Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
![]() ![]() ![]() |
Colțul supăraților, un loc la cafenea de vărsat necazuri...
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Exista totusi o linie intre ascultatorii de manele si cei care incearca sa isi traiasca viata prin manele...
Sa fim seriosi. Pe voi va deranjeaza stilul agresiv-labagic al tiganilor cu pantofi de piele si pantaloni de trening cu MeLe, BeMWe etece. Mai exista si alti oameni care prefera.... dupa un pahar-doua, o melodie cu dusmani/bagaboante/mafioti/bani si evident hauus hauus. Parerea mea ca agresivii s`au mai rarit sau poate ii vad eu mai putin. Sunt un om fericit.N`am mai auzit manele prin bloc de ceva timp. Este totusi inevitabila intalnirea cu labarii care merg pe la 2 noapte printre blocuri cu geamu deschis si cu maneaua pe vocalize... Jeguri. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Tot lipsa de bun simt este si atunci cand asculti in masina ta , dar cu trapa deschisa?
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
M-a mancat in c..r sa intreb de ce Kata suspendat si ia uite ce de reactii am starnit!
![]() Intrebam si eu! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Uite scrie aici exact de ce mi-ar placea sa aud Beatels in autobuz si nu manele:
http://en.wikipedia.org/wiki/Manele |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nu am nici un pic de chef de munca!!!!!!!!
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate asta e! Ne place sau nu, e purul adevar si nu avem cum sa schimbam asta ,dupa parerea mea nici in viitor!
Eu doream sa subliniez ca asta inseamna libertatea, fie ea cu bun simt sau nu! 14 Nov 2007, 11:45: Nici eu padre! Este 11 fara 15 si nu am facut nimic pe ziua de azi! Mai e un pic si vine pranzul si inca un pic si plecam aacasa! De ce oi mai fi venit?!? Asta cu plecatul acasa trebuia sa o scriu la coltul bucurosilor! This post has been edited by dumid: 14 Nov 2007, 10:45 |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ma enerveaza reclamele de pe yahoo radio. si evident... banneru ala de sus cu minciuni...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Iar ma irita colegul de birou, bea cam 3/ 4 cani de cafea pe zi si dupa aia incepe sa bataie si sa se legene pe scaun, iar cand il intreb de ce face asa raspunde: "da ce fac ma?"
Ceva solutii de pus in cafea sa-l calmeze (fara sa am nevoie de retete ptr achizitia lor)? |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Cianura?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Laxative?
Sigur va reduce din cafea, sau, daca nu, se va batai...dar pe wc. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 14 Nov 2007, 11:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
ramm |
![]()
|
Cianura
![]() Laxativ..hmm suna bine..chiar f bine, pacat ca maine plec din bucurdistan ca am treaba, dar luni ma intorc in forta ![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
DrK |
![]()
|
Merge si cu sare.
|
--------------------
Sedan
Negru
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da-i un xanax si o sa doarma dupa aia.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
O femeie?
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
ramm |
![]()
|
Nu doarme asta; femeie - are nevoie
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Da' cum inghesui femeia in cana de cafea?
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@ramm: Imi dai pm cu ce vrei si te ajut!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
ramm |
![]()
|
Solon - esti doctor mane? bai, am ramas la un simplu laxativ (pentru inceput)
..nici infarctu' nu se lipeste de asta -> nu-l prinde din urma ![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
incearca laxativele snt bune dar ai grija sa nu bei si tu din cafea
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu poti
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
NadaLina |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 11 July 07 From: constanta ![]() |
astept
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
ramm |
![]()
|
Eu nu beau cafea
![]() Poti sa-i inchizi gura cu un capsator mare de tot |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
NadaLina |
![]()
|
sadic
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2007
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
as fi vrut ca intr-o tara libera sa-mi exprim si eu opinia in topicul lui manucu despre cafenea dar din pacate in numele libertatii....nu-i asa lucman...e inchis
ma gindeam la regulile alea simple spuse de lucman pentru cafenea..... si apoi ma uit la topicul inchis si ca de obicei nu inteleg pur si simplu nu inteleg in zilele ce vin o sa lansez o dezbatere pe subiectul asta This post has been edited by FireChief: 14 Nov 2007, 20:49 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ssilviu |
![]()
|
Pe forumul tau personal, nu? Ca aici e clar ca nu mai are sens. Au fost deja doua topicuri pe aceasta tema si au fost inchise de moderatori. Daca nu intelegi de ce ... te intelegem noi pe tine
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tu nu intelegi un lucru... om fi traind noi intr-o tara relativ libera, dar aici esti pe tarlaua cuiva, nu pe strada, nu pe pamantul statului. Cineva plateste ca sa existe reno.ro si asta ii da dreptul de a face ORICE aici. Noi, inregistrandu-ne, ne angajam sa respectam deciziile proprietarului forumului.
Nu e un forum liber! E un forum liber in masura in care ownerul decide care sunt limitele libertatii. Fata de, spre exemplu, vwforum, reno este foarte permisiv, comunitatea imi pare mult mai sociabila si "legile" mai blande. Nu te mai agita atat. Este inutil. Daca la tine in casa ar veni cineva si ti-ar spune cum, cat si ce sa vorbesti, cum ai reactiona? Pana una alta regulamentul si administratia au tinut forumul in limitele bunului simt si eu apreciez aceasta calitate a acestei comunitati. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
pt ssilviu ramine valabil ce ti-am raspuns aseara pe mess
pentrur 19/16 v este vorba de reguli si principii care trebuiesc respectate aplicate coerent si similar este vorba de arbitrar si de reguli facute pentru unii si pentru altii e mult de zis o sa discutam asta cu voia moderatorilor care bineinteles ca stiu ce e bine si rau pe lumea asta ce e interesant sau neinteresant ca avem voie si ce nu sa discutam la cafenea |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Rugati-va sa nu ajung eu moderator. Sa vedeti atunci dictatura frate.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 14:42 |