Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
manucu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|||
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt suparat si pe leu si pe euro si pe capsunari ca nu trimit bani la rude (sa scada euro) si pe cei care au determinat cursul asta de tot rahatul!
![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Se indeparteaza si mai mult visul tau..sa inteleg?
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
in 23 octombrie cursul BNR era de 3,37
in 23 noiembrie cursul BNR este de 3,62 in 23 decembrie sa speram ca cursul nu va fi mai mare deci o crestere de pret la masina noua de 10% asta inseamna ca dau cu 4400ron mai mult. Deci se duce naibii aproape toata oferta de octombrie de 2000€, mai precis fo 1250€ Pai cum sa nu fi suparat??? |
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
altii si-au luat masina la 4.09 lei/E si fara reduceri....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.309 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am avut Solenza luata in leasing la curs istoric 42.000 lei vechi pentru un euro...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
dar de ce sa ,ma compar cu altii alta data cand noi traim azi??
|
--------------------
Renault
Megane IV
- BV 22 ROC
Sedan TCE140 2022 tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
cam 3.6 e un curs normal pentru euro
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ramm @ 23 Nov 2007, 23:01) Se indeparteaza si mai mult visul tau..sa inteleg? ![]() Mai rabd pana in decembrie... atunci iau o decizie. |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.070 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
3 zile a rezistat topicul cu bula renoiotului. ori sunt eu prea bucuros ca a castigaat STEAUA si nu mai vad.
Nici macar cu e inchis-e sters........ ![]() daca a fost ilegal inteleg, dar nu cred ca deranja pe cineva. |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
a pierdut dinamo
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(wolfin @ 24 Nov 2007, 23:06) 3 zile a rezistat topicul cu bula renoiotului. ori sunt eu prea bucuros ca a castigaat STEAUA si nu mai vad. Nici macar cu e inchis-e sters........ ![]() daca a fost ilegal inteleg, dar nu cred ca deranja pe cineva. Hai da-o dreaku, sper ca nu s-au imbolnavit moderatorii de sindromul dwc.... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
is suparat c-am avut netu' cazut 2 zile. ma gandesc sa trec la alt furnizor. oare romtelecom si-al lor clicknet merita?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
de la cine ai acum? clicknet-ul nu pica.
|
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt tare furios pe militieni din intersectia D-na Ghica care azi au reusit exceptionala performanta sa faca o coada de masini pana in comuna Tunari (10 km).Cand dupa aproape trei ore am ajuns in intersectie si am vazut ca ei dirijau masinile care erau tocmai la obor noi ceilalti care eram cu nervi intinsi la maxim le-am dat numai cadouri"ca de vin sarbatorile"de se uita vitelu si nu intelegea ce se intampla, f***i in caschetele alea de capete patrate.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
- B-47-ZHK B-13-NCM
Manager 1.5 dCi 85cp
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
M-am plictisit..sunt sictirit de tot. M-am saturat de dobitoci, nesimtiti si profitori. Imi doresc o lume in care toata lumea sa zica exact ce gandeste, fara a se ascunde in spatele unei 'masti' de binevoitor.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu sunt suparat pe mine nu pe euro- cand am luat eu masina de mi-a facut proforma sau cum s-o chema mi-au calculat valoarea masinii la 31 000 si luni cand am si achitat-o euro era deja 32 500 - deci ar trebui sa ma inscriu la coltul vesel daca in viata asta totul s-ar rezuma numai la bani - ce viata plina de aroma
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
grrr. iar poze... de data asta.. fara modele ...
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cristi, clicknet OK, am de doi ani, mi-a cazut de 3 ori in acest interval, cate 5-10 minute, cel mult.. Ce imi place e ca imi merge la viteza maxima din contract. Am 3 Mega, imi merge cu 3 Mega, mereu.
This post has been edited by dack: 27 Nov 2007, 10:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma doare spatele.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt suparat ca unii nu inteleg ca a vota este OBLIGATORIU. Nu ne obliga legea, ne obliga sangele celor care au luptat si care au murit in Decembrie 1989.
Credeti ca eu am avut cu cine vota? Ca as trimite pe cineva pe banii mei la Bruxelles fara sa fiu convins ca merita? Si merita vreun politician actual? Nu cred... Dar in viata trebuie sa inveti sa alegi raul cel mai putin rau si sa speri ca se va transforma macar un pic in bine. Pentru ca viata e plina de oameni rai si hoti, asa-s oamenii, n-ai ce face. Dar sta in puterea noastra sa ne schimbam pe noi, si cu noi se schimba o bucatica din societate. Si una cate una, bucatelele formeaza o bucata mai mare, pana cand ea devine majoritara, si creste din ce in ce mai mult, pana cand vom deveni o societate de calitate. Mai e mult, tare mult.................. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
padre te-am contrazis si pe celalalt opic.......
democratie= alegere PUNCT si da sunt f suparat ca la noi democratie este f.f.f.f.f.f.f.f prost inteleasa This post has been edited by b76bgaarh: 27 Nov 2007, 12:49 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Padre, din pacate tocmai prin alegerea raului mai mic nu o sa evoluam, deoarece niciodata nu o sa avem prilejul de a vota ce e bun. Intotdeauna raul mai mic.
|
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca nu ai nici o alterantiva buna, ce poti face? Tragi obloanele, inchizi pravalia si pleci???
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu asa fac- trag oblonul si plec - dar vreau sa constientizeze si porcul ala gras si rotfei din senat ca daac absolut nimeni nu mai merge la vot- pe el cine o sa il mai aleaga?!!
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
A avea constiinta civica in opinia mea, inseamna sa spui nu vreau sa va votez pe nici unul dintre voi, deoarece nici unul nu ma reprezinta pe mine sau ideile mele. A ma duce la vot ca sa votez raul mai mic, inseamna sa fac compromisuri sau sa fiu inconstient politic. Cei care au murit in 89, au murit ca eu sa pot avea dreptul sa zic, sunteti niste porci de politicieni si nu vreau sa va legitimizez ca si reprezentatnti ai mei.
Rusine sa le fie celor care au umplut orasul cu bannere "Am votat nu am fost carnat" Asa se manipuleaza masele. Incheiat Off topic |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
padre |
![]()
|
QUOTE(Lucman @ 27 Nov 2007, 13:48) A ma duce la vot ca sa votez raul mai mic, inseamna sa fac compromisuri sau sa fiu inconstient politic. Cei care au murit in 89, au murit ca eu sa pot avea dreptul sa zic, sunteti niste porci de politicieni si nu vreau sa va legitimizez ca si reprezentatnti ai mei. Viata este plina de compromisuri, nu poti sa negi asta. Nu cred ca poti trai viata numai in alb si negru, trebuie sa mai existe si un pic de gri. Nu cred ca toti politicienii sunt nesimtiti si incompetenti si hoti... Doar 99%. ![]() Trebuie sa gasesti pe cineva care sa fie mai bun ca altii. Si nu se poate sa-i lasi pe altii sa decida pentru tine. Ce zici de asta? |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Freeymind |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 14 July 06 From: Cluj Napoca ![]() |
Padre, cati au inteles ce inseamna vot uninominal(majoritar) si cine a inteles consecintele unui astfel de vot? Pai daca ti se da dreptu'(sic!) sa alegi oare nu trebuie sa ti se dea si dreptul de a sti ce inseamna ce alegi? Eu de asta's suparat... ca se duc toti nestiutorii sa voteze!
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
Bicorp 2006
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu mai e liber de revelion untre trebuia sa mergem.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 23:23 |