post #2734

.

Pai atunci poate ne vedem la o ciorba de potroace party.gif

--------------------
- - -
+
adip
post 28 Dec 2007, 18:01
Post #2735

Banned

From: Melbourne, Victoria

Cu placere, daca ma hotarasc sa halesc la FEPER pana plec o sa iti dau de stire smile.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
LNG
post 28 Dec 2007, 21:23
Post #2736

.

Primit acasa amenda de la politia mun. Oltenita, ca am parcat la mai putin de 25m de trecerea de pietoni, 78 lei si 2 puncte post-336-1110552439.gif post-336-1110552489.gif

This post has been edited by lng: 28 Dec 2007, 21:24

--------------------
- - -
+
Dan73
post 28 Dec 2007, 21:26
Post #2737

Membru autentic

Pai eu cred ca nu ai de ce protesta biggrin.gif . Era sa dau odata peste o femeie pe trecerea de pietoni din motivul ca unul cu o duba parcase chiar inainte de trecere si nu am vazut

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
LNG
post 28 Dec 2007, 21:51
Post #2738

.

Protestez pt ca vaneaza masini de Bucuresti, toti ceilalti cu numere de Calarasi care erau insirati pe marginea drumului nu cred ca au luat amenda, ca acolo parcheaza de obicei ... Oricum am rezolvat, s-a anulat amenda da am ramas cu punctele... icon_mrgreen.gif

Nu am parcat langa, erau 10 m distanta, si nu conduc o duba, poti vedea in semnatura tongue.gif

This post has been edited by lng: 28 Dec 2007, 21:52

--------------------
- - -
+
Dan73
post 28 Dec 2007, 22:54
Post #2739

Membru autentic

Bun bun... biggrin.gif ...vad eu semnatura ta dar atunci sa zicem ca Megane-ul tau poate masca un copil care vrea sa treaca strada si eu, ca turist ce ma aflu prin Oltenita, nu il vad pe sarmanul copil. Eu am zis de duba ca duba a fost cea care m-a impiedicat sa vad ca o femeie corpolenta voia si ea sa treaca bulevardul Pantelimon.
Chestia cu politistii si vanatul e adevarata dar totusi la cate reguli se incalca in Romania voit sau nevoit (precum parcarea pe portiuni cu parcarea interzisa in Bucuresti) .....e de inteles. Vreau sa spun ca nu pot amenda nici ei pe toata lumea. Eu am scapat odata cand am calcat linia continua (oricum nu am periclitat pe nimeni, aveam vizibilitate, dar ma saturasem sa stau in spatele unui camion) pentru ca dupa mine a intrat in depasire si unul cu un VW cu un localnic in ea (masina de Giurgiu)....si l-a oprit pe el. Daca imi facea mie semn sa trag pe dreapta probabil ca nu mai apuca sa il opreasca si pe cel cu VW iar eu trageam concluzia ta.

--------------------
+
ssilviu
post 28 Dec 2007, 23:02
Post #2740

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(cristib @ 23 Dec 2007, 12:21)
reparau in vara asta. ma rog, reparat e mult spus. era o masineta, care scuipa smoala cu nisip in gropi. in unele din gropi.

Acu 2 zile am fost pe acolo. Big mistake! Huge! Nu am vazut drum mai prost ca ala in toata tara. E un pericol sa conduci pe acolo din cauza soferilor care franeaza si isi schimba directia de mers brusc pentru a evita gropile. Si cel mai grav este ca in loc sa te concentrezi la trafic, te concentrezi la gropi si cum sa le ocolesti. Pana nu se va repara capital drumul ala de la un cap la altul eu pe acolo nu mai dau cu masina. De la ploiesti pana la gaesti e pur si simplu bataie de joc.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
19vik
post 30 Dec 2007, 16:18
Post #2741

Membru

Iar am luat minus fara semnatura si fara motiv. La urmatorul intru in zona rosie sad.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
bear_mc
post 30 Dec 2007, 18:54
Post #2742

Half-Life 2 Fan

Ti-am dat eu un + acum. Nu mai intri in zona rosie. smile.gif

--------------------
Renault Megane II - B-43-ZHY (sau 42) 2005
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
Dan73
post 30 Dec 2007, 19:33
Post #2743

