Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

1069 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...

sqryn
post 25 Sep 2006, 09:59
Post #241

Clio rulezzz

Group: Members
From: München

Deoarece topicul cu cei mai prosti soferi s-a inchis revin aici cu precizari. Cei mai prosti si dobitoci si ordinari soferi sunt bucurestenii (nu toti) cu masini "bengoase" gen "A seis" care dau flashuri din spate ca nu poate saracu sa astepte pe banda 2 pana depasesti si tu o lata masina, de parca si-ar fi cumparat sosea. Si aia care se baga ca nesimtitii in fata si iti taie calea si pe deasupra mai au si pretentia sa ii lasi de parca ei ar avea prioritate. Am venit din germania, am trecut si prin romania, prin ardeal dar dupa sinaia am avut parte numai de dobitoci pe drum. Cum treci granita parca intrii in alta lume, nu auzi claxon, flash nu da nimeni. Si in Budapesta desi am blocat de cateva ori vreo 2-3 masini in intersectii caci nu stiam exact pe unde sa o luam si ne uitam pe la colturi sa gasim numele strazii nu mi-am luat nici un claxon. Toti au asteptat sa vada ce fac, cumini si civilizat. Si e foarte greu cand conduci cand in afara si toata lumea te respecta si tu ii respecti pe ceilalti la randul tau sa te trezesti in haosul din bucuresti. O sa imi ia ceva timp sa ma acomodez din nou cu stilul de a conduce aici. Sincer sa fiu imi pare bine ca am ajuns ok caci era sa imi busesc de 3 ori masina din cauza lor.

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v - B-xx-xxx Alize/1999
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
uncle
post 25 Sep 2006, 10:18
Post #242

pole after pole

From: Bucuresti

sorine, te inteleg perfect si la mine singurul flash primit in grecia a fost de la un nesimtit de bucale cu un Q7 dry.gif

--------------------
renault megane 1.4 16v / yamaha szr 660 >>> 2005 / 1998
2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
+
padre
post 25 Sep 2006, 11:05
Post #243

Il padrino

Am intalnit si eu azi dimineata un asemenea idiot cu "A seis" pe Calea Victoriei, in fata la Hilton. Eu am venit cu viteza (40-50 km/h) din spate, pe banda cea mai din dreapta (care merge inainte, este interzis sa virezi dreapta acolo) care era libera, in timp ce jmekerul abia pleca de la semafor, alaturi de altii. Ori din prostie, ori pt ca a fost incomodat de alt destept ca el care nu e in stare sa urmeze desenul luniilor de pe asfalt a intrat pe traiectoria mea... ma rog, a franat, in timp ce eu treceam repede pe langa el, mi-a dat cateva flashuri, etc. La urmatorul semafor ne nimerim primii, cu 1 banda intre noi loc liber... Bineinteles ca mai comenta ceva uitandu-se la mine si eu nu m-am putut abtine sa nu-i intorc vorba si sa-i spun in fata ca e prost si ca nu trebuie decat sa urmeze liniile de pe asfalt... Replica lui "daca nu franam, te loveam". mad.gif ohmy.gif ohmy.gif wacko.gif Eram oricum nervos, asta nu a facut decat sa ma enerveze si mai tare... mad.gif
Adevarul e ca nu e bine sa te pui cu prostii, astia au mintea odihnita. radmasa.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
rttt_gia
post 25 Sep 2006, 14:19
Post #244

ExRenoAR

Am mai spus-o si o repet: PISTOL CU APA si ideea cu "munitia" a venit din partea altui coleg: umplut cu cerneala!!! biggrin.gif

--------------------
Kia Cee'd 1.6 L
+
Laurentziu83
post 25 Sep 2006, 18:32
Post #245

Membru autentic

QUOTE(modulsys @ 25 Sep 2006, 10:34)
Cateodata sugarii au colici care nu trec cu nimic. Mergi la medic, le dai ceaiuri, dar problema nu se rezolva deplin. Se rezolva de la sine in cateva saptamani.

