Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
roskatu |
![]()
|
||
membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 22 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence dci90
2011
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Drk asa faceam si eu cu fibra mea de la evolva....Cand ploua afara pica netu! Daca era vreo furtuna mai serioasa nu mergea nici a doua zi. Ce sa mai...era o placere. Intre timp au rectificat defectiunea si nu prea mai pica.
|
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
e.. pe mine ma mint constant.. ba pica peering cu rds ba cu astral ba cu toata lumea.. am ajuns sa cred ca metropolitanul tot extern este...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
catalin_tm81mis |
![]()
|
![]() sofer de paie Group: Members Posts: 261 Joined: 16 January 07 From: Timisoara ![]() |
ma alatur si eu pe aceasta cale colegilor de forum care doneaza carne proaspata celor care iti lovesc masina in parcare si pleaca ca niste resturi menajere umane fara sa iti lase macar speranta de a-l gasi si a-l scuipa in ochi. multumesc "mestere" si sa ai parte de oameni ca tine cand ti-o fi lumea mai draga
P.S. suparat ca masina era la tata si acuma se agita ca s-a intamplat cat era la el si iara tre sa ia medicamente ![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2007 - confort expression megane sedan confort expression 2007+clima automata+rouge du feu
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
la mine bifez inca o zgarietura de care nu am avut idee..pe masina lui socru-miu!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.068 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
zi de raha. la servici
![]() |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Eu am stat in Bucuresti 6 ani, cat am facut facultatea, si am avut nr de TR, dar nu ma claxonat nimeni ca nu apucau
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
sa stii ca si mie imi este foarte greu sa merg incet ca ardelenii cand ajung acasa..
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
DrK |
![]()
|
cum era aia cu : cluuuuuuuuuj
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Da' de ce ati postat in coltu' asta, aveti oarece bai ?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
mda, azi nu iau salariul.... se amana pentru luni. foarte interesant...
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Luni pentru marti, marti pentru miercuri...
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 22 Nov 2007, 00:53) Mai nasol e cand ajungem si noi provincialii la Bucuresti si te umple tot marlanul de claxoane ca de ce nu te-ai bagat si n-ai taiat fata, si un drum la Bucuresti devine un cosmar. Noroc ca sunt imun de-acum la claxoane, atata timp cat nu e rezultatul vreunei manevre periculoase. Eu mereu incerc sa-i protejez pe provinciali in Buc.Acum sa stii ca am fost anu asta la Reghin la un concurs si am inebunit!TOTI soferii opreau la zebre ca la semafor ,desi pietonii nu pusesera piciorul ei ii asteptau. PS-azi noapte mi-au furat si mie stergatorul pe spate la clio...era nou-mi-l facuse cadou un prieten!Diseara o sa vin cu ala vechi la intilnire! |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
mai oameni buni, stiti vreun traducator care sa-mi poata traduce si legaliza 1 document de 1 pagina din engleza in romana? problema este ca trebuie implicat si un notar aici... dificultatea este ca voi avea documentul sambata si mie imi trebuie legalizat pana luni la ora 10.... help, please...
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(sadi @ 23 Nov 2007, 14:22) Sa vezi cand veneam acasa de la Iasi si prinsesem obiceiul de a depasi prin dreapta, de a vira la stanga si a intra pe linia de tramvai, de a pleca de pe loc ca din pusca (asta pana era sa intru intr-un papuc in galati care aplica regula inversa), mai ales cand intram in Piata Eminescu dinspre Stefan cel Mare si nu erau semafoare pe atunci, toti se cam speriau. In Iasi se conduce mai putin nesimtit, in Galati trebuie sa-ti protejezi pielea. Eu sunt suparat ca am umblat azi toata dupa-amiaza in Galati si in Braila ca sa pot sa-mi fac un nenorocit de reglaj la instalatia de gaz, in Gl la bosch service era full, am zis, hai la bosch service Braila, ajung acolo, n-aveau pentru instalatia mea, ies pe centura, blocaj ca asfalteaza, am asteptat vreo 10 minute pe acolo, ajung la service, veniti luni ca nu e mecanicul, plec inapoi la Galati (27 de km), ajung iar la service, se facuse deja 3 si jumatate, intru pe la 4 acolo, descopera presiunea in rampa de injectie nu prea mare, cum credeam eu, ci prea mica, cand sa o regleze, descopera ca dobitocii de la Braila montasera vaporizatorul in cel mai cretin mod posibil, de nu se putea regla decat cu el demontat, asa ca a ramas sa vin marti la service, cand au timp. O dupa-amiaza pierduta si vreo 70-80 de km facuti de-aiurea si toate astea datorita minunatei Romanii, in care lumea nu isi face treaba, si mai rau, nu te lasa nici pe tine sa-ti faci treaba, ca am cautat in toate partile interfata de diagnoza si programare a instalatiei, si n-o gasesc, ca sa-mi fac treaba singur. This post has been edited by Laurentziu83: 23 Nov 2007, 17:53 |
--------------------
.
