Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
antifizic2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
|
||
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|||
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Dati ma cu minus. Mai mult. Oricum mi se rupe.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.071 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
de ce sunteti voi suparati ?
eu am gasit aseara masina plina de ciment.................cu nisip. This post has been edited by wolfin: 29 Nov 2007, 10:53 |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca iesi cu apa rece.....daca nu cu ciocanul si dalta.....
serios.....dute la spalatorie si pune jetul pe ea...doar jetul.....dute la omv unde au self service......si nu da cu mana ca o revopsesti...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pune otet si lasa sa actioneze.
Apoi clatesti viguros. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.071 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cu otet a iesit, m-am dus glont la spalatorie. dar tot nu a scapat deamul meu stanga nezgariat. iar vopseaua, am dat cu mana si nu pare zgariata
|
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
La mine a inceput marea tiganeala pe strazi, cu prilejul zilelor orasului. Tarabe cu mititei, kurtoscolaks, lemnarie, blanuri si alte alea si numa kkt-uri de muzici populare rasuna pe strada. Mai bine bagau manele, placea la toata lumea.
Ca sa nu mai zic ca au blocat faleza si au aglomerat restul strazilor. Ce bine ca azi am lasat masina acasa. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(Laurentziu83) ...si numa kkt-uri de muzici populare rasuna pe strada. Mai bine bagau manele, placea la toata lumea..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
lasati supararile la o parte dragi coforumisti. se apropie ziua noastra, ziua nationala, zi sfanta, zi deosebita.
sa iesim cu toti sa admiram parada militara, sa admiram maretele tancuri (productie 1900 toamna), sa admiram haitele de bravi ostasi, care marsaluiesc in pas de defilare (injurand in gand superiorii care i-au scos la parada), patrunsi pana la maduva de maretia acestei zile. sa fim mai buni, mai toleranti, sa lasam la o parte micile necazuri care ne macina existenta....cenzurat &*&$^#%^ ^%^ si #%$#&$&%^ de calculator nenorocit!!!!!!! P.S in acelasi timp se apropie ziua inaugurarii maretului brad (daca mizeria aia de fier se poate numi brad) din piata unirii. sa ne adunam sub schelele de fier cu toti si sa cantam colinde specifice: "o videan frumos, o videan frumos / vedea-te-as mort, cu fata-n jos".... This post has been edited by cristib: 29 Nov 2007, 11:38 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
xcss |
![]()
|
Ce imagine postapocaliptica.... brrrr...
|
--------------------
-
-
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 29 Nov 2007, 10:14) ok deci au intrecut masura, imi tremura cana de cafea pe birou. se dau baetii cu tancurile zici ca fac linute, ![]() Serios, asta e sursa vibratiilor? Eu am biroul in zona Floreasca - Barbu Vacarescu, si din cand in cand simt asa niste vibratii in scaun si birou de imi vine sa o iau la goana pe scari... zici ca e cutremur. De la tancurile lor sa fie? Mi se pare cam mare distanta.... Tu unde ai biroul? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
Xcss- bine remarcat si in galati?!!? de ziua nationala??
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
xcss |
![]()
|
Invazia e aproape incheiata...
|
--------------------
-
-
|
|
antifizic2 |
![]()
|
chiar dau cu geamu la parada ii vad pe baieti de la masa la care stau chiar acu
lucrez chiar pe kisselev ![]() padre despre vibratiile din scaunu tau nu imi permit sa comentez, xcss ![]() This post has been edited by antifizic2: 29 Nov 2007, 11:46 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
DrK |
![]()
|
they always said budapest is the capital of all romanians... hope it is the capital of all rrromanians.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(DrK @ 29 Nov 2007, 11:30) QUOTE(Laurentziu83) ...si numa kkt-uri de muzici populare rasuna pe strada. Mai bine bagau manele, placea la toata lumea..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pai in Galati maneaua e cea mai ascultata. QUOTE(cristib @ 29 Nov 2007, 11:35) lasati supararile la o parte dragi coforumisti. se apropie ziua noastra, ziua nationala, zi sfanta, zi deosebita. sa iesim cu toti sa admiram parada militara, sa admiram maretele tancuri (productie 1900 toamna), sa admiram haitele de bravi ostasi, care marsaluiesc in pas de defilare (injurand in gand superiorii care i-au scos la parada), patrunsi pana la maduva de maretia acestei zile. sa fim mai buni, mai toleranti, sa lasam la o parte micile necazuri care ne macina existenta....cenzurat &*&$^#%^ ^%^ si #%$#&$&%^ de calculator nenorocit!!!!!!! P.S in acelasi timp se apropie ziua inaugurarii maretului brad (daca mizeria aia de fier se poate numi brad) din piata unirii. sa ne adunam sub schelele de fier cu toti si sa cantam colinde specifice: "o videan frumos, o videan frumos / vedea-te-as mort, cu fata-n jos".... Si eu ma gandesc cu placere la ziua de 1 decembrie cand am sa o zbughesc cu 140 la ora din orasul asta nenorocit in directia Lepsa. Manifestarile de patriotism ma lasa rece, mai ales iarna. ![]() Ehh, parca mi s-a facut pofta de o dracie d-aia ungureasca. Cred ca o sa-mi iau unul mai tarziu. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 29 Nov 2007, 11:50 |
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nu, poate doar o unguroaica.
![]() This post has been edited by Laurentziu83: 29 Nov 2007, 11:50 |
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
Asa mai merge...
|
--------------------
-
-
|
|
DrK |
![]()
|
am auzit ca gatesc bine ...
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
xcss |
![]()
|
Da... clar numai la gatit au reclama buna...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
DrK |
![]()
|
dragostea tot prin stomac trece.. si daca e gol.. iese repede...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Laurentziu83 |
![]()
|
N-o am chiar asa mare.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost 1 saptamana in Budapesta si nu m-a dat nici o unguroaica "pe spate", ca sa zic asa...
![]() Tot romancele sunt mai frumoase si mai focoase ![]() iar asta e motiv de bucurie, asa ca sunt off-topic ![]() This post has been edited by padre: 29 Nov 2007, 17:17 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Se circula ca dracu' in oras!!!!!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
in semn de multumire te poti duce sa lasi un cadou maro si puturos la baza schelei cu beculete. Tot bucurestiul s-a dus la porcaria aia. La mine in fata nu s-a miscat nici o masina in intersectie timp de 2 ore. Nici la revolutie nu cred ca a iesit asa populatia de bizoni.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 16:36 |