Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
sqryn |
![]()
|
||
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|||
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sorine, te inteleg perfect si la mine singurul flash primit in grecia a fost de la un nesimtit de bucale cu un Q7
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am intalnit si eu azi dimineata un asemenea idiot cu "A seis" pe Calea Victoriei, in fata la Hilton. Eu am venit cu viteza (40-50 km/h) din spate, pe banda cea mai din dreapta (care merge inainte, este interzis sa virezi dreapta acolo) care era libera, in timp ce jmekerul abia pleca de la semafor, alaturi de altii. Ori din prostie, ori pt ca a fost incomodat de alt destept ca el care nu e in stare sa urmeze desenul luniilor de pe asfalt a intrat pe traiectoria mea... ma rog, a franat, in timp ce eu treceam repede pe langa el, mi-a dat cateva flashuri, etc. La urmatorul semafor ne nimerim primii, cu 1 banda intre noi loc liber... Bineinteles ca mai comenta ceva uitandu-se la mine si eu nu m-am putut abtine sa nu-i intorc vorba si sa-i spun in fata ca e prost si ca nu trebuie decat sa urmeze liniile de pe asfalt... Replica lui "daca nu franam, te loveam".
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adevarul e ca nu e bine sa te pui cu prostii, astia au mintea odihnita. ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Am mai spus-o si o repet: PISTOL CU APA si ideea cu "munitia" a venit din partea altui coleg: umplut cu cerneala!!!
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(modulsys @ 25 Sep 2006, 10:34) Cateodata sugarii au colici care nu trec cu nimic. Mergi la medic, le dai ceaiuri, dar problema nu se rezolva deplin. Se rezolva de la sine in cateva saptamani. Tu chiar crezi ca parintilor le place sa le urle copilul de durere? Mai gandeste-te. Sau si mai bine, renunta sa mai judeci pe altii pentru lucruri despre care nu ai habar. Adica eu nu mai am dreptul la liniste daca aia au facut copil? |
--------------------
.
.
.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba ai, si ce, plange copilul la tine-n casa???
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 25 Sep 2006, 19:32) Adica eu nu mai am dreptul la liniste daca aia au facut copil? Adica tu chiar crezi ca mana aia de om plange doar asa, sa te enerveze pe tine? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
Hai ma Laurentiu(83) tu esti suparat din cauza ca plange un copil?... probabil ca suferinta lui , acolo in lumea lui e mai mare decat ceea ce trebuie tu sa suporti ca deranj audio...
Aici e topic cu "coltul suparatilor" dar eu am sa fiu off-topic si am sa scriu ceva fara sa fiu suparat... acu' cateva zile in urma am scris si eu niste chestii si din cauza ca s-au gasit 2 labagii ( adica oameni cu labe , maini mari, ca ei sunt muncitori , adica nu vreau sa jignesc pe nimeni cu nimic ca stiu ca se mai foloseste expresia asta si in alte sensuri dar eu nu ma refer la alea ci la chestii anatomice referitoare la maini) deic revin , se gasisera astia 2 sa o dea in caterinca , cum le place lor dar eu fac ceva in placerea lor , deci ca sa revin ![]() Concluzia acestei delireli este ca daca pe mine nu ma supara niste fraieri care au o varsta care le asigura accesul la scriere si citire, mai putin judecata, pe tine te supara un biet copilas care saracu' nu ar deranja pe nimeni dar asta e si tu ai fost ca el si cine stie pe cati ai deranjat ![]() ![]() Poate ne intalnim intr-o zi si mai vorbim de masinutze , fie ele VAG , fie Reno ![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Sint suparat ca e prea multa liniste acum...oare o fi murit javra?
Hai ca am glumit,traieste dar s-a mai calmat! ![]() Iar sa faci o paralela intre un copil care plinge si o javra care latra aiurea( si aici cred ca stiu ce zic) la curte sau mai rau in bloc... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Ma enerveaza cei care sunt asa de tari in gura in fata unui monitor si intre 4 pereti,injura,te bag si te scot te la origini etc iar cand le ceri sa te intalnesti dau bir cu fugitii...
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
ehehe , cat am insistat eu sa ma intalnesc cu unul si nu a vrut sub nici un chip... imparteam si noi idei tehnice , asta e , era asa superior omul ca s-a lasat la mana lui , i-am zis sa ne intalnim sa discutam concret , nu pe forum... dar poate ca forumul e locul unde toti papagalii sunt zmei si care mai de care pilot de curse si atoatestiutor... dar mie imi plac papagalii ca sunt colorati frumos si unii mai sunt si vorbitori ai dracu'
![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.902 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
dar tucanii sunt si mai misto...chiar daca nu vorbesc...
