Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
![]() Fa programarea dupa revelion ... ca altfel nu cred ca o sa fie gata ... si daca se grabesc nu iese bine ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Azi am dat cel mai naspa examen de la master... probabil il voi pica... am asa un gust amar dupa experienta invatamantului post-universitar din Romania....
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
![]() masteru e ultima suta de metri, ma e nitel.o sa scapi cu bine sunt sigur |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Sa nu apelati la firma Fastcourier (cica curieri). Sunt varza!!!!
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sa nu apelati la nici o firma de curierat. Daca doriti pachetul livrat pana anul asta nu se poate
![]() A fost distractiv. Nimeni nu mi-a garantat ca ajunge coletul anul asta ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
TNT-ul e cea mai buna firma, nu fac reclama, doar le folosesc serviciile...
This post has been edited by Mutzunache: 19 Dec 2007, 09:59 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Acelasi raspuns l-am primit de la Fan Courier, de aia am apelat la amaratii astia.
Raspuns primit in urma a 4 telefoane: stiti..de fapt a nins duminica si a facut accident masina. Si eu am trimis coletul luni. Doar ce am facut drumul Buc - Bacau si aia se misca destul de bine, sambata a nins, dupa Buzau s-a circulat greu, dar duminica cand m-am intors am mers super bine. Poate a nins pe seara, totusi... |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Am racit
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
coldrex si aspirina saracului si se rezolva
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
LNG |
![]()
|
Nu mai e cafea
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
mi-au iesit pozele.. infect...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Azi in parcare la Serus trebuia sa imi strecor masina intre o teava de apa si un alt megane.
Prima data ma infig in teava de apa cu aripa dreapta pe care o sterg suav. A doua incercare - in timp ce ma uitam in retrovizoare dupa teava de apa ma proptesc cu bandoul fata intr-un megane parcat si imi jupoi un pic bandoul! Mrrrrr! O zi proasta sa ii zicem si cam prima zgarietura cu masina asta! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
LNG |
![]()
|
Masina nezgariata si femeie nefu**** no sa vezi niciodata.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ba partea a doua da
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
LNG |
![]()
|
Am uitat sa precizez varsta masini, respectiv a femeii, inca ma gandesc ce sa postez.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu, era vorba de prima zgarietura facuta de mine!
Ca de cate ori o spal gasesc inca una si inca una si inca una de la diversi! Dar na, ca acuma ma inscriu si eu in categoria celor neatenti si care lovesc masini prin parcare! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
sunt suparat ca mi-am cumparat o geaca ieri care aparent nu arata asa de bine cum as fi presupus initial, pe scurt toata lumea zice ca e urata
![]() ![]() ![]() ![]() in a related story: vand geaca iarna ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Christu |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Christu @ 19 Dec 2007, 15:19) Azi in parcare la Serus trebuia sa imi strecor masina intre o teava de apa si un alt megane.[...] in timp ce ma uitam in retrovizoare dupa teava de apa ma proptesc cu bandoul fata intr-un megane parcat si imi jupoi un pic bandoul Partea cu adevarat meseriasa e ca nimeni nu o sa-i creada pe-aia din service ca NU ei au lovit masina stationata ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
![]() ... si mai meserias este cum au sa-l convinga pe stapan ca masina lui era asa la intrarea in service !!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Christu @ 19 Dec 2007, 16:19) Azi in parcare la Serus trebuia sa imi strecor masina intre o teava de apa si un alt megane. Prima data ma infig in teava de apa cu aripa dreapta pe care o sterg suav. A doua incercare - in timp ce ma uitam in retrovizoare dupa teava de apa ma proptesc cu bandoul fata intr-un megane parcat si imi jupoi un pic bandoul! Mrrrrr! O zi proasta sa ii zicem si cam prima zgarietura cu masina asta! ![]() Sper ca nu era Meganeul meu ![]() ![]() ![]() 20 Dec 2007, 00:07: QUOTE(bear_mc @ 19 Dec 2007, 12:39) Iar ? ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by poseidon06: 19 Dec 2007, 23:07 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Christu @ 19 Dec 2007, 16:19) Prima data ma infig in teava de apa cu aripa dreapta pe care o sterg suav. A doua incercare - in timp ce ma uitam in retrovizoare dupa teava de apa ma proptesc cu bandoul fata intr-un megane parcat si imi jupoi un pic bandoul! Mrrrrr! Christu'le....daca stiai ca nu te descurci de ce nu ai coborit din masina sa vezi cat spatiu mai ai? nu este o rusine asta...si meganul ala parcat ce a zis?s-au l-ai lasat asa sa suspine ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Auzi, dar cum conduceai tu pe acolo? Ca mecanicii au obligatia sa ti-o aduca la poarta...
|
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Pe draq, ti-o dau afara din cladire si-ti pun cheile in mana sa te descurci. Am plimbat si eu masina si prin curtea Serus si in parcarea de la Nissan de credeam ca n-o mai scot. Nu m-a intrebat nimeni nici ce fac, nici daca am nevoie de ajutor, nici daca e masina mea. Si nu va ganditi ca la ala nou de la Carrefour e mai bine, deja se impute treaba si-acolo.
LE si ontopic: Sunt suparat ca Serus m-a lasat fara 800 RON pentru o revizie chioara de Symbol (!!! ![]() ![]() This post has been edited by Bliss: 20 Dec 2007, 01:21 |
--------------------
-
-
-
|
|
LNG |
![]()
|
Am visat ca Meganu meu avea motor 3.0 TDI si 350CP
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.409 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca nu ai nevoie de 3.0 TDI, este suficient noul 3.0 dCi....
Sunt suparat ca am racit...taaare...si nu am mai fost racit de vreo 3 ani.... This post has been edited by cj98czh: 20 Dec 2007, 10:18 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
LNG |
![]()
|
Pai in vis era scris pe ea 3.0 TDI
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
lng asta e pentru coltul bucurosilor. De la atata trance ti se trage.
![]() Multumesc poseidon. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd August 2025 - 16:14 |