Membru autentic

Azi, pe mama ei de autostrada A1 si cu ta-su si cu sora-sa A2 si cu tot neamu si cu cine o "intretine", am luat o groapa, dar groapa nu asa...gluma...din aia de mortier. Era putin dupa kilometrul 46 pe banda 1 spre Pitesti. Mergeam cu amicul meu Paco, membru al acestui forum dealtfel, ca are si el un renault 25, cu noua achizitie Lada 1200 pe gaz luata special pentru rahaturile astea de drumuri (10 bucsi = 30 lei radmasa.gif ) ca musai trebuia sa stim noi azi, de ziua republicii, cat gaz consuma. S-a indoit janta atat de tare ca pierdea aer pe acolo...si pierdea destul de repede. Asta e ...ceata ...mergeam prea aproape in spatele lui...am vazut-o prea tarziu.
Maine sun la AND sa vad poate printr-o minune e cineva acolo ca cica la Serviciul Siguranta circulatiei as putea suna pentru "identificarea punctelor periculoase pe drumurile nationale" ....eu eram pe "autostrada...ma rog.
Sa le mai trag o runda de in juraturi?.....mai bine dupa sarbatori ca sa le ajunga tot anul nou.

This post has been edited by dan73205: 30 Dec 2007, 19:34

--------------------
+
LNG
post 30 Dec 2007, 22:48
Post #2744

.

Azi mi-a murit un B390 popa.gif si janta indoita putin. Nu-mi aduc aminte sa fi luat gropi mari azi 251.gif

--------------------
- - -
+
19vik
post 31 Dec 2007, 01:20
Post #2745

Membru

Multumesc celor care mi-au sarit in ajutor si celor care au avut intentia (la cafenea nu se puncteaza). Cred ca e acelasi care imi ia cate 5 puncte. Inteleg anonimatul, dar imi scapa motivul smile.gif
Suparat ca am masina ca porcul si pe afara si pe dinauntru, nu am apuca sa o spal zilele astea, ba a fost foarte aglomerat, ba erau inchise toate spalatoriile.
Suparat ca m-a prins frigul cu lichid de vara la parbriz. Am pus juma' de litru de -20 grade luat din hipermarket peste (atat a incaput) si degeaba. Am dat cu lichid din asta direct si cu stergatoarele si a inghetat pe parbriz desi nu erau decat -5 grade excl.gif

This post has been edited by 19vik: 31 Dec 2007, 08:51

--------------------
+
Laurentziu83
post 31 Dec 2007, 09:55
Post #2746

Membru autentic

QUOTE(dan73205 @ 30 Dec 2007, 19:33)
Azi, pe mama ei de autostrada A1 si cu ta-su si cu sora-sa A2 si cu tot neamu si cu cine o "intretine", am luat o groapa, dar groapa nu asa...gluma...din aia de mortier. Era putin dupa kilometrul 46 pe banda 1 spre Pitesti. Mergeam cu amicul meu Paco, membru al acestui forum dealtfel, ca are si el un renault 25, cu noua achizitie Lada 1200 pe gaz luata special pentru rahaturile astea de drumuri (10 bucsi = 30 lei  radmasa.gif ) ca musai trebuia sa stim noi azi, de ziua republicii, cat gaz consuma. S-a indoit janta atat de tare ca pierdea aer pe acolo...si pierdea destul de repede. Asta e ...ceata ...mergeam prea aproape in spatele lui...am vazut-o prea tarziu.
Maine sun la AND sa vad poate printr-o minune e cineva acolo ca cica la Serviciul Siguranta circulatiei as putea suna pentru "identificarea punctelor periculoase pe drumurile nationale" ....eu eram pe "autostrada...ma rog.
Sa le mai trag o runda de in juraturi?.....mai bine dupa sarbatori ca sa le ajunga tot anul nou.
*

Buna alegere, cu asta nu mai feresti gropile si nici nu mai franezi cand iti taie fata vreun dobitoc. Vezi sa aiba la el un ciocan, o pensula si o cutie de 1 litru de vopsea pentru reparatiile accidentelor.

A, si am luat si eu ceva gropi pe A1 si A2 aseara, nu mai zic de cate ori i-am injurat pe loganarii care pe banda 2 depaseau cu 121 la ora pe cei care mergeau pe banda 1 cu 120 la ora. 1, 2, pana la urma i-am umplut de flash-uri p-aia de mergeau cu ochii pe CB si mi-am facut loc, mama lor de idioti. Pe autostrazile din Ungaria si Austria n-am mai vazut astfel de fenomene, ba chiar nu ma puteam tine dupa un Matiz 2 care mergea la blana cu 150. wacko.gif

Aseara nici n-am facut 2 km prin oras ca era sa-mi faca un dobitoc clio-ul dauna totala. Mergeam pe banda 3 si un dobitoc cu Mercedes de BR XX DMW ce mergea pe banda 2 s-a trezit (fara sa semnalizeze, normal) si el sa vireze la stanga sa intre in mine, nu altceva. Am tras stanga de volan, am franat, probabil si polei pe jos, am derapat, m-am oprit pe straduta unde voia ala sa intre si, pana sa ma dezmeticesc, ala a tulit-o. Putea sa se opreasca macar, sa-si ceara scuze, da in fine... Lasa ca il mai vad prin oras si ii multumesc cu o pioneza in cauciuc.