![]() |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
QUOTE(cristirenault @ 25 Sep 2006, 23:03) ehehe , cat am insistat eu sa ma intalnesc cu unul si nu a vrut sub nici un chip... imparteam si noi idei tehnice , asta e , era asa superior omul ca s-a lasat la mana lui , i-am zis sa ne intalnim sa discutam concret , nu pe forum... dar poate ca forumul e locul unde toti papagalii sunt zmei si care mai de care pilot de curse si atoatestiutor... dar mie imi plac papagalii ca sunt colorati frumos si unii mai sunt si vorbitori ai dracu' ![]() Unii sunt zmei si pe sosele. Parca spuneai ca esti prezent pe drumurile publice de la 16 ani. Prefer sa intalnesc zmei si papagali pe forum, decat pe sosea. |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
padre |
![]()
|
Touche, monsieur pussycat!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Pegasus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt nervos si plin de draci pe ******* astia din politica si sitemul la fel de ticalosit ca inainte, care se fac ca fac drumuri si autostrazi...dar o fac doar asa ca sa aiba ce face si anii urmatori ca doar trebuie intretinuta autostrada/drumul si sa aiba si gura lor ce mananca.
![]() ![]() ![]() ![]() Pentru cine avea o zi buna sa citeasca aici ca o sa ii treaca repede. |
--------------------
Clio
Symbol - Fidji
1.5dci(80cp) Clio Symbol Fidji 1.5 dci/80cp, rosu vif, iunie 2005
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Am fost suparat pe cel ce mi-a taiat calea azi-dimineata. Vazuse un loc de parcare si a incercat sa-l ocupe direct de pe banda a doua. Eu pe banda 1, am franat cu scrasnete m-am oprit milimetric de portiera lui.
Mi-a trecut subit supararea vazandu-l pe sofer ridicand mana in semn de 'mea culpa' si multumindu-mi din priviri ca l-am evitat. E atat de simplu cateodata sa recunosti cand gresesti... Laurentiu(83), ai dreptul la liniste. Sa speram ca lucrurile se vor rezolva in curand. Si cand spun asta nu ma gandesc doar la tine, ci si la durerile micutului. Si de ce nu, si la nesomnul si suferinta parintilor. Am trecut prin chestia asta cu fiu-meu cel mare, avand doi medici pediatri in familie si jdemii de ceaiuri in dulap. Imi parea rau de vecini, imi era ciuda ca la serviciu umblam ca zombie prin birou (nesomn+griji) dar mai presus de toate ma durea suferinta puiului meu. Acum dupa 8 ani zambesc cand imi aduc aminte, vecinii au uitat de mult din moment ce m-au numit sef de scara, iar cel mai enervant lucru este ca juniorul poate sa inoate mai multe lungimi de bazin decat mine. ![]() Scuze de offtopic. This post has been edited by modulsys: 26 Sep 2006, 10:13 |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
zilele astea nu se mai poate circula prin Bucuresti din cauza Francofoniei
in perioada 27-29 sept fac din nou cunostinta cu metroul ![]() pe 29 am treaba prin oras iar masina imi prindea super bine..... ![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
dorindumitru |
![]()
|
![]() sofer potolit in trafic Group: Members Posts: 106 Joined: 20 April 06 ![]() |
Mai fratilor, da boi cu "a sez" care dupa ce ii lasi intr-un final sa-i depasesti se baga in fata ta si pun frana brusc ati intalnit?
Doamne, sfinte... noroc ca am fost pe faza ca altfel ii faceam curu varza, f***-i **** ***** de *******...... Sa fi avut un tank ca sa mor daca nu ma urcam pe masina lui... gata, urmatoarea masina va fi ceva mare si cu senile ca sa nu mai ma intereseze cand am dobitoci de-astia in spate sau in fata |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
- 0.9TCe Easy-R
2017 https://www.spritmonitor.de/en/detail/874482.html
Renault Clio Symbol 2005 - 1.4MPI https://www.spritmonitor.de/en/detail/153371.html |
|
Alexandru_L |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 August 06 ![]() |
mai mult o constatare decat o "suparare": traficul in romania si mai ales in bucuresti este functie de masina, de CP, bani sau cum vreti sa o luati; ala care e mai "bazat" isi impune regulile, aproape in orice situatie din trafic, chiar si in caz de accident, caz in care legea rutiera este foarte interpretabila.
|
--------------------
renault
clio symbol 1.4 16v
- B....
2006 dynamique
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
M-am gandit acum ceva timp sa imi iau o masina de 10-20-30 de milioane (inmatriculata) cu frane si directie
![]() ![]() bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mi-au sters masina in parcareee....
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
modulsys |
![]()
|
Sofer cuminte Group: Members Posts: 192 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
rttt_gia, in curand pentru tamponari usoare nu va mai fi nevoie de dovada Politiei, ci doar declaratii la firma de asigurare ce suporta reparatiile (ca-n orice tara civilizata).