Tu chiar crezi ca parintilor le place sa le urle copilul de durere? Mai gandeste-te. Sau si mai bine, renunta sa mai judeci pe altii pentru lucruri despre care nu ai habar.
*

Adica eu nu mai am dreptul la liniste daca aia au facut copil?

--------------------
. . .
+
padre
post 25 Sep 2006, 18:34
Post #246

Il padrino

Ba ai, si ce, plange copilul la tine-n casa??? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
adip
post 25 Sep 2006, 18:52
Post #247

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(Laurentziu83 @ 25 Sep 2006, 19:32)
Adica eu nu mai am dreptul la liniste daca aia au facut copil?
Adica tu chiar crezi ca mana aia de om plange doar asa, sa te enerveze pe tine? blink.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
cristirenault
post 25 Sep 2006, 19:17
Post #248

Membru autentic

Group: Banned
From: pingo-pongo

Hai ma Laurentiu(83) tu esti suparat din cauza ca plange un copil?... probabil ca suferinta lui , acolo in lumea lui e mai mare decat ceea ce trebuie tu sa suporti ca deranj audio...
Aici e topic cu "coltul suparatilor" dar eu am sa fiu off-topic si am sa scriu ceva fara sa fiu suparat... acu' cateva zile in urma am scris si eu niste chestii si din cauza ca s-au gasit 2 labagii ( adica oameni cu labe , maini mari, ca ei sunt muncitori , adica nu vreau sa jignesc pe nimeni cu nimic ca stiu ca se mai foloseste expresia asta si in alte sensuri dar eu nu ma refer la alea ci la chestii anatomice referitoare la maini) deic revin , se gasisera astia 2 sa o dea in caterinca , cum le place lor dar eu fac ceva in placerea lor , deci ca sa revin radmasa.gif din cauza alora s-a trezit si un moderator si mi-a sters postul meu , ca si cum eu as avea vreo legatura cu gagautii aia 2 care nu au loc de mine , asa ca a gasit el cel mai nimerit de cuviinta sa stearga si postul meu care era la subiect si pe al alora care era la grija lui DAbija la adresa mea, eu care credeam ca sunt invizibil uite ca am si "admiratori"...
Concluzia acestei delireli este ca daca pe mine nu ma supara niste fraieri care au o varsta care le asigura accesul la scriere si citire, mai putin judecata, pe tine te supara un biet copilas care saracu' nu ar deranja pe nimeni dar asta e si tu ai fost ca el si cine stie pe cati ai deranjat smile.gif cheers.gif
Poate ne intalnim intr-o zi si mai vorbim de masinutze , fie ele VAG , fie Reno wink.gif

--------------------
Renault Megane Coupe - RO 007 EUM 1998 2.0 16v
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
ghetau dan
post 25 Sep 2006, 20:11
Post #249

D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban

Sint suparat ca e prea multa liniste acum...oare o fi murit javra?
Hai ca am glumit,traieste dar s-a mai calmat! ph34r.gif

Iar sa faci o paralela intre un copil care plinge si o javra care latra aiurea( si aici cred ca stiu ce zic) la curte sau mai rau in bloc...

--------------------
Subaru Legacy 3.0R 2007
+
Racky
post 25 Sep 2006, 20:19
Post #250

Membru autentic

Ma enerveaza cei care sunt asa de tari in gura in fata unui monitor si intre 4 pereti,injura,te bag si te scot te la origini etc iar cand le ceri sa te intalnesti dau bir cu fugitii...

--------------------
Renault . .
2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris
2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege
2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI
+
cristirenault
post 25 Sep 2006, 21:03
Post #251

Membru autentic

ehehe , cat am insistat eu sa ma intalnesc cu unul si nu a vrut sub nici un chip... imparteam si noi idei tehnice , asta e , era asa superior omul ca s-a lasat la mana lui , i-am zis sa ne intalnim sa discutam concret , nu pe forum... dar poate ca forumul e locul unde toti papagalii sunt zmei si care mai de care pilot de curse si atoatestiutor... dar mie imi plac papagalii ca sunt colorati frumos si unii mai sunt si vorbitori ai dracu' smile.gif))))