--------------------
. . .
+
dil
post 31 Dec 2007, 10:02
Post #2747

Membru verde

From: Corbeanca, Ilfov

QUOTE(Laurentziu83 @ 31 Dec 2007, 09:55)
ba chiar nu ma puteam tine dupa un Matiz 2 care mergea la blana cu 150.  wacko.gif

Daca ti-ai pus gaz... tongue.gif

--------------------
- - - - -
ex Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015-2025)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
+
adi_ar
post 31 Dec 2007, 10:05
Post #2748

Membru autentic si conservator

From: Arad

"... dupa un Matiz 2 care mergea la blana cu 150. "

Era suparat rau buburuzoiu' ! radmasa.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
sadi
post 31 Dec 2007, 10:27
Post #2749

tanti moderatoreasa

mad.gif 251.gif suparata ca am venit azi la munca degeaba

--------------------
VW Passat Confortline - numar de moldova :) 2.0 TDI 140 cp 2009
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
DrK
post 31 Dec 2007, 10:30
Post #2750

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

subscriu partial. eu am venit la munca prea devreme...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
19vik
post 31 Dec 2007, 16:32
Post #2751

Membru

Am reusit sa spal masina smile.gif . Ar trebui sa fiu bucuros, insa cu ocazia asta am descoperit o mica julitura si vopseaua putin luata pe coltul stang al spoilerului fata. Probabil din parcare, dar masina era atat de murdara ca nici nu stiu de cand dateaza. Baietii de la spalatorie mi-au ridicat perdelutele usilor din spate, nu stiu de ce si tot cu ocazia asta, am constatat ca cea din dreapta nu mai coboara deloc. Acum am de cautat pe forum daca a mai patit cineva, cum se demonteaza tapiteria de pe usa aia si intr-o zi cu soare sa ma apuc de treaba sad.gif

--------------------
+
cameleon_boy
post 31 Dec 2007, 20:49
Post #2752

Membru

Dintre toate belele anului 2007 ,asta este cea care le intrece pe toate,sunt de garda in noaptea de Revelion,mai suparat ca acum nu pot fi ,sper sa treaca repede aceasta noapte,petrecere frumoasa la toata lumea!!

This post has been edited by cameleon_boy: 31 Dec 2007, 20:49

--------------------
fara fara - fara fara
+
gotty
post 31 Dec 2007, 20:53
Post #2753

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

poate ai si tu o surpriza ca n reclama de la cosmote;)

--------------------
Private Spice Member
+
sylvester
post 2 Jan 2008, 00:53
Post #2754

Membru autentic

Suparat ca maine dimineata vroiam sa plec la Sibiu pt cateva zile!! Dupa avertizarile de la tv nu ma mai incumet sad.gif

--------------------
Renault Megane II.1 2004 sedan
Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004
+
bear_mc
post 2 Jan 2008, 12:15
Post #2755

Half-Life 2 Fan

Iar mi-am luat un minus la reputatie cu anonim binenteles. Faza e ca nu stiu pentru ce? blink.gif

L.E. Am mai luat un minus pentru acelasi post. radmasa.gif biggrin.gif laugh.gif
Dati mah. Macar sa o faceti rosie. Ce mama draq. radmasa.gif laugh.gif

This post has been edited by bear_mc: 2 Jan 2008, 16:46

--------------------
Renault Megane II - B-43-ZHY (sau 42) 2005
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
wolfin
post 3 Jan 2008, 00:03
Post #2756

Haha

am ajuns, worship.gif rugaciune.gif a scapat.gif

am plecat azi dimineata de la 10 din Caras-Severin (am fost pe Semenic) am traversat MH si Ag in 13 ore. traiasca cauciucurile de iarna

bineinteles ca nu am scapat sa nu intre o gagica cu cu chevi spark in fundul meu ca ramase cu gura cascata cand a vazut ca a un tractor cu plugul luase si o masina la dezapezit.

--------------------
pegas 3120 din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
Christu
post 3 Jan 2008, 00:15
Post #2757

Membru autentic

@wolfin - hai ca asta-i tare - imi pare rau ptr masina ta, sper ca e ok.