.
.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
ingrozitor!..
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Mutzunache @ 23 Nov 2007, 17:15) Astea sunt drame nu un rahat de masina sau un lucru recuperabil, vazand asa ceva te face sa-ti vezi viata cu totul altfel, oameni buni nu va mai amarati din nimicuri, dintr-un ban, reputatie sau o cearta cu un necunoscut, traiti-va viata pentru ca sunteti (suntem) norocosi ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
extraordinar de bine facut materialul
din pacate poveste este terifianta/ groteasca asa cum adevarul este de multe ori |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Chiar m-au dat peste cap aceste imagini,saracii copii eu sunt deparere ca ar fi trebuit facut avort inainte de a se produce aceasta tragedie, de a se naste copii,cu malformatii grave,irecuperabile.Inca o data aceste imagini m-au dat rau peste cap,ma gandesc poate as putea sa ii ajut,as vb cu diversi colegi de ai mei sa ne strangem si sa incercam ,sa operam ,macar pe cei ce au sanse de supravietuire,sa poata avea si ei o viata normala.Off ce iti da si natura asta.
|
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca se putea se facea
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
Inca o data pacat,nu stiu pe mine ma sensibilizeaza pozelw cu copii suferinzi,tocmai ei nu sunt de vina cu absolut nimic ,dupa acest dezastru se puteau face ecografii,sunt diverse teste in care iti dai seama daca nasti un monstru sau nu,se puteau face avorturi ,eu sunt de acord cu avortul decat sa nasti un copil cu diverse maladii,boli irecuperabile,tocmai astazi la spital am aflat de o nastere , a unei tinere,care pe timpul sarcinii a preluat de la nu stiu ce iubit al ei herpes genital,aceasta boala e fff a dracu copilu s-a nascut cu diverse bubite pe tot capul in ciorchine,devina fiind masa ca nu a spus nimic .copilul acela nu are nici o vina o sa ramana cu diverse sechele toata viata.Eu i-as fi luat de gat si pe doctorul care a examinato ,si pe ea ca se culca cu toti nenorocitii.Domne in ce lume mai traim.
|
--------------------
fara
fara
- fara
fara
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt suparat pe euro
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
@FireChief, cred ca pe LEU trebe sa fii suparat.
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt suparat pe amindoi ca s-au certat si se departeaza
unul e din ce in ce mai mare altul e din ce in ce mai mic |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu sunt suparat ca domnul kata_voiku si-a luat ban pentru 3 saptamani si nu a mai aparut nici un topic pe tema asta. Ma asteptam ca daca prima oara pentru 2 zile a fost asa mare scandal, pai la 3 saptamani sa vina pompierii cu apa sa dea pe fiecare membru al forumului sa se raceasca...Dar pesemene ca in momente cu adevarat grele se vad adevaratii prieteni.
Pentru cei care se simt, acest post e un pamflet si trebuie tratat ca atare. Multi au vrut ca sectiunea de cafenea de pe reno sa se asemene mai mult cu aia de la daciaclub, asa ca o caterinca in stilul specific nu cred ca va supara pe nimeni. Chiar daca va supara ma va ajuta sa-mi demonstreze punctul de vedere cum ca desi eu si mai multi prieteni de ai mei ne distram foarte mult cu astfel de posturi, pe altcineva poat e sa deranjeze. This post has been edited by ssilviu: 23 Nov 2007, 19:51 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
FireChief |
![]()
|
e plina lumea de geologi incompetenti
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
Acum ce a mai facut, sau nu a facut???? de a luat asa mult?
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
|
|
FireChief |
![]()
|
acum si-o merita
This post has been edited by FireChief: 23 Nov 2007, 19:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 18:13 |