--------------------
sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
+
b06fcn
post 25 Sep 2006, 22:59
Post #252

DOCTOR

From: Bucuresti/Galati

dar tucanii sunt si mai misto...chiar daca nu vorbesc... radmasa.gif

--------------------
Renault 21 - B 06 FCN 1.9dT, 1989
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
flotl
post 26 Sep 2006, 07:46
Post #253

Membru autentic

From: Tulcea

QUOTE(cristirenault @ 25 Sep 2006, 23:03)
ehehe , cat am insistat eu sa ma intalnesc cu unul si nu a vrut sub nici un chip... imparteam si noi idei tehnice , asta e , era asa superior omul ca s-a lasat la mana lui , i-am zis sa ne intalnim sa discutam concret , nu pe forum... dar poate ca forumul e locul unde toti papagalii sunt zmei si care mai de care pilot de curse si atoatestiutor... dar mie imi plac papagalii ca sunt colorati frumos si unii mai sunt si vorbitori ai dracu' smile.gif))))
*

Unii sunt zmei si pe sosele. Parca spuneai ca esti prezent pe drumurile publice de la 16 ani. Prefer sa intalnesc zmei si papagali pe forum, decat pe sosea.

--------------------
Megane Sedan 1.5 dci 100 CP 2004 CP
+
padre
post 26 Sep 2006, 07:56
Post #254

Il padrino

Touche, monsieur pussycat! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
+
Pegasus
post 26 Sep 2006, 09:47
Post #255

Membru incepator

Sunt nervos si plin de draci pe ******* astia din politica si sitemul la fel de ticalosit ca inainte, care se fac ca fac drumuri si autostrazi...dar o fac doar asa ca sa aiba ce face si anii urmatori ca doar trebuie intretinuta autostrada/drumul si sa aiba si gura lor ce mananca. post-336-1110552439.gif showfinger.gif 251.gif 183.gif
Pentru cine avea o zi buna sa citeasca aici ca o sa ii treaca repede.

--------------------
Clio Symbol - Fidji 1.5dci(80cp)
Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
+
modulsys
post 26 Sep 2006, 10:13
Post #256

Sofer cuminte

From: Brasov

Am fost suparat pe cel ce mi-a taiat calea azi-dimineata. Vazuse un loc de parcare si a incercat sa-l ocupe direct de pe banda a doua. Eu pe banda 1, am franat cu scrasnete m-am oprit milimetric de portiera lui.
Mi-a trecut subit supararea vazandu-l pe sofer ridicand mana in semn de 'mea culpa' si multumindu-mi din priviri ca l-am evitat.

E atat de simplu cateodata sa recunosti cand gresesti...

Laurentiu(83), ai dreptul la liniste. Sa speram ca lucrurile se vor rezolva in curand. Si cand spun asta nu ma gandesc doar la tine, ci si la durerile micutului. Si de ce nu, si la nesomnul si suferinta parintilor. Am trecut prin chestia asta cu fiu-meu cel mare, avand doi medici pediatri in familie si jdemii de ceaiuri in dulap. Imi parea rau de vecini, imi era ciuda ca la serviciu umblam ca zombie prin birou (nesomn+griji) dar mai presus de toate ma durea suferinta puiului meu.

Acum dupa 8 ani zambesc cand imi aduc aminte, vecinii au uitat de mult din moment ce m-au numit sef de scara, iar cel mai enervant lucru este ca juniorul poate sa inoate mai multe lungimi de bazin decat mine. cu ochiul.gif

Scuze de offtopic.