@ sylvester - am venit eu azi de la sibiu in conditiile in care a nins non stop de ieri de la pranz pana azi noapte nu stiu la ce ora - stai linistit - drumurile sunt super ok, nu gasesti pic de zapada pe E81 si pana in Sibiu!

--------------------
Alfa Romeo 159
ex: Renault Megane Sedan 2007
+
Laurentziu83
post 3 Jan 2008, 01:04
Post #2758

Membru autentic

QUOTE(dil @ 31 Dec 2007, 10:02)
Daca ti-ai pus gaz... tongue.gif
*

Eram cu Tedeiul, Clio l-am lasat acasa, nu ar fi incaput cele 17 tone de bagaje si cumparaturi pe care le avea maica-mea in portbagajul de la Clio (langa roata de rezerva) si pe bancheta din spate in spatele soferului pana la nivelul tetierei.

QUOTE(adi_ar @ 31 Dec 2007, 10:05)
"... dupa un Matiz 2 care mergea la blana cu 150.  "

Era suparat rau buburuzoiu' !  radmasa.gif
*

Era suparata...dupa am vazut ca era o femeie. Eu voiam sa ma tin dupa el (in amintirea vremurilor cand aveam si eu un astfel de gandac) dar a inceput maica-mea cu vorbele dulci ca sa nu ma mai tin dupa toti nebunii prin curbele si mazga aia. radmasa.gif

This post has been edited by Laurentziu83: 3 Jan 2008, 01:05

--------------------
. . .
+
Dan73
post 3 Jan 2008, 03:11
Post #2759

Membru autentic

M-au scos din sarite si le-am tras cateva injuraturi celor de stiri (mai ales la Antena 1) pentru modul in care umfla si exagereaza stirile. Era o pitipoanca intre niste sine de tramvai ce prezenta situatia cu ninsoarea, in bataia vantului, si care dupa voce, expresia fetei si ce spunea ai fi zis ca e cel putin in Siberia. La ora aia erau vreo 3 cm de zapada, -4 grade si un vant cu rafale ca ajungeau la vreo 50 km pe ora maxim in Bucuresti .
Ma intreb daca era ca in 1954 cand oamenii mergeau printr-un fel de tunele prin zapada, cand troienele ajungeau si la 6 m si alimentarea cu paine o facea armata cu niste tanchete ce ar mai fi zis fatuca aia cum ii place lui Cristoiu sa spuna?
Atunci tot sudul si estul tarii a fost complet blocat. Azi dupa amiaza erau 6 localitati fara curent si un drum national declarat blocat (judetene erau mai multe). Dar totusi 54 a fost un caz exceptional. Cum ar fi urlat astia la televiziuni daca era situatia din Bulgaria din momentul asta unde sunt 200 de localitati fara curent electric?
Nu stiu cine naiba ii invata meserie dar tare prost o mai face.
Sunt cu totul tampiti si spun si prostii cu gramada....
"Valuri uriase de 4 metri!!!!"... defapt sunt valuri destul de frecvente in anotimpul asta.
"In Bucuresti inca nu ninge (era ora 4 pm) din cauza ca e frig" (era o reporterita pe la ANM care prinsese ea ceva dar interpretase dupa mintea ei)
"Se circula bara la bara cu maxim 30-40 de km/h"...ar fi foarte bine sa se circule viteza aia.
Acum ar fi material de filmat ca ninge cum nu am vazut de mult si daca o tine asa pana maine la pranz cum e prognoza e jale mare. Dar la ora asta fatucele au somnul linistit gandind ca u facut treaba buna azi iar eu nu am somn de grija lor radmasa.gif

This post has been edited by dan73205: 3 Jan 2008, 03:20

--------------------
+
Vanzatorul de Iluzii
post 3 Jan 2008, 03:24
Post #2760

Membru autentic

Pun oamenii astia la stiri tot felul de nechemati si nechemate "sa prezinte" stirile. Intrebari multiple, cu raspuns sugerat, acuzatii fara substanta, comentarii imbecile etc. Le spun pe toate. O mostra de imbecilitate a unei mandre de la Realitatea S...ana nu stiu cum: de la Brasov pana la iesirea din Sinaia, la Nistoresti... Ii doresc sa mearga pe jos de la Sinaia la Nistoresti sa vada cat de "la iesire" este. In afara de aceasta, ii atrag atentia ca de la Brasov pe Valea Prahovei, drumul nu are (inca) doua benzi pe sens. Si multe altele.
Ce spuneti, facem un post de televiziune care sa dea niste stiri corecte?

--------------------
Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre
+
1069 Pages « < 90 91 92 93 94 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th August 2025 - 02:31
Dacia