Asa ca s-ar putea ca ideea ta sa redevina tentanta... ![]() |
--------------------
Ford Focus
C-MAX
2004 1.6 TDCi
|
|
cristirenault |
![]()
|
QUOTE(flotl @ 26 Sep 2006, 08:46) Unii sunt zmei si pe sosele. Parca spuneai ca esti prezent pe drumurile publice de la 16 ani. Prefer sa intalnesc zmei si papagali pe forum, decat pe sosea. Asa si?... fii mai direct ca sa inteleg ce te doare... Conduc de la 16 ani , atunci am inceput scoala de soferi, examenul l-am sustinut inainte de 18 ani si l-am luat din prima cum se spune , a fost examen din ala pe bune , cu poligon si toate alea , cei mai tineri habar nu am ce spun eu aici , prezent sunt pe sosele de la varsta de 2 zile cand m-a luat taicamiu pe mine si maicamea de la maternitate , ca sa iti satisfac remarca. Daca eu conduc de nush cat timp si multumesc lui D-zeu inca nu am comis-o , nefiind nici zmeu si nici papagal , nu inteleg ce vrei tu cu Dabija asta al tau la adresa mea... pe bune acum , te plictiseai si nu aveai ce face si te-ai bagat si tu ca omu... mai ai si avocati vad care se bucura la ipocrizia unora... Sincer poti sa zici ce vrei , vad ca unii aveti probleme , mari , va dau un sfat , nu va mai pierdeti timpul cu ce fac eu sa altii , vedeti de voi ca e cel mai bine. Chiar nu inteleg ce te doare pe tine , nu am zis nimic de tine , te-ai simtit acrosat in vreun fel de ai sarit in sus ?... si tu si monsieur ala... a pardon, pisicuta ... a , sau tie ti-a zis pisicuta, ... al dracu fenomen , eu credeam ca cei trei muschetari sunt numai desene animate cu Tomita si Jerita , povestioare... sper ca nu am deranjat pe nimeni de la somnicul de dupa amiaza de la gradinita... Cu toate astea , hai sa fim colegi corecti si sa ne respectam , daca nu s-a buricat nici unul dintre aia de care ziceam eu ce-ti veni tie? PEACE, ![]() ![]() L.E. aici e coltul suparatilor , eu iar sunt off-topic ca nu sunt suparat pe nimeni ![]() This post has been edited by cristirenault: 26 Sep 2006, 19:17 |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
cristirenault se ia cam de toti...indiferent cine ce zice,el nu e de acord...eu m-am lamurit.
Care mai e rostul forumului?Discutiile pot avea loc si pe un alt ton...sau si aici n-am ce face de ma bag?Pur si simplu a fost o constatare... si mai sint de acord cu flotl in ceea ce spune...de ce trebuie sa ma fac eu praf din cauza unuia care este zmeu? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
cristirenault |
![]()
|
Dane nu ma iau de nimeni , ai vazut cat m-am contrazis cu tine , nu am fost civilizat ?... am voie sa imi exprim parerea... iar tu ai acelasi drept, nu e nici o problema acum ca te-ai bagat , de acord cu tine , insa ce nu imi convenea mie la respectivul coleg de forum era ca imi daduse quote la mesajul meu , deci facea referire la ce ziceam eu sau la mine si de aici faptul ca nu am inteles ce vrea sa spuna ...
Deci intr-o seara am scris si eu un raspuns la obiect in legatura cu chestiune de pe topicul respectiv , s-au trezit din somnul de veci 2 isteti sa faca caterinca , fara nici un motiv , intr-un cuvant s-au bagat aiurea in seama fara sa zica nimic , moderatorul a sters si postul meu pe langa posturile celor 2 mistocari de 2 lei... Repet , poti sa zici orice atata timp cat folosesti un ton ok , ai vazut ca si cu tine la un moment dat ai fost mai rigid asa in dialog , ca sa nu zic dur si ti-am zis ca cel mai bine e sa ne intalnim la un suc sau o bere sa impartim opinii , asa din spatele tastaturii e greu sa ne cunoastem ![]() This post has been edited by cristirenault: 26 Sep 2006, 19:58 |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
|
|
nacht |
![]()
|
![]() F U H R E R Group: Members Posts: 350 Joined: 27 April 05 ![]() |
Topicul asta era pt cei ce au o suparare anume si explicita si nu pentru cei care cauta una. Luati o pauza baieti!....lunga.... ca v-ati incins
![]() |
--------------------
Honda
Accord 2.0L 155CP, SSE,
2008 - a swing to perfection
|
|
cristirenault |
![]()
|
Dai tu o bere ca sa ne racorim?... ca daca tot ai venit cu ideea , macar sustine-o
![]() |
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Eu sunt suparat ca m-am ingrasat prea rau si au inceput pantalonii sa intre la apa..
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Am de plata putin peste 600ron in contul politei RCA pe anul viitor (nu calendaristic).
![]() |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt suparat pe B-24-KTY pentru ca mi-a taiat fata ca nesimtitul/nesimtita....
|
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 07:23 |