This post has been edited by modulsys: 26 Sep 2006, 10:13

--------------------
Ford Focus C-MAX 2004 1.6 TDCi
+
Meghitzanul
post 26 Sep 2006, 10:40
Post #257

***** 4 ISOFIX

zilele astea nu se mai poate circula prin Bucuresti din cauza Francofoniei
in perioada 27-29 sept fac din nou cunostinta cu metroul wink.gif

pe 29 am treaba prin oras iar masina imi prindea super bine..... sad.gif

--------------------
VW Passat Variant 2.0TDI 170cp DSG 2008
Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004
Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000
+
dorindumitru
post 26 Sep 2006, 12:58
Post #258

sofer potolit in trafic

Mai fratilor, da boi cu "a sez" care dupa ce ii lasi intr-un final sa-i depasesti se baga in fata ta si pun frana brusc ati intalnit?
Doamne, sfinte... noroc ca am fost pe faza ca altfel ii faceam curu varza, f***-i **** ***** de *******......
Sa fi avut un tank ca sa mor daca nu ma urcam pe masina lui... gata, urmatoarea masina va fi ceva mare si cu senile ca sa nu mai ma intereseze cand am dobitoci de-astia in spate sau in fata

--------------------
Dacia Sandero Stepway - 0.9TCe Easy-R 2017
https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html

Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI
https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html
+
Alexandru_L
post 26 Sep 2006, 13:56
Post #259

Membru incepator

mai mult o constatare decat o "suparare": traficul in romania si mai ales in bucuresti este functie de masina, de CP, bani sau cum vreti sa o luati; ala care e mai "bazat" isi impune regulile, aproape in orice situatie din trafic, chiar si in caz de accident, caz in care legea rutiera este foarte interpretabila.

--------------------
renault clio symbol 1.4 16v - B.... 2006 dynamique
+
rttt_gia
post 26 Sep 2006, 15:20
Post #260

ExRenoAR

M-am gandit acum ceva timp sa imi iau o masina de 10-20-30 de milioane (inmatriculata) cu frane si directie smile.gif si sa incep sa merg 100% regulamentar prin oras; cozile interminabile de la "accidente usoare" te determina sa renunti biggrin.gif
bafta

--------------------
Kia Cee'd 1.6 L
+
Fratzica
post 26 Sep 2006, 15:38
Post #261

Zen

Group: Moderatori

mi-au sters masina in parcareee.... 251.gif plange.gif

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
modulsys
post 26 Sep 2006, 16:10
Post #262

Sofer cuminte

From: Brasov

rttt_gia, in curand pentru tamponari usoare nu va mai fi nevoie de dovada Politiei, ci doar declaratii la firma de asigurare ce suporta reparatiile (ca-n orice tara civilizata).

Asa ca s-ar putea ca ideea ta sa redevina tentanta... ph34r.gif

--------------------
Ford Focus C-MAX 2004 1.6 TDCi
+
cristirenault
post 26 Sep 2006, 18:23
Post #263

Membru autentic

QUOTE(flotl @ 26 Sep 2006, 08:46)
Unii sunt zmei si pe sosele. Parca spuneai ca esti prezent pe drumurile publice de la 16 ani. Prefer sa intalnesc zmei si papagali pe forum, decat pe sosea.
*

Asa si?... fii mai direct ca sa inteleg ce te doare...
Conduc de la 16 ani , atunci am inceput scoala de soferi, examenul l-am sustinut inainte de 18 ani si l-am luat din prima cum se spune , a fost examen din ala pe bune , cu poligon si toate alea , cei mai tineri habar nu am ce spun eu aici , prezent sunt pe sosele de la varsta de 2 zile cand m-a luat taicamiu pe mine si maicamea de la maternitate , ca sa iti satisfac remarca.
Daca eu conduc de nush cat timp si multumesc lui D-zeu inca nu am comis-o , nefiind nici zmeu si nici papagal , nu inteleg ce vrei tu cu Dabija asta al tau la adresa mea... pe bune acum , te plictiseai si nu aveai ce face si te-ai bagat si tu ca omu... mai ai si avocati vad care se bucura la ipocrizia unora...
Sincer poti sa zici ce vrei , vad ca unii aveti probleme , mari , va dau un sfat , nu va mai pierdeti timpul cu ce fac eu sa altii , vedeti de voi ca e cel mai bine.
Chiar nu inteleg ce te doare pe tine , nu am zis nimic de tine , te-ai simtit acrosat in vreun fel de ai sarit in sus ?... si tu si monsieur ala... a pardon, pisicuta ... a , sau tie ti-a zis pisicuta, ... al dracu fenomen , eu credeam ca cei trei muschetari sunt numai desene animate cu Tomita si Jerita , povestioare... sper ca nu am deranjat pe nimeni de la somnicul de dupa amiaza de la gradinita...
Cu toate astea , hai sa fim colegi corecti si sa ne respectam , daca nu s-a buricat nici unul dintre aia de care ziceam eu ce-ti veni tie?
PEACE, cheers.gif si HAI STEAUA wink.gif
L.E. aici e coltul suparatilor , eu iar sunt off-topic ca nu sunt suparat pe nimeni laugh.gif

