Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
Christu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
suparat ca am masina in service de 3 saptamani si nici o miscare....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Poseidon, tot ce am observat in parcarea aia a fost sedan-ul pe care l-am lovit!
Si on-topic - suparat ca de ieri de cand mi-au schimbat centura am un ssuuuupeeerr greieroi pe undeva pe sub scaun - zgomot de fier pe fier super enervant. Mrrrr din nou!! |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
@Christu- nici eu nu am scapat de geaca cea urata
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
suparat ca masinuta mea e noroita rau si nam timp sa o spal
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Christu |
![]()
|
Pune-o la bursa!
![]() Dar pe alte forumuri nu aici ca cine stie, iti mai si stie lumea numarul la masini! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
na aici :http://reno.ro/index.php?showtopic=95660
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Suparat ca mosu s-a imbatat si a ramas in Belgia. Nu-mi mai aduce anul asta cadoul. Asta este... sunt ardelean, mai rabd putin :|
On a related topic nu mi-am vandut masinuta (which is sort of good, I guess). |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.595 Joined: 17 May 05 ![]() |
La anu, daca primesc amenda pentru lipsa rovinietei, o contest in instanta si fac recurs pana in panzele albe. La ce drumuri avem noi ar trebui sa fim platiti. De_abia am ajuns la sighisoara si sunt mort de oboseala.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Christu |
![]()
|
1) Suparat ca la 2 saptamani dupa ce am schimbat ambreiajul da semne firave iar.........asta e, asteptam cu interes o noua schimbare, la a treia imi schimb masina cu totul.
2) suparat foc ca dragii mei vecini sau ce-or mai fi ei mi-au facut efectiv santuri (cu cheia banuiesc) pe capota si bara - cam 80 cm + altii 30 - 35. Nu mai am pic de respect de acum pentru locurile de parcare "revendicate". |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu daca as sta la bloc si as pati asa ceva, sincer mi-as lua pusca cu luneta( cu bile de otel), dupa 2-3 nopti de panda si 2-3 onanisti rupti, cred ca s-ar potoli..
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
am avut treaba in buwkale azi. phuai de capu' meu frateeeeeeeee ce e acoloooooo.
apoi am venit pe dn1 - ploiesti. si din ploiesti la tgv. sa evitati ploiesti-targoviste. rupeti masina degeaba. zici ca-i mancat de termite asfaltu', sau ce-a mai ramas din el. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ploiesti - Targoviste cred ca e cel mai criminal drum. De 10 ani de zile nu-mi pot aminti sa se fi reparat ceva vreodata la el. Si de cand il stiu era execrabil
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
antifizic2 |
![]()
|
drumul ploiesti-targoviste este cel mai imbietor vara cand miroul de la abatoarele din zona sis face simptita prezenta in cel mai mirific mod cu putinta
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pentru numele lui Dumnezeu!!! Cum poate cineva sa traduca "endospore" prin "veverita adulta'"???!?!?!? Cum?!?!?!?!?!?!
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana maine stau in frig!
![]() Am un scurt in centrala si imi sar toate sigurantele! O sa ma spal la oala! ![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
suparat pe scarbele astea de la DALY ....din feb 2008 voi plati parcarea 300 ron pe lunaaaaaaaaa
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 22 Dec 2007, 20:33) Ploiesti - Targoviste cred ca e cel mai criminal drum. De 10 ani de zile nu-mi pot aminti sa se fi reparat ceva vreodata la el. Si de cand il stiu era execrabil reparau in vara asta. ma rog, reparat e mult spus. era o masineta, care scuipa smoala cu nisip in gropi. in unele din gropi. cat despre mirosul de la abatoare, nu prea ai timp sa-l simti, fiind prea ocupat cu slalomul printre gropi si denivelari. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Inca o reputatie cu minus nesemnata
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() Ti-am dat plus. Asa de sarbatori. Nu mai plange ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Christu |
![]()
|
pai fiind moderator nu poti sa vezi cine a fost?
|
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Macar a avut motiv? La mine nu!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Ca veni vorba de drumuri proaste, Lugoj - Timisoara l-au facut? au mai lucrat la el? caci daca nu au mai lucrat atunci ala e cel mai prost drum european din Romania. (am trecut ultima oara prin februarie...)
on-topic : iar ninge si n-am cu ce sa dau zapada! ![]() |
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
prietene...sa inteleg ca nu esti in bucuresti?ca la mine nu e picatura de zapada....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
La nici o luna dupa ce-am schimbat parbrizul l-am gasit iar ciobit.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Am uitat aparatul foto acasa
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
happy holidays
![]() ![]() ![]() data: azi de vina: nu eu |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Christu |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
imi pare rau..
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
semit |
![]()
|
din fericire nu ai patit nimic, din nefericire din punctul meu de vedere nu e dauna totala
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 17:56 |