This post has been edited by cristirenault: 26 Sep 2006, 19:17

--------------------
+
ghetau dan
post 26 Sep 2006, 19:50
Post #264

cristirenault se ia cam de toti...indiferent cine ce zice,el nu e de acord...eu m-am lamurit.
Care mai e rostul forumului?Discutiile pot avea loc si pe un alt ton...sau si aici n-am ce face de ma bag?Pur si simplu a fost o constatare...
si mai sint de acord cu flotl in ceea ce spune...de ce trebuie sa ma fac eu praf din cauza unuia care este zmeu?

--------------------
Subaru Legacy 3.0R 2007
+
cristirenault
post 26 Sep 2006, 19:56
Post #265

Membru autentic

Dane nu ma iau de nimeni , ai vazut cat m-am contrazis cu tine , nu am fost civilizat ?... am voie sa imi exprim parerea... iar tu ai acelasi drept, nu e nici o problema acum ca te-ai bagat , de acord cu tine , insa ce nu imi convenea mie la respectivul coleg de forum era ca imi daduse quote la mesajul meu , deci facea referire la ce ziceam eu sau la mine si de aici faptul ca nu am inteles ce vrea sa spuna ...
Deci intr-o seara am scris si eu un raspuns la obiect in legatura cu chestiune de pe topicul respectiv , s-au trezit din somnul de veci 2 isteti sa faca caterinca , fara nici un motiv , intr-un cuvant s-au bagat aiurea in seama fara sa zica nimic , moderatorul a sters si postul meu pe langa posturile celor 2 mistocari de 2 lei...
Repet , poti sa zici orice atata timp cat folosesti un ton ok , ai vazut ca si cu tine la un moment dat ai fost mai rigid asa in dialog , ca sa nu zic dur si ti-am zis ca cel mai bine e sa ne intalnim la un suc sau o bere sa impartim opinii , asa din spatele tastaturii e greu sa ne cunoastem blush.gif

This post has been edited by cristirenault: 26 Sep 2006, 19:58

--------------------
+
nacht
post 27 Sep 2006, 12:34
Post #266

F U H R E R

Topicul asta era pt cei ce au o suparare anume si explicita si nu pentru cei care cauta una. Luati o pauza baieti!....lunga.... ca v-ati incins smile.gif

--------------------
Honda Accord 2.0L 155CP, SSE, 2008 - a swing to perfection
+
cristirenault
post 27 Sep 2006, 19:35
Post #267

Membru autentic

Dai tu o bere ca sa ne racorim?... ca daca tot ai venit cu ideea , macar sustine-o smile.gif

--------------------
+
ramm
post 27 Sep 2006, 22:05
Post #268

Membru autentic

Eu sunt suparat ca m-am ingrasat prea rau si au inceput pantalonii sa intre la apa..

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
ghetau dan
post 29 Sep 2006, 13:28
Post #269

Am de plata putin peste 600ron in contul politei RCA pe anul viitor (nu calendaristic). sad.gif

--------------------
Subaru Legacy 3.0R 2007
+
uncle
post 29 Sep 2006, 14:44
Post #270

pole after pole

eu sunt suparat pe B-24-KTY pentru ca mi-a taiat fata ca nesimtitul/nesimtita....

--------------------
renault megane 1.4 16v / yamaha szr 660 >>> 2005 / 1998
2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
+
1069 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 07:23
Dacia